kouf Δημοσιεύτηκε July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2009 μετα απο εγκατασταση που εχω κανει σε windows vista το vodafone internet με το usb με εχει βγαλει στην επιθανεια εργασιας ενα εικονιδιο με ονομα onda. θελω να το σωισω εντελως και δεν μπορω με τιποτα.δεν ειναι ουτε στην προσαφαιρεση προγραματων ουτε μπορω απο το μενου-προγραματα-onda conection-απεγκατασταση και ουτε με unistaler progams.τι κανουμε?????????????:O:O:O:O:O:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 shift + del δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 οχι!πως γινεται αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 επελεξε το εικονιδιο και πατα shift + del. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 επελεξε το εικονιδιο και πατα shift + del. μπα τιποτα!!!!:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 μπα τιποτα!!!!:( Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το "onda-connection" με κάποιον unistaller όπως τον Revo Unistaller.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 το δοκιμασα με διαφορα unistaler αλλα τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Το revo σου διαγράφει και τα υπολέιματα απο την registry. Εμένα σε αντίστοιχες περιπτώσεις μου καθάρισε τον υπολογιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts