terlegkas7 Δημοσιεύτηκε July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ενα acer 5920g με vista και μια μέρα που καθάριζα το πληκτρολόγιο, έφυγε από τη θέση του ένα κουμπί (το alt). Αφού προσπάθησα επανειλημμένα να το βάλω στη θέση του και δεν το κατάφερνα, το έβγαλα μαζί με το μηχανισμό για να δω πώς λειτουργεί και να το φτιάξω. όλα αυτά γίνονταν ενώ δούλευα με την μπαταρία. Ξαφνικά τέλειωσε και μπήκε σε αδρανοποίηση. Συνέδεσα το ρεύμα καιπήγα να ανοίξω το λαπτοπ, αλλά παίρνω μπλέ οθόνη, που μιλάει για πιθανο hardware problem και κάτι τέτοια.... Όταν ανοίγω, λοιπόν, το κομπιούτερ έχω 2 επιλογές: 1) κανονική εκκίνηση, που οδηγεί σε μπλε οθόνη και επανεκκίνηση 2)εκκίνηση με επιδιόρθωση, στην οποία δεν μπορώ να βρω κάτι setup files των vista που χρειάζονται και οδηγούμαι σε επανεκκίνηση με τα γνωστά αποτελέσματα. Έκανα μια προσπάθεια να κάνω boot με το factory default disc και είδα ότι ανοίγει και δίνει δυνατότητα για επαναφορά, χάνοντας τα αρχεία του c: Όμως, δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάτι τόσο απλό μου δημιούργησε τόσα προβλήματα και γι'αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια λύση! Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ανοιξες το λαπτοπ ενω αυτο δουλευε;Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Σου προτείνω πιο περιγραφικούς τίτλους για τα θέματα που ανοίγεις. Αναφορικά με το laptop, δοκίμασε να τρέξεις ένα διαγνωστικό CD για να εντοπίσεις τη βλάβη πριν κάνεις οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. July 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 δεν το "άνοιξα", απλώς προσπαθούσα να βάλω στη θέση τους δυο πλαστικά που βρίσκονται κάτω από το κουμπί... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. July 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Επιπλέον, δοκιμάζω να κάνω επαναφορά με τα factory default discs αλλά παίρνω "recovery32 type dsmatch" error. Κάτι πρέπει να παίζει με τον c: ... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εγω πάντως νομίζω οτι το κουμπι δεν έχει να κάνει σχέση με το πρόβλημα. Πιστεύω οτι είτε ειναι α) ενα πάκετο ιων κτλ κτλ που το γονατισαν και η μόνη λύση είναι φορματ, β) κάποιο αλλό μηχανικό πρόβλημα στην εσωτερική πλακέτα(λιγότερο πιθανό) Σε τι θερμοκρασίες δουλεύει? Χτύπησε καθόλου το μηχανημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts