blekos Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Προτείνω ο,τι γράψουμε να είναι στα αγγλικά :) Εξυπακούετε... Μόλις συγκεντρώσουμε ορισμένα βασικά θέματα και φτιάξουμε το petition θα το βάλω και στο *****berry. Έχω ανοίξει θέμα και εκεί αλλά δε βλέπω συμμετοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Παιδιά δημιούργησα ένα θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2743171#post2743171 σχετικά με τη συγκέντρωση παραπόνων για το STORM. Εαν θέλουμε να κάνουμε κάτι αφιερώστε λίγο χρόνο και γράψτε με ακρίβεια αυτό που θέλετε. Στη συνέχεια θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω τα βασικά και να δημιουργήσω μιία λίστα με υπογραφές. Ευχαριστώ, Έκανα την αρχή. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Κάντε υπομονή όσοι είστε σε Vodafone μέχρι το τέλος του '09 θα έχετε 3G (πραγματικό, όχι μόνο ένδειξη, επίπεδο σήματος αλλά καθόλου ταχύτητες) σχεδόν παντού Αυτό πως το ξέρεις; Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Στο Inernet "κυκλοφορεί" ένα βιβλιαράκι Blackberry Storm for Dumies δεν είναι κακό. Σας παραθέτω το παρακάτω κουλό (τουλάχιστον για εμένα): ... You might’ve noticed that Phone lists only outgoing numbers. That’s half of what you need. Oddly enough, you can access incoming phone calls in Messages. 1. Touch-press Messages from Home screen. Messages opens. 2. Press the menu key. A menu appears. 3. Touch-press View Folder. 4. Touch-press Phone Call Logs. A phone log entry stays as long as you have free space in your BlackBerry Storm. When BlackBerry runs out of space (which could take years, depending on how you use it), it deletes read e-mails and phone logs, starting from the oldest. .... Ερώτηση: ξέρει κανείς εαν μπορώ να αποθηκεύω τα emails & attachments στην SD κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Κάντε υπομονή όσοι είστε σε Vodafone μέχρι το τέλος του '09 θα έχετε 3G (πραγματικό, όχι μόνο ένδειξη, επίπεδο σήματος αλλά καθόλου ταχύτητες) σχεδόν παντού γιατί τωρα είναι πλασματικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 γιατί τωρα είναι πλασματικό; Αναφέρομαι σε περιπτώσεις άλλων εταιρειών που βλέπεις 5/5 σήμα και έχεις στο 3G ταχύτητες GPRS. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 makari. na dw pragmatiko hsdpa ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapost11 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ακούει κανείς άλλος παραμόρφωση στον ήχο του ακουστικού του τηλεφώνου κατα τη διάρκεια συνομιλίας (με σχετικά υψηλή ένταση); Υποτίθεται οτι το στορμ έχει καλό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 θυμίστε μου : 1)γίνετε να αφαιρεσω εναν email λογαριασμό απο το storm μου? 2)οταν εισαστε στο γραφειο και βλέπετε τα μειλ σας καθεστε μετα και κανετε και εκκαθαριση απο το storm,σβήνετε κτλ?? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ακούει κανείς άλλος παραμόρφωση στον ήχο του ακουστικού του τηλεφώνου κατα τη διάρκεια συνομιλίας (με σχετικά υψηλή ένταση); Υποτίθεται οτι το στορμ έχει καλό ήχο. Ο ήχος είναι πολύ καλός. Μήπως το δικό σου έχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 θυμίστε μου : 1)γίνετε να αφαιρεσω εναν email λογαριασμό απο το storm μου? 2)οταν εισαστε στο γραφειο και βλέπετε τα μειλ σας καθεστε μετα και κανετε και εκκαθαριση απο το storm,σβήνετε κτλ?? 1) φυσικά 2) για ποιο λόγο? ανάγκη έχεις από χώρο? άντε 10KB να πιάνει το κάθε μέιλ και έχει 1GB μνήμη. απλά τα κάνεις mark prior as read. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapost11 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ο ήχος είναι πολύ καλός. Μήπως το δικό σου έχει κάποιο πρόβλημα? Τι να πω; Το πρώτο που πήρα είχε σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη αφής, το δεύτερο με τον ήχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τι να πω; Το πρώτο που πήρα είχε σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη αφής, το δεύτερο με τον ήχο... Ε, εντάξει, το τρίτο θα είναι και το καλύτερο:) Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τι να πω; Το πρώτο που πήρα είχε σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη αφής, το δεύτερο με τον ήχο... Γενικά τα ΒΒ έχουν πολλές κατασκευαστικές ατέλειες, πράγμα απαράδεκτο για την RIM. Ήδη ξέρω γύρω μου ένα κάρο γραφικές ιστορίες. - Ένα έχασε το πράσινο κουμπί του - άλλο είχε καμμένο pixel και άλλα πολλά. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Γενικά τα ΒΒ έχουν πολλές κατασκευαστικές ατέλειες, πράγμα απαράδεκτο για την RIM. Ήδη ξέρω γύρω μου ένα κάρο γραφικές ιστορίες. - Ένα έχασε το πράσινο κουμπί του - άλλο είχε καμμένο pixel και άλλα πολλά. ότι νάνε. τι κουμπί? ποιότητα καλύτερη σε κινητά και έχουν περάσει από τη ζωή μου εκατοντάδες (λόγω και δουλειάς) δεν έχω δει από τα bb. καμένα πίξελ είχα από την εποχή του 6600. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 ότι νάνε. τι κουμπί? ποιότητα καλύτερη σε κινητά και έχουν περάσει από τη ζωή μου εκατοντάδες (λόγω και δουλειάς) δεν έχω δει από τα bb. καμένα πίξελ είχα από την εποχή του 6600. ;) Από ΒΒ γενικώς δεν ξέρω αλλά για το Storm ειδικά, είναι από τα αδύνατά του σημεία. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Από ΒΒ γενικώς δεν ξέρω αλλά για το Storm ειδικά, είναι από τα αδύνατά του σημεία. ίσως είναι μόνο το δικό σου ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ερώτηση: 1) Από το πρωί μου έχουν πει 2 φιλαράκια ότι μου έχουν στείλει sms και δεν έχω λαβει κανένα, ξέρετε τι μπορεί να φταίει; 2) Η φόρτιση που κάνετε στο storm σας είναι μόνο εφόσον σβήσει η συσκευή ή προτιμάτε να το φορτίζεται όταν πέσει η μπαταρία στα κόκκινα; Η ζωή της μπαταρίας μειώνεται αν το βαζοβγάζεις στην πρίζα όποτε θες εσύ, δηλ. θα πρέπει να φορτίσει πλήρως πριν το βγάλεις από την πρίζα; Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παραδοθηκαν? αν ναι τοτε ειναι θεμα. αναβαθμιση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didedes Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παιδιά εχς το εχεις προβλημα μετα απο αναβαθμηση απο το deskotp manager to storm δεν αναβει απλα αναβοσβηνει το λαμπακι 2 φορες καμοια βοηθεια _ Παιδια μετα απο update μεσο deskopt manager το storm δεν αναβει απλαν αναβοσβηνει κοκκινο το λαμπακι ξερει κανεις τιποτα Thnks Να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος .Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παιδιά εχς το εχεις προβλημα μετα απο αναβαθμηση απο το deskotp manager to storm δεν αναβει απλα αναβοσβηνει το λαμπακι 2 φορες καμοια βοηθεια _ Παιδια μετα απο update μεσο deskopt manager το storm δεν αναβει απλαν αναβοσβηνει κοκκινο το λαμπακι ξερει κανεις τιποτα Thnks Να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος .Ευχαριστω Πήγαινε στα αρχεία εφαρμογών του υπολογιστή σου. Μετά common files-rim-app loader. Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και τρέξε το loader.exe. Αν αυτό δε λειτουργήσει κάνε downgrade και ακολούθησε την ίδια διαδικασία. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didedes Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 downgrade ?????? μπορες σε παρακαλω να μου πιεσ τι ειναι αυτο :) προσπαθησα να το κανς με το application loader αλλα μου λεει an fatal error try again αλλα δεν γινεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 downgrade = προηγουμενη εκδοση λογισμικου. Κανε delete to vendor.xml και ξανα συνδεσε το κινητο με το PC και ξανα προσπαθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou1 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 guys, αξίζει να το πάρω λέτε; blackberry έχει ήδη ανέβει στα 100+ η τιμή του, αλλά και πάλι χαμηλή είναι. τι λέτε; Παράθεση check νέο site για μουσική, κόμικς, κινηματογράφο, θέατρο και τέχνες - mixtape.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 guys, αξίζει να το πάρω λέτε; blackberry έχει ήδη ανέβει στα 100+ η τιμή του, αλλά και πάλι χαμηλή είναι. τι λέτε; δεν νομίζω να έχει ανέβει, 399€ και παραμένει εκεί σύμφωνα με μια γρήγορη ματιά στο πλαίσιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts