Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και μια εβδομαδα οταν παιζει ενα τραγουδι απο την "εκθεση" η ενταση ειναι πολυ χαμηλη παροτι απο το δεξι πληκτρο την βαζω στο μαξιμουμ.

υπαρχει καποια ρυθμιση για την ενταση αλλου?

Edited by ilka71

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδω και μια εβδομαδα οταν παιζει ενα τραγουδι απο την "εκθεση" η ενταση ειναι πολυ χαμηλη παροτι απο το δεξι πληκτρο την βαζω στο μαξιμουμ.

υπαρχει καποια ρυθμιση για την ενταση αλλου?

Δεν έχει άλλη ρύθμιση για την μουσική και απ' όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στην ένταση. Δοκίμασες με διαφορετικό ζευγάρι ακουστικά?

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σήμερα παρέλαβα το μεταχειρισμενο nokia 5800 μου..εκδοση V 50.0.005 ..σκέφτομαι να κανω αναβάθμιση..χρειάζεται?ψιλοαργεί το κινητο αλλα οχι τραγικα πράγματα...επισης θέλω βοηθεια με τους χάρτες...εχει ενα OVI (κατι τετοιο) αλλα δν βγάζω ακρη γιατι δν λειτουργει το GPS ...να κάνω φορμάτ?ευχαριστω

εχουν βγει αλλα δυο μικρο-updates. Τα v51 & v52

Να τα κανεις , τι εχεις να χασεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το κινητο εχει ηδη περασμενη μια εφαρμογη OVI ..σκεφτομαι να προχωρησω σε φορματ αλλα δν ξερω αν θα πρεπει να κανω το hard γιατι ψιλοφοβαμαι μν κανω καμια πατατα.διαβασα το "S60 5th Edition Platform FAQ " αλλα ακομα το σκεφτομαι..

Το format ειναι η πιο απλη διαδικασια. Δεν εχεις να "φοβηθεις" κατι.

Τι σε προβληματιζει?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

To αν πρεπει να κανω το Hard....Ελπιζω να καταλαβω τι πρεπει να κανω απ το σχετικο τοπικ του φορουμ..

Παντα πριν την αναβαθμιση καλο ειναι να κανεις ενα Hard Format αφου πρωτα εχεις κανει backup στα αρχεια που εχεις μεσα στο κινητο (φωτο, βιντεο, εγγραφα κλπ).

Εσυ το πηρες τωρα αρα φανταζομαι δεν εχεις κατι δικο σου μεσα ακομα. Προχωρα αφοβα σε format, και μετα κανε την αναβαθμιση..και καθαρισες!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ζητω συγνωμη που γινομαι κουραστικος αλλα εχω συγκεκριμενες ερωτησεις και δυσκολευομαι να βρω συγκεκριμενη απαντηση στο σχετικο τοπικ.καταρχιν το κινητο ειχε ηδη αρκετα τραγουδια και οταν πηγα να ακουσω τι εχει τα τραγουδια προχωρουσαν μονα τους..χωρις να παιζουν..δηλαδη αλλαζαν μονα τους...γι αυτο τα διεγραψα.αν κανω hard format χανω επαφες??

Δεν γινεσαι κουραστικος! Αυτη ειναι η δουλεια του thread.

Επαφες χανεις μονο αν ειναι στην μνημη του κινητου.

Αν ειναι στην καρτα SIM δεν χανεις τιποτα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Aρα προχωραω στο hard format για να ξερω επιτελους τι εχει το κινητο μεσα....και μετα ακολουθω το γνωστο τοπικ για να περασω χαρτες κλπ κλπ..σωστα ? :P

Kανεις format, κανεις αναβαθμιση (πας δηλαδη στην εκδοση 52). Συνδεεσαι στο Ovi Suite που εχεις εγκαταστησει στον Η/Υ σου, πας στην επιλογη "Μaps" σου λεει πως εχει βγει νεα εκδοση χαρτων (αν δεν την εχεις ηδη) , επιλεγεις την χωρα που θες (Ελλαδα) και κατεβαζει εγκαθιστα τους πιο προσφατους χαρτες.

Ο,τι προβλημα εχεις ρωτα παλι εδω σε αυτο το forum. Παιδια πιο σχετικα απο εμενα θα σε βοηθησουν.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν έχει άλλη ρύθμιση για την μουσική και απ' όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στην ένταση. Δοκίμασες με διαφορετικό ζευγάρι ακουστικά?

Sent from my iPhone using Tapatalk

χωρις ακουστικα λεω!

όχι παιδία, ούτε ζελατίνα ούτε τίποτα.

και δεν είναι ακριβώς πλήκτρο. φαντάζομαι καταλάβατε για ποιο σημείο μιλάω...

Το ιδιο και μενα. Με την v52 δεν δουλευει, αλλα μόνο αφου το χακαρα. Πριν δουλευε. οπως δεν δουλευει και η μουσικη μεσα απο την εκθεση

εμένα δουλεύει με την τελευταία αναβάθμιση. μήπως να κάνατε κανένα hard reset?

παιδια,το κινητο εχει κατι μικροσημαδακια (στρογγυλες γρατζουνιες για να καταλαβετε :lol: ) απ την χρηση της πενας..αρα με μια προσοψη θα ειμαι ενταξει ε?οταν το ξεκλειδωσω δν φαινονται καν οι μικρογρατζουνιες...ουτε επηρεαζουν την λειτουργια .ποσο εχει μια προσοψη?

παιδια,το κινητο εχει κατι μικροσημαδακια (στρογγυλες γρατζουνιες για να καταλαβετε :lol: ) απ την χρηση της πενας..αρα με μια προσοψη θα ειμαι ενταξει ε?οταν το ξεκλειδωσω δν φαινονται καν οι μικρογρατζουνιες...ουτε επηρεαζουν την λειτουργια .ποσο εχει μια προσοψη?

Δεν αλλάζεις πρόσοψη στο 5800, αλλάζεις digitizer (δηλ. αυτό το κομμάτι). Το συγκεκριμένο εξάρτημα κοστίζει περίπου 55€ σε Nokia Care. Βέβαια μπορείς να το βρεις πολύ φτηνότερα μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα σε αυτή την σελίδα και θα δεις ότι έχουν δοθεί κάποια links για το συγκεκριμένο εξάρτημα.

Ευχαριστω....επισης ειχα ακουσει οτι υπαρχει μια εφαρμογη για κινητα αφης ( δν ξερω αν ειναι για Nokia) που βαζεις το δακτυλο σου στην οθονη και ξεκλειδωνει το τηλεφωνο μονο με αυτο τον τροπο..

τελικα να το παω στο σερβις?ο ηχος οταν παιζει ενα κομματι απο την εκθεση μεσω των ηχειων του κινητου ενω ακουγεται καθαρα ακουγεται πολυυυ χαμηλα!εχω βαλει στο μεγιστο την ενταση.

υπαρχει καποια ρυθμιση του ηχου εκτος απο οταν παιζει το κομματι?καπου να ρυθμιζεται ποσο δυνατα θα ακουγονται πχ οι ηχοι συστηματος?

τελικα να το παω στο σερβις?ο ηχος οταν παιζει ενα κομματι απο την εκθεση μεσω των ηχειων του κινητου ενω ακουγεται καθαρα ακουγεται πολυυυ χαμηλα!εχω βαλει στο μεγιστο την ενταση.

υπαρχει καποια ρυθμιση του ηχου εκτος απο οταν παιζει το κομματι?καπου να ρυθμιζεται ποσο δυνατα θα ακουγονται πχ οι ηχοι συστηματος?

Άλλη ρύθμιση δεν υπάρχει για την ένταση του ήχου εκτός από αυτή που υπάρχει μέσα στην Μουσική την ώρα της αναπαραγωγής. Αυτό που μπορείς να κάνεις πριν το δώσεις σε κάποιο Nokia Care για να το κοιτάξουν είναι α) να ελέγξεις τον Ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Μουσική και β) να κάνεις ένα hard format μήπως και έφαγε κάποιο κόλλημα. Αν και μετά από αυτά δεν υπάρξει αλλαγή τότε πήγαινε το να το κοιτάξουν σε κάποιο Nokia Care.

Άλλη ρύθμιση δεν υπάρχει για την ένταση του ήχου εκτός από αυτή που υπάρχει μέσα στην Μουσική την ώρα της αναπαραγωγής. Αυτό που μπορείς να κάνεις πριν το δώσεις σε κάποιο Nokia Care για να το κοιτάξουν είναι α) να ελέγξεις τον Ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Μουσική και β) να κάνεις ένα hard format μήπως και έφαγε κάποιο κόλλημα. Αν και μετά από αυτά δεν υπάρξει αλλαγή τότε πήγαινε το να το κοιτάξουν σε κάποιο Nokia Care.

οκ θυμησε μου λιγο πως κανουμε hr γιατι ειναι της γυναικας μου το κινητο και εχω χρονια να χειριστω νοκια!

Εδώ και χρόνια υπάρχει ο γνωστός μπούσουλας :)

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ -> Ερώτηση #12

παιδια το 5800 που εχω δεν διαβαζει τις sim καρτες!!να πω οτι σε αλλα κινητα δουλευει κανονικα!τι παιζει?

παιδια το 5800 που εχω δεν διαβαζει τις sim καρτες!!να πω οτι σε αλλα κινητα δουλευει κανονικα!τι παιζει?

την κάρτα sim από πότε την έχεις?μπορεί να είναι παλιά και αυτός να είναι ο λόγος που δεν την αναγνωρίζει

ναι και εμένα ήθελε η κάρτα μου αναβάθμιση. δούλευε στο παλιό κινητό μου.