Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ευχάριστο είναι ότι η Nokia δείχνει να αντιλαμβάνεται τα όποια λάθη και λαμβάνει μέτρα αντιμετώπισής τους. Το άσχημο είναι ότι το service, τουλάχιστον στην ελληνική αγορά, παραμένει προβληματικό και πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πρν δώσεις το κινητό σου για όποια βλάβη, ακόμα και αν αυτή καλύπτεται από την εγγύηση. O nervous έδωσε το Ν97 του, με το που το πήρε, για τις αλλαγές που προβλέπονται (κεραία gps και κάλυμμα κάμερας) και ακόμα το περιμένει. :worry:

Χρόνια σου πολλά πεταλουδίτσα. Να τα εκατοστήσεις, ό,τι επιθυμείς. :)

το να ανγνωριζεις τα λαθη σου, εστω αν ειναι και πολλα, ειναι μαγκια για μενα. το να αναθετεις ομως το σερβις σε μια διαλυμενη και ανοργανωτη εταιρια(alpha copy) ειναι πολυ μεγαλο λαθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα δουλεύει πλήρως κινητό Nokia N97 αγορασμένο από το εξωτερικό; Πέραν από τις ρυθμίσεις τις οποίες ξέρω να εισάγω χειροκίνητα, θα υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα;

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα δουλεύει πλήρως κινητό Nokia N97 αγορασμένο από το εξωτερικό; Πέραν από τις ρυθμίσεις τις οποίες ξέρω να εισάγω χειροκίνητα, θα υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα;

θα πρεπει να ξεκαθαρισεις αν θα ειναι κλειδωμενο σε καποιο δικτυο του εξωτερικου. αυτο μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα πρεπει να ξεκαθαρισεις αν θα ειναι κλειδωμενο σε καποιο δικτυο του εξωτερικου. αυτο μονο

Unlocked (ξεκλείδωτο) γράφει. Άρα θα δουλεύει;

Unlocked (ξεκλείδωτο) γράφει. Άρα θα δουλεύει;

για να το γραφει ετσι θα ειναι. δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εκτος απο το οτι θα χρειαστει να πληρωσεις αν το πας στο σερβις για οποιδηποτε λογο

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον εγω θα σας βάλω ενα δύσκολο

έβαλα την έκδοση 20 και κάθε φορά που πάω να ανοίξω το Destinations μεσα στο μενου του connectivity κλείνει το μενού και με πάει στην κεντρική σελίδα.... τι παίζει ξέρουμε? αναμένοντας....

λοιπον εγω θα σας βάλω ενα δύσκολο

έβαλα την έκδοση 20 και κάθε φορά που πάω να ανοίξω το Destinations μεσα στο μενου του connectivity κλείνει το μενού και με πάει στην κεντρική σελίδα.... τι παίζει ξέρουμε? αναμένοντας....

μετα την αναβαθμιση εκανες ενα χαρντ ρισετ? κανε ενα και νομιζω οτι θα λυθει το προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα την αναβαθμιση εκανες ενα χαρντ ρισετ? κανε ενα και νομιζω οτι θα λυθει το προβλημα

το πρόβλημα δεν λύθηκε η μοναδική λύση που θα προσπαθήσω τώρα ειναι αυτή που βρήκα στο nokia forum :

Re: nokia n97 firmware v2.0

Options Options

sheikh006

Visitor

Message 86 of 87

Viewed 281 times

yoooohooooooooooooooooooo

I GOT THE SOLLUTION!!! MY VILINGO IS WORKIN NOW!! :smileyvery-happy::smileyvery-happy:

1. backup ur fone

2. turn off and hold the "shift" +"space" + backspace" key simultaneously.while holding the keys, turn on and don't leave the keys until u see nokia hands logo.

3. ur fone is successfully hard reseted now

4. restore ur data to fone but remember to un-check "settings" when u restore.

5. now enjoy using ur N97 perfectly fine!! with destinations and everything WORKING!!!

N97 ROX!!!!!!!! :smileywink:

θα σας πώ αν δούλεψε σε καμιά ώρα

Tα μηνύματα που αφορούσαν το service της Nokia και την Alpha Copy, μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.

το πρόβλημα δεν λύθηκε η μοναδική λύση που θα προσπαθήσω τώρα ειναι αυτή που βρήκα στο nokia forum :

Re: nokia n97 firmware v2.0

Options Options

sheikh006

Visitor

Message 86 of 87

Viewed 281 times

yoooohooooooooooooooooooo

I GOT THE SOLLUTION!!! MY VILINGO IS WORKIN NOW!! :smileyvery-happy::smileyvery-happy:

1. backup ur fone

2. turn off and hold the "shift" +"space" + backspace" key simultaneously.while holding the keys, turn on and don't leave the keys until u see nokia hands logo.

3. ur fone is successfully hard reseted now

4. restore ur data to fone but remember to un-check "settings" when u restore.

5. now enjoy using ur N97 perfectly fine!! with destinations and everything WORKING!!!

N97 ROX!!!!!!!! :smileywink:

θα σας πώ αν δούλεψε σε καμιά ώρα

Μα δεν εκανες κατι περισσοτερο απο αυτο που σου προταθηκε παραπανω.:confused:

Αυτο που περιγραφεις ειναι hard reset και επαναφορα απο backup χωρις τις ρυθμισεις (πραγμα που συνισταται ετσι και αλλιως σε καθε επαναφορα).

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Kαλησπέρα και από εμένα.

Το πρόβλημα με το gps είναι σε όλα τα Ν97 η έχει λυθεί το πρόβλημα στα καινούργια.

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν βάλω black list και garmin την 5.50 που έχω και στο Ε71

θα παίζουν κανονικά τα προγράμματα;

Αγαπητοί φίλοι. Οι εντυπώσεις μου μετά την αναβάθμιση: α)Το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο. 2)Η διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου είναι πλέον μεγαλύτερη.3)Ο ηχος καλωσορίσματος εξακολουθεί να ΜΗΝ ακούγεται. 4)Το Bluetooth δουλεύει ΠΟΛΥ καλυτερα. Να φανταστείται ότι ενώ παλιότερα όταν συνδεόταν με το αυτοκίνητο δεν φαινόταν το όνομα της επαφής πλέον φαίνεται και αναγνωρίζονται μάλιστα και οι ελληνικοί χαρακτήρες. 5)Η ανοιχτή ακρόαση διορθώθηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά. 6)ΟΜΩΣ ξαφνικά η αρχική οθόνη χάνεται και δεν αντιδρά. εμφανίζεται μόνο η εταρεία τηλεφωνίας και στο αριστερό κάτω μέρος ΕΠΙΛΟΓΕΣ ενω στο δεξιό ΕΦ.ΚΛΗΣΕΩΣ. Στισ δε επιλογές εμφανίζονται διάφορα περίεργα όπως ρυθμίσεις, κλήσεις κλπ. Η δε οθόνη δεν ανταποκρίνεται. 7) Εμφανίζεται αυτό το περίεργο που είχε το Ν73 δηλαδή σε παίρνει ό άλλος και δεν ακούγεται ό ήχος για λίγο κι έτσι χάνεις καποιες κλήσεις αν ο άλλος κλεισει αμέσως. Αυτά!!

Για το τελευταιο η white Buterfly είπε κάτι για το remind me.Τί είναι αυτό?

Αγαπητοί φίλοι. Οι εντυπώσεις μου μετά την αναβάθμιση: α)Το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο. 2)Η διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου είναι πλέον μεγαλύτερη.3)Ο ηχος καλωσορίσματος εξακολουθεί να ΜΗΝ ακούγεται. 4)Το Bluetooth δουλεύει ΠΟΛΥ καλυτερα. Να φανταστείται ότι ενώ παλιότερα όταν συνδεόταν με το αυτοκίνητο δεν φαινόταν το όνομα της επαφής πλέον φαίνεται και αναγνωρίζονται μάλιστα και οι ελληνικοί χαρακτήρες. 5)Η ανοιχτή ακρόαση διορθώθηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά. 6)ΟΜΩΣ ξαφνικά η αρχική οθόνη χάνεται και δεν αντιδρά. εμφανίζεται μόνο η εταρεία τηλεφωνίας και στο αριστερό κάτω μέρος ΕΠΙΛΟΓΕΣ ενω στο δεξιό ΕΦ.ΚΛΗΣΕΩΣ. Στισ δε επιλογές εμφανίζονται διάφορα περίεργα όπως ρυθμίσεις, κλήσεις κλπ. Η δε οθόνη δεν ανταποκρίνεται. 7) Εμφανίζεται αυτό το περίεργο που είχε το Ν73 δηλαδή σε παίρνει ό άλλος και δεν ακούγεται ό ήχος για λίγο κι έτσι χάνεις καποιες κλήσεις αν ο άλλος κλεισει αμέσως. Αυτά!!

Για το τελευταιο η white Buterfly είπε κάτι για το remind me.Τί είναι αυτό?

2) O ήχος καλωσορίσματος δεν ακούγεται αν είσαι σε προφίλ που έχει τους ήχους ειδοποίησης απενεργοποιημένους (πχ «Αθόρυβο»), και πολύ καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει.

5) Στο δικό μου εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. :(

7) Βάλε τον ήχο κλήσης στο C, και φρόντισε να μην έχει καθόλου κενό στην αρχή. Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να μην ακούς τις αναπάντητες, βάλε το RemindMe (και όχι, δεν είμαι λευκή πεταλούδα :p). Είναι ένα πρόγραμμα που σε ειδοποιεί για κλήσεις και μηνύματα που δεν έχεις δει. Του λες εσύ κάθε πότε θέλεις να σε ειδοποιεί, και με ποιο τρόπο (με ποιον ήχο, με δόνηση ή χωρίς, με πόσες δονήσεις, κλπ).

λοιπον.... παλι ερωτησεις εχω.... ποιος ξερει να μου πει γιατι καθε φορα που μπαινω στο ovi και κατεβαζω εφαρμογες μικραινει η μνημη στο c του τηλεφωνου??????? να φανταστειτε οτι καθε φορα που μπαινω στο ovi μετα κανω απεγκατασταση την εφαρμογη (ovi shop,ovi client platform,κτλ,κτλ) και διαγραφω τα παντα μεσω του x-plore αλλα και παλι του τρωει KB..... τι εννοω... σημερα ξεκινησα με 53,9mb και μετα απο αλο αυτα δεν μπορω να ανεβω πανω απο 53,2mb....!!!!!!!! δεν αφηνω τιποτα στο c και για να σας προλαβω...ουτε cache,dmgr.securitywidgets απολυτως τιποτα...!! γιατι????

επισης αν κανω hard reset μονο στο c δε θα γινει??? η μνημη λογικα δεν θα ξαναπαρει τα πανω της???

ευχαριστω για την οποια απαντηση....

ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks:

παιδια εγω δεν εχω πολυασχοληθει με μνημη βαζω εφαρμογες και ολες κομπλε παιζουν ουτε κολλανε τπτ.ουτε hard reset δεν εχω κανει

Παιδιά μια ερώτηση.Αυτό με την αλλαγή καλύματος της κάμερας για ποιόν λόγο γίνεται.Το πρόβλημα ποιο είναι;Εμένα προς το παρόν το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που ακούστηκε και στο παρελθόν ότι καμιά φορά στις φωτογραφίες έχει την άσπρη λάμψη αριστερά.Και κάτι άλλο.Έχω την εντύπωση οτι το Νόκια Ν96 έχει καλύτερη ποιότητα σε φωτογραφίες και βίντεο.Ή είναι ιδέα μου;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά μια ερώτηση.Αυτό με την αλλαγή καλύματος της κάμερας για ποιόν λόγο γίνεται.Το πρόβλημα ποιο είναι;Εμένα προς το παρόν το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που ακούστηκε και στο παρελθόν ότι καμιά φορά στις φωτογραφίες έχει την άσπρη λάμψη αριστερά.Και κάτι άλλο.Έχω την εντύπωση οτι το Νόκια Ν96 έχει καλύτερη ποιότητα σε φωτογραφίες και βίντεο.Ή είναι ιδέα μου;

γινεται γιατι το καλυμα της καμερας χαρασει το προστατευτικο τζαμακι της καμερας και οι φωτο δεν βγαινουν καλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και με εγγύηση μπορώ να πάω στο κατάστημα της νόκια και να το διορθώσουν αυτό το πρόβλημα;

OnePlus 3T Gunmetal

Και με εγγύηση μπορώ να πάω στο κατάστημα της νόκια και να το διορθώσουν αυτό το πρόβλημα;

αν το θελεις και αν εχεις προβλημα ναι. αλλα επειδη ανεφερε οτι δεν εχεις αυτο το προβλημα καλυτερα να το διπλοσκεφτεις. ασε που θα παρει και αρκετες μερες μεχρι να επιδιορθωθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πάω να ρωτήσω πόσο καιρό θα πάρει.Διότι όντως μερικές φωτογραφίες δεν βγαίνουν όσο καλά θα έπρεπε και έχουν και την λάμψη.Να 'σαι καλα παλικάρι

OnePlus 3T Gunmetal

Θα πάω να ρωτήσω πόσο καιρό θα πάρει.Διότι όντως μερικές φωτογραφίες δεν βγαίνουν όσο καλά θα έπρεπε και έχουν και την λάμψη.Να 'σαι καλα παλικάρι

απλα λαβε υποψιν σου οτι αλλο η λαμψη και αλλο καποιες γραμμες οι χαρακιες λογω γρατζουνιων στο καλυμα του φακου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό με την λάμψη διορθώνεται εξίσου πέρα από τα χαρακώματα;

OnePlus 3T Gunmetal

Είναι ένα πραγματικό smart phone!!! Μετά από άπειρα hard format συνεχίζει να κάνει ότι του κατέβει:lol:

Χρησιμοποιείς ταχεία κλήση και σου ανοίγει από πίσω και τις επαφές ή το μητρώο:wacko: Σου λέει, που θα πάει, θα το χρειαστεί κάποια στιγμή! Ας το έχω ανοιχτό να μην ψάχνει το παλουκάρι:p

Το ωραίο όμως είναι ότι πρέπει να παίρνει μίζες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας! Δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι παρόλο που έχω απενεργοποιήσει τελείως το GPRS (το έχω γυρίσει μόνο στο GSM), όταν χρησιμοποιώ το GPS, αυτό με χρεώνει!!! Και ενώ στο GPS δείχνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο και μου βγάζει 0 kb, στο μητρώο αλλά και στο λογαριασμό δείχνει κανονικά τις χρεώσεις:cry:

Πήγα σήμερα στη Βουλιαγμένης (πρέπει να είχαν ανάψει το μπάρμπεκιου γιατί μύριζε!!!) και μου είπαν να διαγράψω τελείως του από τους προορισμούς το web Vodafone για να μη μπορεί να συνδεθεί!!! Για να το δουν, καλύτερα να τους το πάω μετά από 2 εβδομάδες γιατί δεν έχουν τίποτα από ανταλλακτικά παρά μόνο κάτι κάρβουνα για το μπάρμπεκιου που λέγαμε!!! Περιμένουν ανταλλακτικά και τηλέφωνα από οξωτερικό!!! Μέχρι τότε υπομουνή!!!

988

Αυτό με την λάμψη διορθώνεται εξίσου πέρα από τα χαρακώματα;

καποιοι λενε οτι με καλο καθαρισμο διορθωνεται. διαφωνω μαζι τους. σε μενα ολες οι φωτο βγαινουν πολυ φωτισμενες. αυτο οφειλεται στην κακη θεση που εχει τοποθετηθει το φλας. θα επρεπε να ειναι λιγο πιο μακρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα του εκανα hard format και το τηλεφωνο αλλαξε Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ!!!! 60,2mb μνημη c ελευθερη...!!!! για να δουμε..... απο εδω και μπρος... τι θα δουμε!!!!
ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: