blekos Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Παιδία δείτε αυτό: http://www.ehnert.net/MiniMoni/ το έχω βάλει (εδώ και κανά μισάρωο :) ) και παίζει μια χαρά. Προσοχή, σε ένα δείγμα που έχουν στη σελίδα φαίνεται ότι μπορεί νά έχεις απόκλεισει έως και 20%. Δεν είναι και τραγικό :) have fun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Παιδία δείτε αυτό: http://www.ehnert.net/MiniMoni/ το έχω βάλει (εδώ και κανά μισάρωο :) ) και παίζει μια χαρά. Προσοχή, σε ένα δείγμα που έχουν στη σελίδα φαίνεται ότι μπορεί νά έχεις απόκλεισει έως και 20%. Δεν είναι και τραγικό :) have fun. σου εμφανιζεται το προγραμμα στο μισό της οθονης μαζι με το πληκτρολογιο ή μονο σε μενα γίνεται? + οτι δεν μπορω να το αποκρυψω το πληκτρολογιο Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Να ρωτησω και εγω κατι...ισως βα εχει απαντηθει πιο πανω αλλα δεν βρηκα κατι...Υπαρχει δυνατοτητα να μου ερθει το storm απο UK σε πολυ καλη τιμη, απο οτι μου λενε ειναι simlock με vodafone...εγω εχω vodafone θα πρεπει να το ξεκλειδωσω? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 σου εμφανιζεται το προγραμμα στο μισό της οθονης μαζι με το πληκτρολογιο ή μονο σε μενα γίνεται? + οτι δεν μπορω να το αποκρυψω το πληκτρολογιο δεν έχω τέτοιο θέμα. Την εγκατάσταση την έκανα OTA απευθείας από το site δεν έχω τέτοιο θέμα. Την εγκατάσταση την έκανα OTA απευθείας από το site Κουφάθηκα.. την πρώτη φορά έπαιζε κανονικά full screen κλπ. Τώρα στη μισή οθόνη. Δοκίμασα και "disable compatibility mode" τίποτα... Δεν ξέρω τι να πώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 στο inbox των email μας πως μπορουμε να δημιουργήσουμε νέο φάκελο?κατι εμφανες δεν βρήκα πατωντας το μενου.CREATE FOLDER ή κάτι τέτοιο. :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Κουφάθηκα.. την πρώτη φορά έπαιζε κανονικά full screen κλπ. Τώρα στη μισή οθόνη. Δοκίμασα και "disable compatibility mode" τίποτα... Δεν ξέρω τι να πώ... Τώρα πάλι δεν έχω θέμα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 στο inbox των email μας πως μπορουμε να δημιουργήσουμε νέο φάκελο?κατι εμφανες δεν βρήκα πατωντας το μενου.CREATE FOLDER ή κάτι τέτοιο. :) δυστυχώς όχι. μόνο save. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooof Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 paidia ksereis kaneis an mporw meta apo 3 meres na epistrepsw to blackberry storm stin vodafone logo tou oti den m arese san suskevi kai den m einai leitourgiko xwris na exei kapoia gratzounia i kati tetoio me tin zelatina stin othoni akoma kai na zitisw ena iphone?plirwnontas vevaia tin diafora kanonika?to kanei auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 paidia ksereis kaneis an mporw meta apo 3 meres na epistrepsw to blackberry storm stin vodafone logo tou oti den m arese san suskevi kai den m einai leitourgiko xwris na exei kapoia gratzounia i kati tetoio me tin zelatina stin othoni akoma kai na zitisw ena iphone?plirwnontas vevaia tin diafora kanonika?to kanei auto? Πιστεύω ότι δεν θα στο κάνουν... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 paidia ksereis kaneis an mporw meta apo 3 meres na epistrepsw to blackberry storm stin vodafone logo tou oti den m arese san suskevi kai den m einai leitourgiko xwris na exei kapoia gratzounia i kati tetoio me tin zelatina stin othoni akoma kai na zitisw ena iphone?plirwnontas vevaia tin diafora kanonika?to kanei auto? no way! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooof Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 τοτε μπωρει καποιος να με βοηθησει να το αγαπησω?γτ εχει αυτην την προοπτικη.για αρχη ας πουμε πως μπωρο να βαλω αππλικεσιονς αφου δε μπωρο να κατεβασω το app world? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Έβαλα το android theme άλλα δεν μου αρέσει. Θέλω να το σβήσω άλλα δεν μπορώ. Από το options -> Theme menu key δεν υπάρχει επιλογή delete. Ξέρετε πως μπορώ να το σβήσω ? Άκυρο. Μέσω του desktop manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 άσε το. δε νομίζω να είναι και πρόβλημα. το σβήνεις συνήθως από το κινητό. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 παιδιά πως μπορώ να βγάλω το t9 από το storm ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 τοτε μπωρει καποιος να με βοηθησει να το αγαπησω?γτ εχει αυτην την προοπτικη.για αρχη ας πουμε πως μπωρο να βαλω αππλικεσιονς αφου δε μπωρο να κατεβασω το app world? :/ Μπορείς να κατεβάσεις applications στον υπολογιστή στου ή απευθείας από το bb. Στην αρχή με είχε ξενήσει το bb. Τώρα όμως που ενεργοποιήθηκε το BIS και το έχω ψάξει λίγο... το κινητό είναι super. Καμία σχέση με wm. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κακώς κείμενα. Υ.Γ. τι εφαρμογές θέλεις να βάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooof Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 θελω να βαλω το google maps αλλα και παλη τα βρισκω σκουρα εκει γτ οποτε βαζω το αριθμο του κινιτου μου εκει ειναι παντα λαθως και οταν δοκιμαζω απο το κινιτο δυστιχως δεν μπενει σε καμια ιστοσελιδα που ειναι φτιαγμενη για κινητο.π.χ. http://www.m.google.com παντα μου βγαζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 βάλε εύκολα multitap αν και βοηθάει πολύ. επίσης από τις ρυθμίσεις οθόνης και keyboard. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 θελω να βαλω το google maps αλλα και παλη τα βρισκω σκουρα εκει γτ οποτε βαζω το αριθμο του κινιτου μου εκει ειναι παντα λαθως και οταν δοκιμαζω απο το κινιτο δυστιχως δεν μπενει σε καμια ιστοσελιδα που ειναι φτιαγμενη για κινητο.π.χ. http://www.m.google.com παντα μου βγαζει error γράψε ακριβώς αυτό: m.google.com/maps στον browser και κάνε install. Παίζει άψογα. Παιδιά, δοκιμάσε κανείς τον bolt (browser?); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooof Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 kai pali to idio.panta mou vgazei error otan paw na mpw se istoselida gia kinito.tha valw tin 114 se ligo mipws dw kamoia prokopi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisvirgiotis Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 kai pali to idio.panta mou vgazei error otan paw na mpw se istoselida gia kinito.tha valw tin 114 se ligo mipws dw kamoia prokopi... exeis energopoihmeno bis? Dhladh to programma ths vodafone gia blackberry surf and talk H surf&email?? Παράθεση PIN:20DDA587 BB STORM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarrisL Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 μου εχει βγαλει application error 200-reset πριν λιγο και δεν ξερω ουτε reset πως γινεται. μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 μου εχει βγαλει application error 200-reset πριν λιγο και δεν ξερω ουτε reset πως γινεται. μπορει να βοηθησει καποιος; Εξαγωγή μπαταρίας για κανένα 2 λεπά δεν βοηθάει; Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarrisL Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 δεν υπαρχει κατι που να κανω reset εκτος απο την εξαγωγη μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 υπάρχουν προγράμματα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 το alt+right shift+delete δουλευει στο 9500? Χλωμο το βλεπω αλλα ετσι ειπα... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts