hellsangel81 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Φίλε μου χθές μέσω τηλεφώνου μπήκα στο πρόγραμμα με τα 250Μb και παρόλα αυτά δέν μου εμφανίστηκε νέο εικονίδιο ούτε για Gps ούτε για browser.Έχεις καμιά ιδέα?Επίσης μέσα απο το email setup τον bb προσπαθώ να κάνω activate το mail που έκανα νωρίτερα μέσα απο το mobileemail.vodafone.gr/ αλλα μου πετάει error.Να επισημάνω οτι το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και το μόνο εικονίδιο που μου βγήκε μετά την ενεργοποίηση του internet είναι ένα που δείχνει τα mail του προηγούμενου κατόχου.Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Ουσιαστικά σου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία απο την Vodafone αλλά όχι απο την ΒΒ. Θα σου έρθει μήνυμα απο την blackberry που θα λέει: "Your handheld has been registered to the wireless network". Τότε θα έχει ενεργοποιηθεί και η Bis. Όταν το λάβεις πρέπει να κάνεις ένα battery pull και τότε θα σου εμφανιστούν όλα. Επίσης θα παρατηρήσεις οτι τα γράμματα του gprs η του 3g θα γίνουν κεφαλαία (GPRS και 3G αντίστοιχα). Για να κάνεις λογαριασμό, αφού έχεις κάνει register, πατάς στο email settings το bb button και πατάς create new account. Μην μπλέκεις με το http://mobileemail.vodafone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonhonda Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Το μήνυμα που μου λές μου ήρθε και τα εικονίδια του GPRS και 3G έχουν αλλάξει όπως μου είπες αλλά ως εκεί τίποτα άλλο.Τώρα όσον αφορά τον λογαριασμό υποθέτω πως μου λές μέσα apo to setup wizard και μετά email setup να κάνω λογ/μό αλλά μου πετάει error στο τέλος όπως είπα.Πήρα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν πως μου έχουν ενεργοποιήσει το internet για bb αλλά είναι και μια άλλη εντολή που πρέπει να δώσουν αλλα αυτή γίνεται μόνο σε εργάσιμες μέρες και γιαυτό θα το κάνουν την Δευτέρα.Τώρα με δουλεύουν ή όχι την Δευτέρα θα σου πώ.Η αλήθεια είναι πως δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη και την πληρώνετε εσείς με τις συνεχείς ερωτήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Θέλει τρεις εργάσιμες κανονικά. Είναι διμερής ενεργοποίηση. Από vodafone και από blackberry. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να εγκατλείψω το Storm (έχω να ακούσω πολλά από φίλους για το είχα υποστηρίξει τρελλά...) αλλά δεν πάει άλλο. :mad: Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω το data πρόγραμμα από BIS σε απλό ή iphone? Επίσης γνωρίζει κανείς πόσο παραπάνω (%) είναι η κατανάλωση date σε μη BIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να εγκατλείψω το Storm (έχω να ακούσω πολλά από φίλους για το είχα υποστηρίξει τρελλά...) αλλά δεν πάει άλλο. :mad: Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω το data πρόγραμμα από BIS σε απλό ή iphone? Επίσης γνωρίζει κανείς πόσο παραπάνω (%) είναι η κατανάλωση date σε μη BIS? Γιατί θέλεις να το εγκαταλείψεις? Θέλεις να μας πεις τα προβλήματα? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Γιατί θέλεις να το εγκαταλείψεις? Θέλεις να μας πεις τα προβλήματα? Εαν και έχουν αναφερθεί θα αναφέρω μερικά (η σειρα είναι τυχαία και όχι βάσει σπουδαιότητας): 1. Δεν υπάρχει εγγενής pdf viewer (μόνο σε attachment!!) 2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ snooze 3. ακόμα και με την τελευταία έκδοση υπάρχει αρκέτο memory leak 4. ταχύτητα (όχι μόνο σε φωτογραφίες, αλλά και lock/unlock κλπ) - (έτυχε να δω iPhone και έπαθα. Παρακαλώ να μην αρχίσει flame για τη διαφορετικότητα χρήσης κλπ κλπ. Μιλάω για μετρήσιμα πράγματα) -->SOS!! αυτό το ρολογάκι κάθε φορά μου έχει σπάσει τα νεύρα) 5. Κάμερα και flash: αδιάφορα/ flash πολύ δυνατό (δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά λέμε. Κουβαλάω την canon SX1 πάντα) 6. Rotate: καλύτερος από ότι παλιά αλλά θέλει ακόμα δουλειά. 7. Στην πρώτη οθόνη θέλω να βλέπω tasks/rss/ραντεβού και καιρό. Ναι έχω βρεί κάποια theme αλλά ΟΛΑ συνεισφέρουν στο memory leak. (Επείδη είμαι GTD fun για μενα τα task/ραντεβού είναι μεγάλης σημασίας. Στο diamond με τα κατάλληλα tools τα βλέπω όλα). 8. Δεν μπορώ να κάνω ιnstall στην κάρτα 9. Youtube... δεν έπαιζε/ δεν παίζει (ή έχω ίντερνετ ή δεν έχω) 10. Κατέβασμα attachments: όριο 2.9ΜΒ (ή έχω ίντερνετ ή δεν έχω) 11. GPS προς το παρών μόνο google maps. όχι ΤΒΤ (turn by turn) 12. Browser: ξεπερασμένος Όμως θα μου λείψουν: 1. Η άπαιχτη οθόνη του 2. Η ασφάλεια 3. Το ΒIS 4. Ό,τι είναι blackberry. 5. Blackberry messenger 6. Multitasking Πάντως ίσως να σκεφτόμουν και το BB Tour/Bold (που θεωρείται κορυφαία συσκευή της ΒΒ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 @blekos: Για να μετατρέψεισ την bis σε πρόγραμμα για το iphone απλά καλείς τον παροχο σου η πας σε κατάστημα. Ένα μέλος του φόρουμ πάντως είχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να του αλλάξει η υπηρεσία. Απ ότι μου είχαν πει από την vodafone (δεν ξέρω αν σίγουρα ισχύει), τα ββ κάνουν 90% συμπίεση. Πολλά απο αυτά που λές λύνονται με την 5.0. Γιατί δεν περιμένεις λίγο να δείς και αποφασίζεις αργότερα. Θα έχει βγεί και το 3gs οπότε δεν θα χάσεις και το Multitasking που σου αρέσει. Άς μην επεκταθούμε όμως σε αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 @blekos: Για να μετατρέψεισ την bis σε πρόγραμμα για το iphone απλά καλείς τον παροχο σου η πας σε κατάστημα. Ένα μέλος του φόρουμ πάντως είχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να του αλλάξει η υπηρεσία. Απ ότι μου είχαν πει από την vodafone (δεν ξέρω αν σίγουρα ισχύει), τα ββ κάνουν 90% συμπίεση. Πολλά απο αυτά που λές λύνονται με την 5.0. Γιατί δεν περιμένεις λίγο να δείς και αποφασίζεις αργότερα. Θα έχει βγεί και το 3gs οπότε δεν θα χάσεις και το Multitasking που σου αρέσει. Άς μην επεκταθούμε όμως σε αυτό! Ok. Περιμένω την 5.0 πως και πως. Σήμερα υπήρχε μία αναφορά στο c r a c k berry.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Εαν και έχουν αναφερθεί θα αναφέρω μερικά (η σειρα είναι τυχαία και όχι βάσει σπουδαιότητας): 1. Δεν υπάρχει εγγενής pdf viewer (μόνο σε attachment!!) 2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ snooze 3. ακόμα και με την τελευταία έκδοση υπάρχει αρκέτο memory leak 4. ταχύτητα (όχι μόνο σε φωτογραφίες, αλλά και lock/unlock κλπ) - (έτυχε να δω iPhone και έπαθα. Παρακαλώ να μην αρχίσει flame για τη διαφορετικότητα χρήσης κλπ κλπ. Μιλάω για μετρήσιμα πράγματα) -->SOS!! αυτό το ρολογάκι κάθε φορά μου έχει σπάσει τα νεύρα) 5. Κάμερα και flash: αδιάφορα/ flash πολύ δυνατό (δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά λέμε. Κουβαλάω την canon SX1 πάντα) 6. Rotate: καλύτερος από ότι παλιά αλλά θέλει ακόμα δουλειά. 7. Στην πρώτη οθόνη θέλω να βλέπω tasks/rss/ραντεβού και καιρό. Ναι έχω βρεί κάποια theme αλλά ΟΛΑ συνεισφέρουν στο memory leak. (Επείδη είμαι GTD fun για μενα τα task/ραντεβού είναι μεγάλης σημασίας. Στο diamond με τα κατάλληλα tools τα βλέπω όλα). 8. Δεν μπορώ να κάνω ιnstall στην κάρτα 9. Youtube... δεν έπαιζε/ δεν παίζει (ή έχω ίντερνετ ή δεν έχω) 10. Κατέβασμα attachments: όριο 2.9ΜΒ (ή έχω ίντερνετ ή δεν έχω) 11. GPS προς το παρών μόνο google maps. όχι ΤΒΤ (turn by turn) 12. Browser: ξεπερασμένος Όμως θα μου λείψουν: 1. Η άπαιχτη οθόνη του 2. Η ασφάλεια 3. Το ΒIS 4. Ό,τι είναι blackberry. 5. Blackberry messenger 6. Multitasking Πάντως ίσως να σκεφτόμουν και το BB Tour/Bold (που θεωρείται κορυφαία συσκευή της ΒΒ ) Έχεις δίκιο σχεδόν σε όλα...π.χ. PDF Viewer=DocumentsToGo=PDF To Go! Επίσης η camera του είναι εξαιρετική, αν εξαιρέσεις το πολύ δυνατό flash. Ωστόσο θεωρώ, επειδή είμαι και κάτοχος iPhone, ότι αυτό το οποίο είναι ακαταμάχητο στα BB είναι η συμπίεση δεδομένων. Έκανα ένα τεστ προχθές σε iPhone και BB πάνω στα data που τρώνε για μία συγκεκριμένη σελίδα. To iPhone κατέβασε 200kb, ενώ το ΒΒ 45kb! Επίσης το Push των email απλά δεν συγκρίνεται με τίποτα. Kαι σας τα λέει αυτά ένας φανατικός iPhone user. Συνεπώς θα σου πρότεινα, αν αυτά τα δύο που ανέφερα είναι στις προτεραιότητες χρήσης σου, να τις σκεφτείς πολύ πριν κάνεις την αλλαγή. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Έχεις δίκιο σχεδόν σε όλα...π.χ. PDF Viewer=DocumentsToGo=PDF To Go! Φιλικα Μόνο που για το PDF To Go πρέπει να πληρώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Πολλά απο αυτά που λές λύνονται με την 5.0. Γιατί δεν περιμένεις λίγο να δείς και αποφασίζεις αργότερα. Θα έχει βγεί και το 3gs οπότε δεν θα χάσεις και το Multitasking που σου αρέσει. Άς μην επεκταθούμε όμως σε αυτό! η 5.0 θα ειναι επισημη ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Λογικά ναι μιας και αλλάζει ο πυρήνας του λογισμικού (applicaion core) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μόνο που για το PDF To Go πρέπει να πληρώσεις... Μπορείς να το κάνεις να μην "πρέπει"...:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μπορείς να το κάνεις να μην "πρέπει"...:wink: Προσοχή στους ΟΠΧ! Οχι σπασμένες εφαρμογές και serials στο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Εαν και έχουν αναφερθεί θα αναφέρω μερικά (η σειρα είναι τυχαία και όχι βάσει σπουδαιότητας): 1. Δεν υπάρχει εγγενής pdf viewer (μόνο σε attachment!!) 2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ snooze 3. ακόμα και με την τελευταία έκδοση υπάρχει αρκέτο memory leak 4. ταχύτητα (όχι μόνο σε φωτογραφίες, αλλά και lock/unlock κλπ) - (έτυχε να δω iPhone και έπαθα. Παρακαλώ να μην αρχίσει flame για τη διαφορετικότητα χρήσης κλπ κλπ. Μιλάω για μετρήσιμα πράγματα) -->SOS!! αυτό το ρολογάκι κάθε φορά μου έχει σπάσει τα νεύρα) 5. Κάμερα και flash: αδιάφορα/ flash πολύ δυνατό (δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά λέμε. Κουβαλάω την canon SX1 πάντα) 6. Rotate: καλύτερος από ότι παλιά αλλά θέλει ακόμα δουλειά. 7. Στην πρώτη οθόνη θέλω να βλέπω tasks/rss/ραντεβού και καιρό. Ναι έχω βρεί κάποια theme αλλά ΟΛΑ συνεισφέρουν στο memory leak. (Επείδη είμαι GTD fun για μενα τα task/ραντεβού είναι μεγάλης σημασίας. Στο diamond με τα κατάλληλα tools τα βλέπω όλα). 8. Δεν μπορώ να κάνω ιnstall στην κάρτα 9. Youtube... δεν έπαιζε/ δεν παίζει (ή έχω ίντερνετ ή δεν έχω) 10. Κατέβασμα attachments: όριο 2.9ΜΒ (ή έχω ίντερνετ ή δεν έχω) 11. GPS προς το παρών μόνο google maps. όχι ΤΒΤ (turn by turn) 12. Browser: ξεπερασμένος Όμως θα μου λείψουν: 1. Η άπαιχτη οθόνη του 2. Η ασφάλεια 3. Το ΒIS 4. Ό,τι είναι blackberry. 5. Blackberry messenger 6. Multitasking Πάντως ίσως να σκεφτόμουν και το BB Tour/Bold (που θεωρείται κορυφαία συσκευή της ΒΒ ) Κάποια από αυτά που γράφεις λύνονται. Κάποια από αυτά επίσης θα λυθούν με το νέο os όπως αναφέρει και ο master των os hellasangel. Κάποια έχεις δίκιο ότι τα βλέπεις σαν προβλήματα αλλά να σου σημειώσω ότι καμία συσκευή δεν είναι τέλεια και δεν υποστηρίζει ΌΛΑ όσα αναφέρεις σαν προβλήματα. Είναι κάποια θέματα που κάνεις υποχώρηση μόνο και μόνο επειδή γουστάρεις κάποια υπέρ περισσότερο. Το θέμα με το bb που θέλεις να αποχωριστείς όμως είναι ότι αυτά που γράφεις ότι θα σου λείψουν ΔΕΝ πρόκειται να τα βρεις σε άλλη συσκευή και ίσως τελικά δεν αξίζει να βρεις καλύτερο rotate για παράδειγμα και να χάσεις το push email. Εγώ για παράδειγμα το να κατεβάσω πάνω από 3mb attach δεν με απασχολεί τόσο όσο το να ΜΠΟΡΩ να μπω Internet άφοβα από παντού. Τα γράφω όλα αυτά μόνο και μόνο για να το σκεφτείς καλύτερα πριν κάνεις την μετάβαση σε άλλη συσκευή και κλαις τα λεφτά σου. Εγώ πάντως βλέπω το storm σαν μία συσκευή με ικανοποιητικά στοιχεία σε όλες τις τεχνολογίες. Όχι τα καλύτερα αλλά σε πολύ καλό επίπεδο (κάμερα, ήχος, βίντεο, player, office etc). Μαζί με αυτά προσθέτεις και το καταπληκτικό BIS (που δε θα το βρεις πουθενά) και έχεις ένα κινητό πολυμηχάνημα που μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών σε ικανοποιητικό επίπεδο. Και σκέψου ότι είναι η πρώτη προσπάθεια από την RIM για ένα multimedia & professional mobile και όμως κατάφερε να ξεπεράσει "μεγαθήρια" στον χώρο (htc, eten, etc). Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να μην σας ζάλισα. Μόνο που για το PDF To Go πρέπει να πληρώσεις... Και γιατί να μην το πληρώσεις δηλαδή? Αμάν με εμάς τους Ελληνάρες... Αν κάτι το χρειάζεσαι και δουλεύει άψογα γιατί να μην το πληρώσεις. Άσε που μιλάμε για πολύ μικρά ποσά... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Και γιατί να μην το πληρώσεις δηλαδή? Αμάν με εμάς τους Ελληνάρες... Αν κάτι το χρειάζεσαι και δουλεύει άψογα γιατί να μην το πληρώσεις. Άσε που μιλάμε για πολύ μικρά ποσά... :wacko:Όπααααααααααααα.... μη βιάζεσαι. Μια χαρά το ξεκίνησες το mail αλλά εδώ μου τα χάλασες. Στα WM τα εχεις ΔΩΡΕΑΝ!!!! Και δε νομίζω ότι 50USD είναι και λίγα (http://www.dataviz.com/purchase/buy/documentstogo/blackberry/dxtg_order_pg1.html?opt=2) έχω ήδη δώσει και 30 USD για theme της προκοπής... Παρεπιπτώντος το λύνονται είναι σχετικό. Μάλλον θα λυθούν... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 :wacko:Όπααααααααααααα.... μη βιάζεσαι. Μια χαρά το ξεκίνησες το mail αλλά εδώ μου τα χάλασες. Στα WM τα εχεις ΔΩΡΕΑΝ!!!! Και δε νομίζω ότι 50USD είναι και λίγα (http://www.dataviz.com/purchase/buy/documentstogo/blackberry/dxtg_order_pg1.html?opt=2) έχω ήδη δώσει και 30 USD για theme της προκοπής... Παρεπιπτώντος το λύνονται είναι σχετικό. Μάλλον θα λυθούν... :D 50usd=35 euro. Είναι πολλά 35euro για πρόγραμμα που το έχεις ανάγκη? Και μάλιστα για office εφαρμογή? Εδώ έδωσες -όπως αναφέρεις- 30 για ένα theme δεν θα δώσεις λίγο παραπάνω για το documents to go?? Τι έχεις δωρεάν στα wm? ; Άντε Office λόγο ότι είναι η Microsoft στη μέση... Και στα wm πάντως τα καλά τα πληρώνεις εκτός και αν εννοείς ότι στα wm μπορείς και τα βρίσκεις στα "μαγαζιά" ;) λόγο περισσοτέρων χρηστών. Τέλος πάντων, το τι και πως "αγοράζει" ο καθένας τα προγράμματα δεν έχει να κάνει με το αν το storm είναι καλό ή όχι. :) Ήταν μία απάντηση στο φίλο που με αγανάκτηση έγραψε ότι πρέπει να πληρώσει για το documents to go. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 50usd=35 euro. Είναι πολλά 35euro για πρόγραμμα που το έχεις ανάγκη? Και μάλιστα για office εφαρμογή? Εδώ έδωσες -όπως αναφέρεις- 30 για ένα theme δεν θα δώσεις λίγο παραπάνω για το documents to go?? Τι έχεις δωρεάν στα wm? ; Άντε Office λόγο ότι είναι η Microsoft στη μέση... Και στα wm πάντως τα καλά τα πληρώνεις εκτός και αν εννοείς ότι στα wm μπορείς και τα βρίσκεις στα "μαγαζιά" ;) λόγο περισσοτέρων χρηστών. Τέλος πάντων, το τι και πως "αγοράζει" ο καθένας τα προγράμματα δεν έχει να κάνει με το αν το storm είναι καλό ή όχι. :) Ήταν μία απάντηση στο φίλο που με αγανάκτηση έγραψε ότι πρέπει να πληρώσει για το documents to go. Μου αρέσει αυτό το thread και ας το έχουμε κάνει τσατ... Ο αγανακτισμένος φίλος είμαι εγώ... Που επειδη προερχόμουν από WM είχα δωρεάν την office σουιτα (οκ ας μην ανοίξουμε συζήτη για linux, android κλπ). Επίσης στα WM μπορούσα να βρω περισσότερα freeware. Ναι υπάρχουν και για ΒB αλλά όχι ακόμα τόσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 pdf viewer θα έπρεπε να έχει. για themes υπάρχει το θέμα μου που δεν έχει memory leak (γιατί βασίζεται κατά 99%) στο αρχικό και βλέπεις άνετα ραντεβού και μέιλ. για Internet opera που είναι σαφώς ανώτερος και από τον safari και απίστευτα γρήγορος λόγω συμπίεση server. αυτά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Να ρωτησω κατι?? Πηγα το κινητο για service (δεν δουλευαν τα κουμπια). Το πηρα σημερα πισω και τι βλεπω, εχει ραγισει η οθονη!! ΕΛΕΟΣ!! Το παω πισω και το παιδι εκει μου λεει, να το στειλει πισω. Και θελω να ξερω θα μου το αλλαξουν η θα το φτιαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 pdf viewer θα έπρεπε να έχει. Μα έχει. Εμένα μου τα έχει ανοίξει όλα προς το παρόν εκτός από ένα. για themes υπάρχει το θέμα μου που δεν έχει memory leak (γιατί βασίζεται κατά 99%) στο αρχικό και βλέπεις άνετα ραντεβού και μέιλ. Έχεις να δώσεις ένα link. Δεν έχει memory leak? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μα έχει. Εμένα μου τα έχει ανοίξει όλα προς το παρόν εκτός από ένα. Στα ανοίγει ως PPT, Powerpoint δηλαδή. Γι αυτό και μερικά pdf δεν στα διαβάζει. Να ρωτησω κατι?? Πηγα το κινητο για service (δεν δουλευαν τα κουμπια). Το πηρα σημερα πισω και τι βλεπω, εχει ραγισει η οθονη!! ΕΛΕΟΣ!! Το παω πισω και το παιδι εκει μου λεει, να το στειλει πισω. Και θελω να ξερω θα μου το αλλαξουν η θα το φτιαξουν? Συνήθως τα smartphones τα κάνουν αντικατάσταση. Στην περίπτωση σου είναι οθόνη (και ειδικά στο storm είναι λίγο παίδεμα γιατι είναι clickable) η αντικατάσταση είναι σίγουρη. Εάν βέβαια δεχτούν οτι το λάθος είναι δικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Thanks για το αμεσω reply, να υπολογισω οτι θα παρει παλι και το ιδιο χρονικο διαστημα ε?? Τεσπα, σε ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Για χρονικό διάστημα δεν ξέρω. Για να έχεις storm θα έχεις και vodafone να υποθέσω; Η vodafone λέει 15 ημέρες επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 εγω ''τρεμω'' μην χρειαστει να το παω για service... Η μπαταρια στα κινητα (οπως και στο storm) εχει εγγυηση οσο εχει και η καλη λειτουργια του κινητου ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts