omegalos Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ξερει κανεις αμα φερανε το τροποποιημενο κομματι στην ελλαδα για τον φακο που ειναι προβληματικος? Επισης ποσο καιρο σας το κρατησανε να σας το φτιαξουνε? (ελπιζω να μην το στελνουνε εξωτερικο 5 λεπτα δουλεια ειναι αποτι ειδα σε βιντεο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να απενεργοποιήθει ο ήχος από το πλήκτρο μενού κ του πλήκτρολόγιου γιατί ακόμη κ στο αθόρυβο οι ήχοι λειτουργούν.επίσης υπάρχει λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας όταν σβήσει ο φωτισμός κ η οθόνη κ να δείχΝει την ώρα κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ξερει κανεις αμα φερανε το τροποποιημενο κομματι στην ελλαδα για τον φακο που ειναι προβληματικος? Επισης ποσο καιρο σας το κρατησανε να σας το φτιαξουνε? (ελπιζω να μην το στελνουνε εξωτερικο 5 λεπτα δουλεια ειναι αποτι ειδα σε βιντεο) Φιλε σε συμβουλευω να μην το δωσεις γιατι θα το παρεις μετα απο 2 μηνες εστω και για αυτο το "μερεμετι" των 5 λεπτων... Εμενα εως τωρα μου το εχουν κρατησει 1 μηνα και κατι μερες, αλλα ημουν και ατυχος γιατι πιασανε φωτια, και το τεχνικο τμημα στα κεντρικα ακομα δεν εχει αναξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 φανταζομε στην alpha copy επι της βουλιαγμενης λες? περναγα εκει την βραδυα που επιασε φωτια αλλα μου φανηκε οτι τα φτιαξανε μεσα απεξω που εβλεπα σημερα. χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να απενεργοποιήθει ο ήχος από το πλήκτρο μενού κ του πλήκτρολόγιου γιατί ακόμη κ στο αθόρυβο οι ήχοι λειτουργούν.επίσης υπάρχει λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας όταν σβήσει ο φωτισμός κ η οθόνη κ να δείχΝει την ώρα κτλ) Θα πρεπει να κανεις την καταλληλη απενεργοποιηση μπαινοντας στη "διαμορφωση" του "αθορυβου". Οταν σβησει η οθονη (μαξιμουμ 60δλ) δεν φαινεται τιποτα στην οθονη (ρυθμισεις,τηλεφωνο,προβολη). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Θα πρεπει να κανεις την καταλληλη απενεργοποιηση μπαινοντας στη "διαμορφωση" του "αθορυβου". Οταν σβησει η οθονη (μαξιμουμ 60δλ) δεν φαινεται τιποτα στην οθονη (ρυθμισεις,τηλεφωνο,προβολη). δεν εννοω την ρυθμιση του φωτισμου για να κλεισει η οθονη αλλα οταν κλεισει ο οθονη να μπορει να επιλεξεις να δειξει η την ωρα η καποια φωτο μπορει να γινει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 δεν εννοω την ρυθμιση του φωτισμου για να κλεισει η οθονη αλλα οταν κλεισει ο οθονη να μπορει να επιλεξεις να δειξει η την ωρα η καποια φωτο μπορει να γινει κατι τετοιο? Keylockclock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 μερικές παρατηρήσεις κ από εμένα: 1) το διάβαζα κ δεν το πίστευα, αλλά άρχισε κ η δική μου συσκευή που κ που να χτυπάει με Nokia Tune! Συμπτώματα των καιρών...?! 2) μερικές φορές, παρόλο που δεν του έχω φορτώσει προγράμματα κλπ, κολλάει κ πχ δεν μου δίνει επιλογεί switch off ή αλλαγής προφίλ... μόνη λύση να βγει η μπαταρία.. 3) το gps αν κ αρχικά έμοιαζε βελτιωμένο, δεν θα έλεγα ότι η βελτίωση είναι και πολύ ουσιαστική... και το πιο περίεργο..4) η μπαταρία σίγουρα κρατάει περισσότερο (ίσως και να φταίει ότι έγιναν αρκετοί κύκλοι πλήρους φόρτισης?!) αλλά οι τελευταίες τρεις γραμμούλες συμπεριφέρονται σαν μία... δηλαδή: με την χρήση που του κάνω, έστω ότι φτάνει από πλήρη φόρτιση (7 γραμμές) στις 3 γραμμές μέσα σε 30 ώρες... ε, λοιπόν, από εκεί θέλει λιγότερο από μία ώρα (πολλές φορές ένα 10λεπτο τηλεφώνημα αρκεί) για να αδειάσει τελείως και να σβήσει!!!! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα..? (συγνώμη για την επανάληψη των ερωτήσεων στο φόρουμ, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως ονομάζεται εκείνο το προγραμματάκι που παρακολουθεί μπαταρία? γνωρίζετε άμα είναι αντικειμενικό κ εάν αξίζει?) Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 και το πιο περίεργο..4) η μπαταρία σίγουρα κρατάει περισσότερο (ίσως και να φταίει ότι έγιναν αρκετοί κύκλοι πλήρους φόρτισης?!) αλλά οι τελευταίες τρεις γραμμούλες συμπεριφέρονται σαν μία... δηλαδή: με την χρήση που του κάνω, έστω ότι φτάνει από πλήρη φόρτιση (7 γραμμές) στις 3 γραμμές μέσα σε 30 ώρες... ε, λοιπόν, από εκεί θέλει λιγότερο από μία ώρα (πολλές φορές ένα 10λεπτο τηλεφώνημα αρκεί) για να αδειάσει τελείως και να σβήσει!!!! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα..? Καθόλου περίεργο. Έτσι συμπεριφέρονται όλα τα Nokia, από καταβολής κόσμου. It's not a bug, it's a feature. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καθόλου περίεργο. Έτσι συμπεριφέρονται όλα τα Nokia, από καταβολής κόσμου. It's not a bug, it's a feature. :p Εγω εχω καταλαβει οτι δεν φταινε τα κινητα αλλα οι μπαταριες. Στο Ν80 που εχω και ετυχε να εχω 3 μπαταριες η μια δουλευει πολυ καλυτερα απο τις αλλες,αλλα μιλαμε μεχρι σχεδον διπλασια διαρκεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 ουφ! terrestial σε ευχαριστώ.. είχα αρχίσει να ανησυχώ.. τώρα θα αρχίσω να το διαφημίζω κιόλας :D χε χε χε.. αφού ανήκει κ το δικό μου στην παγκόσμια κοιnokiότητα... νόμιζα ότι είχα κάνει κάποια μαϊμουδιά! Σταμάτη, λες να αρχίσω να φορτώνω με μπαταρίες τις τσέπες? πάντως, άλλη μία λέω να πάω να την πάρω... σας ευχαριστώ κ τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις.. καλημέρα Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Λοιπόν, μετά την "αναβάθμιση" ξαναπαρουσιάστηκε το φαινόμενο να μην ξεκλειδώενει σωστά το κινητό (μερικές φορές). Επίσης εχθές μου έκανε και εμένα πρώτη φορά το να χτυπήσει με το nokia tune αντί για τον ήχο που είχα ορίσει. Θα πρέπει να περιμένουμε τώρα δηλαδή νέα "διορθωτική" αναβάθμιση; (όχι παλι.......) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boredmind Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Καλημερούδια, ρε παιδιά έχω μια απορεία και μιας με καποια search που εκανα στο δυκτίο δε μπορω να βρω λύση είπα να γράψω. πως μπορώ να δω το lan μου μέσα απο το κινητό ωστέ να κάνω Copy αρχεια απο το κινητό μου στο pc η το αντίθετο? δηλαδή να έχω πρόσβαση στα sharing folders του δικτίου μου? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Καλημερούδια, ρε παιδιά έχω μια απορεία και μιας με καποια search που εκανα στο δυκτίο δε μπορω να βρω λύση είπα να γράψω. πως μπορώ να δω το lan μου μέσα απο το κινητό ωστέ να κάνω Copy αρχεια απο το κινητό μου στο pc η το αντίθετο? δηλαδή να έχω πρόσβαση στα sharing folders του δικτίου μου? ευχαριστώ Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό Οδηγός ασύρματης σύνδεσης στο internet μέσω Η/Υ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μόλις αναγκάστηκα να κάνω το νιοστό hard reset μου. :mad: Τα γνωστά, κόλλημα στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Το καλό είναι ότι βρήκα την αιτία που συμβαίνει. Δώστε βάση λοιπόν γιατί είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ μην απεγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή, αν δεν έχει μεσολαβήσει επανεκκίνηση από την εγκατάστασή της. Αν το κάνετε, στην επόμενη επανεκκίνηση η συσκευή θα κολλήσει στο λογότυπο και δε θα ξεκολλάει παρά μόνο με hard reset. Πρώτα επανεκκίνηση λοιπόν και μετά απεγκατάσταση. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται με κάθε εφαρμογή, ακόμη και με ελεγμένες, όχι μόνο με «περίεργες». Την τελευταία φορά μου συνέβη με το Windows Live Messenger, που κατέβασα από το Ovi Store. Φυσικά, το πολύ σπαστικό αυτό bug (που έχει συμβεί σε πολλούς, όπως διαβάζω τόσο σε αυτό το forum όσο και σε άλλα, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει ανακαλυφθεί η αιτία του) έχει ήδη γίνει report. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 μια ερωτηση...το κινητο(συμπεριλαμβανω κ το mini) ειναι κλειδωμενο οπως το iphone? ή ειναι κλασσικο νοκια κινητο που μπορεις να περασεις οτι εφαρμογη γουσταρεις ? :D thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Φυσικά και δεν είναι κλειδωμένο. Περνάς, στέλνεις, λαμβάνεις, αλλάζεις ότι τραβάει η ψυχή σου (συμπεριλαμβανομένου και του bluetooth). :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 μια ερωτηση...το κινητο(συμπεριλαμβανω κ το mini) ειναι κλειδωμενο οπως το iphone? ή ειναι κλασσικο νοκια κινητο που μπορεις να περασεις οτι εφαρμογη γουσταρεις ? :D thnx Οχι δεν εχουν κλειδωματα. Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο series60 ... Γι αυτο λοιπον ριξε λιγο διαβασμα στην ενοτητα...εφοσων σε ενδιαφερει .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 εχω ενα νοκια ε66 ..κ παλιοτερα ειχα ενα ε51-6680 κλπ κλπ...γνωριζω καποια πραγματα δεν ειμαι τελειος ασχετος....αλλα οσο αναμενω για το μηλοφωνο...χαζευα κ το ν97...το οποιο μου εκανε εντυπωση...αλλα το ψαχνω ακομα.!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μόλις αναγκάστηκα να κάνω το νιοστό hard reset μου. :mad: Τα γνωστά, κόλλημα στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Το καλό είναι ότι βρήκα την αιτία που συμβαίνει. Δώστε βάση λοιπόν γιατί είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ μην απεγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή, αν δεν έχει μεσολαβήσει επανεκκίνηση από την εγκατάστασή της. Αν το κάνετε, στην επόμενη επανεκκίνηση η συσκευή θα κολλήσει στο λογότυπο και δε θα ξεκολλάει παρά μόνο με hard reset. Πρώτα επανεκκίνηση λοιπόν και μετά απεγκατάσταση. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται με κάθε εφαρμογή, ακόμη και με ελεγμένες, όχι μόνο με «περίεργες». Την τελευταία φορά μου συνέβη με το Windows Live Messenger, που κατέβασα από το Ovi Store. Φυσικά, το πολύ σπαστικό αυτό bug (που έχει συμβεί σε πολλούς, όπως διαβάζω τόσο σε αυτό το forum όσο και σε άλλα, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει ανακαλυφθεί η αιτία του) έχει ήδη γίνει report. ;) Και εγώ που νόμιζα οτι μόνο το δικό μου κολούσε κατα την εκκίνηση και μετά απο πολλά hard reset ήμουν έτοιμος να το πάω στη Nokia!! Να φανταστείς φοβόμουν μη κλείσω το κιν κατα λάθος και δεν ανοίγη μετα!! Δεν είχα προσέξει οτι είναι από το λόγο που λες! Υπάρχει λύση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Και εγώ που νόμιζα οτι μόνο το δικό μου κολούσε κατα την εκκίνηση και μετά απο πολλά hard reset ήμουν έτοιμος να το πάω στη Nokia!! Να φανταστείς φοβόμουν μη κλείσω το κιν κατα λάθος και δεν ανοίγη μετα!! Δεν είχα προσέξει οτι είναι από το λόγο που λες! Υπάρχει λύση για αυτο? Η λύση είναι να κάνεις επανεκκίνηση πριν την απεγκατάσταση μιας εφαρμογής που έχεις πρόσφατα εγκαταστήσει. Η πλάκα είναι ότι το κατάλαβα την προτελευταία φορά που μου συνέβη, όμως χθες ήμουν αφηρημένος και την ξαναπάτησα. Και πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτός ο λόγος. Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου, μην ανησυχείς. Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή και την επέστρεψα, μου το ξαναέκανε όμως και στην επόμενη. Αν ψάξεις σε ξένα forum θα δεις πως πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα όλοι το έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα (η απεγκατάσταση μετά την εγκατάσταση, χωρίς να έχει προηγηθεί επανεκκίνηση, κάνει μάλλον μαντάρα το registry), όμως δεν δοκιμάζουν όλοι προγράμματα που μετά απεγκαθιστούν, οπότε δεν τους εμφανίζεται. Το έκανα report στη Nokia και περιμένω να το διορθώσουν στο επόμενο update. Προφανώς το έχουν ήδη υπόψη τους, χωρίς να έχουν εντοπίσει όμως την αιτία. Αν δεις και στα ξένα forum κάνουν διάφορες υποθέσεις, με πιο συχνή τις σπασμένες ή κακογραμμένες εφαρμογές. Φυσικά κάνουν λάθος, γιατί μου το έκανε και με το Live Messenger από το Ovi Store, ενώ την προηγούμενη φορά μου το είχε κάνει με εφαρμογή της ίδιας της Nokia. Όποιος δε βαριέται να κάνει ένα ακόμη hard reset, ή όποιος έχει ούτως ή άλλως σκοπό να κάνει για άλλο λόγο, ας δοκιμάσει να εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή (οποιαδήποτε), να την τρέξει και αμέσως μετά να την απεγκαταστήσει. Στοιχηματίζω ό,τι θέλετε πως στην επόμενη επανεκκίνηση το τηλέφωνο του θα κολλήσει στο λογότυπο της Nokia. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Η λύση είναι να κάνεις επανεκκίνηση πριν την απεγκατάσταση μιας εφαρμογής που έχεις πρόσφατα εγκαταστήσει. Η πλάκα είναι ότι το κατάλαβα την προτελευταία φορά που μου συνέβη, όμως χθες ήμουν αφηρημένος και την ξαναπάτησα. Και πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτός ο λόγος. Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου, μην ανησυχείς. Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή και την επέστρεψα, μου το ξαναέκανε όμως και στην επόμενη. Αν ψάξεις σε ξένα forum θα δεις πως πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα όλοι το έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα (η απεγκατάσταση μετά την εγκατάσταση, χωρίς να έχει προηγηθεί επανεκκίνηση, κάνει μάλλον μαντάρα το registry), όμως δεν δοκιμάζουν όλοι προγράμματα που μετά απεγκαθιστούν, οπότε δεν τους εμφανίζεται. Το έκανα report στη Nokia και περιμένω να το διορθώσουν στο επόμενο update. Προφανώς το έχουν ήδη υπόψη τους, χωρίς να έχουν εντοπίσει όμως την αιτία. Αν δεις και στα ξένα forum κάνουν διάφορες υποθέσεις, με πιο συχνή τις σπασμένες ή κακογραμμένες εφαρμογές. Φυσικά κάνουν λάθος, γιατί μου το έκανε και με το Live Messenger από το Ovi Store, ενώ την προηγούμενη φορά μου το είχε κάνει με εφαρμογή της ίδιας της Nokia. Όποιος δε βαριέται να κάνει ένα ακόμη hard reset, ή όποιος έχει ούτως ή άλλως σκοπό να κάνει για άλλο λόγο, ας δοκιμάσει να εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή (οποιαδήποτε), να την τρέξει και αμέσως μετά να την απεγκαταστήσει. Στοιχηματίζω ό,τι θέλετε πως στην επόμενη επανεκκίνηση το τηλέφωνο του θα κολλήσει στο λογότυπο της Nokia. :p καλημερα σε ολους τους φιλους. δεν συμφωνω καθολου φιλε terrestial το κινητο το εχω περιπου δυο μηνες εχω εγκαταστησει εκατονταδες εφαρμογες και τις εχω απεγκαταστησει αμεσως (αφου δεν μου αρεσαν)και δεν μου εχει κολλησει ποτε το κινητο!!!! το οτι κολλανε καποια κινητα ,ισως να οφειλεται σε ελαττωματικη παρτιδα,αποκλειεται να συμβαινει σε ολα τα Ν97. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 καλημερα σε ολους τους φιλους. δεν συμφωνω καθολου φιλε terrestial το κινητο το εχω περιπου δυο μηνες εχω εγκαταστησει εκατονταδες εφαρμογες και τις εχω απεγκαταστησει αμεσως (αφου δεν μου αρεσαν)και δεν μου εχει κολλησει ποτε το κινητο!!!! το οτι κολλανε καποια κινητα ,ισως να οφειλεται σε ελαττωματικη παρτιδα,αποκλειεται να συμβαινει σε ολα τα Ν97. Μπορείς σε παρακαλώ να δοκιμάσεις και με το Windows Live Messenger (http://store.ovi.com/content/70D5AA4F79EF0024E040050A87327435?clickSource=search); Μ' αυτό μου συνέβη την τελευταία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.Όσοι εχετε το Nokia N97 και εγκαταστήσατε την τελευταία ενημέρωση παρατηρήσατε ότι ενώ ενεργοποιείς τα εφέ θέματος,παρ'όλα αυτά λειτουργεί σαν να είναι απνεργοποιημένά;Αυτό οφείλεται στο λογισμικό προφανώς ετσί;Διοτι στιν αρχική έκδωση λογισμικου λειτουργούσε κανονίκα το εφέ θέματος.Αν γνωρίζει καποιος κάτι ασ το αναφέρει.Ευχαριστώ Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Μάλλον έχουν αφαιρέσει κάποια εφέ ώστε να μην "γονατίζει" πολύ το τηλέφωνο όταν είναι ενεργοποιημένα. Το έχουν κάνει και στο 5800 σε κάποια σημεία του λειτουργικού. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts