AntonisDedos92 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Δεν γράφει το όνομα του δεν ξερω εαν γίνεται να το εμφανίσει ,δείχνει 4 mail μαζί με το δικό μου που το συνδεσα με τον λογαριασμό μου και την συνδεση. Ύποπτο δηλαδή... Μάλιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Επικοινώνησα με τα mail και ο ενας που απάντησε ειναι Άγγλος και αυτός πήγε να το μεταβιβάσει αλλά του είπαν χωρίς τον κάτοχο δεν γίνεται και ειναι Αιγύπτιος τελικά !! Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Επικοινώνησα με τα mail και ο ενας που απάντησε ειναι Άγγλος και αυτός πήγε να το μεταβιβάσει αλλά του είπαν χωρίς τον κάτοχο δεν γίνεται και ειναι Αιγύπτιος τελικά !! Τρέχα γύρευε δηλαδή. Γι'αυτό όταν αποφασίζουμε να αγοράσουμε αριθμό προνομιακού από αγγελία, πρέπει να προχωράμε σε αυτή, μόνο όταν η συναλλαγή γίνει χέρι με χέρι και ο πωλητής μπορεί να έρθει σε φυσική επαφή μαζί μας, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση. Κάθε άλλη επιλογή, οδηγεί σε αδιέξοδο. Όπως στη δική σου περίπτωση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Θα εχω κάποιο πρόβλημα εαν την χρησιμοποιώ ετσι; Δηλαδή δεν θα συνδεσω τον λογαριασμό τραπέζης και κινητό για επιβεβαίωση συναλλαγών. Στην cosmote η υπάλληλος μου είπε κράτα το όπως είναι να παιρνω τηλέφωνο και ίντερνετ δηλαδή απλά μόνο αυτό που ανέφερα πιο πριν ειπε. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Θα εχω κάποιο πρόβλημα εαν την χρησιμοποιώ ετσι; Δηλαδή δεν θα συνδεσω τον λογαριασμό τραπέζης και κινητό για επιβεβαίωση συναλλαγών. Στην cosmote η υπάλληλος μου είπε κράτα το όπως είναι να παιρνω τηλέφωνο και ίντερνετ δηλαδή απλά μόνο αυτό που ανέφερα πιο πριν ειπε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο πωλητής δύναται να αποκτήσει twin sim στον αριθμό σου προκειμένου να επικοινωνεί δωρεάν με το δικό σου χρόνο ομιλίας, να σερφάρει με τα δικά σου MB και εντέλει να σε ζημιώσει με άπειρους τρόπους παρεμβαίνοντας στις επικοινωνίες σου. Η πιθανότητα να το πράξει είναι αναμφίβολα μικρή ωστόσο ως δυνατότητα υφίσταται. Πρόσθετα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς της sim κάρτας σου δε θα μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση. Φυσικά ούτε twin sim μπορείς να αποκτήσεις στον αριθμό σου. Κατά τα άλλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νεοαποκτηθέν προνομιακό σου με ασφάλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Για να αποκτήσεις ή να αντικατασταθεί η σιμ πρέπει να έχεις την κάρτα γιατί έχει πανω τους αριθμούς την καρτα την έχω εγώ. Πέρυσι άλλαξα σιμ τις σύνδεσης και μου ζήτησαν την κάρτα. Edited October 10, 2018 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Και να είναι στο όνομα σoυ,το πιο βασικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εχθές μίλησα στο 13888 και είπα την κατάσταση πώς έχει, ο υπάλληλος μου είπε οτι κράτα το όπως είναι γιατί βλέπω πως δεν ειναι απο προωθητική ομάδα αλλά απο πλανόδιο. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο μία υπάλληλος απο το 13888 για το mail που ειχα στείλει για το wu 1500 μου ζήτησε τα στοιχεία μου και είπε πως το αίτημα το καταχώρησε και θα με πάρουν τηλέφωνο. Οπότε περιμένω το αποτέλεσμα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εχθές μίλησα στο 13888 και είπα την κατάσταση πώς έχει, ο υπάλληλος μου είπε οτι κράτα το όπως είναι γιατί βλέπω πως δεν ειναι απο προωθητική ομάδα αλλά απο πλανόδιο. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο μία υπάλληλος απο το 13888 για το mail που ειχα στείλει για το wu 1500 μου ζήτησε τα στοιχεία μου και είπε πως το αίτημα το καταχώρησε και θα με πάρουν τηλέφωνο. Οπότε περιμένω το αποτέλεσμα. Πίεσε όσο περισσότερο μπορείς και πιστεύω θα βρεθεί λύση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts