hostis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Δεν το κάνουν όλα τα καταστήματα αυτό. Σε ένα που ρώτησα μου είπαν είναι με ευθύνη του διευθυντή του καταστήματος, τρεχαγυρευόπουλος δηλαδή. Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν ότι ώρα και να πας. Αλλά άμα είναι να τσακώνεσαι και για την ταυτοποίηση ε παραπάει. Κάποια μέρα όμως θα ρθει που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους τους κερατάδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 σε ολες τις εταιρεις πρεπει να δηλωθουν τα καρτοκινητα η αυτο ειναι μονο για την cosmote? πχ: vodafone,Q telecom,wind και αλλες...πρεπει να δηλωθουν? υγ: μονο ταυτοτητα χρειαζετε για να δηλωθει? Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Πριν μερικούς μήνες είχα ταυτοποιήσει 6 αριθμούς σε ένα κατάστημα Γερμανός χωρίς κανένα πρόβλημα και καθυστέρηση. Όλα καλά. Πάω σήμερα σε άλλο Γερμανό, αυτόν που είναι στην πλατεία στο Μετρό ΠΑΝΟΡΜΟΥ, να ταυτοποιήσω ένα ακόμα what's up και μου λένε το κουλό "ευχαρίστως, να σας κάνουμε την ταυτοποίηση αλλά θα πρέπει να μας φέρετε ΕΣΕΙΣ μια φωτοτυπία της ταυτότητας σας, εμείς δεν βγάζουμε φωτοτυπίες, έχει ένα κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες εδώ από πίσω :blink: "!!! Ακολούθησε διάλογος από τον οποίο προέκυψε ότι είναι πολιτική του συγκεκριμένου καταστήματος να μην βγάζει τις φωτοτυπίες για την ταυτοποίηση! :blink: Εννοείται ότι έφυγα -ενώ ήθελα να κάνω και μία ανανέωση και να πληρώσω και 3 λογαριασμούς του ΟΤΕ. Βέβαια, την πάτησα γιατί πήγα στο ΟΤΕσοπ στην Κηφισίας δίπλα στο Ανεσις, το οποίο ήταν κλειστό λόγω ΑΠΕΡΓΙΑΣ!!! :lol: Τι να κάνω τώρα; Να πάρω κάπου να το καταγγείλω; Σε εσάς το λέω πάντως να το ξέρετε τι %#@&~! είναι στο κατάστημα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Στείλε ένα mail στην cosmote. Επίσης μπορείς να το αναφέρεις ως παράπονο καλώντας δωρεάν το 1250. Σύμφωνα με το νόμο το κόστος της ταυτοποίησης καρτοκινητών απαγορεύεται να μετακυλισθεί στους καταναλωτές. Ως εκ τούτου η πρακτική ορισμένων καταστημάτων να ζητούν από τον χρήστη να προσκομίζει με δικά του έξοδα φωτοτυπία της ταυτότητάς του ή να πληρώνει στο κατάστημα είναι παράνομη και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο καταγγελίας ενώπιον της ΕΕΤΤ. Εγώ πάντως δεν ξαναπατάω στο συγκεκριμένο κατάστημα και σε όποιο άλλο μάθω ότι γίνονται τέτοιες μικρότητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Mεχρι ποτε ειναι ρε παιδια? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Mεχρι ποτε ειναι ρε παιδια? Μέχρι το τέλος Ιούλη. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μέχρι το τέλος Ιούλη. :) A ok γιατι νομιζα οτι ηταν μεχρι αυριο....:lol::lol: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 A ok γιατι νομιζα οτι ηταν μεχρι αυριο....:lol::lol: ειναι μεχρι 30/7 και στις 31/7 μπαινουνε φραγες και δεν μπορεις να λαβεις και ουτε να κανεις κλησεις επισης . και ο αριθμος θα αποσυνθεθει οποτε λεει οταν παρεις να ακουσεις το υπολοιπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Στην ταυτοποίηση που είχα κάνει στις 28/12/2009 σε κατάστημα Cosmote επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, μου είχε βάλει λάθος όνομα πατρός και το διαπίστωσα κατά το Μάρτιο. Πήγα στο Γερμανό της περιοχής μου, έκανα αίτηση, τη στείλανε στα κεντρικά, με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά για να με ρωτήσουν σε ποιο κατάστημα πήγα κι έκανα την αίτηση αλλαγής αλλά τελικά η διόρθωση ΔΕΝ έγινε και παραμένω με λάθος πατρώνυμο. Προ ημερών, μετέβη σε κατάστημα Cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνω τη διόρθωση και μάλιστα ο υπάλληλος ήταν πολύ πρόθυμος αλλά στην προσπάθειά του να μπει στο σύστημα για να κάνει επεξεργασία-διόρθωση στοιχείων, το σύστημα ήταν down και μου το έδειξε κιόλας. Μιας και φτάνει το τέλος των ταυτοποιήσεων θα πάω να κάνω μια προσπάθεια πάλι σήμερα μήπως και καταφέρω να διορθώσω τα στοιχεία μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη φάμε και φυλακή εξαιτίας της υπαλλήλου που δεν ένοιωσε όταν έκανα την ταυτοποίηση. Βέβαια, φταίω κι εγώ που δεν το έλεγξα εκείνη τη στιγμή, αλλά το κακό ήδη έγινε. Θα επιστρέψω το απόγευμα να ενημερώσω πάλι. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εφόσον έχεις καταθέσει αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας και από το δελτίο προκύπτει ότι έχει γίνει λάθος κατά την συμπλήρωση των στοιχείων, δεν κινδυνεύεις ούτε φυλακή να πάς ούτε τον αριθμό σου να χάσεις. Νομίζω ότι μία απλή αίτηση με την υπογραφή σου πρέπει να αρκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Στην ταυτοποίηση που είχα κάνει στις 28/12/2009 σε κατάστημα Cosmote επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, μου είχε βάλει λάθος όνομα πατρός και το διαπίστωσα κατά το Μάρτιο. Πήγα στο Γερμανό της περιοχής μου, έκανα αίτηση, τη στείλανε στα κεντρικά, με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά για να με ρωτήσουν σε ποιο κατάστημα πήγα κι έκανα την αίτηση αλλαγής αλλά τελικά η διόρθωση ΔΕΝ έγινε και παραμένω με λάθος πατρώνυμο. Προ ημερών, μετέβη σε κατάστημα Cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνω τη διόρθωση και μάλιστα ο υπάλληλος ήταν πολύ πρόθυμος αλλά στην προσπάθειά του να μπει στο σύστημα για να κάνει επεξεργασία-διόρθωση στοιχείων, το σύστημα ήταν down και μου το έδειξε κιόλας. Μιας και φτάνει το τέλος των ταυτοποιήσεων θα πάω να κάνω μια προσπάθεια πάλι σήμερα μήπως και καταφέρω να διορθώσω τα στοιχεία μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη φάμε και φυλακή εξαιτίας της υπαλλήλου που δεν ένοιωσε όταν έκανα την ταυτοποίηση. Βέβαια, φταίω κι εγώ που δεν το έλεγξα εκείνη τη στιγμή, αλλά το κακό ήδη έγινε. Θα επιστρέψω το απόγευμα να ενημερώσω πάλι. μην ανχωνεσαι εξαλλου η ταυτοποιηση τελειωνει στις 30/7/2010. οποτε εχεις καιρο. επισης δεν ειναι σφαλμα δικο σου αλλα του υπαλληλλου που περασε τα στοιχεια σου απο την ταυτοτητα σου στο υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://news247.gr/ellada/adiaforoyn_oi_katoxoi_kartokinhtwn.397339.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Mόλις γύρισα απο την ταυτοποίηση του κινητού μου και καθώς κοιτούσα στην οθόνη τι έκανε,παρατήρησα ότι με είχανε δηλώσει σε κατάλογο cosmote.Δηλαδή να με βρίσκει όποιος θέλει. Τον είπα να με βγάλει και είπε ότι πρέπει να το κάνω μόνος μου μέχρι τέλος Ιουλίου. Πως γίνεται να βγω? Εντελώς παράνομη η πράξη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Mόλις γύρισα απο την ταυτοποίηση του κινητού μου και καθώς κοιτούσα στην οθόνη τι έκανε,παρατήρησα ότι με είχανε δηλώσει σε κατάλογο cosmote.Δηλαδή να με βρίσκει όποιος θέλει. Τον είπα να με βγάλει και είπε ότι πρέπει να το κάνω μόνος μου μέχρι τέλος Ιουλίου. Πως γίνεται να βγω? Εντελώς παράνομη η πράξη τους. κανονικα σε ρωτανε αν θελεις να μπυνε τα στοιχεια σου στον καταλογο. δεν αποφασιζει απο μονη της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 κι εμένα το ίδιο μου κάνανε! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3229604#post3229604 " Η ταυτοποίηση έγινε τελικά σε ΟΤΕσοπ, με μόνο πρόβλημα το γεγονός ότι με έβαλε να συμπεριληφθώ στους τηλεφωνικούς καταλόγους χωρίς να με ρωτήσει, και επέμενε κιόλας πως αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και έτσι κάνουν όλοι και ποτέ δεν ρωτάνε τον πελάτη και μόνο αν το ζητήσει ειδικά κλικάρουν το ΟΧΙ στο αντίστοιχο ερώτημα ...! Καλά, κοπελιά, δεν θα τσακωθούμε κιόλας . " Και κράτησε το αίτημα για να το καταθέσει, λέει με φαξ (?) την επόμενη μέρα. Ο θεός και η ψυχή της... Εννοείται ότι σε vodafone και wind το default είναι να ΜΗΝ συμπεριλάμβανεσαι στους καταλόγους! Τι ούφο αυτοί στα οτεσοπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 κι εμένα το ίδιο μου κάνανε! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3229604#post3229604 " Η ταυτοποίηση έγινε τελικά σε ΟΤΕσοπ, με μόνο πρόβλημα το γεγονός ότι με έβαλε να συμπεριληφθώ στους τηλεφωνικούς καταλόγους χωρίς να με ρωτήσει, και επέμενε κιόλας πως αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και έτσι κάνουν όλοι και ποτέ δεν ρωτάνε τον πελάτη και μόνο αν το ζητήσει ειδικά κλικάρουν το ΟΧΙ στο αντίστοιχο ερώτημα ...! Καλά, κοπελιά, δεν θα τσακωθούμε κιόλας . "... Απλά στο είπε για να δικαιολογηθεί για το λάθος της. Όταν ονομαστικοποίησα έναν αριθμό frog που έχω η προεπιλογή ήταν μη αναγραφή στους καταλόγους. Το ίδιο έγινε και σε αριθμούς wind & Vodafone που έκανα ονομαστικοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 κανονικα σε ρωτανε αν θελεις να μπυνε τα στοιχεια σου στον καταλογο. δεν αποφασιζει απο μονη της ουτε εμενα με ρωτησαν, πως μπορω να ζητησω να το αλλαξουν τωρα? αν τηλεφωνησω στο 1313 θα μου το κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 ουτε εμενα με ρωτησαν, πως μπορω να ζητησω να το αλλαξουν τωρα? αν τηλεφωνησω στο 1313 θα μου το κανουν? Δεν ξερω αν γινεται αλλα και να γινεται φανταζομαι οτι θα ειναι χρονοβορα διαδικασια και δεν ξερω αν τελικα θα βγαλεις και ακρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) Εμένα για να μου κάνει η κοπέλα το αίτημα να μην περιλαμβάνεται ο αριθμός μου στους καταλόγους, μου κράτησε στο οτεσοπ μια φωτοτυπία της ταυτότητας για να το στείλει ως αίτημα. Πιστεύω ότι δεν γίνεται τηλεφωνικά από το 1313, πρέπει να πάτε να καταθέσετε αίτημα. Edited July 11, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Εδώ για αλλαγή στοιχείων ταυτοποίησης(μου έγραψαν λάθος πατρώνυμο) με στέλνουν σε κατάστημα συνεργαζόμενο με την COSMOTE για να στείλω από εκεί ενυπόγραφο αίτημα αλλαγής στοιχείων(ενώ είναι μια απλή πληκτρολόγηση).:wacko: Και δεν θα σε στείλουν για το απόρρητο του αριθμού σου;:ninja: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εδώ για αλλαγή στοιχείων ταυτοποίησης(μου έγραψαν λάθος πατρώνυμο) με στέλνουν σε κατάστημα συνεργαζόμενο με την COSMOTE για να στείλω από εκεί ενυπόγραφο αίτημα αλλαγής στοιχείων(ενώ είναι μια απλή πληκτρολόγηση).:wacko: Και δεν θα σε στείλουν για το απόρρητο του αριθμού σου;:ninja: πλεον γινοντε ολα απλα και γρηγορα σε καταστημα...και η μη αναγραφη και η αλλαγη στοιχειων-διορθωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) πλεον γινοντε ολα απλα και γρηγορα σε καταστημα...και η μη αναγραφη και η αλλαγη στοιχειων-διορθωση... Είσαι σίγουρος; Εγώ πήρα προχθές το πρωί στο CC να τους ρωτήσω αν μπορεί να γίνει τηλεφωνικά και μου είπαν αυτά που έγραψα και πιο πάνω. Εσύ από που πήρες αυτή την ενημέρωση; ΥΓ. Αυτό που κατάλαβα τουλάχιστον, από 2 μαγαζιά που πήγα, 1 Γερμανός, 1 COSMOTE, δεν έχουν την ίδια πρόσβαση στο σύστημα. Το υποκατάστημα της COSMOTE είχε σαφώς μεγαλύτερη πρόσβαση(δυνατότητες, αρμοδιότητες, ελευθερία κινήσεων, περισσότερα δικαιώματα) από αυτό του Γερμανού. Λογικό νομίζω:what: Edited July 14, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Πήγα να δηλώσω 2 καρτοκινητά που έχω και επειδή υπάρχουν κάποιοι άλλοι αριθμοί που είναι να έρθουν με φορητότητα προς Cosmote , το σύστημα δεν αφήνει να κάνεις ταυτοποίηση , όσο είναι σε εξέλιξη οι φορητότητες!!!! Επίσης η δωροκάρτα 10 ευρώ που έδινε το Saturn με κάθε ταυτοποίηση έχει σταματήσει Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εχω σε μιά κάρτα 2in1 δύο αριθμούς καρτοκινητών. Για τον ένα από αυτούς τους αριθμούς έχω και την αρχική κάρτα sim (που είναι μόνος του). Τώρα θέλω να ταυτοποιήσω μόνο τον ένα από τους δύο. Υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει δυνατότητα να ταυτοποιήσω αυτόν που έχω και ανήκει στην απλή sim και να χρησιμοποιώ πλέον μόνο αυτή; (να πάρω δηλαδή τον αριθμό αυτόν από την 2in1 και να τον χρησιμοποιώ με την αρχική του sim) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Εχω σε μιά κάρτα 2in1 δύο αριθμούς καρτοκινητών. Για τον ένα από αυτούς τους αριθμούς έχω και την αρχική κάρτα sim (που είναι μόνος του). Τώρα θέλω να ταυτοποιήσω μόνο τον ένα από τους δύο. Υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει δυνατότητα να ταυτοποιήσω αυτόν που έχω και ανήκει στην απλή sim και να χρησιμοποιώ πλέον μόνο αυτή; (να πάρω δηλαδή τον αριθμό αυτόν από την 2in1 και να τον χρησιμοποιώ με την αρχική του sim) Προφανώς και μπορείς να ταυτοποιήσεις τον έναν απ' τους δύο πηγαίνοντας την αρχική SIM του αριθμού που θέλεις, αρκεί η μεμονωμένη κάρτα SIM να λειτουργεί κανονικά αν και πάλι πιστεύω ότι ούτε αυτό θα σε εμποδίσει. Edited July 19, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts