MsK Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 δεν σκαω,λεω την γνωμη μου οπως και ολοι οι αλλοι,μονο που σε εκεινους δεν γινετε παρατηρηση απο mod γιατι θελουν να ακουγετε πως υπαρχουν 39,000 μελη αλλα χωρις διευκρινησεις.Ειναι οπως με τις διαφημησεις και τα πολυ μικρα γραμματα που περνανε ολος τυχαιος πολυ γρηγορα ωστε να μην τα βλεπεις... Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εγω ειπα την γνωμη μου,αυτη ειναι η ουσιαστικη δουλεια των forum συζητησεων...Ασχετα αν καποιοι την εχουν ξεχασει... Anyway ας μην το συνεχισουμε γιατι θε βρεθουμε off topic. Aντε να τα 100.000σουμε τα μελη!!! :p Παρακαλώ; Ποσός με ενδιαφέρει πόσα μέλη υπάρχουν, όπως και όλους μας πιστεύω - Εσένα σου αρέσει το myphone.gr; Αν ναι, έρχεσαι, αν δεν θες δεν έρχεσαι. Από ότι βλέπω για την ώρα, εδώ είσαι. Εμένα, προσωπικά, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει τουλάχιστον 1 άτομο, που να βρήκε χρήσιμο το site. Αυτό μου αρκεί. Επειδή είμαι πεποισμένος ότι υπάρχουν περισσότερα από 1 άτομα (2-3), τα οποία το βρίσκουν ενδιαφέρον, είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν θέλησα να συμμετάσχω σε αυτό το θέμα έως τώρα, αλλά επειδή πραγματικά βαρέθηκα να βλέπω την ίδια κουβέντα κάθε λίγο και λιγάκι να επαναλαμβάνεται, ναι, οφείλω να ομολογήσω ότι από τα 39.000 μέλη τα 150 περίπου είναι banned, και άλλα 1.000+ δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους. Το τελευταίο μήνα (μετά την μετακόμιση στο vB3) έχουν διαγραφεί σταδιακά 100 περίπου μέλη, που δεν επιβεβαίωσαν το λογαριασμό τους μετά από 12 μήνες. Αυτό γίνεται σχεδόν κάθε μήνα. Φυσικά και οι banned δεν διαγράφονται για ευνόητους λόγους. Αν εσύ έχεις κάνει επανειλημμένα κάτι που είναι αντίθετο από τους Ο.Π.Χ., πρέπει κάπως να το καταλάβεις άλλωστε... και εμείς να το θυμόμαστε ότι το έχεις κάνει. Τέλος, ναι, είναι 39.000 τα εγγεγραμμένα μέλη. Και οι banned εγγεγραμμένοι είναι. Δεν μίλησε κανείς για ενεργά μέλη, ούτε γνωρίζω μια ρουτίνα που να τα υπολογίζει με ασφάλεια, αλλά και να τη γνώριζα σίγουρα δεν θα έβγαινα ποτέ έξω να δημιουργήσω θέμα για το πόσα ενεργά μέλη είμαστε, που τραβάμε και που πηγαίνουμε. Κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και να συνεισφέρω επικοδομητικά στο forum. Αυτή είναι ουσιαστική "δουλειά" των forum συζητήσεων και όχι να πετάω αριστέρα-και-δεξιά λόγια απλά και μόνο για να αυξήσω τον εκάστοτε counter... Mercy? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 δεν σκαω,λεω την γνωμη μου οπως και ολοι οι αλλοι,μονο που σε εκεινους δεν γινετε παρατηρηση απο mod γιατι θελουν να ακουγετε πως υπαρχουν 39,000 μελη αλλα χωρις διευκρινησεις.Ειναι οπως με τις διαφημησεις και τα πολυ μικρα γραμματα που περνανε ολος τυχαιος πολυ γρηγορα ωστε να μην τα βλεπεις... Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εγω ειπα την γνωμη μου,αυτη ειναι η ουσιαστικη δουλεια των forum συζητησεων...Ασχετα αν καποιοι την εχουν ξεχασει... Anyway ας μην το συνεχισουμε γιατι θε βρεθουμε off topic. Aντε να τα 100.000σουμε τα μελη!!! :p Παρερμηνευσες...Δεν εγινε καποιου ειδους παρατηρηση, απλα σου ειπα το αυτονοητο, οτι δηλαδη ετσι ειναι σε ολα τα μεγαλα site, και ο αριθμος ενεργων χρηστων, ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, κατι που αλλωστε εχει αναφερει και ο φιλος Mythozz ανωτερω μερικα ποστ πιο πριν :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 και ξαναλεω πως εγω δεν καθησα να διαβασω ολο αυτο το Thread για να δω τι εχει ειπωθει και τι οχι,και δεν εχω αναγκη απο κανενα counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 και ξαναλεω πως εγω δεν καθησα να διαβασω ολο αυτο το Thread για να δω τι εχει ειπωθει και τι οχι,και δεν εχω αναγκη απο κανενα counter. δεν σκαω,λεω την γνωμη μου οπως και ολοι οι αλλοι, Εχεις δικαιωμα να εκφρασεις την γνωμη σου ειτε σαν AERAS1989 ειτε σαν Super-G ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 και ξαναλεω πως εγω δεν καθησα να διαβασω ολο αυτο το Thread για να δω τι εχει ειπωθει και τι οχι,και δεν εχω αναγκη απο κανενα counter. Βασικό: Να προσέχεις πάντα με ποιο από τα 2-3-4 nicks σου, απαντάς... Εκτίθεσαι απο τη μια, και μας χαρίζεις στιγμές γέλιου από την άλλη :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 και ξαναλεω πως εγω δεν καθησα να διαβασω ολο αυτο το Thread για να δω τι εχει ειπωθει και τι οχι,και δεν εχω αναγκη απο κανενα counter. Αυτό πρέπει να είναι το 15ο account που δημιουργείς ... κάπου εκεί είναι. Όπως γνωρίζεις κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους Όρους Χρήσης - πόσο μάλλον όταν το κάνεις με τέτοιον τρόπο ώστε να μην υπάρχει ούτε ίχνος αμφιβολίας - οπότε υποχρεωνόμαστε και εμείς με τη σειράς μας να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Καλή συνέχεια, κάπου αλλού ???, όχι όμως σε αυτό το forum... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 LOL :p :lol: EDIT: Με 15 accounts πως να μην μπερδευτεί το κορίτσι. :alien: Υ.Γ. Αλήθεια, ποιο είναι το ρεκόρ των account που έχει κάνει ένας άτομο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Ειτε σαν male, ειτε σαν female, ειτε ο,τι αλλο... :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Βασικό: Να προσέχεις πάντα με ποιο από τα 2-3-4 nicks σου, απαντάς... Εκτίθεσαι απο τη μια, και μας χαρίζεις στιγμές γέλιου από την άλλη :p :up: :D καλό...:X:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 39.600 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η billakis300. Συνολικά φιλοξενούνται 625.421 μηνύματα σε 36.589 θέματα συζήτησης. Το πέτυχα στρογγυλό-στρογγυλό και είπα να το γράψω. :O Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 39.600 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η billakis300. Συνολικά φιλοξενούνται 625.421 μηνύματα σε 36.589 θέματα συζήτησης. Το πέτυχα στρογγυλό-στρογγυλό και είπα να το γράψω. :O Πλεον ειμαστε πολυ κοντα και στα 40.000 μελη.... :up: :up: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 40.006 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η MK060704. Συνολικά φιλοξενούνται 639.002 μηνύματα σε 37.740 θέματα συζήτησης. :yahoo: :yahoo: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 26 μέρες!!!!! απο τις 13 πριν 2 μηνες στις 26 μερες οι 1000 χρήστες?? τι εγινε στέρεψε ο κοσμος;;; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ωραια αντε και στα 100,000 :p ΝΑ ΤΑ 100,000 MYPHONE(και μετα βλεπουμε :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 26 μέρες!!!!! απο τις 13 πριν 2 μηνες στις 26 μερες οι 1000 χρήστες?? τι εγινε στέρεψε ο κοσμος;;; To αντιθετο μάλλον, αφού μέσα σε αυτές τις ημέρες αφαιρέθηκαν περίπου 800-900 χρήστες που ήταν ανενεργοί και δεν είχαν απαντήσει ποτέ στο email που τους στάλθηκε... Για κάνε την πρόσθεση και θα δεις πόσοι έκαναν register σε 26 μέρες... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ok αν είναι ετσι δεν εχω αμφιβολία!! :) μου φανηκε περιεργο γι'αυτό και το είπα. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Ε μην περιμένεις όμως μια ζωή να έχουμε 1000 χρήστες ανά 12 μέρες. Θα στερέψουν κάποια στιγμή οι έλληνες χρήστες... 10 εκατομμύρια κόσμος είμαστε, πάρε τις αναλογίες :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Αν φτιαχτεί και κάνα αγγλικό μέρος στο site,είτε αυτό είναι υποφόρουμ ή απλά πληροφορίες και νέα, δεν θα τραβήξει και κόσμο από εξωτερικό? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Αν φτιαχτεί και κάνα αγγλικό μέρος στο site,είτε αυτό είναι υποφόρουμ ή απλά πληροφορίες και νέα, δεν θα τραβήξει και κόσμο από εξωτερικό? Κατσε πρωτα να φτασουμε τα 10.000.000 μελη (ή οσοι ειμαστε τελος παντων εδω στην Ελλαδα) και μετα βλεπουμε τι θα γινει με τους εισαγωμενους..... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Αν φτιαχτεί και κάνα αγγλικό μέρος στο site,είτε αυτό είναι υποφόρουμ ή απλά πληροφορίες και νέα, δεν θα τραβήξει και κόσμο από εξωτερικό? Μα δεν θέλουμε περισσότερο κόσμο! Ήδη το bandwidth που πληρώνουμε είναι τεράστιο με αυτούς που έχουμε τώρα. Θα φτάσουμε σύντομα και τις 100.000 χρήστες, αυτό δε θα λέει τίποτα αφού πλέον είμαστε έτσι και αλλιώς οι No1 στην Ελλάδα. Αν έρθουν όλες οι εταιρίες του χώρου και δώσουν διαφήμιση για να καλύψουμε τα έξοδα ενός server που θα ικανοποιεί 100.000 χρήστες, και κανα 1000-2000 online τα ξαναλέμε. Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, γιατί κανένας δεν δίνει λεφτά στο Internet, οπότε... όταν φτάσουμε τα 1.000 άτομα online ταυτόχρονα απλά θα κλείσουμε για λίγο το server :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 δυστυχος η ελλαδα παντα πισω μενει...δεν τα στηριζει κατι τετοια... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 δεν θελετε αλλα μελη?? αν ειναι ετσι μπορειτε να αρχισετε να διωχνετε τα χειροτερα για να καθαρισει το site(συμπεριλαμβανομενου και μενα) :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Το Νο1 site στην Ελλάδα σε χρήστες ποιο είναι? Πόσους χρήστες έχει? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 όταν φτάσουμε τα 1.000 άτομα online ταυτόχρονα απλά θα κλείσουμε για λίγο το server :p Η IP που καλέσατε είναι προσωρινά κατειλημμένη. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Διαψεύδω κατηγορηματικά το γεγονός ότι δεν θέλουμε άλλα μέλη. Όλοι οι καλοί χωράνε - αρκεί να μην προκαλούν προβλήματα :p . Ωστόσο το myphone.gr θα συνεχίσει να απευθύνεται αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό - όπως έχουμε πει πάνω από 18 φορές για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν αναλυθεί 3 φορές :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts