naf1213 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εγω πάλι εχω σκεφτει το εξης. Ηχογραφημενες τις απαντησεις στο κινητο και τις παιζεις με bluetooth handsfree. Το handsfree ομως οχι οπως ειναι, ολοκληρη κουμουτσα. Ανοιγουμε το bluetooth και αλλαζουμε το ακουστικο με ενα σαν αυτα των νοκια συσκευων(εχουν φαρδος οπως ενα καλαμακι και παχος 2χιλοστα.Απο κει το συνδεεις με δυο συρματακια(πιο ψιλα απο τριχες ειναι) και τα βερνικώνεις με πορτοκαλι βερνικι. Βαζεις το ακουστικο μεσα στο αυτι και τα συρματακια πανε μεσα στην μπλουζα οπου βρισκεται το bluetooth handsfree. Επειτα οκους τις ηχογραφισεις και ουτε γατα ουτε ζημια. Τι λετε? Ολο αυτο για πανελληνιες Ποιο ακουστικο εννοεις των Νokia συσκευων? Αυτα τα συρματακια πως τα συνδεεις? Το εκανες αυτο εσυ? Για τη σχολη το θελω εγω, οχι για πανελληνιες.:ninja: Kαι κατι αλλο, αν δεν εχει σημα το κινητο εκει, μπορεις να το χρησιμοποιησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 παρτε ρολοι-κινητο να τα βλεπετε στην οθωνη του. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts