fabo114 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 To link για κατεβασμα αλλαξε: http://ciel.attique.gr/projects/eortologio-for-blackberry Θα μπορουσε ενας μοντ να κανει edit το αρχικο ποστ; Merci beaucoup :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Το αρχικό link ανανεώθηκε!!! Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kd1m1tr1s Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Καλησπέρα Φίλοι μου, Στο 9000 το trackball πηγαίνει μόνο προς 2 κατευθύνσεις(Αριστερά και επάνω), στις άλλες 2 είναι σαν να γλιστράει το δάκτυλο επάνω και η μπίλια να μην κουνιέται. Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 http://www.multiupload.com/RS_3ZRFVW96KW http://www.megaupload.com/?d=H1SZLPOH http://www.multiupload.com/HF_3ZRFVW96KW http://www.multiupload.com/3ZRFVW96KW http://i214.photobucket.com/albums/cc45/ssjason88/INSTALL.png Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Η εύκολη λύση είναι καθαρισμός στο trackball. Μάλλον έχει λερωθεί ή πολύ πιθανόν να έχει κάποια τριχούλα μέσα και να χαλάει την κίνηση. Θα βρεις άπειρες οδηγίες στο google, είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία. Το επόμενο βήμα είναι η αντικατάσταση του trackball με νέο. Είναι φθηνό ανταλλακτικό, ειδικά αν το πάρεις από ebay που το βρίσκεις και με 2-3 ευρώ. Ακόμα πιο απλή διαδικασία η αντικατάσταση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Είναι beta έκδοση; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_s Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα κι από μένα. Έχω ένα blackberry 9000 κι εδώ και μία εβδομάδα όλοι οι ήχοι ακούγονται πολύ χαμηλά (ξυπνητήρι, κλήσεις κλπ). Μάλλον κάτι θα έχει χαλάσει. Θέλω να το πάω για service αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο κατάστημα που να έχει blackberry service. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς αν ξέρει? Αναφέρομαι για Νομό Αττικής. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Θα πρέπει να το πας στον πάροχό σου. Δεν υπάρχει service για blackberry που να έχει πρόσβαση ο τελικός χρήστης. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kd1m1tr1s Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ακόμα μία ερώτηση: Το trackball gia to 8800 κάνει για το 9000? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Τον δοκιμασα προχθες , καλες εντυπωσεις Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδια την βοηθεια σας.Δεν μπορω να βρω πουθενα ελληνικα για το blackberry 8310.Καποιος να βοηθησει?Μονο το greek input βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλησπερα φιλε.αν κατεβασεις μια νεοτερη os multilanguage για την συσκευη σου θα εχει ελληνικα Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Υπάρχει επίσημο θέμα για το 8310. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλημερα παιδια! συγνωμη? blackberry με καρτοκινητο ...δεν λειτουργει το wifi????????????? ή ειναι η ιδεα μου? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ακόμα μία ερώτηση: Το trackball gia to 8800 κάνει για το 9000? Ευχαριστώ πολύ. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος πρεπει να κανει , γιατι αυτα ειναι ψιλοOEM στοιχεια του τηλεφωνου.. Α και μια παρατηρηση , μολις αλλαξα χθες το trackball του 8900 μου , μετα απο πολλα καθαρισματα και καποιες βελτιωσεις τελικα παρεδωσε και αυτο το πνευμα , δεν ξερω γιατι αλλα ειχα σπαστει να κολλαει καθε λιγο και λιγακι και να μην μπορω να κανω βασικα πραγματα. Εντυπωσεις , απο το 9000 ταιριαξε γαντι στο 8900 , αλλα οποιος ''ανοιξει'' το 9000 θα παρατηρησει την εξοχη λεπτομερια που '''κραταει'' το trackball και δεν το αφηνει να κουνιεται ολοκληρο αριστερα-δεξια , που στο 8900 πιστευω αυτο δημιουργει το προβλημα . Στο 8900 ειναι χυμα σφηνωμενο αναμεσα στα πληκτρολογιο και την οθονη , ενω στο 9000 ειναι καλα κουμπομενο απο ενα ελλασματακι που το κραταει πολυ σταθερα και το κανει πιο στιβαρο στην συνεχη χρηση που δεχεται το trackball. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipshop1 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Καλημέρα σας, είμαι καινούργιος στον χώρο και θα ήθελα σας παρακαλώ ν αμε βοηθήσετε να καταλάβω κάποια πράγματα για να δω αν θα προχωρήσω ή όχι. 1. Εχω bold 9700 2. Θέλω να έχω facebook, skype και gmail στο κινητό μου. 3. Τι παίζει και τι δεν παίζει από αυτά με BIS. Υπάρχουν εξωτερικές εφαρμογές που θα με βοηθήσουν να βρώ άκρη με αυτή την ιστορία ή όχι; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Το λέμε και το ξαναλέμε και θα το ξαναλέμε όχι για να το παίξουμε μάγκες αλλά γιατί είναι μονόδρομος και αξίζει.... Ενεργοποίησε BIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243313 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mangiare Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Καλησπέρα στο παρεάκι. Μόλις έκλεισε και ξανάνοιξε το κινητό μου (blackberry 8900) και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα "uncaught exception: java.lang.NullPointerException". Το μεσημέρι προσπαθούσα να περάσω κάτι θέματα αλλά δεν τα κατάφερα και πιστεύω πως είναι από αυτό αλλά δεν ξέρω τι ρόλο παίζει. Ξέρεις κανείς τι είναι και τι μπορώ να κάνω για να μην μου το βγάζει? Γιατί κάθε φορά που ανοίγει μου το βγάζει... Επίσης θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο... Εδώ και 1 μήνα όποτε το κουνάω με δύναμη ή το αφήσω απότομα πάνω τραπέζι μου σβήσει. Τι λένε να κάνω, να το πάω εκεί που πήρα να μου το φτιάξουν? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... :) Edited August 12, 2010 by Mangiare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Εχω το Curve 8900 και Cosmote με BIS φυσικά. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω Internet στον υπολογιστή μου μέσω του BB; Η Cosmote το επιτρέπει; Ρυθμίσεις; Η χρέωση είναι άλλη από αυτή του BIS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Θέμα για αυτό που θες υπάρχει ΗΔΗ Μην ανοίγεις θέμα αν υπάρχει ήδη (όπως και με το Desktop Manager) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mangiare Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει τουλάχιστον πως το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Εδώ υπάρχει αυτό που ψάχνεις :) Ό, τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Χωρίς Bold Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mangiare Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Εδώ υπάρχει αυτό που ψάχνεις :) Ό, τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Χωρίς Bold Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και στο 2ο βήμα δεν μου βγάζει ούτε COM1 ούτε USB-PIN:UNKNOWN. Μου βγάζει USB-PIN: (και έναν κωδικό) σε εκείνο το πλαίσιο. Γιατί μπορεί να μου γίνετε αυτό? Ακολούθησα σωστά τις οδηγίες. :( Edit: Μήπως επειδή έχω βγάλει την κάρτα μνήμης και την κάρτα SIM παίζει ρόλο? Edited August 12, 2010 by Mangiare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Δεν πατιέται το "next" ? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts