Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το εβαλα. Ειναι πολυ καλο κ μπορεις να το ρυθμισεις να δουλευει ή οχι σε καθε εφαρμογη

ξεχωριστα. Στο BB forums ειναι φθηνοτερο. :)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω το εβαλα. Ειναι πολυ καλο κ μπορεις να το ρυθμισεις να δουλευει ή οχι σε καθε εφαρμογη

Πόσο? 1$? :lol::lol: Γιατί στο site που έδωσες δεν έχει ούτε τρία δολαριάκια... :)

Τζάμπα πράγμα αρκεί να είναι χρήσιμο...

Ειναι πολυ καλο κ μπορεις να το ρυθμισεις να δουλευει ή οχι σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα.

Μπορεί ας πούμε να γυρνάει η οθόνη μόνο στις φωτογραφίες, βίντεο & IE και όλη την υπόλοιπη ώρα να είναι στο "όρθιο" μόνιμα?

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Χθες διάβασα ένα εξαιρετικό άρθρο:

http://www.blackberrycool.com/2009/05/a-day-in-the-life-of-a-blackberry-storm-power-user/

Αξίζει να το ρίξετε μια ματιά...

http://www.blackberrycool.com/2009/05/a-day-in-the-life-of-a-blackberry-storm-power-user/

Φοβερό...και όχι πολύ μακριά από την πραγματικότητα...

ρυθμισεις να δουλευει ή οχι σε καθε εφαρμογη

ξεχωριστα.

Πως το ρυθμίζεις? Δεν το βρίσκω πουθενά

Ακόμα δεν μπορώ να βρω πως το ρυθμίζεις να λειτουργεί σε κάθε εφαρμογή ξεχωρίστα. Μήπως μπορείς να μας δείξεις τον τρόπο?

λινκ περικαλώ? :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ο τύπος μάλλον ξέχασε να αναφέρει πόσες φορές το φόρτισε εκείνη τη μέρα!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

σε παρακαλώ. δεν είσαι τπτ παραπάνω από ένα troll. μην μπαίνεις και μην απαντάς αφού δε σε ενδιαφέρει το κινητό.

και όχι. με την 141 το φορτίζεις χαλαρά κάθε 2 μέρες και με αρκετή χρήση.

:!:

Alex = the best!

ξερει κανεισ να ενημερωσει πως φορτωνω με javaloader arxeia μορφης .alx kai .cod για οκ με τα αρχεια .jad ΑΛΛΑ .....για τα δυο πρωτα ακομα το παλευω και δεν βγαινει ακρη ,οχι τιποτα αλλο αλλα υπαρχει αρκετο ψωμι σε αυτα.......................:cry::cry:

ξερει κανεισ να ενημερωσει πως φορτωνω με javaloader arxeia μορφης .alx kai .cod για οκ με τα αρχεια .jad ΑΛΛΑ .....για τα δυο πρωτα ακομα το παλευω και δεν βγαινει ακρη ,οχι τιποτα αλλο αλλα υπαρχει αρκετο ψωμι σε αυτα.......................:cry::cry:

από τον desktop manager παιδιά.

όλα από εκεί. μην μπερδεύεστε.

Alex = the best!

Τελικά θα βοηθήσει κάποιος στο γιατί δεν γράφει ελληνικά σε forum's από το storm?

O alexkass είπε ότι λύθηκε το θέμα αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη λύση.

Τόσο κόπος σου είναι να δώσεις το link με τη λύση ?

--offtopic--

Άνοιξα δύο θέματα για να αποσυμφορήσουμε λίγο το παρόν thread και να μπορούμε να βρούμε ποιο εύκολα τα συχνά προβλήματα αλλά μου τα κλείδωσαν γιατί θεωρούν ποιο λογικό να ψάχνουμε ένα τόπικ με 1.500 γραπτά μηνύματα.

Προτείνω λοιπόν στους υπεύθυνους εάν θέλουν να ομαδοποιήσουν κάπως τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις.

π.χ.

Γράφω στην αναζήτηση "πρόβλημα με Ελληνικά" αλλά δεν μου βγάζει αυτό που ψάχνω. Πως θα βρω λοιπόν το "sticky" και το θέμα που απλά λέτε ότι υπάρχει αλλά δεν λέτε που?

--offtopic--

Eπειδη με ενδιαφερει η αγορα ενος storm9500 μπορει καποιος να απαντησει στα παρακατω;

1.Εχει καλο ηχο οταν σε καλουν??

2.Τα videos και γενικα τα multimedia τι λενε; εικονα; ηχος;

3.Κυκλοφορουν αρκετα apps/games ;;Eιναι αξιολογα;;

4.Εαν ναι υπαρχουν και *****ed;;

εχω στο μυαλο μου το iphone και το storm για αγορα γνωριζωντας τα παντα για το iphone αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη απο τους κατοχους ωστε να αποφασισω ποιο θα παρω.

ευχαριστω εκ των προτερων:)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Eπειδη με ενδιαφερει η αγορα ενος storm9500 μπορει καποιος να απαντησει στα παρακατω;

1.Εχει καλο ηχο οταν σε καλουν??

2.Τα videos και γενικα τα multimedia τι λενε; εικονα; ηχος;

3.Κυκλοφορουν αρκετα apps/games ;;Eιναι αξιολογα;;

4.Εαν ναι υπαρχουν και *****ed;;

εχω στο μυαλο μου το iphone και το storm για αγορα γνωριζωντας τα παντα για το iphone αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη απο τους κατοχους ωστε να αποφασισω ποιο θα παρω.

ευχαριστω εκ των προτερων:)

1. Ο ήχος είναι από τους δυνατότερους στο ηχείο και από τους καλύτερους στα ακουστικά όταν ακούς μουσική

2. Βίντεο παίζει mp4 (hd), 3gp, wmv

3. Καμία σχέση με του iphone την ιστορία αλλά δεν είναι αυτό το ατού του (θα δεις παρακάτω)

4.Όχι δεν υπάρχουν. Πολύ λίγα

Η συμβουλή μου είναι να μην συγκρίνεις αυτά τα δύο τηλέφωνα.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Το storm είναι πραγματικό smartphone με πρόσβαση σε internet και email από παντού. Είναι εργαλείο, είναι blackberry!

Το iphone είναι gadgetάκι για παιχνίδια και εφαρμογές.

Τελικά θα βοηθήσει κάποιος στο γιατί δεν γράφει ελληνικά σε forum's από το storm?

O alexkass είπε ότι λύθηκε το θέμα αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη λύση.

Τόσο κόπος σου είναι να δώσεις το link με τη λύση ?

--offtopic--

Άνοιξα δύο θέματα για να αποσυμφορήσουμε λίγο το παρόν thread και να μπορούμε να βρούμε ποιο εύκολα τα συχνά προβλήματα αλλά μου τα κλείδωσαν γιατί θεωρούν ποιο λογικό να ψάχνουμε ένα τόπικ με 1.500 γραπτά μηνύματα.

Προτείνω λοιπόν στους υπεύθυνους εάν θέλουν να ομαδοποιήσουν κάπως τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις.

π.χ.

Γράφω στην αναζήτηση "πρόβλημα με Ελληνικά" αλλά δεν μου βγάζει αυτό που ψάχνω. Πως θα βρω λοιπόν το "sticky" και το θέμα που απλά λέτε ότι υπάρχει αλλά δεν λέτε που?

--offtopic--

+1. Μπορεί στο thread του 9500 να μπουν υποκατηγορίες. Και αντίστοιχα σε κάθε συσκευή.

1. Ο ήχος είναι από τους δυνατότερους στο ηχείο και από τους καλύτερους στα ακουστικά όταν ακούς μουσική

2. Βίντεο παίζει mp4 (hd), 3gp, wmv

3. Καμία σχέση με του iphone την ιστορία αλλά δεν είναι αυτό το ατού του (θα δεις παρακάτω)

4.Όχι δεν υπάρχουν. Πολύ λίγα

Η συμβουλή μου είναι να μην συγκρίνεις αυτά τα δύο τηλέφωνα.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Το storm είναι πραγματικό smartphone με πρόσβαση σε internet και email από παντού. Είναι εργαλείο, είναι blackberry!

Το iphone είναι gadgetάκι για παιχνίδια και εφαρμογές.

+1000. Είναι επαγγελματικό τηλέφωνο. Πάνω και πέρα από όλα. 90% Blackberry 10% multimedia:lol:

+1. Μπορεί στο thread του 9500 να μπουν υποκατηγορίες. Και αντίστοιχα σε κάθε συσκευή.

+1000. Είναι επαγγελματικό τηλέφωνο. Πάνω και πέρα από όλα. 90% Blackberry 10% multimedia:lol:

είναι θέμα moderator.

θα μπορούσε πολύ απλά να είχε φόρουμ για 4.7, 4.6, 4.5 λειτουργικά που καλύπτουν το 99% των συσκευών.

Alex = the best!

Δεν συμφωνω φιλε μου, καντο 60-40 για να εισαι μεσα. Καταπληκτικη αποδοση ηχου(καλύτερο απο οποιοδήποτε για μενα), καμερα αρκετα καλή θα έλεγα(βίντεο ικανοποιητικό), με τις νεες αναβαθμισεις η "εκθεση" παει σφαιρα..

Δεν συμφωνω φιλε μου, καντο 60-40 για να εισαι μεσα. Καταπληκτικη αποδοση ηχου(καλύτερο απο οποιοδήποτε για μενα), καμερα αρκετα καλή θα έλεγα(βίντεο ικανοποιητικό), με τις νεες αναβαθμισεις η "εκθεση" παει σφαιρα..

Εγώ πιστεύω ότι είναι 100% επαγγελματικό....κλείνει η κατηγορία :) και ανοίγει καινούργια που είναι 40%τηλέφωνο & 60%multimedia :p

Τι music store? Πάντως το vodafone music manager καλό είναι. Με έχει βολέψει κανα δυο φορές.

Τι music store? Πάντως το vodafone music manager καλό είναι. Με έχει βολέψει κανα δυο φορές.

Ρε παιδιά στην εποχή του "download", του ADSL & τον "trackers" τι να τα κάνεις τα music stores & τα music manager??

Εδώ πριν βγει ένα κομμάτι στην παραγωγή μπορείς και το "κατεβάζεις" άνετα από το internet. Το κάνεις ένα copy στην κάρτα σου και είσαι έτοιμος.

Ποιος ο λόγος να πληρώνεις βόιδαφον & συναφή managareous????

Ρε παιδιά στην εποχή του "download", του ADSL & τον "trackers" τι να τα κάνεις τα music stores & τα music manager??

Εδώ πριν βγει ένα κομμάτι στην παραγωγή μπορείς και το "κατεβάζεις" άνετα από το internet. Το κάνεις ένα copy στην κάρτα σου και είσαι έτοιμος.

Ποιος ο λόγος να πληρώνεις βόιδαφον & συναφή managareous????

+1. Δεν υπάρχει κανένας λογος

υπάρχουν άλλοι που αγοράζουμε μουσική.

και εκεί ο βασιλιάς είναι το itunes store. έχει πάντα και πολύ φτηνά.

Alex = the best!