nofun Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Εορτολόγιο for BlackBerry Έκδοση 3.1 Φαίνεται πως είναι κάτι που έλειπε απο τα BlackBerry, γι' αυτό αφιέρωσα λίγο χρόνο να κάνω port τη γνωστή εφαρμογή που κυκλοφορεί. Πλέον έχει και attractive εικονίδιο για να μη σας χαλάει τη μόστρα :cool: http://ciel.attique.gr/assets/img/eortologio_for_blackberry.png Απαιτήσεις: OS 4.5.0+ Download Download OTA Γειά χαρά. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα εορτολόγιο στο storm μέσω του desktop manager και δεν αναγνώρησε την εφαρμογή. Το έχω πολύ λίγο καιρό και δεν ξέρω τα κόλπα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πήγαινε μέσα απο τον Browser του Storm στην σελίδα που είμαστε τώρα και πάτα το Download OTA ..........εκεί που θα σε πάει απλά πατάς το link και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του..... Μπορείς για να μην παιδεύεσαι να στείλεις σε mail την παρακάτω σελίδα....και να κάνεις κατευθειαν download.... http://ciel.attique.gr/bb/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nofun Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Σ' ευχαριστώ, ακολούθησα τον πρώτο τρόπο και εντάξει. Κατά τα άλλα προσπαθώ να λειτουργήσω τους googlemaps ή το amaze αλλά εις μάτην! Για το πρώτο μετά την εγκατάσταση , όταν πάω στο εικονίδιο των applications , ενώ αρχίζει να τους φορτώνει μου βγάζει το μήνυμα : Network unavailable! This application requiresa data connection, and some blackberry devices require reconfiguration to work properly. Και για το amaze όταν πάω να το ανοίξω εμφανίζει : comunication problem. Έχεις καμιά ιδέα; Ευχαριστώ όπως και νά 'χει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 γινεται? και αν ναι τι δυνατοτητες εχει? 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Έχεις BIS; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 παιδες εχω ενα blackberry storm το οποιο εχω κανει αντικατασταση συσκευης 2 φορες κ τωρα παω για 3η. ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα ζητησει αν γινετε να μου δωσουν ενα αλλο μοντελο της blackberry. υπαρχει καμια περιπτωση να μου δωσουν? εχω αγανακτησει με το τηλεφωνο 1 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Δεν νομίζω να σου δώσουν άλλο μοντέλο, απλά θα στο αντικαταστήσουν μέχρι να βρείς κάποιο που λειτουργεί! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ελπιζω να μην εχεις δικιο. εχθες το εδωσα το storm στην vodafone και σε μια εβδομαδα μου ειπαν αν θα μου δωσουν αλλο μοντελο η θα μου στηλουν ξανα ενα storm το οποιο για ακομα μια φορα θα λειτουργει κανονικα την πρωτη εβδομαδα. ή εγω ειμαι γκαντεμης η το storm ειναι αποτυχια. γενικως τα άλλα μοντελα blackberry 8900, 9000 βγαζουν προβληματα η το συγκεκριμενο λογω οτι ειναι αφης εβγαλε μονο προβληματα? 1 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Γενικά είναι λογικό μερικές συσκευές να μην λειτουργούν (DOA) σε όλες τις εταιρίες συμβαίνει αυτό. Το 9500 σαν τεχνολογία είναι πιο επιρρεπεί σε αυτό αλλά δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ τόσο μεγάλο πρόβλημα, μάλλον είσαι άτυχος! :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nofun Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Συγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα, δεν έχω την συγκεκριμένη υπηρεσία. Η κοπέλα που κάναμε το συμβόλαιο πριν ένα μήνα στη vodafone μου είπε πώς τα 150 mb inernet που βάλαμε το μήνα θα με κάλυπταν και για χάρτες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 δεν ξερω τι να σου πω. παντως ο υπαλληλος μου ειπε οτι ολα ψιλοεχουν προβληματα. ενας πελατης μου ειπε του το εχουν αλλαξει 5 φορες. γενικως τα αλλα μοντελα ειναι καλα της blackberry? το λεω γτ αν ειναι να μου φερουν ενα αλλο μοντελο κ να εχω τα ιδια προβληματα καλυτερα να εχω το storm 1 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Αν έχεις βάλει το πρόγραμμα με τα 150 ΜΒ, τότε χρειάζεται απλά να ενεργοποιήσεις και BIS στη γραμμή σου. Δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση και όντως σε καλύπτουν και για χάρτες. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Εγώ βρήκα την καλή συσκευή με την δεύτερη....και μετά απο ένα κραξιματάκι μου αφάιρεσαν απο τον λογαριασμό μου και το πάγιο με τις ημέρες που δεν είχα υπηρεσία λόγω της ελλατωματικής συσκευής ποιυ αρχικά μου έδωσαν. Πάντως έχω βολευτεί τόσο το BlackBerry που σκέφτομαι να χτυπήσω και ένα 9700 για να διασφαλίσω πως η ευαισθησία του 9500 (λόγω τεχνολογικής υλοποίησης) δεν θα μου κόψει τα πόδια καμιά μέρα. Μέχρι σήμερα πάντως..πτού να μην το ματιάσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nofun Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Γειά χαρά και καλή Αποκριά! Είμαι νέος στο forum, και στο Blackberry. Πήρα ένα Storm πρίν ενάμιση μήνα, στην εβδομάδα πέθανε και το αντικατέστησαν. Το καινούριο λειτουργούσε κανονικά μέχρι πρίν δυό τρείς μέρες , όπου άρχισε να κολλάει και να εμφανίζει το ρολογάκι συνέχεια. Σε οποιαδήποτε εφαρμογή,ακόμη και στην απάντηση κλήσης, 7 στις 10 φορές , μπορεί να περάσουν και 20" μέχρι να πάρει μπρος. Έχω βαρεθεί να βλέπω το ρολογάκι να γυρνάει! Έχετε καμιά ιδέα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 ομοιοπαθης φιλε μου. τι να πω ενα κινητο των 500 ευρο κ ποτε να μην λειτουργει κανονικα? απαραδεκτο 1 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δοκίμασε να του κάνεις αναβάθμιση λογισμικού και άν δεν γίνει τίποτα τότε στείλε το στο σέρβις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα. Έχω Cosmote BIS και 5άρι OS. Δυστυχώς το google talk δεν μου δουλεύει :( Μου βγάζει "Service not enabled for this handheld" Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί το έχω ανάγκη το Google Talk. Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Σε vodafone με os 5.0 δουλεύει κανονικά. Το έκανες ξανά εγκατάσταση;;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Σε vodafone με os 5.0 δουλεύει κανονικά. Το έκανες ξανά εγκατάσταση;;; Στη vodafone με πεντάρι μου δούλευε κανονικά. Στη Cosmote αρνείται να δουλέψει... :wacko::( Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μια απο τα ίδια. 5.0 και Cosmote με τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 to storm ειναι κινητο vodafone πολλες απο τις υπηρεσιες απο αλλες εταιρειες δεν δουλευουν σωστα ή και καθολου 1 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 to storm ειναι κινητο vodafone πολλες απο τις υπηρεσιες απο αλλες εταιρειες δεν δουλευουν σωστα ή και καθολου Το google talk δουλεύει γενικά σε blackberry/Cosmote? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό.. Λογικά θα δουλεύει.. Γιατί να μην δουλέψει..? Ξαναστείλατε service books? Κάνατε restart?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό.. Λογικά θα δουλεύει.. Γιατί να μην δουλέψει..? Ξαναστείλατε service books? Κάνατε restart?? Τα πάντα όλα...έχω δοκιμάσει... Ας μας απαντήσει κάποιος που έχει cosmote αν δουλεύει.... Μήπως παίζει ρόλο ότι η συσκευή είναι vodafone?? Θα δοκιμάσω να του βάλω την 451 και θα σας πω τι έγινε.... up!!! Τα ίδια με την 451. Δυστυχώς πρέπει να μην υποστηρίζει το google talk η cosmote. Βαριέμαι να βάλω την 147 τουλάχιστον να δω αν το κάνει μόνο με 5 OS. Edited February 8, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagio2 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλή εβδομάδα, Σκέφτομαι να αγοράσω το Tether αλλά πριν σκάσω 50$ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή... Ισχύει ότι χρησιμοποιεί το BIS ως σύνδεση internet για τον υπολογιστή; Ευχαριστώ :ninja: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts