tigerdaytona Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 KILL FIREFOX Stop spreading lies :) ti einai ayto >??? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ε μα βέβαια γιατί χρειάζεται να βγάλεις και την sim :) πρέπει να κάνεις sim pull (σωστος ο rokko) αυτό διορθώνει τα λάθη στον πάροχο ti einai ayto >??? ας μην βγαίνουμε off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εχει κανείς πρόβλημα με την μπαταρία στην 141? Την έβαλα χθες και σήμερα μετά από ολονύχτια φόρτιση , με δύο -τρία τηλεφωνήματα, έμεινε εντελώς στις δύο το μεσημέρι!!! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εχει κανείς πρόβλημα με την μπαταρία στην 141? Την έβαλα χθες και σήμερα μετά από ολονύχτια φόρτιση , με δύο -τρία τηλεφωνήματα, έμεινε εντελώς στις δύο το μεσημέρι!!! Για το ίδιο πρόβλημα μου άλλαξαν τη συσκευή. Πήγαινε το πίσω. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Χάνει και σε εσάς καμία φορά το σήμα ή την πρόσβαση στο διαδίκτυο; Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Χάνει και σε εσάς καμία φορά το σήμα ή την πρόσβαση στο διαδίκτυο; Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα παρά μόνο σε περιοχές που χάνετε γενικώς το σήμα της βόιδαφον... (και δεν είναι και λίγες) :mad: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Χάνει και σε εσάς καμία φορά το σήμα ή την πρόσβαση στο διαδίκτυο; Σήμερα για πρώτη φορά που το έβαλα στο usb να φορτίσει ενώ είχε κλείσει απότ ολοκληρωτικό άδειασμα μπαταρίας. Με τίποτα δεν έβρισκε το σήμα μόνο με βγάλσιμο-βάλσιμο της μπαταρίας. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 καμιά ιδέα πώς κάνουμε custom profile στα ήδη υπάρχοντα SOUNDS, εκτός από το add new? Θέλω για παράδειγμα να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο medium mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει το link για την 4.7.0.100 γιατί βρίσκω μόνο αυτή χωρίς τα Ελληνικά? Ευχαριστώ.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει το link για την 4.7.0.100 γιατί βρίσκω μόνο αυτή χωρίς τα Ελληνικά? Ευχαριστώ.... Τι το θες το .100? Έίναι χάλια. Πάρτο: http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/176217-latest-os-9500-4-7-0-141-4-7-0-100-multilanguage.html Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Καλησπερα, Μια ερωτηση ρε παιδια...απο το desktop Manager εκανα μια ενημερωση...πριν την τελειωσει μου εβγαλε ενα μηνυμα Reload Software :507 και εχει ενα σημματακι απο πανω στρογγυλο σαν κατι να πηγε στραβα...η συσκευη δεν ανοιγει μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Τι το θες το .100? Έίναι χάλια. Πάρτο: http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/176217-latest-os-9500-4-7-0-141-4-7-0-100-multilanguage.html Γιατί η 141 μου αδειάζει την μπαταρία σε πέντε ώρες!!!!! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Γιατί η 141 μου αδειάζει την μπαταρία σε πέντε ώρες!!!!! Και η λύση είναι να βάλεις την 100? Γιατί δεν το πας στη βοιδαφον? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Και η λύση είναι να βάλεις την 100? Γιατί δεν το πας στη βοιδαφον? Γιατί το έχω φέρει απ΄ εξω... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Βάλε την .113 έστω. Το 3G κλειστό? Κάποια εφαρμογή σε background μήπως?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 H .113 είναι καλύτερη από την .122? Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Σήμερα για πρώτη φορά που το έβαλα στο usb να φορτίσει ενώ είχε κλείσει απότ ολοκληρωτικό άδειασμα μπαταρίας. Με τίποτα δεν έβρισκε το σήμα μόνο με βγάλσιμο-βάλσιμο της μπαταρίας. δεν είναι και ότι καλύτερο να το φορτίζεις απο usb. πέραν απο το ότι κάνει αιώνες να φορτίσει μπορεί να σου βγάλει και άλλα προβλήματα λόγω της διαφοράς τάσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Η τάση του φορτιστή και της USB είναι κοινή, 5V. Απλά ο φορτιστής δίνει 700mA ενώ η USB 500mA ένταση ρεύματος, γι'αυτό και φορτίζει πιο αργά στον υπολογιστή. Το θέμα είναι όμως ότι τελικά δεν είναι και μεγάλη η διαφορά για μια πλήρη φόρτιση, γιατί με πιο χαμηλή ένταση ολοκληρώνει τη φόρτιση γρηγορότερα, πχ με τον φορτιστή χρειάζεται περισσότερη ώρα να πάει από το 95% στο 100% η ένδειξη παρά με το USB. Αυτά πάντα για μια "καθαρή" USB, όχι για hubs κλπ που τρώνε άλλες συσκευές το ρεύμα. Και φυσικά για κάποιον που βιάζεται πολύ και θέλει απλά να φορτίσει εν μέρει το κινητό του χωρίς να τον ενδιαφέρει το 100%, προτιμότερος είναι ο φορτιστής. Επιπλέον η χαμηλότερη ένταση της USB θεωρητικά είναι και προτιμότερη, αφού δρα θετικά στη διάρκεια ζωής και στην απόδοση της μπαταρίας. Επίσης μύθος είναι και το θέμα της πρώτης φόρτισης και της μεθόδου πλήρους αποφόρτισης ("άστο να βγάλει μήνυμα χαμηλής μπαταρίας και μετά φόρτισέ το"), αφού οι μπαταρίες λιθίου αντιδρούν καλύτερα στις συχνές επαναφορτίσεις χωρίς να έχουν αδειάσει παρά στις πιο αραιές όταν βρίσκονται σε χαμηλή στάθμη, με δεδομένη βέβαια και την έλλειψη του φαινομένου "μνήμης" που είχαν παλιά οι νικελίου και καταστρέφονταν αν δεν αδειάζαν τελείως πριν τη φόρτιση. Ένα ενδιαφέρον άρθρο θα βρείτε εδώ: http://www.batteryuniversity.com/partone-12.htm που λύνει αρκετές απορίες. Βέβαια στην πράξη, τα κινητά πλέον τα κρατάμε τόσο λίγο καιρό που δεν προλαβαίνουν να φανούν οι συνέπειες της κακής χρήσης της μπαταρίας. Οπότε ίσως δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε για το πότε/πώς θα το φορτίσουμε. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 sry my bad! μόλις χθές διάβασα και γω ένα αντιστοιχο άρθρο για την 1 φόρτιση. η πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση ισχύει σε παλαιότερες τεχνολογίες μπαταρίας. τώρα πια οι λιθίου δεν έχουν "μνημη" οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα και να ξαναφορτίζουμε το κινητό μας όποτε χρειαστεί ακόμα και για 10%-15%. βέβαια για να αποφευχθει το "memory effect", δηλαδή για να είναι η ενδείξη της μπαταρίας ακριβής και να αναγνωρίζει και την παραμικρή φότριση, πρέπει μια φορά στο τόσο να αφήνουμε την μπαταρία να πέσει σε πολυ χαμηλά επίπεδα (όχι απαραίτητα να κλείσει η συσκευή) και να κάνουμε μια πλήρη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Γιατί το έχω φέρει απ΄ εξω... η 100 θα στην αδειάζει σε 1 ώρα τότε. ξαναπέρνα την 141 και κάνε wipe. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Γιατί το έχω φέρει απ΄ εξω... Για να μαθαίνουμε... Όποιος το φέρει απ'έξω δεν υπάρχει service (να πληρώσουμε ρε αδερφέ) στην Ελλάδα? Δηλαδή η Βόιδαφον δεν παίζει τον ρόλο του αντιπροσώπου σε όλες τις συσκευές? Αντιπροσωπεία RIM δεν υπάρχει? Αν τους το πας δηλαδή και είναι αγορασμένο από το εξωτερικό αλλά είναι vodafone δεν σε καλύπτουν??? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Το επίσημο service της ββ το παρχουν μόνο οι αντιπρόσωποι πχ vodafone cosmote κτλ. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο official εξωτερικό service και αυτό αποτελεί το μοναδικό ελάτωμμα των ββ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Το επίσημο service της ββ το παρχουν μόνο οι αντιπρόσωποι πχ vodafone cosmote κτλ. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο official εξωτερικό service και αυτό αποτελεί το μοναδικό ελάτωμμα των ββ Ε, ας παρει το service (το οποιο ειναι ξεχωριστη εταιρεία και δεν ανηκει αποκλειστικα στην εκαστοτε εταιρεία) και να τους το στείλει απ'ευθειας (και θα πληρωσει βεβαια....) Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ναι, αλλά δεν πρόκειται να στο αλλάξουν αν χρειάζεται.... η 100 θα στην αδειάζει σε 1 ώρα τότε. ξαναπέρνα την 141 και κάνε wipe. Κι όμως , ξαναπέρασα την 100 και η μπαταρία κρατάει ξανά μια χαρά! Θα πειραματιστώ άλλη μια φορά με την .141 κάποια στιγμή... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 σε εμενα κραταει πολυ περισσοτερο η μπαταρια με την 141 σε σχεση με την 100 ή 131 Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts