Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ ευχαριστημενος απο το κινετικ σκρολινγκ.τα αλλα για εμενα ειναι ψιλοαδιαφορα.δεν μπορω να ξερω ποια απο τα bugs ισως να διορθωθηκαν γιατι μεχρι στιγμης δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο σοβαρο προβλημα.παρολα αυτα δεν καταλαβαινω ποια ειναι η διαφορα στην ΡΑΜ και στην C

Παραθετω και 2 screenshot. Το πρωτο ειναι πριν την αναβαθμιση και το δευτερο με την V2

[ATTACH]14776[/ATTACH]

[ATTACH]14777[/ATTACH]

Να προσθεσω οτι και στισ 2 περιπτωσεις το τηλεφωνο ειναι μετα απο εκκινηση και κλεισιμο ολων των προγραμματων..με την διαφορα ομως οτι στην πρωτη φωτο τα εφε των θεματων ειναι ενεργοποιημενα. ολες οι υπολοιπες ρυθμισεις ειναι ιδιες

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις SIM Vodafone; Γιατί εγώ παρατήρησα το εξής:

Καμιά φορά, μετά την εκκίνηση, που βγάζει το μήνυμα "Welcome to Vodafone" δε προλαβαίνω να πατήσω Εντάξει και να κλείσει κι έτσι απλά κλείνει μόνο του.

Τότε δεν το βλέπει το PC όταν το συνδέω.

Του κάνω επανεκίννηση, επιλέγω Εντάξει στο (:mad:χαζό)μήνυμα της Vodafone και τότε το βλέπει κανονικά.

Ναι κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ειδικά με την ταχύτητά του!!! :)

Οχι τις cosmote ειναι καρτα γυρω στους 6 μηνες

εκανα ενα φορματ τη συσκευη και φενετε να εστρωσε

θελω ομως να κανω και τη 32αρα μνημη

Τα γράφω συνοπτικά και ανακατεμένα γιατί τα σημείωνα την ώρα που τα ανακάλυπτα!

Δεν γράφει Connecting People στο start-up animation

Φορτώνει πολύ πιο γρήγορα στην εκκίνηση

44,1 ελεύθερα στην εκκίνηση με: Αρχική Οθόνη, Μενού, Μητρώο, Επαφές, Ovi Contacts, Μηνύματα, Ρολόι - 50,5 ελεύθερα αφότου κλείσουν όλα αυτά εκτός από Αρχική Οθόνη

Στην ημερομηνία στην homescreen το έτος αναπαρίσταται με τα 2 τελευταία του ψηφία, δηλαδή όχι 2009 αλλά 09

Οδηγός WLAN τώρα είναι ξεχωριστό Homescreen Widget, με ένα απλό πάτημα εντοπίζει και συνδέεται με όποιο διαθέσιμο δίκτυο wifi βρίσκει

Επιλογή να αλλάξεις το δεξί πλήκτρο στη homescreen από επαφές σε ό,τι άλλο θέλεις εσύ από εφαρμογές και σελιδοδείκτες σου

Στη σύνταξη κειμένου, το abc (που υποδεικνύει τον τύπο γραφής που χρησιμοποιούμε) ...εξελληνίστηκε και έγινε αβγ

Άλλαξε το εικονίδιο της εφαρμογής Αναζήτησης

Προστέθηκε το Vlingo αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά

Το WLAN δεν αποσυνδέεται πια αμέσως μόλις κλείσεις μια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί, αλλά μετά από 1 λεπτό περίπου

Το kinetic scrolling το χρησιμοποίησα μόνο στις Επαφές και με εντυπωσίασε με το πόσο γρήγορο και ακριβές είναι

Οι Ovi Contacts είναι ενσωματωμένες στις Επαφές

Το τηλέφωνο είναι αισθητά πιο γρήγορο, σε φάση που... να μην το αναγνωρίζω

Η μνήμη στο C είναι 47,8 δηλαδή λίγο λιγότερη από ό,τι είχα πριν

Δεν βρήκα γράμματα επάνω στα αριθμητικά πλήκτρα του πληκτρολόγιου κλήσης

Πατώντας επάνω στο προφίλ στην αρχική οθόνη σου δίνεται η νέα δυνατότητα επεξεργασίας τρέχοντος προφίλ

Είναι ακόμα hackαρισμένο, ΑΛΛΑ αν κάνετε format πριν ή μετά την αναβάθμιση τότε δε μπορεί να hackαριστεί ξανά. Επίσης, για όσα τηλέφωνα έμειναν hackαρισμένα, αν πάτε στον ROMPatcher να επεξεργαστείτε τα patches, η συσκεύη θα κάνει επανεκκίνηση και δε θα τα καταφέρετε. Περιμένουμε νέα έκδοση...

Για όσοι έχουν μεταφέρει το cache του browser στο E, ακόμα και αν ακολουθήσουν ξανά τη διαδικασία, δυστυχώς δε θα λειτουργεί. Το cache θα είναι στο C.

Χρειάστηκαν 2 επανεκκινήσεις του κινητού για να δει τη συσκεύη μου το PC από το καλώδιο USB, αλλά τώρα όλα καλά

Ο browser μοιάζει λίγο πιο γρήγορος, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου, δε βλέπω τρομερές διαφορές

Εφαρμογές όπως MyKeyLock, Ultimate Voice Recorder, Handy Taskman, Advanced Blocker, λειτουργούν κανονικά, όπως και πριν

Ovi Maps 3.01 - δε βλέπω 3D χάρτες

Επειδή είχα απεγκαταστήσει όλα τα widgets (Facebook, Hi5, Amazon, κτλ) δεν έχω κάποια από αυτά ούτε μετά την αναβάθμιση

Το Vlingo δε μπορεί να απεγκατασταθεί, αν και άχρηστο για τη χώρα μας

Ο photo browser ανοίγει επιτέλους αμέσως (στη δική μου συσκεύη πατούσα μια φορά να ανοίξει, δεν έκανε τίποτα και άνοιγε με τη δεύτερη) προστέθηκε η επιλογή να βλέπεις τις φωτό σου ανάλογα με το μήνα που τραβήχτηκαν. Είναι ακόμα σχετικά αργό πρόγραμμα, δε μπορώ να πω ότι άλλαξε και πολύ. Το kinetic scrolling όμως σίγουρα του έδωσε νέα πνοή

Δεν υπάρχει το N-Gage προεγκατεστημένο

Βελτιώθηκαν τα theme effects (που καμιά φορά έκαναν την οθόνη να φαίνεται μαύρη πριν ξεκλειδωθεί)

Το ρολόι και η ημερομηνία μπορούν να μετακινηθούν στη homescreen!!

Κατά την κλήση αντί για σκέτο "Απάντηση" και "Ξεκλείδωμα" λέει "Σαρώστε για απάντηση" και "Σαρώστε για ξεκλ." αντίστοιχα (αυτό θα μπορούσε να λείπει...!)

Ξέρει κανείς αν έχει δημοσιεύθει και το επίσημο changelog;

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω N-Gage, γράμματα στο πληκτρολόγιο κλήσης, το Ovi Maps μου φαίνεται το ίδιο... :confused: Λέγανε ότι αυτά ήταν standard αλλαγές.

Και για να μην πουν οι "καλοθελητές" τίποτα, δε με νοιάζουν καθόλου τα συγκεκριμένα σημεία, απλά αναρωτιέμαι. :p

Οχι τις cosmote ειναι καρτα γυρω στους 6 μηνες

εκανα ενα φορματ τη συσκευη και φενετε να εστρωσε

θελω ομως να κανω και τη 32αρα μνημη

Να κάνεις από τη Διαχείριση Αρχείων, όπως σου είπε ο Itchrist λίγο παραπάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Ξέρει κανείς αν έχει δημοσιεύθει και το επίσημο changelog;

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω N-Gage, γράμματα στο πληκτρολόγιο κλήσης, το Ovi Maps μου φαίνεται το ίδιο... :confused: Λέγανε ότι αυτά ήταν standard αλλαγές.

Και για να μην πουν οι "καλοθελητές" τίποτα, δε με νοιάζουν καθόλου τα συγκεκριμένα σημεία, απλά αναρωτιέμαι. :p

Να κάνεις από τη Διαχείριση Αρχείων, όπως σου είπε ο Itchrist λίγο παραπάνω.

το βρηκα εγω το εψαχνα πριν μπω μεσα στη μνημη τωρα ολα οκ απο οτι βλεπω

γραματα κατα την κυληση σε μενα παντως μονο στη μουσικη μου βγαζει, οσο αφορα τα υπολοιπα και σε μενα τα ιδια

περαπιπτωντος του εκανα και φορματ μετα την αναβαθμιση.....

πολύ καλό το πολυαναμενόμενο kinetic scroll, εκτός από τη μόνη εφαρμογή που το είχε πριν το upgrade :lol:

στο ovi store οσο και να προσπάθησα να κάνω scroll, επέλεγε την εφαρμογή από την οποία ξεκίναγα να κάνω scroll. Σε εσάς δουλεύει κανονικά;

Κατά τα άλλα όπως το περιμέναμε πιστεύω, εγώ από restart (αρχ. οθόνη - μενού - μητρώο - επαφές - μυνήματα και ρολόι) έχω 52,1ΜΒ ελεύθερα. Αν τα κλείσω και αυτά (αρχ. οθόνη - μενού μόνο δηλ.) έχω 55,2. Πολύ καλή δουλειά! Άντε να δούμε και ένα overclock του επεξεργαστή στο επόμενο firmware τώρα για να λυθούν όλα τα προβλήματά μας :lol::lol:

Αυτό που έχει αρχίσει να με προβληματίζει λίγο είναι ο χώρος του c: που έχει πέσει ελάχιστα (πλέον στα 36,9ΜΒ). Αν μπορούσαμε απλά να κάνουμε uninstall τις εφαρμογές που έρχονται στο firmware θα ήταν τέλειο upgrade :cool:

γραματα κατα την κυληση σε μενα παντως μονο στη μουσικη μου βγαζει, οσο αφορα τα υπολοιπα και σε μενα τα ιδια

περαπιπτωντος του εκανα και φορματ μετα την αναβαθμιση.....

Γράμματα βγάζει και στις Επαφές, αλλά μόνο αν χρησιμοποιήσεις τη scrollbar και είναι λογικό, εφόσον το kinetic scrolling σου προσφέρει ένα γρήγορο browsing των επαφών, ενώ η scrollbar ένα πιο.. "λεπτομερές", θα έλεγα.

πολύ καλό το πολυαναμενόμενο kinetic scroll, εκτός από τη μόνη εφαρμογή που το είχε πριν το upgrade :lol:

στο ovi store οσο και να προσπάθησα να κάνω scroll, επέλεγε την εφαρμογή από την οποία ξεκίναγα να κάνω scroll. Σε εσάς δουλεύει κανονικά;

Απλά πρέπει να το κάνουμε manually update. Η νέα έκδοση που λειτουργεί σωστά με kinetic scrolling δε συμπεριλήφθηκε στο update.

Κατά τα άλλα όπως το περιμέναμε πιστεύω, εγώ από restart (αρχ. οθόνη - μενού - μητρώο - επαφές - μυνήματα και ρολόι) έχω 52,1ΜΒ ελεύθερα. Αν τα κλείσω και αυτά (αρχ. οθόνη - μενού μόνο δηλ.) έχω 55,2. Πολύ καλή δουλειά! Άντε να δούμε και ένα overclock του επεξεργαστή στο επόμενο firmware τώρα για να λυθούν όλα τα προβλήματά μας :lol::lol:

Είναι τόσο γρήγορο, ακόμα και με theme effects, τα οποία τα είχα απενεργοποιήσει από την πρώτη μέρα γιατί το έκαναν να σέρνεται! :D

Αυτό που έχει αρχίσει να με προβληματίζει λίγο είναι ο χώρος του c: που έχει πέσει ελάχιστα (πλέον στα 36,9ΜΒ). Αν μπορούσαμε απλά να κάνουμε uninstall τις εφαρμογές που έρχονται στο firmware θα ήταν τέλειο upgrade :cool:

Εμένα από 48 πήγε στα 47 ΜΒ. Δε με πειράζει, μόνο που πρέπει να βρούμε άλλο trick για να πηγαίνει το cache στο Ε κατευθείαν και να μη χρειάζεται να σβήνω κάθε τόσο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα την αναβαθμηση δεν μπορω να περασω κανενα θεμα μου βγαζει σφαλμα ενημερωσης

Αν έκανες και format, είναι γιατί δεν είναι χακαρισμένο πλέον το τηλέφωνό σου και θα πρέπει να περιμένεις να βρεθεί νέος τρόπος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έκανες και format, είναι γιατί δεν είναι χακαρισμένο πλέον το τηλέφωνό σου και θα πρέπει να περιμένεις να βρεθεί νέος τρόπος.

τα θεματα αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζοντε hackarismeni συσκευη γιατι η nokia σου δινει τη δυνατοτητα να τα υπογραψεις μονος σου

btw απο τα 10 θεματα που δοκιμασα 1 καταφερα να κανω εγκατασταση

τα θεματα αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζοντε hackarismeni συσκευη γιατι η nokia σου δινει τη δυνατοτητα να τα υπογραψεις μονος σου

ειναι λογικο αυτο? η ολα η κανενα δεν θα ηταν το λογικοτερο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι λογικο αυτο? η ολα η κανενα δεν θα ηταν το λογικοτερο?

Exactly!

Ναι, αλλά κάποιοι δεν τα υπογράφουν, με αποτέλεσμα να μην εγκαθίστανται σε μη hackαρισμένες συσκεύες. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Exactly!

Ναι, αλλά κάποιοι δεν τα υπογράφουν, με αποτέλεσμα να μην εγκαθίστανται σε μη hackαρισμένες συσκεύες. ;)

μηπως τα θεματα που προσπαθεις να βαλεις δεν ειναι συμβατα με την συσκευη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως τα θεματα που προσπαθεις να βαλεις δεν ειναι συμβατα με την συσκευη?

θα τα υπογραψω το βραδι που θα σχολασω και θα σας πω νεα μου

αν δεν τα εχεις υπογραψει ειναι πολυ λογικο να μην περνιουνται στην συσκευη σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν .. ας έρθει με το καλό το V2 και θα σας πω μερικά κολπάκια :happy:

Φιλε μου τώρα με την καινούρια αναβάθμιση δεν μας λες και τα μυστικά σου έχω mini με 22MB στον c

spacer.png

Φιλε μου τώρα με την καινούρια αναβάθμιση δεν μας λες και τα μυστικά σου έχω mini με 22MB στον c

Ο ερχομός της V2.0 σήμερα επιβεβαίωσε κάποιες από τις υποψίες μου, ότι ο φίλος μας δεν ήξερε όσα μας παρουσιαζόταν ότι ήξερε παραπάνω από όλους εμάς... (είχε πει για μέσα Νοέμβρη).

Όσο για τα 60-64ΜΒ RAM, νομίζω ότι όλοι μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται περί -κακόγουστου- αστείου...

Είναι πάρα πολύ εύκολο να "φτιάξεις" ένα screenshot που να δείχνει ό,τι θέλεις εσύ, το θέμα είναι το τι στο... καλό προσφέρει αυτό σε μια κοινότητα χρηστών. :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρακαλω η συζητηση με τα θεματα να συνεχιστει στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θεματα Symbian OS v9.4 & v9.5. Απο εδω και περα θα αρχισουμε να βγαινουμε εκτος θεματος.

Aπο την στιγμη που μπορεις να κανεις εγκατασταση ενα θεμα η μια εφαρμογη στην συσκευη σου δεν χρειαζεται να το συζηταμε εδω. Πιστευω οτι πρεπει να υπογραφουν. Το βραδυ οταν σχολασεις υπογραψε και δοκιμασε τα υπολειπα θεματα. Εαν δεν καταφερεις τιποτα ανεβασε μας 1 θεμα που δεν κανει εγκατασταση για να το δοκιμασουμε :)

Ισχυουν τα ιδια και στο θεμα του Ν97: :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2961625#post2961625

Ευχαριστω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε. Μετά από 3 αναγκαστικά hard resets (εφόσον κολλούσε κατά την εκκίνηση), αναγκάστηκα να κάνω ολικό format (και τη μνήμη μαζικής αποθήκευσης), οπότε θα χάσω μερικές δεκάδες ώρες ακόμη για να εγκαταστήσω και να ρυθμίσω τις εκατοντάδες εφαρμογές που είχα. Κι όλα αυτά για να αποκτήσω το περιβόητο kinetic scrolling, το οποίο προσωπικά δε με ικανοποίησε ΚΑΘΟΛΟΥ. Πολύ καλά έκανε η Nokia και το συμπεριέλαβε μόνο στον browser αρχικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απ' αυτήν την ηλιθιότητα στα μενού. Δεν μπορώ πλέον να σύρω το δάχτυλό μου και να επιλέγω τα στοιχεία το ένα μετά το άλλο, που είναι και ο πιο φυσικός τρόπος αλληλεπίδρασης με μενού και λίστες. Αν ήθελα kinetic scrolling και άλλα μπιχλιμπίδια θα έπαιρνα το iPhone εξαρχής, όχι το N97.

Αλλά να τι επιρροή μπορούν να έχουν τελικά τα χαζοαμερικανάκια που γράφουν στα διάφορα «τεχνολογικά» blogs και sites, και τα οποία θεωρούν το iPhone ως σημείο αναφοράς, στο οποίο θα πρέπει να προσπαθούν να μοιάσουν όλα τα άλλα τηλέφωνα. Πραγματικά, δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένος από το πολυαναμενόμενο νέο firmware. Τη στιγμή μάλιστα που δεν έφτιαξαν ούτε και τώρα το bug με τα τονισμένα κεφαλαία ελληνικά. Με μεγάλη μου λύπη βλέπω πως η Νokia προσπαθεί να μοιάσει στη χαζο-apple. Οπότε δεν αποκλείεται κι εγώ στο μέλλον να στραφώ σε εταιρείες που παραμένουν σοβαρές, όπως η Samsung για παράδειγμα.

και εγω περιμενα πως και πως την καινουρια αναβαθμιση φιλε μου αλλα δεν ονειροβατουσα κιολας. δεν περιμενα θαυματα και μαλλον καλα εκανα γιατι ετσι δεν απογοητευομαι πολυ
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω περιμενα πως και πως την καινουρια αναβαθμιση φιλε μου αλλα δεν ονειροβατουσα κιολας. δεν περιμενα θαυματα και μαλλον καλα εκανα γιατι ετσι δεν απογοητευομαι πολυ

Μα ούτε εγώ περίμενα θαύματα. Αλλά περίμενα να φτιάξουν τουλάχιστον το ηλίθιο bug με τα τονισμένα ελληνικά, που τους το έχω επισημάνει με mail πριν ακόμη από το πρώτο update.

Για το περιβόητο kinetic scrolling ήμουν επιφυλακτικός από την αρχή, καθώς προτιμώ τη λειτουργικότητα από την εμφάνιση. Δε με βολεύει καθόλου στις λίστες, αλλά ίσως το συνηθίσω. Πάλι καλά που κράτησαν τη scrollbar.

Μία βελτίωση μπορώ μόνο να δω, κι αυτή είναι στη RAM (55ΜΒ ελεύθερα κατά την εκκίνηση και με ανοιχτό το Jbak TaskMan) και στην εσωτερική μνήμη (60,7MB ελεύθερα). Πραγματικά πολύ καλές τιμές, αλλά μένει να δω αν θα διατηρηθούν και μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών μου.

ευχαριστω φιλε αλλα στο site της nokia δε δειχνει καμια συμβατοτητα με n97 στο software update μεσω υπολογιστη.... να κανω λαθος????

Έλεος ρε παιδιά, ψάξτε και λίγο καλύτερα.....

Μην τα περιμένουμε όλα στο πιάτο.....

http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update

Με το GPS καμία διαφορά;

Η αλήθεια φίλε μου είναι πως πρόβλημα με το gps και πρίν δεν είχα αλλά αφού πέρασα την νέα έκδοση λογισμικού κλείδωσε δορυφόρους πολύ γρηγορα απο ότι παλαιότερα...

Βέβαια πάλι ίσως να είναι ιδέα μου....

Και επιτελους.....ν.20 στο Ν97 μας....!!! Μετα απο λιγη χρηση με την νεα αναβαθμιση εχω την αισθηση οτι ειναι καλοδεχουμενα και πρακτικα τα οσα προσφερει....αφου εν μερη ''μεταμορφωνουν'' την συσκευη.:cool:

Εκεινω το οποιο σκεφτομαι ειναι πως θα μπορουσε η συσκευη να εχει κυκλοφορισει με τις δυνατοτητες που της εδωσε η αναβαθμιση αυτη.....αλλα δεν πειραζει.....''χαρηκαμε'' δυο φορες...και κατα την αγορα του Ν97 αλλα και τωρα με μια σχετικα ολοκληρομενη εκδοση λογισμικου!:)

Οι αλλαγες λιγο εως πολυ εχουν αναφερθει....εκεινω που δεν ειδα στο βαθμο που αναφερθηκε τουλαχιστον στην δικη μου συσκευει ειναι η ''μεταμορφωση'' της απο την ταχυτητα που ειπωθηκε πως απεκτησε το τηλεφωνο κατα την χρηση του. Επαναλαμβανω χωρις να θελω να αμφισβητησω κανενα τουλαχιστον σε οτι αφορα την δικη μου συσκευει. Αυτο που ειδα και ελπιζω να μην εκανα λαθος ειναι αισθητη διαφορα στην κατα την ομιλια με ανοιχτη ακροαση....!!! Ετυχε???!!! Δεν ξερω παντως ελπιζω να μην αλλαξη αυτο στην επομενη κληση μου....:lol:

Το κινετικ.....αψογο! Απλα αψογο!

Αυτα απο εμενα προς το παρον....

Μα ούτε εγώ περίμενα θαύματα. Αλλά περίμενα να φτιάξουν τουλάχιστον το ηλίθιο bug με τα τονισμένα ελληνικά, που τους το έχω επισημάνει με mail πριν ακόμη από το πρώτο update.

Για το περιβόητο kinetic scrolling ήμουν επιφυλακτικός από την αρχή, καθώς προτιμώ τη λειτουργικότητα από την εμφάνιση. Δε με βολεύει καθόλου στις λίστες, αλλά ίσως το συνηθίσω. Πάλι καλά που κράτησαν τη scrollbar.

Μία βελτίωση μπορώ μόνο να δω, κι αυτή είναι στη RAM (55ΜΒ ελεύθερα κατά την εκκίνηση και με ανοιχτό το Jbak TaskMan) και στην εσωτερική μνήμη (60,7MB ελεύθερα). Πραγματικά πολύ καλές τιμές, αλλά μένει να δω αν θα διατηρηθούν και μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών μου.

Εγώ τους είχα επισημάνει με mail το bug των theme effects και μου είχαν πει ότι μπόρεσαν να το αναπαράγουν και προωθήθηκε στο τμήμα developing, και μετά από 2 αναβαθμίσεις... επιτέλους διορθώθηκε! :dance:

Για το kinetic scrolling, προσωπικά έλεγα πως δε με ενδιαφέρει, αλλά στις επαφές και κυρίως στον Υ-Browser το βρήκα πολύ βολικό. Είναι και θέμα συνήθειας βεβαίως.

Αυτό με τα τονισμένα ελληνικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Η "λύση" που έχω βρει είναι να βάζω απόστροφο πριν το κεφαλαίο γράμμα (πχ: ) και έτσι φαίνεται σαν τονισμένο. Επειδή γράφω παντού με ελληνικά, η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με είχε πειράξει λίγο, αλλά με αυτό τον τρόπο, έχω βολευτεί μια χαρά.

Τα 60,7 ΜΒ είναι πολύ ελπιδοφόρο, γιατί αν θυμάμαι καλά, μετά το hard format που είχα κάνει επί V12, είχα γύρω στα 55, το οποίο έγινε 40 μετά από την εγκατάσταση των εφαρμογών μου και 48 αφότου έσβησα το reserved.bin.

Άρα όντως το C έχει πάρει ένα boost στην V20.

[sIGPIC][/sIGPIC]