al3xis Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 παιδιά γίνεται να εκγαταστήσουμε μέσα από το κινητό εφαρμογές .jad..? Δηλαδή.. έχω κατεβάσει ένα σωρό εφαρμογές απο το pc και τις εβαλα στην κάρτα μνήμης... Γίνεται ή μόνο με ota...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ΟΤΑ ή μέσω Desktop Manager... Διρθώστε με αν κάνω λάθος και εγώ τώρα μαθαίνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 μέσω Desktop Manager γίνεται για τις εφαρμογές σε κατάληξη .alx .ali :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ποσο χρονο χρειαστηκατε για το update ? Σε εμενα περιπου 40 λεπτα Είναι η πρώτη φορά στα όσα χρόνια έχω bb που δημιουργήθηκε πρόβλημα στην διαδικασία του update.Συγκεκριμένα κράτησε περίπου 20 λεπτά(!)και κόλλησε στο στάδιο του restore.Το έκανα βέβαια στην συνέχεια χειροκίνητα αλλά και πάλι κάποια ψιλοπροβληματάκια τα είχα(π.χ δεν μου πἔρασε όλα τα mail που είχα στην συσκευή πρίν)Η πρώτη εντύπωση πάντως είναι ότι είναι πιο γρήγορο και ώς εκ θαύματος μετά την αναβάθμιση έλαβα και 4-5 sms που μου είχαν στείλει κατά την διάρκεια της ημέρας και μεχρί το βράδυ δεν τα είχαν βρεί τον δρόμο τους(είχα κάνει και 2 φορές battery pool μεσημέρι-απόγευμα).... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 +1000! Προσέχουμε τι έχουμε επιλέξει αλλιώς BB Button. @Just Me: Όχι μόνο call αλλά και pin,email,sms ανάλογα τι έχεις καταχωρήσει. Τα πάντα όλα...:) Εμένα ο αποστολέας δεν επιλέγεται. Εσάς πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ΑΜα μπω στο youtube μεσα απο τον Internet Exlorer του Storm γτ Δεν μπωρω να δω Βιντεακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Για δοκίμασε m.youtube.com . Εμένα μου τα παίζει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 με τι χρέωση όμως? συνδέεται μέσω wap. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδες να ρωτήσω κατι, σε ενα μήνα περίπου παω αμερική για 2 εβδομάδες. απο ότι είδα στις χρεώσεις της, η voda θα μου ρουφήξει το αίμα στην περιαγωγή. αν πάρω μια sim της at&t για καρτοκινητό δεδομένου οτι δεν θα έχω bis ενεργοποιημένο σε αυτό τον αριθμό θαμπορώ μόνο να κάνω κλίσεις και να στέλνω sms σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδες να ρωτήσω κατι, σε ενα μήνα περίπου παω αμερική για 2 εβδομάδες. απο ότι είδα στις χρεώσεις της, η voda θα μου ρουφήξει το αίμα στην περιαγωγή. αν πάρω μια sim της at&t για καρτοκινητό δεδομένου οτι δεν θα έχω bis ενεργοποιημένο σε αυτό τον αριθμό θαμπορώ μόνο να κάνω κλίσεις και να στέλνω sms σωστά? Το Vodafone Travel Pack το έχεις δει; Δεν ξέρω τι παίζει, πάντως υπάρχουν πρόσθετα συμβολαίων που εξασφαλίζουν προνομιακές χρεώσεις στο εξωτερικό. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 με τι χρέωση όμως? συνδέεται μέσω wap. Γιατί συνδέεται μέσω WAP; Αφού έχω πρόγραμμα data τι σημασία έχει με τι συνδέεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 εβαλα 131 και ειναι ολα καλα. ειχα την 100 vodafone ποσο χρονο χρειαστηκατε για το update ? Σε εμενα περιπου 40 λεπτα ΟΤαν κατεβασες τν 131 πως την περασες στο κινητο?επισης χρηαζεται να προσεξω κατι πριν τιν περασω στο κινητο?σημερα τν κατεβασα και εγω και φοβαμαι μν κανω καμια μλκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Για δοκίμασε m.youtube.com . Εμένα μου τα παίζει έτσι... Εμένα γιατί μου βγάζει μύνημα "Error while playing" ??? :( Και η εφαρμογή youtube που κατέβασα βγάζει ενα java initiliazisation μύνημα λάθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ΟΤαν κατεβασες τν 131 πως την περασες στο κινητο?επισης χρηαζεται να προσεξω κατι πριν τιν περασω στο κινητο?σημερα τν κατεβασα και εγω και φοβαμαι μν κανω καμια μλκ Κατεβάζεις το εκτελέσιμο, το τρέχεις σε έναν υπολογιστή, πάς Common Files/Research in Motion/Apploader και σβήνεις το vendor.xml, τρέχεις το apploader.exe, κάνεις backup όπως θέλεις, και είσαι έτοιμος. Λογικά δεν υπάρχει κίνδυνος. Το έχω κάνει πολλές φορές. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 απλά μην το έχεις πάνω σε usb hub. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Και να μην τρεχεις WINDOWS 7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το firmware??? Hybrid-OS v5.15 http://forums.*****berry.com/f132/blackberrybase-hybrid-os-v5-15-9530-9500-5-0-modules-212430/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το firmware??? Hybrid-OS v5.15 http://forums.*****berry.com/f132/blackberrybase-hybrid-os-v5-15-9530-9500-5-0-modules-212430/ εχει ελληνικα? και στο στορμ αναμενεται δηλαδη 5? εχω την εντυπωση πως αυτη θα ειναι και η επισημη ρομ για τη βονταφον καλα που εχουμε και το νετ αλλιως... επισης λυστε μου μια απορια τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε ετσι ωστε να μην ειναι ευαισθητο το αξελερομετρο? εΧω δει στορμ που με το παραμικρο γυρνανε και αλλα που πρεπει να τα γυρισεις ξανα και ξανα για να αλλαξουν θεση Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 εγω μετα απο την ικανοποιηση μου με την 131 δεν δοκιμαζω κατι αλλο Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Mporoume na akousoume radio apo to STORM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 αν θα μπορείς θα γίνεται μόνο μέσω νετ που σημαίνει ούτε 2 ώρες αναμονή και χρεώσεις... άσε το καλύτερα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Παιδια κανενα εναλλακτικο του roxio media manager υπαρχει? Γιατι ΟΠΟΤΕ αποφασισει να δουλεψει και δεν κολλησει, σερνεται κυριολεκτικα. Με ενδιαφερει κυριως η λειτουργια να μετατρεπει τα video σε mp4 για το στορμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 total video converter. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Leaked: OS 4.7.0.141 for the BlackBerry Storm 9500 http://*****berry.com/leaked-os-4-7-0-141-blackberry-storm-9500 οπου ***** c r a c k χωρις κενα Για περισσοτερα ,εδω Storm 9500 4.7.0.141 findings http://forums.*****berry.com/f132/storm-9500-4-7-0-141-findings-217281/ prosoxi gia tin 141, piga na tin valo eida oti den exei ellinika kai stamatisa. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 τι παραπανω εχει σε σχεση με την 131 ? μηπως κραταει περισσοτερο η μπαταρια ή εχει περισσοτερη μνημη ή ειναι πιο γρηγορο το τηλεφωνο ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts