Jump to content

Αλκοολούχα ποτά

zaza
 Κοινοποίηση

Ποιό είναι το αγαπημένο σας ποτό? Σε περίπτωση κοκτέιλ, το βασικό συστατικό  

294 members have voted

1. 1. Ποιό είναι το αγαπημένο σας ποτό? Σε περίπτωση κοκτέιλ, το βασικό συστατικό

• Ουίσκυ
      52
    • Βότκα
      64
    • Κρασί (λευκό, κόκκινο, ρετσίνα, σαμπάνια και όλες οι παραλλαγές)
      23
    • Ούζο
      7
    • Τσίπουρο
      11
    • Τεκίλα
      17
    • Ρούμι
      27
    • Μπύρα
      44
    • Άλλο (λικέρ, κονιάκ, άψινθος κ.α.)
      24
    • Δεν πίνω αλκοόλ
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 713
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτές σε ένα ναργιλετζίδικο με κέρασαν ένα ουίσκι με γεύση ανανά!!!

Ήταν τέλειο μπορώ να πω:cool: .

Ξέρει κανέις πως το λένε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως το malibu; :confused:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Σίγουρα δεν ήταν malibu.

Το malibu είναι ρούμι.

Ρώτησα το μπαρμάνι κ μου είπε πως είναι ουίσκι με γεύση ανανά.

Δεν τον ρώτησα όμως την μάρκα ρε γμτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χτές σε ένα ναργιλετζίδικο με κέρασαν ένα ουίσκι με γεύση ανανά!!!

Ήταν τέλειο μπορώ να πω:cool: .

Ξέρει κανέις πως το λένε?

Ουισκι με ανανα!!! :blink: :cry:

Μηπως σου ριξανε μεσα στο ποτηρι και χυμο ανανα!! γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ρε φίλε RAVER, σίγουρα δεν μου έβαλε χυμό ανανά μέσα γιατί τον έβλεπα καθώς το έβαζε. Ήταν ένα πλακέ μπουκάλι με καφέ-μαύρη ετικέτα αν θυμάμαι καλά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ρε φίλε RAVER, σίγουρα δεν μου έβαλε χυμό ανανά μέσα γιατί τον έβλεπα καθώς το έβαζε. Ήταν ένα πλακέ μπουκάλι με καφέ-μαύρη ετικέτα αν θυμάμαι καλά.

Δεν ξερω τι ειπιες...σημερα ετσι απο περιεργεια...πηγα σε εναν φιλο μου που εχει καβα...και τον ρωτησα για αυτο το ουισκι..και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο..ισως ειναι κατι παρα-εισαγωμενο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω μεθύσει άλλες 4 φορές( απ' ότι θυμάμαι) στο παρελθόν.

Αλλά χθές ήταν χειρότερα απο ποτέ.:wacko:

Πρώτη φορά που έχω κενά μνήμης,ξέρασα(ελάχιστα) και δεν μπορούσα να περπατήσω.:X

Θα μου πείτε και τι μας νοιάζει εμάς,αλλά υπάρχει κάτι περίεργο και θέλω απαντήσεις.

Μπορώ να αντέξω πάρα πολύ ποτό λόγω ότι έχω αρκετά κιλά και πάρα πολύ ύψος. Συνήθως μόνο "φτιάχνομαι" όταν πίνω αρκετά. Το περίεργο είναι ότι χθές δεν ήπια,αρκετά αλλά 5 πλαστικά ποτήρια κρασί λευκό.

Ως ένα σημείο έκανα τα γνωστά του μεθυσμένου αλλά απο εκεί και πέρα χάθηκα.

Ξέρετε μήπως αν έχει διαφορά το κρασί με τα άλλα ποτά; Τι άλλες 3 φορές είχα ΄"φτιαχτεί πολύ καλά" απλώς, αλλά έπινα ξενόφερτα ποτά .Ακόμη μια φορά που είχα γίνει λιώμα εντελώς ήταν απο κρασί κόκκινο.

Μου είπαν ότι το κρασί έχει ακατέργαστη αλκοόλη και μπορεί να επηρεάζει αυτό. Ακόμη διάβασα ότι το αφρώδες κρασί (ήταν ελάχιστα) βοηθάει τον μεταβολισμό και σε χτυπάει αμέσως.

Πάντως πρώτη φορά ξέρασα και δεν θυμάμαι κάτι που δεν δικαιολογήτε απο τόσο μικρή ποσότητα.

Υπάρχει περίπτωση να με "δηλητηρίασε" η ανάμειξη πολλών διαφορετικών τσιγάρων.Εκανα 5-6 όλα διαφορετικές μάρκες.

Υ.Γ. Το κρασί ήταν αγορασμένο και το έπινα κατευθείαν απο την συσκευασία.Αρα νοθεία δεν παίζει. Λημνου λεγόταν και ήταν σε μια τετράγωνη χάρτινη συσκευασία,σαν τσαντάκι.

Υ.Γ.2 Να ήπια καμιά στάχτη και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν παίζει.

Υ.Γ.3 Πάντως την έπεσα και σε μία(αμα δεν είχα πιεί δεν θα το έκανα γιατί δεν πάω σε άγνωστες) και αμα δεν ήταν ο γκόμενος της εκεί γύρω θα μου καθόταν.:D .Βοήθησε η μαγική λέξη που λόγω κρασιού την έλεγα συνεχώς.Σ'αγαπώ :lol: :lol: :p :ninja:

^^

Βασικά, όχι μόνο ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στο αλκοόλ, αλλά και εμείς οι ίδιοι μπορεί να αντιδράσουμε διαφορετικά, ανάλογα με τις συνθήκες. Για παράδειγμα, παίζει ρόλο τι και κυρίως πόσο έχεις φάει εκείνη την ημέρα, πόσο γρήγορα πίνεις το ποτό, πόσο κουρασμένος είσαι, και φυσικά τι ποτό είναι. Όσο για το κρασί, όντως μπορεί να σε επηρεάσει διαφορετικά ανάλογα με το πόσο γλυκό, βαρύ κλπ είναι.

Ειδικός δεν είμαι, οπότε μην πω κάτι περισσότερο που δεν ισχύει...

Πάντως αφού δεν έκανες καμιά σκηνή να σε θυμούνται για χρόνια, είσαι ΟΚ :p :happy:

@ PeCoMAY

και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, μεθάω σχετικά δύσκολα στα μπαράκια η club, αλλα άμα βρεθώ με καλή παρέα σε ταβέρνα και πιούμε κρασί συνήθως με μαζεύουνε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια στα Κύθηρα σ'ένα πανυγηρι είμουν χάλια... δεν θυμάμαι ούτε πως με πήγαν στο ξενοδοχείο και κοιμήθηκα με έναν κουβά δίπλα μου, τετοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει (ευτυχώς :p )

^^

Βασικά, όχι μόνο ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στο αλκοόλ, αλλά και εμείς οι ίδιοι μπορεί να αντιδράσουμε διαφορετικά, ανάλογα με τις συνθήκες. Για παράδειγμα, παίζει ρόλο τι και κυρίως πόσο έχεις φάει εκείνη την ημέρα, πόσο γρήγορα πίνεις το ποτό, πόσο κουρασμένος είσαι, και φυσικά τι ποτό είναι. Όσο για το κρασί, όντως μπορεί να σε επηρεάσει διαφορετικά ανάλογα με το πόσο γλυκό, βαρύ κλπ είναι.

Ειδικός δεν είμαι, οπότε μην πω κάτι περισσότερο που δεν ισχύει...

Πάντως αφού δεν έκανες καμιά σκηνή να σε θυμούνται για χρόνια, είσαι ΟΚ :p :happy:

Πολύ σωστός φίλε captum:up: .

Επίσης παίζει ρόλο και η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι ή βρίσκονται τα άλλα μέλη της παρέας.Παίζει ρόλο ακόμη και το ποιά άτομα απότελούν την παρέα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την τετάρτη πήγα σ'ένα από τα καραβάκια στη Θεσσαλονίκη που κάνουν βόλτα στη θάλασσα και μας κεράσανε ένα ποτήρι με πολλά παγάκια και απ'ότι κατάλαβα είχε Malibu και Bayleys και μας το σέρβιραν με πολλά καλαμάκια για να πιει όλη η παρέα.Ήταν τέλειο και πολύ δροσερό.Άμα σας αρέσουν τα γλυκά ποτά να το δοκιμάσετε.:p

Με κρασι κανεις το "καλυτερο" κεφαλι παντως!! :D

Που να αρχισω ιστοριες με κρασι σε ταβερνες... Τρελη φαση :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Με κρασι κανεις το "καλυτερο" κεφαλι παντως!! :D

Που να αρχισω ιστοριες με κρασι σε ταβερνες... Τρελη φαση :D

Το κρασι ειναι το ποτο του φτωχου.

που να αρχισεις να πινεις (ουζα,τσιπουρα).εκει να :blink: κεφαλι!! :dizzy: :heat:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το malibu με γρεναδινη ξερετε αν εχει καφεινη μεσα ??

Τι καφεινη να εχει!! :wacko: σιροπι απο ροδι εχει και λικερ καρυδας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως τελειως ασχετος πρεπει να ητανε αυτος!!! καφεινη εχουν

:blink: :worry: http://engerbert.blog.lemonde.fr/files/bayleys.jpghttp://www.pages.drexel.edu/~mhf62/methods1/finalproj/spiritKalua.gifhttp://www.pages.drexel.edu/~mhf62/methods1/finalproj/tiaMaria.jpg

:rolleyes: απο τα πιο γνωστα και διαδεδομενα.βεβαια υπαρχουν και αλλα..ομως αυτη την στιγμη δεν τα θυμαμαι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνηθως ρουμι + οτιδηποτε (αυτοσχεδιαζω ειδικα σπιτι μου.) Ταιριαζει πολυ με πουρο. Ουτε Κουβανεζος να ημουνα :lol: :lol: :lol:
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

τεκιλα sunrise ειναι ωραιο ποτακι :p

πειτε κανα ποτακι που να κανεις κεφαλι ευκολα(με λιγα ποτηρια) αλλα να πινεται ανετα..(να ναι γευστικο)

tekila πορτοκαλι ;) Αλλα εχω παθει ανοσια δεν κανω κεφαλι ευκολα. :p

Τεκιλα συνρισε ειναι πολυ ωραια :)

Αλλα το καλοκαιρι τραβιεται mojito:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• 2 weeks later...
Μαλιμπού με ανανά και Μοχίτο είναι must για το καλοκαίρι! ;)
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Μαλιμπού με ανανά και Μοχίτο είναι must για το καλοκαίρι! ;)

+1 :)

Μαλιμπου με ανανα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Ειναι το αγαπημενο μου :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια είναι η ποσότητα αλκοολ(έστω και ελάχιστη) για να μην έχεις πρόβλημα σε ακλοτεστ?

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg