Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λες ε? Απλώς βαρίεμαι μετά να τα περνάω όλα πάλι μέσα! Πάντως σε κάποιο forum είχα διαβάσει ότι αυτό το πρόβλημα έχει σταλλεί για διόρθωση στο επόμενο firmware.

http://filathloi.com

Αθλητική συζήτηση με ... τζέρτζελο! :cool:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήρθε ένα μήνυμα κανονικά και από τότε δεν δουλεύει η μπάρα συντομεύσεων καθώς και το πράσινο κουμπί δεν κάνει τίποτα στην home page. Κανονικά με το πράσινο κουμπί ανοίγεις τις κλήσεις και αν το πατάς συνεχόμενα κάνεις φωνητικές εντολές. Έτσι λοιπόν ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν. Βέβαια από ότι διάβασα διορθώνεται με hard reset αλλά βαριέμαι να το κάνω και συν τοις άλλοις μπορεί να ξανασυμβεί οποιαδήποτε στιγμή οπότε το καλύτερο είναι να περιμένω το νέο firmware.

Δες εδώ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα ότι λέει ο φίλος στο λίνκ και έφτιαξε.

Ναι το είχα ακούσει και αυτό αλλά δεν ξέρω μην γίνει καμία στραβή με το hackάρισμα και μετά έχει περισσότερα προβλήματα.

@snowboard ωραιος αν και ειχα κρατησει το link το ειχα ξεχασει :O

@sotiris83 δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εαν θελεις οταν κανεις την δουλεια σου μπορεις να διαγραψεις το ROM Patcher :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παντως και να κάνεις sign τις εφαρμογές δεν είναι και δα ποιος ξέρει τι διαδικασία.Εγώ είχα σκοπό να το χακάρω αλλά βλέπω πως ρπος το παρον δεν χρειάζεται.Πήρα το cer και το key μου κατέβασα και το προγραμματάκι και όλα δουλεουν ρολόι.

Πάντως γενικότερα όσες λιγότερο εφαρμογές βάζεις, τόσο πιο σταθερό είναι το firmware. Είχα το taskman και κάθε φορά που έκανα restart το κινητό έπρεπε να βγάλω την κάρτα μνήμης για να μην κολλήσει στην εκκίνηση. Και όταν άρχισα να βγάζω και άλλες εφαρμογές παρατήρησα ότι το κινητό ήταν πολύ πιο γρήγορο και ότι δεν σε πέταγε τόσο εύκολα από το browser ή το operamini γιατί είχε παραπάνω διαθέσιμη μνήμη.

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις έβαλα την νέα (για εμένα) έκδοση ν30.0.11 και επειδή έχω πολύ καιρό να μπω στο FORUM, μήπως ξέρει κανείς τι αλλαγές περιέχει αυτή η έκδοση; 'Η τουλάχιστον σε ποιο thread έχει αναφερθεί;

Γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα...Σήμερα πήγα να κάνω ενημέρωση το Νοκια 5800 στην έκδοση 31.0.008 εκεί που πήγαινε να την εγκαταστήσει έγραψε ότι αποσυνδέθηκε και έγραψε ότι απέτυχε η εγκατάσταση!Και από εκείνη τη στιγμή το κινητό μου δεν ανοίγει!!!!!!Τι να κάνω?Να το πάω στην Νοκια?
:D

1. Δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης

2. Δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας hard format (εαν ανοιξει θα χαθουν ολα απο την μνημη της συσκευης)

3. Αν και παλι δεν το πας σε Nokia Shop.

Μολις ενημερωσα με FOTA τη συσκευη σε 31.0.008. Κατεβασε περιπου 6 ΜΒ. Γρηγορη δαδικασια και ολα παρεμειναν στην θεση τους. παραμενει hacked...

Τα μενου ισως ειναι πιο γρηγορα, ισως ειναι ιδεα μου. Δεν νομιζω να κανω format οπως συνηθιζεται μετα απο αναβαθμιση.

Παρατήρησα ότι το κινητό μας τραβάει πολλά ζόρια σε παιχνίδια 3D. Είχα περάσει το Asphalt 4 HD και ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις από το τόσο κόλλημα που υπήρχε.. Χθες πέρασα το Need for Speed SHIFT και κολλούσε και αυτό.. Δεν ήταν βέβαια σαν το Asphalt 4 HD άλλα και πάλι ήταν πολύ κουραστικό.. Έβαλα το Need for Speed SHIFT στο W550i με ανάλυση 176x220 και δούλευε ρολόι. Ευχαριστιέσαι να παίζεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα κινητό του 2005 τρέχει άψογα τα παιχνίδια 3D και ένα κινητό του 2009 τρώει κολλήματα..

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μολις ενημερωσα με FOTA τη συσκευη σε 31.0.008. Κατεβασε περιπου 6 ΜΒ. Γρηγορη δαδικασια και ολα παρεμειναν στην θεση τους. παραμενει hacked...

Τα μενου ισως ειναι πιο γρηγορα, ισως ειναι ιδεα μου. Δεν νομιζω να κανω format οπως συνηθιζεται μετα απο αναβαθμιση.

Τωρα την περναω και εγω :)

Edit:

To επιβεβαιωνω και εγω η συσκευη παραμενει hacked

1. Δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης

2. Δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας hard format (εαν ανοιξει θα χαθουν ολα απο την μνημη της συσκευης)

3. Αν και παλι δεν το πας σε Nokia Shop.

Δεν ανοίγει καν το κινητό μου....:(

Δοκιμασες να το ανοιξεις κανοντας hard format και δεν ανοιγει?

S60 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #12

Εαν ναι το πας σε Nokia Shop.

Gianpithio τελείωσε η αναβάθμιση? Αν κάνεις format στην συσκευή δοκίμασε να δεις αν λειτουργεί το HelloOX 2.0. Ευχαριστώ πολύ!!:)

firmware v31: μας καροιδευουν???

το μονο που αλλαξε ειναι οτι οι nokia maps eginan ovi maps (το καναμε και μονοι μας)....οκ κ μετα??

ααα ναι, ξεχασα...εγιναν οι συντομευσεις μου παλι εργοστασιακες...

οσο για την μνημη, δεν φαινεται καμια βελτιωση...

απορω γιατι η νοκια στελνει αναβαθμισεις χωρις ακομα better camera performance kai kinnetic scrolling???

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Στο web browser δοκιμάσατε να δείτε αν έχει kinetic scrolling ή στις επαφές ή στην έκθεση με τις φωτογραφίες?

Gianpithio τελείωσε η αναβάθμιση? Αν κάνεις format στην συσκευή δοκίμασε να δεις αν λειτουργεί το HelloOX 2.0. Ευχαριστώ πολύ!!:)

Mαλλον δεν θα κανω γιατι λειτουργει οπως πριν.. Απο την στιγμη που ενεργοποιουνται ολα τα patches που δοκιμασα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Για να καταλαβεις ενεργοποιειτε και το c2z,rmp :)

Για να ενεργοποιείται και το c2z πάει να πει ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή στο firmware. Απλά την έβγαλαν για να τους χάρτες και το ovi store :X, δεν πειράζει.

με mac το δουλευει κανεις?

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

καλησπέρα σας παιδιά!ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του κινητού!Επειδή η αδερφή μου πήγε στην Αγγλία για κάποιες δουλειές μήπως αξίζει να το αγοράσω απο εκεί?Μετά με ελληνική γλώσσα και debrand δέν θα έχω κάποιο πρόβλημα σωστά?

Ευχαριστώ!

Δοκιμασες να το ανοιξεις κανοντας hard format και δεν ανοιγει?

S60 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #12

Εαν ναι το πας σε Nokia Shop.

Πάλι δεν ανοίγει...:(