Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@greenfan: δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δοκιμάσεις με την 141 πάλι, βγαίνει σε λίγο καιρό (ελπίζω) η 148 με ελληνικά που έχει πολύ πιο βελτιωμένη ζωή μπαταρίας

@greenfan: δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δοκιμάσεις με την 141 πάλι, βγαίνει σε λίγο καιρό (ελπίζω) η 148 με ελληνικά που έχει πολύ πιο βελτιωμένη ζωή μπαταρίας

θα περιμένω τότε την .148 να την δοκιμάσω και ας ελπίσουμε πως θα κρατάει η μπαταρία του Storm μου...

Γιώργος

Galaxy s9+

θα περιμένω τότε την .148 να την δοκιμάσω και ας ελπίσουμε πως θα κρατάει η μπαταρία του Storm μου...

κρατάει παραπάνω απο την 141 σίγουρα, την δοκίμασα για 2 μέρες, αλλά λόγω της έλλειψης ελληνικών επέστρεψα στο hybrid μου

Είσαι ο μόνος που κρατάει η μπαταρία με την .100. Τι να πεις; Συμβαίνουν και περίεργα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

κρατάει παραπάνω απο την 141 σίγουρα, την δοκίμασα για 2 μέρες, αλλά λόγω της έλλειψης ελληνικών επέστρεψα στο hybrid μου

αχά.

στα κολλήματα πώς το είδες?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Μηδαμινα προβλήματα, πολλά διορθωμενα bugs, τρέχει πιο γρήγορα και από άποψη μπαταρίας περισσότερη διάρκεια. Να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα να την βγάλω.

Οταν πατάω το κουμπί με τα "μούρα" και βγαίνει το πλαίσιο με τις εφαρμογές που τρέχουν - είναι ανοιχτές, πως μπορώ να τις σταματήσω;

Γιώργος

Galaxy s9+

Οταν πατάω το κουμπί με τα "μούρα" και βγαίνει το πλαίσιο με τις εφαρμογές που τρέχουν - είναι ανοιχτές, πως μπορώ να τις σταματήσω;

Το home, message, browswer, bb messenger δεν κλείνουν.

Όλα τα άλλα τα ανοίγεις και πατάς το bb και επιλέγεις close/exit.

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Αυτό έκανα, απλώς δεν ήξερα πως δεν σβήνουν τα συγκεκριμένα τέσσερα...

να σου πω τη αληθεια δεν θα ήθελες και να σβήσουν. θα σου αργούσε αρκετά να σου ανοίξει τα μηνύματα κλπ

Από χθές έχω το εξής πρόβλημα: Σε κάθε κλήση που κάνω ή δέχομαι έχει ως προεπιλογή το Headset με αποτέλεσμα να μην ακούω τίποτα από το ακουστικό του κινητού. Έτσι πρέπει να πατησω το Menu και να κλικάρω Activate Handset. Αυτό όμως πρέπει να το κάνω σε κάθε κλήση και είναι σπαστικό. Έκανα κανά 2 battery pull αλλά τίποτα. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για προεπιλεγμένο μέσο αναπαραγωγής ήχου στις κλήσεις κάπου; Δεν θυμάμαι να άλλαξα τίποτα.

Δεν υπάρχει κάτι. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση ή να περάσεις το os ξανά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243313

Post #8

καλησπέρα,υπαρχει δυνατότητα να υπαρχουν καπου τα περιεχομενα του cd εγκατ/σης σε περιπτωση που εχει καταστραφει το δισκάκι?

Τι ακριβώς θες από το σιντί;

Κοίτα εδώ αν σε καλύπτει.

http://na.blackberry.com/eng/support/downloads/#tab_tab_desktop

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Τι ακριβώς θες από το σιντί;

Κοίτα εδώ αν σε καλύπτει.

http://na.blackberry.com/eng/support/downloads/#tab_tab_desktop

μπορει να ανεβασει το περιεχομενο του cd σε ραπιντ?θα ημουν υπόχρεως!

Αναβάθμισα το Documents To Go στην έκδοση 1.007 που όμως δεν είναι συμβατή με BB Storm. Ξέρει κανεις πως θα γυρίσω στην παλιά καλη 1.006?

διέγραψε το απο το τηλέφωνο, κάνε battery pull και μετά ξανακατέβασε το (με browser identification blackberry)

Λοιπον εχω το storm μια εβδομαδα περιπου...αφου εφαγα ενα κολλημα και ξαναπερασα το λειτουργικο...του περασα την 141. Ολα καλα , η μπαταρια μου εχει κρατησει 2 μερες μεχρι σημερα, με αρκετη χρηση του τηλεφωνου μερικη του media player και καμποσες photo...einai sto 45% τωρα που γραφω...βεβαια δεν εχω ενεργοποιησει το BIS ακομα και δεν ξερω τι θα γινει,παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αποδοση...
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τα data τρώνε πολύ μπαταρία. Θα δεις μεγάλη διαφορά, προς το χειρότερο. Ειδικά σε 3G.

Απλά ακολουθείς τα βήματα του faq.

Δυστυχώς με τα συνεχώμενα get and send αλλά και η μεγαλύτερη χρήση που θα κάνεις στο τηλέφωνο όταν βάλεις bis (email, msn, πλοήγηση κλπ) θα σου μειώσουν πολύ την μπαταρία. Θα σου κρατάει πάλι 2 μέρες αλλά σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα.

bghke kai leaked to desctop manager 5.0 .. to dokimase kaneis ?

:!:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
:!:

bghke kai leaked to desctop manager 5.0 .. to dokimase kaneis ?

δεν το έχω δοκιμάσει αλλά διάβασα οτι δεν κάνει backup. εμείς φοράμε 4.7 οπότε δεν υπάρχει νόημα. αυτό είναι για τους κατόχους bold και curve με λογισμικά 5.0.Χ.ΧΧ. μέχρι να βγει και σε εμάς η 5 θα έχει βγει και oficial

ps: θα ήταν καλύτερο αν δεν έγραφες σε greeklish