mplip Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 απο αυτη τη στιγμη εχω 122 πιο γρηγορη [χ] καλυτερο πληκτρολογιο [χ] αξελερομετρο που επιτελους αλλαζει γρηγορα και οχι μετα απο μηνα [χ] αλλα ... δε παιζει και παλι το γιου τουμπ θα δω και θα σας λεω και αλλα σταδιακα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 αυτονομία και ταχύτητα στο άνοιγμα φωτογραφειών? :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Το βρηκα απο σποντα Στην εφαρμογη clock set alarm, δε χρειαζεται να πατας τα βελακια για αλλαγη ωρας. Απλως γλυστρας το δαχτυλο πανω κατω. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ευτυχώς εδώ αντιγράψαν το iPhone :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 αυτονομία και ταχύτητα στο άνοιγμα φωτογραφειών? :) Κλείδωμα/ξεκλείδωμα? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 ανοιγμα φωτογραφιων ειναι πιο αργο... πολυ πιο αργο απο πριν φορτωνει απο οταν το βαζεις να διαβασει και διαβαζει... και διαβαζει... και διαβαζει .... αυτονομια νομιζω λιγο καλυτερη , θα το δω και σημερα κλειδωμα λιγο πιο γρηγορο απο πριν. Αλλα εχω παλι παλια προβληματα Η οθονη με το που σβηνει αναβει μονη της με αποτελεσμα να μη σβηνει ποτε και να καιει τη μπαταρια αδικα, οταν το κλειδωνω αναβει μονη της η οθονη και το ξεκλειδωνει και τωρα τελευταια οτι email και να στειλω στο gmail μου δε σκαει ποτε στο κινητο και φυσικα εκνευριζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Με αλλα λογια, παραμενουμε στην 113. Και οταν δουμε μια αξιολογη εκδοση την βαζουμε. Αλλα...σε ξενα sites, ΣΧΕΔΟΝ ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλυτερη η .122, μηπως σε σενα ετυχε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Guys, έχω το εξής πρόβλημα και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό στο παρών thread. Αφορά το bluetooth, προσπαθώ να στείλω απο ένα SE K770i ενα αρχείο μέσω bluetooth στο Storm μου αλλά συνέχεια μου λέει πως η σύνδεση απέτυχε. Απο το Storm στέλνω κανονικά στο K770i , το αντίθετο δεν παίζει. Επίσης έχω κάνει pair τις συσκευές επιτυχώς both ways (και το Storm πρώτα pair με το K770i επιτυχώς και το αντίστροφο). Any ideas? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Tι αρχει ειναι? Αν ειναι μουσικη μεσω media player - options - receive from bluetooth. Αν ειναι photo μεσω camera - options - receive from bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centerx Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Παιδια, συγγνωμη αν εχει απαντηθει και πριν, αλλα το Storm θα μπορουσε να δουλεψει με Cosmote? Εννοω ρυθμισεις mms, internet και BIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ναι, με ολα τα δυκτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centerx Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Thanks φιλε μου. Και κατι τελευταιο, τις ρυθμισεις τις παιρνει αυτοματα ή θα πρεπει να τις περασω εγω χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Πολύ ευαίσθητο είναι ρε παιδιά , δε έχω καταφέρει να περάσω εφαρμογή και να μην μου βγάλει JVM 102!!!!! Αναγκάζομαι να τα περνάω όλα και τότε όλα μια χαρά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Thanks φιλε μου. Και κατι τελευταιο, τις ρυθμισεις τις παιρνει αυτοματα ή θα πρεπει να τις περασω εγω χειροκινητα? Αυτοματα, μολις κανεις BIS ερχονται ολες OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Με αλλα λογια, παραμενουμε στην 113. Και οταν δουμε μια αξιολογη εκδοση την βαζουμε. Αλλα...σε ξενα sites, ΣΧΕΔΟΝ ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλυτερη η .122, μηπως σε σενα ετυχε?? δε νομιζω εκτος οπως ξαναπα και αν ευθυνεται το theme αλλα οπως και να το κανεις αν ειναι να μαστε με το κλασικο για να ειναι γρηγορο ...τι να το κανεις? εχω μπει παλι στο μιντια και πατησα σε φωτο να ανοιξει εμεινε loading..... τουλαχιστον ενα λεπτο και ανοιξε μετα αηδιες δηλαδη... και αυτο με την οθονη που αναβει παλι μονη της τι να πω αν και σε ολα τα αλλα νομιζω παει καλυτερα λοκ κανει σχεδον αμεσως παντως ισως αν βγει ελληνικη 122 να ειναι ακομα καλυτερη αλλα στανταρ θα βγει και αλλη αναβαθμιση αμεσα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 δεν θα βγει 122 ελληνική. η 122 είναι μόνο ξένη. περιμένουμε 122+. άρα και οι φωτογραφίες είναι αργές. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 αλλαξα theme αλλα και παλι δεν εντυπωσιαστηκα για το πως τις ανοιγει ειναι αργο σχετικα. το λοκ και το ανλοκ ειναι πολυ πιο γρηγορο παντως τελικα θα την κρατησω την 122 μεχρι καποια αλλη... το λοκ παντως γινεται σε δευτερολεπτα καθυστερει ομως το ξεκλειδωμα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 να δούμε όμως τι θα γίνει με τις photos. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisvirgiotis Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 kalws ta dextika pali . allo ena problhma pou molis shmera to diapistwsa einai oti otan lambanw kleiseis dn blepw poios me kalei .Gia na eksughsw einai san na kobete h o8onh sta 2 kata tin wra pou xtupaei k dn blepw tpt para mono incoming call!! Polla bravo sthn rim Παράθεση PIN:20DDA587 BB STORM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 το εχω πάθει κεγώ οπως ακριβως το περιγραφεις και νομιζω οτι με τραβηγμα μπαταριας διορθωθηκε αν θυμαμαι καλα. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Πολλα προβληματα εχεις. Ποια εκδοση χρησιμοποιεις; Δοκιμασε να κανεις Downgrade και ξανα Upgrade. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakos80 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Παιδια καλησπερα. Ειμαι ενα ευτυχης κατοχος storm Ολα ωραια και καλα αλλα εχω ενα προβλημα. εγκατεστησα λογαριασμο περνω τα e mail μου κανονικα αλλα μαζι με τα δικα μου ερχεται και αυτο μαζι με συννημενο αρχειο ¨: This message is used to carry data between the BlackBerry handheld and an associated server. Please do not delete, move or respond to this message - it will be processed by the server. BEGINETP 108 AbaiF0cAAAAAIBAIMjBFMERDMzcgEWRpbXBkaW1Ab3RlbmV0LmdyAKXA1KlQBUNNSU1FA0CA gICAMgAAMDcwNjBEQ0Y5K0crMQB3RZBfUotTLnc7eiqvioydABnM/Ef8FOAybl47Q4gd6/hM ENDETP -2132963961 σας παρακαλω βοηθηστε με ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 @jimmakos80: Σε ποιο mailbox έρχεται αυτό; Έχεις BIS ή Enterprise? Δοκίμασε να βγάλεις τα account να τα ξαναβάλεις και στείλεις service books (advanced options- hrt-bb key- register now). Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosp77 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Egw pantws evala thn 122 kai eimai euxaristhmenos. To thlefwno den kolaei , den xreiasthke na kanw kanena reset , h bataria krataei emfanws parapanw, to kinhto mou fainetai pio grhgoro .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoUkSoU Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 kalhmera sas exw kapoia problimata me to blackberry storm, exw ena gmail pou douleuw san msn alla den mporw na sinde8w apo to blackberry, eno otan bazw ena allo email [hotmail] mpenw kanonika, me to gmail den mporw na mpw na dw ta email oute kan apo to site uparxei kati se mobile firefox ? mporw na balw kanena allo gps? giati auto p exei m fenete ligo axristo... k kati akoma exw balei ena programa tis vod k exw 1,5 gb an to exw olh mera to msn anoixto ktl lete na katanalosw to 1,5 gb? euxaristw polu Παράθεση blackberry storm 9500 LG 2,3,4 samsung note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts