toympas Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Στο Options-Mobile Network-Data service αν το εχω συνεχεια στο On υπαρχει περιπτοσει να χρεωνομαι και οταν δεν μπενω ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosp77 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 mia lista me must have Apllications gia Storm ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 mia lista me must have Apllications gia Storm ?? +1:shifty: Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 είναι πλήρες από μόνο του. ένα καλό theme και είσαι οκ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosp77 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Egw currently exw : Weather Eye FreelLight ( mono gia thn plaka ) Google Maps Vringo Facebook Viingo Level ( mono gia thn plaka .. ) ( kai fusika ta pdf/word/sheet to go , opera mini , facebook, YouTube ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 προτείνω το autolock, twitterberry, callsblocker. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Να ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια? Το εβγαλα απο το φορτιστη το πρωι κατα τις 11:30 και πριν κατα τις 2και κατι που το κοιταξα η μπαταρια ειχε πεσει στο 85% και αντε να μιλησα 5 λεπτα και τιποτα αλλο, και σημα 4-5 και 3G στο on. Ειναι φυσιολογικο?? Ειναι η 3 φορτιση που του κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uruz_7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Καταρχήν γεια χαρά σε όλα τα μέλη του Forum. Χτες που λέτε πήρα το περιβόητο Storm. Ξέρει κανεις πως μπορώ να βάλω χάρτες για την συσκευή έχω πσάξει σήμερα όλο το net κει μου έχει φύγει το κεφάλι. Λένε κόλπα λένε το ένα λένε το άλλο αλλά τίποτα δεν φένετε να δουλεύει. Εαν κάποιος ξέρει και δεν του κάνει κόπο ας με συμβουλέψει... Ξέρω οτι το θέμα μποωρεί να έχει ήδη αναλυθεί κάπου στο Forum αλλά ετσι όπω είμαι τώρα και μπροστα στα μάτια μου να ήταν δεν θα μπορούσα να το δω...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Πρεπει να εχεις BIS απο το δικτυο σου. Μετα θα σου σταλουν οτι χρεαζεσαι. Απο χαρτες, facebook, msn και διαφορα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uruz_7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αμα μου πεις και τι είναι το BIS (έχω Vodafone). Βασικά θέλω χάρτες που δεν χρειάζονται σύνδευ στο Internet για να δουλέψουν... δλδ θέλω κάτι που να είναι δωρεάν στη χρήση Οι χάρτες της ίδιας της Blackberry που υποτίθετε οτι πρέπει να είναι προεγκατεστημένα που είναι οεό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 BIS = http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239880 Για δωρεαν χαρτες δεν γνωριζω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uruz_7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Δηλαδή για να χρησιμοθποιήσω το GPS υποχρεωτικά BIS? No other WAY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Απο οτι εχω καταλαβει. Δεν στο λεω με σιγουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uruz_7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Να σαι καλά poloman για την βοήθεια σου... Έλπιζω πάντως κάτι να γίνει με το θέμα των χαρτών για το Blackberry... Tι να το κάνουμε το GPS άμα είναι να μην μπορούμε να το χρησιμουοιήουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αν δεν κάνεις σύνδεση bis είναι άχρηστο το κινητό. πέτα το. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αν δεν κάνεις σύνδεση bis είναι άχρηστο το κινητό. πέτα το. Αυτοί είναι τρόποι από ένα μέλος με ~17.000 δημοσιεύσεις!! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Οι χάρτες της ίδιας της Blackberry που υποτίθετε οτι πρέπει να είναι προεγκατεστημένα που είναι οεό? Δεν υποτίθεται... Δν είναι προεγκατεστημένοι. Που το διάβασες/είδες αυτό; Σχεδόν τα πάντα στα ΒΒ είναι ΟΤΑ(Over The Air). Ακόμη και τις Garmin να βάλεις ΟΤΑ είναι... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αυτοί είναι τρόποι από ένα μέλος με ~17.000 δημοσιεύσεις!! :shifty: Σωστο!!! επρεπε να πει "πουλα το" χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά τα έχουμε απαντήσει όλα. Και για χάρτες και για υπηρεσίες. Όσο για εφαρμογές υπάρχει το αντίστοιχο thread. Πάνω από το 90 τοις εκατό παίζουν. Οι χάρτες είναι over the air όπως λέει και ο Μπάμπης. Bis/Bes=κάτι παραπάνω από MUST. Είναι όλο το blackberry. Εφαρμογές BIS FAQ Χρήσιμες πληροφορίες Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapost11 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Πως μπαίνουμε στο http://www.mobileemail.vodafone.gr; Πάνω να κάνω create new account και μόλις δίνω PIN kai IMEI μου λέει οτι λογαρισαμός υπάρχει ήδη για αυτή τη συσκευή, αλλά username kai password τι βάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Egw currently exw : Weather Eye FreelLight ( mono gia thn plaka ) Google Maps Vringo Facebook Viingo Level ( mono gia thn plaka .. ) ( kai fusika ta pdf/word/sheet to go , opera mini , facebook, YouTube ) Kalispera to viingo paizei ok sto Storm? Google maps. To storm den exei tous dikous tou? Exeis pdf reader (stand alone? oxi mono gia ta emails) και θα ήθελα και μία διευκρίνηση. Το BB κάνει συμπίεση μόνο στα Mails ή σε όλα τα data (για browsing, χάρτες, κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Σχεδόν οτι περνάει απο BIS δέχεται συμπίεση. Ειδικά τα μαιλ και o browser. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Να ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια? Το εβγαλα απο το φορτιστη το πρωι κατα τις 11:30 και κατα τις 2και κατι που το κοιταξα η μπαταρια ειχε πεσει στο 85% και αντε να μιλησα 5 λεπτα και τιποτα αλλο, και σημα 4-5 και 3G στο on. Ειναι φυσιολογικο?? Ειναι η 3 φορτιση που του κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 φυσιολογικό. φωτεινότητα μηδέν και περιοχή με καλό σήμα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Καλημέρα και καλό μήνα, η συμπίεση των δεδομένω που λαμβάνει χώρα, στη συσκευή, ή είναι η ίδια η υπηρεσία BIS που τα στέλνει συμπιεσμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts