Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκτός από το skype ξέρει κανένας καμιά καλή εφαρμογή για VOIP calls?

Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίρνω τηλ μέσω internet από το κινητό μου σε PC.

Εγώ χρησιμοποιώ το csipsimple για κλήσεις με voipdiscount. Καλούτσικο είναι!

Καλησπέρα σε όλους,

Ήθελα τη βοήθεια σας για μια εφαρμογή που ψάχνω καιρό τώρα αλλά δεν βρίσκω κάποια που να κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή Call block/filter blacklist κλπ η οποία κατά την κλήση από συγκεκριμένους αριθμούς να εξαφανίζει/διαγράφει την κλήση και το κινητό να μην χτυπάει αλλά το βασικότερο, να μην ανάβει καθόλου η οθόνη. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα δηλαδή.

Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία του λειτουργικού γιατί σε Windows mobile,iphone υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές. Το κινητό μου είναι το desire και όσες εφαρμογές δοκίμασα μπλοκάρουν μεν επιτυχώς την κλήση αλλά ανάβει για σύντομο χρονικό διάστημα και η οθόνη δυστυχώς.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

ONLY ARIS...

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σχετικα με την εφαρμογή Handcent sms...

Αρχικά αντιμετωπίζω πρόβλημα καθώς όταν λαμβανω ενα sms στις ειδοποιήσεις ανοίγουν 2εφαργμογές...τα μηνύματα και τα handcent sms..και θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την εφαρμογή των μηνυμάτων...

και η δεύτερη απορία αφορά την εφαρμογή handcent sms και πια ρύθμιση πρέπει να γίνει για να λαμβάνω αναφορές παράδοσης των απεσταλμένων μηνυμάτων...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:rolleyes:

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σχετικα με την εφαρμογή Handcent sms...

Αρχικά αντιμετωπίζω πρόβλημα καθώς όταν λαμβανω ενα sms στις ειδοποιήσεις ανοίγουν 2εφαργμογές...τα μηνύματα και τα handcent sms..και θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την εφαρμογή των μηνυμάτων...

και η δεύτερη απορία αφορά την εφαρμογή handcent sms και πια ρύθμιση πρέπει να γίνει για να λαμβάνω αναφορές παράδοσης των απεσταλμένων μηνυμάτων...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:rolleyes:

οσο για την πρωτη πρεπει να πας στις ρυθμισεις μηνυματων της stock εφαρμογης και να απενεργοποιησεις την εμφανιση ειδοποιησεων στη γραμμη καταστασης...οσο για την δευτερη δεν γνωριζω μιας και δεν χρησιμοποιω το handcent αλλα προφανως μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης θα υπαρχει επιλογη για αναφορες παραδοσης...:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδια μπορει να μου πει καποιος πια ειναι η τελευταια εκδοση του Launcher Pro Plus ???

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια μπορει να μου πει καποιος πια ειναι η τελευταια εκδοση του Launcher Pro Plus ???

0.8.3 (δέκα χαρακτήρες)

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπερα,

Το μαρκετ enabler μπορω να το χρησημοποιησω στο κινητο μου χωρις root(DHD)

Αν ναι απο που μπορω να το κατεβασω?Αν οχι υπαρχει αλλο προγραμα που να κανει αυτην την δουλεια...Θελω και τα καλα προγραμματα απο το android μαρκετ...

Καλησπερα,

Το μαρκετ enabler μπορω να το χρησημοποιησω στο κινητο μου χωρις root(DHD)

Αν ναι απο που μπορω να το κατεβασω?Αν οχι υπαρχει αλλο προγραμα που να κανει αυτην την δουλεια...Θελω και τα καλα προγραμματα απο το android μαρκετ...

Χωρίς root, όχι.

μπορειτε να μου πειτε μερικα καλα παιχνιδια που υπαρχουν στο market store επι πληρωμης?

Κανε την ερωτηση σου εδω καλυτερα.

εχω 2 ερωτησεις,ψαχνω να βρω αυτο το tapatalk και λεει δεν υπαρχει,γιατι?

επισης κατεβασα τον dolfin HD και σερνετε,και ξερω οτι τον χρησιμοποιουν πολλοι,μονο σε εμενα σερνετε?:mad:

εχω 2 ερωτησεις,ψαχνω να βρω αυτο το tapatalk και λεει δεν υπαρχει,γιατι?

επισης κατεβασα τον dolfin HD και σερνετε,και ξερω οτι τον χρησιμοποιουν πολλοι,μονο σε εμενα σερνετε?:mad:

1. Το Tapatalk είναι paid εφαρμογή. Δεν υπάρχει Trial για να το κατεβάσεις Free. Πρέπει να κάνεις root το κινητό και να κατεβάσεις το Market Enabler για να μπορείς να βλέπεις τις paid.

2. Εγώ χρησιμοποιούσα Dolphin HD από τότε που κυκλοφόρησε και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα (Milestone και HD2). Μπορείς να κατεβάσεις τον Dolphin Mini ή τον Miren Browser (τον οποίο χρησιμοποιώ πλέον) για να δοκιμάσεις.

spacer.png

αα δεν ηξερα οτι ειναι paid,συγνωμη!δεν ειμαι ροοτ:(

θα δοκιμασω και τον mini γιατι κολλαει πολυ ο HD,δεν ξερω γιατι!

σε ευχαριστω παντως!:D

μια ερωτηση ακομα,στον dolphin mini μπορω να περασω τα bookmarks οπως στον HD ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Γεια χαρά σε όλους, εγκατέστησα το tTorrent στο Milestone μου, έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις, και ξεκίνησα να κατεβάζω ένα βίντεο ~350ΜΒ.

Ταχύτητες downloading είδα ~500kb/s μέσω του Wireless, όλα οκ μέχρι εδώ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι μερικές φορές όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητό, πατάω το PowerOn, και ενώ φωτίζουν τα πλήκτρα, η οθόνη παραμένει μαύρη. Σαν να μην παίρνει σήμα.. Μετά από λίγο όλα οκ, και ξεκλειδώνει κανονικά.

Είναι θέμα μνήμης, ή κάτι παρόμοιο? Συμβαίνει και σε άλλους με torrent clients για Android?

Ευχαριστώ

--- Sony Xperia 5 II ---

Είναι θέμα μνήμης, ή κάτι παρόμοιο? Συμβαίνει και σε άλλους με torrent clients για Android?

Όπως σου είπα και στο topic του Milestone εγώ χρησιμοποιώ τον Swarm στο HD2 με Gingerbread CM7 και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Πιθανώς είναι πρόβλημα του tTorrent ή της ROM που έχεις τώρα στο Milestone.

spacer.png

Παιδιά καλησπέρα. Εγκατέστησα στο κινητό μου το Phonemypc. Όλα ωραία και καλά. Συνδέομαι με το pc μου έχω απόλυτο έλεγχο. Το θέμα είναι αν πχ είμαι στο δρόμο ή στη δουλειά. Όταν συνδεθώ από διαφορετικό δίκτυο από αυτό του σπιτιού παίρνω το παρακάτω error

«java.lang.Exception: Authentication failed.

com.softwareforme.PhoneMyPC.Net.ConnectToHost(Unknown Source) com.softwareforme.PhoneMyPC.HostView$3.onItemClick(Unknown Source)

android.widget.AdapterView.performItemClick(AdapterView.java:284)

android.widget.ListView.performItemClick(ListView.java:3672)

android.widget.AbsListView$PerformClick.run(AbsListView.java:1812)

android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:587)

android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)

android.os.Looper.loop(Looper.java:123)

android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4627)

java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)

java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)

com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:858)

com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:616)

dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)»

Από όλα όσα βλέπω έχει να κάνει με java. ΌΜΩΣ πως είναι δυνατόν να μην έχει πρόβλημα όταν συνδέομαι με το wifi του σπιτιού και να έχει πρόβλημα όταν χρησιμοποιήσω άλλο wifi.

Σημειώνω ότι έκανα διάφορες δοκιμές συν το ότι απενεργοποίησα εντελώς το τοίχος προστασίας μπας και δουλέψει αλλά δεν.....

Αν δεν δουλεύει από άλλο δίκτυο πέρα του σπιτιού δεν είναι remote access οπότε δεν μου κάνει.

Καμιά ιδέα κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.

Όπως σου είπα και στο topic του Milestone εγώ χρησιμοποιώ τον Swarm στο HD2 με Gingerbread CM7 και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Πιθανώς είναι πρόβλημα του tTorrent ή της ROM που έχεις τώρα στο Milestone.

Με το Swarm μου το έκανε συνέχεια. Τώρα με το tTorrent μία στις 3-4 περίπου.

Τι να πω? Άβυσσος η ψυχή του Milestone..! :)

--- Sony Xperia 5 II ---

παιδια μια ερωτηση εχω κατεβασει την εφαρμογη με το barcode,μου εξηγητε τι δουλεια κανει?φωτογραφιζεις και μετα σου βγαζει το προιον?:confused:

παιδια μια ερωτηση εχω κατεβασει την εφαρμογη με το barcode,μου εξηγητε τι δουλεια κανει?φωτογραφιζεις και μετα σου βγαζει το προιον?:confused:

Ανοίγεις την εφαρμογή και ανοίγει αυτόματα η κάμερα του κινητού. Εστιάζεις στο qr code της εφαρμογής που θέλεις να κατεβάσεις. Φροντίζεις να είναι μέσα στο πλαίσιο και θα το αναγνωρίσει αυτόματα. Μετά θα σου πει open browser το πατάς και το βρίσκει.

Γνωρίζει κανείς καμιά εφαρμογή που να μετράει τις μέρες που σου απομένουν για την θητεία στον στρατο?

Dayz λέγεται, και μετράει τον χρόνο που απομένει για κάποιο event

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπεις τα εμαιλ σου*κυριως hotmail*??

Το κ9 το δοκιμασα αλλα δεν κανει τον καλυτερο συγχρονισμο και ουτε διαγραφει τα μηνυματα απο τον σερβερ, το hot email δεν με βολευει και τοσο γιατι πρεπει να εισαι ονλαιν για να δεις τα μαιλ σου.

Μεχρι στιγμης μονο με exchange λογαριασμο εχω βρει την καλυτερη λυση αλλα δεν εχει τοσο πολλες επιλογες για παραμετροποιηση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...