Jump to content

Αλκοολούχα ποτά

zaza
 Κοινοποίηση

Ποιό είναι το αγαπημένο σας ποτό? Σε περίπτωση κοκτέιλ, το βασικό συστατικό  

294 members have voted

1. 1. Ποιό είναι το αγαπημένο σας ποτό? Σε περίπτωση κοκτέιλ, το βασικό συστατικό

• Ουίσκυ
      52
    • Βότκα
      64
    • Κρασί (λευκό, κόκκινο, ρετσίνα, σαμπάνια και όλες οι παραλλαγές)
      23
    • Ούζο
      7
    • Τσίπουρο
      11
    • Τεκίλα
      17
    • Ρούμι
      27
    • Μπύρα
      44
    • Άλλο (λικέρ, κονιάκ, άψινθος κ.α.)
      24
    • Δεν πίνω αλκοόλ
      25

Recommended Posts

με την ιδια λογικη,λες πως καλα κανει το 15χρονο να πινει κανα 2 ποτακια την βδομαδα(ξεδινει μωρε),αρκει να μην ειναι μπομπες...σωστα;;

για την πρωτη φαση του αλκοολισμου(παρεξηγημενη λεξη πια...) εχεις ακουστα;

Καλο δεν ειναι αλλα πανω στην εφηβια δεν εχεις τις ιδιες αντιστασεις, εγω παντως το ποτακι μου το πινα, ή μια μπυριτσα.

Ο αλκοολισμος ξεκιναει και απο τα RTD's, παει στα βαρια ποτα, αλλα οι μπομπες ειναι πραγματικα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. Αλλα μην ξεχνας οτι εδω πινουμε απο μικροι αλλα σε λογικα πλαισια. Η συχνη ποση κανει κακο. Αλλα ειπαμε τα παιδια δεν εχουν χρονο να πινουν καθε μερα. Καλυτερα 1-2 ποτα τη βδομαδα τωρα παρα 1 μπουκαλι αργοτερα.

Ειναι καλυτερο να μιν πινεις μεχρι τα 18-21(σαν την αμερικη) και μετα να πινεις απο αχτι περισσοτερο απο οσο θα επινες.

Δεν ειμαστε στην φιλανδια και παρεμφερεις χωρες.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• Απαντήσεις 713
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μονο εγω βρισκω το να ζαλιζεσαι, να μεθας και να μην καταλαβαινεις τι γινεται γυρω σου μη υγιες; :confused:

οχι...ειμαι κι εγω εδω:help:

Καλο δεν ειναι αλλα πανω στην εφηβια δεν εχεις τις ιδιες αντιστασεις, εγω παντως το ποτακι μου το πινα, ή μια μπυριτσα.

Ο αλκοολισμος ξεκιναει και απο τα RTD's, παει στα βαρια ποτα, αλλα οι μπομπες ειναι πραγματικα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. Αλλα μην ξεχνας οτι εδω πινουμε απο μικροι αλλα σε λογικα πλαισια. Η συχνη ποση κανει κακο. Αλλα ειπαμε τα παιδια δεν εχουν χρονο να πινουν καθε μερα. Καλυτερα 1-2 ποτα τη βδομαδα τωρα παρα 1 μπουκαλι αργοτερα.

το ειπες μονος σου..η συχνη ποση κανει κακο.(τουλαχιστον μεγαλυτερο απο το να πινεις τα εντερα σου μια φορα το χρονο)

εγω προσωπικα ειμαι κατα της καταναλωσης αλκοολ σε παιδια κατω των 15.-

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αμα τα πιω εγω τα 2-3 ποτα και με τον τροπο που πινω (χλιτς χλιτς και σε 5 λεπτα εχει 'φυγει') θα με μαζευουν με το κουταλακι! :ninja:

Και γιατι πρεπει να τα πιεις;

Επειδη θα τα πιει και ο διπλανος; Η ειναι τοσο ωραια;

Μονο εγω βρισκω το να ζαλιζεσαι, να μεθας και να μην καταλαβαινεις τι γινεται γυρω σου μη υγιες; :confused:

Αφηστε γιατι με αυτα που γινονται εδω μεσα (στην block που μενω εννοω) ειναι σαν να βλεπεις live 24/7 το making of του Smiley Face... :p :confused: :ninja:

Καλα και τα ποτα δεν ειναι σφηνακια.

Αμα τα πινεις γρηγορα δεν τα απολαμβανεις, αμα τα ρουφας γρηγορα και εσυ δεν πινεις πολλα, μπραβο σου εχει αυτοελεγχο.

Το να ζαλιζεσαι και να μεθας δεν ειναι καλο και να ξερνας μετα, εγω τα εχω τσουξει πολλες φορες με παρεα, παντος λιωμα μονο 1 φορα εγινα και μερικες πολυ μεθυσμενος.

Παντως επειδη εχω φιλους φιλανδους, αυτοι πραγματικα πινουν ακομα και οι κοπελες πολυ παραπανω απο εμας.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Καλα και τα ποτα δεν ειναι σφηνακια.

Αμα τα πινεις γρηγορα δεν τα απολαμβανεις, αμα τα ρουφας γρηγορα και εσυ δεν πινεις πολλα, μπραβο σου εχει αυτοελεγχο.

Το να ζαλιζεσαι και να μεθας δεν ειναι καλο και να ξερνας μετα, εγω τα εχω τσουξει πολλες φορες με παρεα, παντος λιωμα μονο 1 φορα εγινα και μερικες πολυ μεθυσμενος.

Παντως επειδη εχω φιλους φιλανδους, αυτοι πραγματικα πινουν ακομα και οι κοπελες πολυ παραπανω απο εμας.

Οτι και να μου δωσουν να πιω δεν μπορω να το κρατησω πανω απο 5 (αντε 10) λεπτα. Το πινω τσικι τσικι και τερμα...διαφορετικα ειναι μαρτυριο για εμενα.

Τωρα οσον αφορα την απολαυση...αν διψαω ισως και να το απολαυσω. ;)

Εχουν τοσο ωραια γευση τα ποτα και γι'αυτο σερβιρονται με χυμους και ενα σωρο σιροπια και σκατα μεσα.

Το βασικο θεμα συνεχιζει να ειναι ενα:

Ποτε θα εφαρμοστει η κωλονομοθεσια! Υποτιθεται οτι αλκοολ απαγορευεται να πωληθει σε παιδια κατω των 17 και εχουμε καταντησει να πουλανε και τα περιπτερα. Και στην Αγγλια πινουνε του κερατα αλλα χωρις ταυτοτητα ποτο δεν σερβιρεται! ;)

Φυσικα και το μεγαλο κακο ξεκινα απο εκει.

Αν στα 15 βγαινεις και 'ξεδινεις' κατεβαζοντας ξιδια επειδη ετσι κανουν ολοι και επειδη αυτο θεωρειται διασκεδαση (εγω θα το ελεγα ο ορισμος της αποχαυνωσης ή του μαλακα (με συγχωρειτε για τη βρισια) αλλα μαλλον εχει να κανει και με την ηλικια οποτε δεν πρεπει να κρινω τοσο αυστηρα :O) τοτε τι θα κανεις μερικα χρονια αργοτερα;

Γι'αυτο υποτιθεται οτι υπαρχει και η νομοθεσια, η οποια εχει σκοπο να σε προστατεψει αλλα βεβαια ως συνηθως δεν εφαρμοζεται. :rolleyes:

Φυσικα και το μεγαλο κακο ξεκινα απο εκει.

Αν στα 15 βγαινεις και 'ξεδινεις' κατεβαζοντας ξιδια επειδη ετσι κανουν ολοι και επειδη αυτο θεωρειται διασκεδαση (εγω θα το ελεγα ο ορισμος της αποχαυνωσης ή του μαλακα (με συγχωρειτε για τη βρισια) αλλα μαλλον εχει να κανει και με την ηλικια οποτε δεν πρεπει να κρινω τοσο αυστηρα :O) τοτε τι θα κανεις μερικα χρονια αργοτερα;

:rolleyes:

Dn katebazei kaneis 3udia apo ta 15 mimoumenos allous... Pisteuw pws nai men probaletai auto to protupo, alla meta apo kapoies fores,dn pezei auto rolo kai o neos to kanei gt tou aresoun ta sumptwmata.

edit:

Η Ursus εχει 40% αλκοολ, μην την υποτιμας.

Anbalogws thn ursus; px h classic exei 50 vol,h rotter 21 (ap oti 8umamai toulaxiston)

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Dn katebazei kaneis 3udia apo ta 15 mimoumenos allous..

Σίιιιγουρα. (: 17 είμαι. Θυμάμαι πολύ καλά τι έκανα πριν 2 χρόνια (; Πάλι καλά που έβαλα γρήγορα μυαλό;p Πολλοί την περνάνε την φάση αυτή πάντως.. Και είναι απίστευτα γ**μώ, όπως λένε άλλωστε, η άγνοια είναι ευτυχία (:

καλα ενταξει μην παμε να βγαλουμε οτι ειναι καλο κ η νομοθεσια κατω 21 που χουν αμερικη κτλ

γι αυτο ερχονται εδω τα ποτιζουν κ κανουν ενα σωρο μαλακιες κ πολλοι απο αυτοι δεν ζουν πια...

παν μετρο αριστον.δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με τον χαρακτηρα/προσωπικοτητα του καθε παιδιου.αλλωστε κατω απο 17 δεν βγαινουν κ συχνα(απο τα 300ατομα σε καθε σχολειο ζητημα θα ναι να βγαινουν τα 30-εκτος κ αν εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα δεν νομιζω)

καλα ενταξει μην παμε να βγαλουμε οτι ειναι καλο κ η νομοθεσια κατω 21 που χουν αμερικη κτλ

γι αυτο ερχονται εδω τα ποτιζουν κ κανουν ενα σωρο μαλακιες κ πολλοι απο αυτοι δεν ζουν πια...

παν μετρο αριστον.δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με τον χαρακτηρα/προσωπικοτητα του καθε παιδιου.αλλωστε κατω απο 17 δεν βγαινουν κ συχνα(απο τα 300ατομα σε καθε σχολειο ζητημα θα ναι να βγαινουν τα 30-εκτος κ αν εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα δεν νομιζω)

Δεν εχουν τον χρονο αλλα την μια μερα που θα βρουν θα ξεδωσουν. Αλλα ποιος θα τα εμποδισει η νομοθεσια για τα 17 δεν εφαρμοζεται και απο την αλλη οι γονεις ειναι πιο ελαστικοι.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

asxeto alla poio einai to poio akrivo poto pou exete piei?

egw as poume exw piei to blue label pou kostizei peripou 180 eurw to mpoukali an den kanw lathos xontrika.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω πιει μπουκαλι κονιακ..γιατι ποτηρι δεν συμφερε..και το πηραμε σε τιμη κοστους..280 ευρο!! ηταν σε οβαλ μουκαλι..και ανοιγε σαν φελος.παντως αξιζε τον κοπο..:up:
[sIGPIC][/sIGPIC]

kai egw exw akousei oti ta poio akriva pota(plin polu palia krasia)einai ta koniak!!!

gia fanta sou!:blink:

To johnny mple einai moufa, kanei kai 80E kai einai 18Eton

Gamato einai to Highland park 18yd sta 90E kai to vravemeno os to kalitero 30ari highland park 30yd sta 260E to mpoukali

http://www.highlandpark.co.uk/shop/whisky.asp

ta akrivotera einai ta 65 kai ano palia pou ftanoun aneta 2000-5000E to mpoukali kai fisika palia krasia pou ftanoun se apisteuta ipsiles times

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Το βασικο θεμα συνεχιζει να ειναι ενα:

Ποτε θα εφαρμοστει η κωλονομοθεσια! Υποτιθεται οτι αλκοολ απαγορευεται να πωληθει σε παιδια κατω των 17 και εχουμε καταντησει να πουλανε και τα περιπτερα. Και στην Αγγλια πινουνε του κερατα αλλα χωρις ταυτοτητα ποτο δεν σερβιρεται! ;)

Αυτη την απορια εχω και εγω.....αλλα μαλλον η απαντηση σε αυτη την ερωτηση ειναι μια ΠΟΤΕ..... δεν θα εφαρμοστει αυτη η νομοθεσια στην Ελλαδα. Γιατι βλεπεις στην Ελλαδα το να πινει ενα πιτσιρικι αλκοολ και να γινετε "κουνουπι" ειναι κατι το φυσιολογικο και κατι το μη ανυσηχιτικο το να παιρνει ομως "trips" ή διαφορα αλλα pills ειναι κατι το αδιανοητο το οποιο τιμωρειται με ποινη φυλακισης!!! :X:X

Alcohol vs Hallucinogens σημειωσατε 1 :!:

Το αλκοολ ειναι το μονο ναρκωτικο που το βλεπουμε να πωλειται μεχρι και στα Super Markets!! :ninja:

fabo114 εισαι πολυ τυχερος που βρισκεσαι σε μια χωρα με οργανωση πανω σε αυτα τα θεματα!!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γιατι βλεπεις στην Ελλαδα το να πινει ενα πιτσιρικι αλκοολ και να γινετε "κουνουπι" ειναι κατι το φυσιολογικο και κατι το μη ανυσηχιτικο το να παιρνει ομως "trips" ή διαφορα αλλα pills ειναι κατι το αδιανοητο το οποιο τιμωρειται με ποινη φυλακισης!!! :X:X

Alcohol vs Hallucinogens σημειωσατε 1 :!:

Το αλκοολ ειναι το μονο ναρκωτικο που το βλεπουμε να πωλειται μεχρι και στα Super Markets!! :ninja:

fabo114 εισαι πολυ τυχερος που βρισκεσαι σε μια χωρα με οργανωση πανω σε αυτα τα θεματα!!! :)

sumfwnw apolutws!

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Μια διευκρίνηση μόνο η ursus δεν έχει 40% αλκοόλ αλλά το μισό και εγώ αναφερόμουν στην rotter, η λευκή όντως έχει 40%.

Εγώ βασικά δε πίνω τα ποτά που είπα,αλλά πολλοί φίλοι μου το κάνουν.Τα αποφεύγω όσο γίνεται.Αλλά τώρα κάποιοι φίλοι μου συγκεκριμένα πίνουν minimum κάθε Σάββατο 1 μπύρα(για να ανοίξει η όρεξη όπως λένε)και μετά κανά 2 johnnie cola,και αυτά σε ένα μαγαζί μέχρι τις 1μσι αν έχει και συνέχεια καταλαβένετε τι γίενται.

Εγώ τη βγάζω συνήθως με ένα jin tonic στιμένο λεμόνι,πιστεύω δεν είναι και πολύ βαρύ,και εκτός αυτόυ οτιδήποτε κερασμένο σφινάκι.

To johnny mple einai moufa, kanei kai 80E kai einai 18Eton

Gamato einai to Highland park 18yd sta 90E kai to vravemeno os to kalitero 30ari highland park 30yd sta 260E to mpoukali

http://www.highlandpark.co.uk/shop/whisky.asp

ta akrivotera einai ta 65 kai ano palia pou ftanoun aneta 2000-5000E to mpoukali kai fisika palia krasia pou ftanoun se apisteuta ipsiles times

Μουφα δεν ειναι..αλλα οχι και 80 ευρο.εγω στην πολη μου κατω απο 190 ευρο δεν το εχω βρει.μηπως τα μπερδευεις με το πρασινο..που εχει τοσα περιπου χρηματα :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ma auto akrivos!

apokliete na exei 80!

180 nai aliws to mperdeuei me allo!

pantos to green exei 35!

to gold exei 80!;)

Παντως αυτα το ουισκυ πρεπει να τα πινεις σκετα..ακομη και χωρις παγο,για να καταλαβεις την αξια του! βεβαια την επομενη μερα πρεπει να εισαι free γιατι ετσι πρεπει :ninja: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως αυτα το ουισκυ πρεπει να τα πινεις σκετα..ακομη και χωρις παγο,για να καταλαβεις την αξια του! βεβαια την επομενη μερα πρεπει να εισαι free γιατι ετσι πρεπει :ninja: :p

fantazese na pas se kanena trenti mparaki kai naparagkileis ena blue label me coca cola:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

fantazese na pas se kanena trenti mparaki kai naparagkileis ena blue label me coca cola:lol:

το εχω :blink: και εχω φρικαρει! γι'αυτο και σου το ειπα.:lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εχω :blink: και εχω φρικαρει! γι'αυτο και σου το ειπα.:lol: :lol:

Ελπίζω να εννοείς το εχω δει και όχι το έχω κάνει... :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

ma auto akrivos!

apokliete na exei 80!

180 nai aliws to mperdeuei me allo!

pantos to green exei 35!

to gold exei 80!;)

to prasino einai 15/18ari kai 30E

gia to mple malon exasa ena "1" i eida to gold.

Pantos to mple einai fimismeno anamesa stous euporous alla einai iprtimimeno kai BLENDED gia osous kseroun.

Me ena scotsezo pou milisa me eipe oti protimaei alla.

Ego exo dokimasei arketa alla gia na katalaveis tin aksia enos whiskey to pineis xoris pago.

H psifos mou paei sto Oban 14 kai highland park 12 gia poiotita kai sxeitiki kali timi an kai to HP 12 eixei oso kai to prasino.

Gia pio eukola kalo to glenfiddich

kai glenmorangie

oso gia times eide auto

http://www.state.vt.us/dlc/retail/priceguide/whiskey.html

amerikaniko sait

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA