Jump to content

Apple: MacOS / Mac software

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο αδερφός μου αποφάσε να μου πάρει στα γεννέθλιά μου ένα Mac Mini :) :D

Το ερώτημα μου είναι το εξίς : να μου πάρει ένα Mac Mini και εγώ μία οθόνη ή να μαζέψω και εγώ τα υπόλοιπα για ένα Macbook Pro; :worry:

Edit : Το Mini αν το συνδέσω στην τηλεόραση θα πρέπει να βάλω καλώδιο ήχου; στις θύρες δεν έχω δει κάποια. ;)

καλός ο αδερφός φέρε τον και σε μένα :p

εξαρτάται τι ζητάς και τι χρειάζεσαι,

εγώ έχω macbook προ, + θα πάρω k μια οθόνη 24" η την led cinema, οποτε θα θα χω k laptop k σαν imac.

ναι χρειάζεται καλώδιο για ήχο.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λόγω GMA 950, αν και την εχω υπερχρονισει,

θέλω κατι ελαφρύ...

κι o divx player που ειναι ο μονος που μου δειχνει (πλην vlc) υπότιτλους ειναι βαρύς.

και το movist σχετικά πάντα.

Αν υπάρχει τρόπος ο mplayer να δείξει υποτιτλους σε divx;

το QT δεν παιζει υποτιτλους!?

Δοκιμασες να αλλαξεις την καταληξη .divX με .avi και να παιξεις με QT?

ps

Δεν εχω ταινια divx για να δοκιμασω, αλλα το αντιθετο γινεται(oχι με QT)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

το QT δεν παιζει υποτιτλους!?

Μόνο αν έχεις perian.

το ipod touch, στο δίκτυο από imac, βλεπει το wifi

αλλα δεν ανοιγει σελιδες, τι φταίει;

κατι με τα καναλια παιζει;

κωδικο δεν βαζω.

Δημιουργείς το δίκτυο από το SystemPreferences->Sharing->Internet Sharing ?

το εκανα, το μονο που χρειαζεται καθε φορα να

απενεργοποιεις ενεργοποιεις το sharing

με το ariport παντα ανοιχτο, μετα από κλεισιμο, επενεκκινηση.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

kospilot τελικα βρηκες εξωτερικο σκληρο...;

σκεφτομαι και εγω να παρω ενα εννοειται με firewire...

το μονο προγραμμα που δεν δουλευε στο Σνοου ειναι το Νεοοφις....

επισης δεν ξερψ γιατι αλλα δεν εχω το Ιστατ Μενους...δεν δουλευει και το εβγαλα...

κατα τα αλλα μια χαρα ολα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

istat βγηκε νεο, που δουλευει..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Θέλω να ανεβάσω ένα τραγούδι στο youtube γιατί δεν το βρίσκω πουθενά...με τι μπορώ να το κάνω; Δε θέλω πολλά...ας έχει μια εικόνα μόνο...
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

μια κι εχω τρελαθεί με τον και τι γλωσσα γραφης επιλέγει...

υπάρχει πρόγραμμα που να αλλάζει την γλώσα γραφής σε κείμενο αφου το γράψαμε;

δηλ. "to phra to molybi" να το κανει "το πηρα το μολύβι"

και το ανάποδο;

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

αν υπήρχε σε contexual menu θα ταν τελεια.

ακόμα προσπαθώ να καταλάβω, πως βαζει γλώσσα ο opera...

οπως και να χει ευχαριστω..

εγω σημερα επαθα κατι που δεν εχω παει ποτε...

ειμαι σε 10.6.1. και σημερα δεν εχω κανενα απο τα default wallpapers....χαθηκαν!

τι εγινε...;

http://img193.imageshack.us/img193/2646/screenshot20090925at120.png

καμμια ιδεα...;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

υπαρχουν οι φωτο στο library / desktop pictures?

κι ενα gift

Δωρεαν μεχρι 10.10 Wondershare Video to iPhone Converter για Mac

http://www.mac-dvd-ripper.com/mac-video-to-iphone-converter.html

Wondershare Video to iPhone Converter for Mac is an ideal tool that can convert various video formats including MPEG1, MPEG2, MP4, 3GP, FLV, AVI, WMV, AVCHD (MKV, TS, MTS, M2TS, TP, TRP, MOD, TOD), etc. to iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS and iPhone OS 3.0 on Mac. The output files also can be played on iPod and Apple TV.

NOTE: This product only free from Aug 10 to Oct 10 (Give away for two months). Just fill out the form below, and you will get the download link and key code totally FREE!

We will never release your e-mail address or any other information about you to any other organization. We protect your privacy

περισσότερα εδώ:

http://www.applemacvideo.com/guide/mac-video-to-iphone-guide.html

η έκδοση ειναι 1.9.1.4. φαίνεται ενδιαφέρον.

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά γιατί πάλι δεν μπορώ να κάνω κατέβασμα με ευκολία...

Έχω το igetter λοιπόν γιατί μόνο αυτό με βολεύει τελικά.

Πώς θα γίνει να κατεβαίνουν όλα με αυτό?

Πατάω ένα λινκ του rapidshare πχ και αυτό ανοίγει με το κανονικό downloads, θέλω να ανοίγει όμως με το igetter γιατί μετά πρέπει να κάνω add link να το σταματήσω απο το να κατεβαίνουν με το safari και να κάνω διπλάσιο χρόνο...

Έχω τσεκάρει την επιλογή intergrate with internet...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

θέλω να ακούσω κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό από αυτούς που δεν υπάρχουν στην εφαρμογή greek-radio από e-radio και σελίδες από τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς..

έχω flip4mac αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω .. πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις ..; Στο παλιό mac θυμάμαι άκουγα κανονικά, αλλά πάει πάνω από 1 χρόνος και, που χα φτιάξει τις ρυθμίσεις... Παίζει ρόλο που δεν έχω full license στο flip??

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

θέλω να ακούσω κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό από αυτούς που δεν υπάρχουν στην εφαρμογή greek-radio από e-radio και σελίδες από τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς..

έχω flip4mac αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω .. πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις ..; Στο παλιό mac θυμάμαι άκουγα κανονικά, αλλά πάει πάνω από 1 χρόνος και, που χα φτιάξει τις ρυθμίσεις... Παίζει ρόλο που δεν έχω full license στο flip??

Μήπως έχεις Snow leopard; Γιατί εγώ στην 10.5.8 άκουγα σταθμούς στο e-radio ενώ τώρα στο Snow 10.6.1 δεν ακούω...:(

Έχω Flip4mac 2.3.0.11

Μπορείς κανείς να βοηθήσει;

Linux myphone υπογραφή.jpeg

μπορεις να κατεβασεις το greek radio

flip for mac την τελευταια beta απο macupdate

με γεια τα 10.6.1

τωρα αν εχει καποιος Nokia 5800, 5530 ή αλλο Symbian 5th να μου πει πως μιλάει με το mac?

μπορεις να κατεβασεις το greek radio

flip for mac την τελευταια beta απο macupdate

με γεια τα 10.6.1

τωρα αν εχει καποιος Nokia 5800, 5530 ή αλλο Symbian 5th να μου πει πως μιλάει με το mac?

Το Greek Radio δουλεύει, αλλά δεν έχει όλους τους σταθμούς που θέλω...

Έχω βάλει την τελευταία beta flip4mac, αλλά πάλι τίποτα... :(

Linux myphone υπογραφή.jpeg