petran66 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Για οσους εχουν Lion και τυχον δεν το ξερουν,βγηκε το Os X Lion 10.7.1(update)!Και μεσα απο το software update:cool: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εγω το εκανα το update αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα στην ταχυτητα... παλι το συστημα ανοιγει πιο αργα απο το s.leopard! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εκανες αναβάθμιση η clear install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Οχι μονο clean install αλλα εχω αλλαξει και σκληρο στις 7200 στροφες! Και παλι ομως το s.leopard ανοιγε πιο γρηγορα στις 5400 στροφες.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Χμ... τότε αναμονή στην 10.7.2 που ίσως βελτιώσει το θέμα ταχύτητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Οχι μονο clean install αλλα εχω αλλαξει και σκληρο στις 7200 στροφες! Και παλι ομως το s.leopard ανοιγε πιο γρηγορα στις 5400 στροφες.. Σε τι σύστημα το τρεχεις (μοντέλο, επεξεργαστης, μνήμη RAM)? --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.305584,23.816017 - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Σε τι σύστημα το τρεχεις (μοντέλο, επεξεργαστης, μνήμη RAM)? --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.305584,23.816017 - Sent from my iPhone using Tapatalk Ι5 8gb ram 750 black scorpio hdd στις 7200 στροφες... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Ι5 8gb ram 750 black scorpio hdd στις 7200 στροφες... Λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα με διαφορά ταχύτητας ανοίγματος. Θα πρέπει να το ψάξεις. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.305464,23.815575 - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα με διαφορά ταχύτητας ανοίγματος. Θα πρέπει να το ψάξεις. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.305464,23.815575 - Sent from my iPhone using Tapatalk Παει καπου το μυαλο σου? Κοιτα λιγο που ειδα στο νετ πχ (youtube κτλ..) υπαρχουν πολλα τεστ που δειχνουν οτι το s.leopard ηταν πιο γρηγορο... Ελπιζω σε μια επομενη αναβαθμιση.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Παει καπου το μυαλο σου? Κοιτα λιγο που ειδα στο νετ πχ (youtube κτλ..) υπαρχουν πολλα τεστ που δειχνουν οτι το s.leopard ηταν πιο γρηγορο... Ελπιζω σε μια επομενη αναβαθμιση.. Το αποδίδω ίσως σε κάποιο πρόγραμμα που φορτώνει κατά τη διάρκεια του ανοίγματος. Στη δική μου περίπτωση σε 2 Air (2ης και 3ης γενιάς), 1 iMac και 1 MacPro δεν παρατηρώ κάποια διαφορά (σε όλες τις περιπτώσεις έγινε εγκατάσταση πάνω από το Snow Leopard). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλημερα παιδια! Εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω την αλλαγη απο windows σε mac αλλα η αληθεια ειναι πως με ψιλοφοβιζει η μεταβαση... Ο κυριοτερος λογος ειναι οτι εως τωρα δουλευα μονο windows οποτε δεν εχω ιδεα ποσο χρονο θα μου παρει η εξοικιωση με το νεο λειτουργικο. Επειτα ειναι κ τα διαφορα που ακουω απο τριτους οτι για παραδειγμα στα windows εχεις προγραμματα που για να τα βαλεις στα mac πρεπει να πληρωσεις τα μαλλια της κεφαλης σου κλπ... Για να πω την αμαρτια μου... Ασχετα με το τι μου λενε εγω ειμαι ετοιμος για την αλλαγη... Σχεδον το εχω αποφασισει δηλαδη γιατι βαρεθηκα τα κολληματα των ''παραθυρων'' που οσο τουμπανο υπολογιστη κ αν επαιρνα μεσα σε 1,5 χρονο θα σερνοταν κ θα ηθελε φορματ για να στρωσει... Ρωταω, λοιπον, και εδω για να παρω μια γνωμη απο ατομα που τα δουλευουν στην καθημερινοτητα τους... Γιατι οι περισσοτεροι που μιλησα τα εχουν δει μονο στον παγκο του public :p. Πιο συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για τον εξης: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-MC725ZA-A-and-Printer.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-MC725GR-and-Printer.htm (ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχουν τα δυο μοντελα...:wacko:) Εχω ακουσει για δυο προβληματα... Οτι κανει κατι σαν ''λεκεδες'' η οθονη, και οτι το αλουμινιο απ το οποιο ειναι φτιαγμενος/οι μπορει σε καποια σημεια να κανει ''λακουβες''. Ισχυουν? Σορρυ για το μεγαλο ποστ... Βοηθηστε να απαλλαγω απ την κολαση που λεγεται windows!:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλημέρα. Από ότι βλέπω το δεύτερο μοντέλο έχει ´Ελληνικά´ Leopard επάνω, ενώ το άλλο Αγγλικά. Καμία άλλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcell2 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 έχω ένα macbook και δεν μπορω να ακούσω ραδιοφονο (eradio αλλα και το live24) σε κανένα browser, μολονοτι έχω flip4mac κλπ, καμια βοhθεια;;; thanks :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 έχω ένα macbook και δεν μπορω να ακούσω ραδιοφονο (eradio αλλα και το live24) σε κανένα browser, μολονοτι έχω flip4mac κλπ, καμια βοhθεια;;; thanks :(:(:( Δοκίμασε το http://www.e-radio.gr και άνοιξε τα αρχεία με vlc. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω ένα Macbook pro την προηγούμενη γενιά, με περασμένο Lion πάνω από Snow. Καταρχήν και εμένα μου φαίνεται πως πάει πιο αργά στην εκκίνηση. Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο. Το laptop ζεσταίνεται πολύ όποτε μπαίνω σε σελίδες με flash περιεχόμενο, όπως youtube και παιχνίδια στο facebook. Σε σημείο να ακούς τον ανεμιστήρα. Όταν τις κλείνω ησυχάζει. Χρησημοποιό firefox την τελευταία έκδοση και τελευταία έκδοση flash. Το έκανε αυτό από πριν την αναβάθμιση σε Lion αλλά τώρα νομίζω είναι πιο έντονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 πριν λιγες μερες πηρα τα lion(πιστευοντας οτι θα ειναι σε μορφη dvd) και τελικα το ελαβα σε φλασακι..24ευρω... ειναι απο madstore.. επικοινωνησα με isquare,και μου ειπανε οτι δεν το πουλανε σε καμια μορφη, παρα μονο απο το appstore.. υπαρχει περιπτωση να μην ειναι το γνησιο? το στικακι δεν αναφερει πανω τιποτα για το λογισμικο,σαν να αγορασα ενα φλασακι 8γιγα υπαρχει (το lion) κανονικα μεσα σε μορφη .dmg εννοειται δεν προχωρησα στην αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Θέλει μόνο λίγο ψάξιμο μετα την αναβάθμιση. Του λείπουν πολλά όπως πχ flash player και εμένα δεν έπαιζε ούτε ένα βίντεο... Λίγο απαράδεκτο θα έλεγα. Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 ΜΙΑ πολύ σημαντική ερώτηση,δεν έχει ελληνικό μενού το mac εε? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 ΜΙΑ πολύ σημαντική ερώτηση,δεν έχει ελληνικό μενού το mac εε? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Πρώτα απ'όλα μια ερωτηση γιατί το έχω απορία: Ποιος ο λόγος να πάρεις το lion απο κατάστημα σε φλασακι απο τη στιγμή που μπορείς να το κατεβασεις μόνος σου στο app store; Δε θα εχεις πρόβλημα στην εγκατάσταση, δεν είναι εκει το θέμα. Δε νομίζω όμως πως αυτο που έκαναν στο κατάστημα που το πήρες είναι νόμιμο. Το Lion πωλείται μονο μέσω Internet και όπως όλα τα λειτουργικά της Αpple, δεν έχει serial, κωδικούς κτλ. Αυτο που έκαναν οι κύριοι που το πήρες νομίζω είναι ότι το αγόρασαν μια φορά και το πουλάνε όσες θέλουν σε πελάτες τους σε φλασακι. Ασε που το φλασακι είναι καλη ιδέα γιατί μπορούν να σου κόψουν και απόδειξη, δε στο δίνουν δηλαδή παράνομα το προϊόν. Εκτός και αν το αγορασες εσυ με την πιστωτική σου απο το app store και μετα πηγές και το κατεβασες στον υπολογιστη τους - που δ νοομιζω. Anyway, απ´οσο ξερω το lion δεν έχει ακόμα εξελληνιστει. Για τα προηγούμενα (μέχρι snow leopard) κατεβαζες κάτι απο το site του έλληνα αντιπροσώπου και το έκανες στα ελληνικα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μιας και είμαι πολύ πρόσφατος στα mac..Μόλις πριν 1 βδομάδα πήρα ένα macbook pro 15 2.2 .. Θα ήθελα να μου προτείνετε must-have εφαρμογές... Από home users μέχρι και σε ένα βαθμό επαγγελματικές... ο,τι θεωρείτε χρήσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 iwork photoshop roxio toast Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 iwork photoshop roxio toast To roxio toast είναι το αντίστοιχο μπουρούμε να πούμε του nero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Roxio Titanium Toast- Skype- uTorrent- greek Radio- Flip4Mac wmw- Flash Player- Perian- Paragon NTFS for MAC- MPEG STREAMCLIP- Adobe Acrobat PRO- VLC- Zipeg- Jdownloader- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 To roxio toast είναι το αντίστοιχο μπουρούμε να πούμε του nero? ΝΑΙ πολυ καλο προγραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Roxio Titanium Toast- Skype- uTorrent- greek Radio- Flip4Mac wmw- Flash Player- Perian- Paragon NTFS for MAC- MPEG STREAMCLIP- Adobe Acrobat PRO- VLC- Zipeg- Jdownloader- Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.. Θα τα κοιτάξω ένα ένα.. Για το utorrent πάντως επειδή ασχολήθηκα λίγο με torrents βρήκα ότι δεν είναι καθόλου καλό στα mac... καμία σχέση με τα windows (και από προσωπική χρήση και από reviews κτλ.. ) συνέχεια κόλλαγε.. μου βγαζε error όταν πάταγα για update και άλλα πολλά.. Το καλύτερο για torrent για mac και μόνο πιστεύω είναι το transmission. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 εγώ χρησιμοποιώ vuse για τα torrents. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts