Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το BlackBerry OS

overflow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, σκέφτομαι το επόμενο μου κινητό να είναι Blackberry (ίσως το Torch 9810). Θα ήθελα να ρωτήσω τι λένε τα Blackberry από πλευράς browsing (flash, προβολή Video σε ιστοσελίδες κτλ).

Εδω και 2 μέρες με cosmote ο browser σέρνεται, το twitter κάνει Loading για πάντα. Ολα αυτά όταν είμαι στο δίκτυο με 3G χωρις wifi. Παρατήρησα όταν ανοιγω και κλείνω το τουίτερ , αυτο συνεχίζει για λίγο στο background. Battery pull εχει γίνει 2-3 φορές. Είμαι στην έκδοση 6.600.(τελευταία) . Κανένας με κοσμοτε είχε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Με΄σα στη μέρα ίσως παίξει για λίγο κανονικά το ιντερνετ. Με τα email δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι ιστοσελίδες τελικά δεν φορτώνουν και βγαίνει μήνυμα "Unable to connect to the internet if the problem persist contact your wireless service provider" Επικοινώνησα με τo τεχνικό τμήμα αλλά τίποτα. Μάλλον πρέπει να ξαναπεράσω το ΟS.

Edited by jopilot
update
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

δεν εχω κανενα προβλημα με Κοτε αυτες τις μερες ειχα ΠΟΛΥ χειροτερο , σε 3G ηταν γυρισμενο το τηλ και καποια στιγμη το απογευμα του Σαββατου πηγε σε mode SOS only , τη battery pull , τι ρεσταρτ τι οτι θες να εχω κανει , αλλα δεν εβρισκα ακρη , οταν ανοιγε το τηλ επιανε κανονικα σημα και μολις επιανε το 3G μετα απο 2 δευτερολεπτα πηγαινε σε SOS only ... Σε GPRS ολα οκ . Απο Κυριακη ομως εφτιαξε.

Απο απόγευμα του Σαββάτου άρχισε και μένα το πρόβλημα που περιέγραψα. Κυριακή βράδυ κάπως έφτιαξε. Αυτή τη στιγμή παίζει κανονικά.φτου φτου. Ολα συνηγορούν προς το δίκτυο...
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

γεια σας ειμαι και εγω καινουριος στον χωρο του blackberry.Aντιμετωπιζω μερικα προβληματακια

1.Οταν με καλει καποιος αρχικα ακουγεται ο γνωστος ηχος ντρινννν για μια φορα και μετα σταματαει και συνεχιζει μονο η δονηση.Ετσι δεν μπορω να καταλαβω αν με περνει καποιος τηλ.Πως γινεται να ρυθμιζω ετσι ωστε να ειναι συνεχομενος ο ηχος?

2.ενω ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ με το wi-fi και προσπαθω να ενεργοποιησω το enterprise μ γραφει αυτο το μηνυμα ¨αποτυχια αιτηματος ενεργοποιησης.η συνδεση με την υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη¨ εν τω μεταξυ εχω προσπαθησει πολλες φορες

αυτα ευχαριστω

καταρχην φιλε μου καλο ειναι να μην ανοιγεις καινουργιο θεμα αφου ηδη υπαρχει thread για bb9780.

για το 1:αν πας στα προφιλ ή στους ηχους κλησεις θα μπορεσεις να το διορθωσεις και να κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις.

για το 2.το bes ειναι για εταιριες που εχουν ας πουμε microsoft exchange και για την ενεργοποιησ της υπηρεσιας απαιτειται αδεια διαχειριστη.αν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια επικοινωνησε με τον διαχειριστη σου.αν οχι και απλα θελεις να βλεπεις τα email σου απο gmail hotmail και outlook τοτε παρε ενα τηλ. τον παροχο σου να σου ενεργοποιηση το bis.η ενεργοποιηση γινεται σε λιγοτερο απο 30 δευτερα.

ελπιζω να σε καλυψα

Καλησπερα φιλοι μου.

Ο πεθερός μου ειναι κάτοχος ενός Blackberry Bold. Το πρόβλημα που αντιμετωπιζει ειναι το εξης.

Εχει δυο λογαριασμους email ενα gmail και ενα με την HOL @hol.gr δηλαδη το οποιο τωρα τελευταια κατι αλλαξε η HOL και ειναι σαν να εχετε λογαριασμο windows live.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Γιατι απο το λογαριασμο hol οταν στελνει emails τα λαμβανουμε στα PC με κινεζικα δηλαδη: ???? ????? ???? ????? ενω απο το gmail ολα λειτουργουν τελεια.

Ευχαριστω.

Edited by tetsu0

ειναι γνωστο θεμα και οσο και να το ψαχνω δεν το βρισω.σε μενα οταν στελνω με ελληνικα απο gmail kai hotmail φευγουν ως ???? με αποτελεσμα να μου δημιουργουν προβληματα.

Στο hotmail είναι γνωστό πρόβλημα. Η ευθύνη είναι της HOL, θα πρέπει μάλλον να επικοινωνήσεις μαζί τους.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Παίδες, πως καταλαβαίνω ποια είναι η χώρα προορισμού του κινητού? Υπάρχει κάποιος κωδικός?

δεν υπαρχει κωδικος που να υποδηλωνει την προελευση του τηλεφωνου

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν η ενσωματωμένη εφαρμογή podcast της έκδοσης 6 λειτουργέι ή είναι θέμα παρόχου?

ενω εστελνα κανονικα μηνυματα ξαφνικα στο επομενο που ηταν να στειλω δεν σταλθηκε και μ εγραφε " δεν εχετε εγγραφει στην υπηρεσια που ζητηθηκε"τι προβλημα προεκυψε και πως το λυνω ?αυτα ευχαριστω

Εφόσον η hol συνεργάζεται με τη microsoft δεν μου κάνει εντύπωση πάντως.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Για τι είδους μηνύματα μιλάς;

Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασε ένα battery pull, αν δεν έχεις κάνει.

Th|eF

Στο hotmail είναι γνωστό πρόβλημα. Η ευθύνη είναι της HOL, θα πρέπει μάλλον να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Ειχα επικοινωνησει και δεν με βοηθησαν καθολου. Λεγανε οτι ειναι προβλημα του κινητου.

Η αλήθεια είναι πως ορισμένες συσκευές έχουν λειτουργήσει με ελληνικά και windows live account, ή τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από κάτι δοκιμές πριν 2 περίπου χρόνια. Από τη στιγμή όμως που το Bold, το Storm και οι περισσότερες σχεδόν συσκευές παρουσιάζουν το πρόβλημα μόνο με windows live, τότε προφανώς κάτι φταίει στην υπηρεσία αυτή, δε μπορεί όλοι οι άλλοι πάροχοι email να λειτουργούν σωστά και να φταίνε οι συσκευές για το windows live.

Δεν νομίζω πως θα βγάλεις άκρη, στη θέση σου θα δοκίμαζα να μιλήσω με το support της microsoft. Η πιο σίγουρη λύση πάντως, είναι να αλλάξει από windows live σε κάτι άλλο.

Th|eF

Καλησπέρα παιδιά, αν πάρω ένα bb από ΝY θα δουλέυει στην Ελλάδα????

καλησπερα για να δουλεψει ελλαδα θα πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο απο δικτυα αλλιως το κανεις εσυ unlock μεσω κωδικων απο ιντερνετ

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Επίσης πολύ βασικό να είναι GSM έκδοση και όχι CDMA, αλλιώς δεν θα είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα.

Th|eF

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Εχω ενα blackberry 9500 απο vodafone.Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ελληνικο καιο δεν εχει ελληνικα.θελω μενουν ελληνικο και keyboard.Το πλατφορμ του τελειωνει σε 174 αλλα ολλα τα software για το storm 1[9500] τα οποια ειναι v5[multilanguage]εναι αλλη πλατφορμα και δεν τα παιρνει.Υπαρχει καποιο που να εχει πλατφορμα σε 174 και να εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο?Αν οχι υπαρχει μεθοδος να αλλαξω την πλατφορμα του κινητου σε νεοτερη?

Καλησπέρα. Αυτά που λες περί πλατφόρμας δεν ισχύουν, δεν υπάρχουν τέτοιου είδους περιορισμοί στα blackberry.

Θα κατεβάσεις από εδώ την έκδοση "BlackBerry Handheld Software v5.0.0.801 (All Languages)" που είναι η γνωστή .484 για storm και έχει κανονικά ελληνικά μενού κλπ.

Th|eF

Γράφω vb.net και είχα δει παλιά λίγο Java. Ξέρω ότι θέλει eclipse και γράφονται σε Java, αλλά κανά καλό site?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το BlackBerry OS