thief Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Δε γνωρίζω αν υπάρχει, αλλά μη σε νοιάζει. Πάρε αυτό, είναι για OS 5.0. Απλά βάζεις ό,τι έχει μέσα στον αντίστοιχο φάκελο Java της εγκατάστασης. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Ευχαριστώ... Δούλεψε ρολόι και τώρα έχουμε Ελληνικό μενού στο 9530!! Έχω βάλει παρόμοια απορία στο τόπικ του 8220.... :D Μήπως έχεις και για εκεί παρόμοια αρχεία...? Μπορείς να βάλεις link εάν υπάρχουν? Ευχαριστώ Edited January 24, 2011 by rokko1974 Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Χαιρετώ. Κατεβάζω την 484 για storm απο εδώ. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν υποστηρίζει ελληνικά (περισσότερο με ενδιαφέρει το input language και όχι το ελληνικό μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κατεβάζεις μια leaked έκδοση. Μάλλον δεν έχει διαφορές από την επίσημη, αλλά δε γνωρίζω για τα ελληνικά. Καλύτερα να πάρεις την επίσημη λοιπόν από εδώ (προφανώς την έκδοση all language που θα βγάλει για το Storm). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ευχαριστώ για το link. Η καινούργια έκδοση παίζει πολύ καλά!! Νοιώθω σαν τον τυφλό που είδε το φώς του:D Ένα πράγμα μόνο μου έχει σπάσει τα αρ&*#*α! Πώς στο καλό μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη εισαγωγή λέξεων την ώρα που γράφω κείμενο;;; Προσπάθησα μέσα απο το μενού και τα κατάφερα όταν γράφω με το multitouch σε οριζόντια θέση. Όταν το γυρίσω κάθετα με qwerty πληκτρολόγιο εμφανίζεται πάλι η μαλ***α και μου σπάει τα νεύρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Για κοίτα εδώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoff Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλημέρα σε όλους. Είμαι παλιός και χρόνιος χρήστης blackberry και έφτασε στα χέρια μου ένα storm 9550 από Καναδά. Μετά από 3 ώρες surfing στο internet δεν κατάφερα να βρώ OS που να έχει ελληνικό μενού παρότι βρήκα και κατέβασα αρκετά που έλεγαν πως είναι multilanguage. Ωστόσο κανένα δεν είχε ελληνικά. Γνωρίζεις κανείς πως θα περάσω ελληνικό μενού και ελληνικά ως input language? Υπάρχει τελικά το ανάλογο λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Sorry λάθος! Φίλε μου sorry.Νόμιζα ότι έγραφες για το storm 1. Υπάρχει για το storm 2 (9550) με Ελληνικά. Μπορείς να την κατεβάσεις από http://hotfile.com/dl/87558182/c8c6b4b/9550jalllang.pbr5.0.0.rel1656.pl4.2.0.442.a5.0.0.1015.exe.html Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) geosoff, θα σε παρακαλέσω τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις μόνο σε ένα θέμα και όχι σε διαφορετικά. Tα multilanguage έχουν ελληνικά, αρκεί να τα περάσεις βέβαια κατά την εγκατάσταση. Εάν δε σου παίζουν, μπορείς να τα βάλεις χειροκίνητα, βάζοντας αυτό το αρχείο. Edited May 19, 2011 by thief Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) για σας μπορεί κάποιος να μου στήλη το link να κατεβάσω την καινούργια ως για blackberry 9500 έχει την 4,7 θέλω να βάλω κάποια καινούργια με ελληνικά στείλτε μου ένα link να την κατεβάσω μπαίνει και η ως 6???? help!!!!!!! για σας βρήκα τι λύση για το ως.... πως μπορώ να "σιχρονισο" έπαθες από το outlook που είχα βάλει παλιά και πέρασαν στο pc τώρα από το pc πως περνάω έπαθες στο κινητό Edited May 31, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πρέπει να εγκαταστήσεις το Blackberry Desktop Software. Με αυτό μετά κάνεις συγχρονισμό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 sos εχω το strom 9500 απο vodafone και το εχω cu πως μπορω να του βαλω ελληνικo menu? δοκιμασα να του περασω version 5 αλλα δεν τα καταφερα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ποια έκδοση κατέβασε; Βρες την .484 Multilanguage και πέρνα αυτήν, έχει και ελληνικά μέσα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 στειλε μου ενα pm που ακριβως την βρισκουμε και πως γινετε σε παρακαλω,εχω ξενερωση ασχημα με το κινητο που δεν εχει ελληνικο μενου,μονο πληκτρολογιο εχει,δεν εχω αυτα που λεει το bis και το bes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Εδώ θα βρείς την έκδοση που θες. Επίσης εδώ θα βρείς το τρόπο να κάνεις την αναβάθμιση Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 κανω την εγκατασταση στο pc σβηνω το vendor.xml συνδεω το κινητο βρισκει το πιν και προχωρο κανονικα αλλα μου βγαζει ενα πινακακι και μου λεει πανω πανω προσθηκη και κατω εχει ενα πλαισιο και γραφει το λογισμικο υπολογιστη blackberry δεν εχει λογισμικο συσκευης blackberry για τη συσκευη που εχετε συσνδεσει στον υπολογιστη.και λεει να επικοινωνισω με τον παροχο η τον διαχειριστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Έχεις εγκαταστήσει το Desktop Software και έχεις εγκαταστήσει και το αρχείο που σου είπα σε προηγούμενο post??? Εαν ναι κάνε επανεκκίνηση και στον υπολογιστή και στο κινητό και δοκίμασε ξανά Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Ναι,κανω εγκατασταση το αρχειο πριν συνδεσω το κιν σβηνω το vendor και συνδεω το κιν και τρεχω το προγραμμα βρισκει το πιν και συνεχιζει κανονικα μεχρι το σημειο που εγραψα στο προηγουμενο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 H λύση λοιπόν είναι η εξής χρονοβόρα: Απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση και του Desktop Software και του Device Software. Δοκίμασε βέβαια πριν από αυτό να κάνεις το update μέσω Desktop Software Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 δεν γινετε τιποτα το εκανα κ αυτο,παω να κανω το update μέσω Desktop Software αλλα μου λεει για λογαριασμο στην blackberry,δεν μπρορω να καταλαβω τι γινετε με το Device Software και δεν μου βρισκει το λογισμικο,αυτο εδω μου διχνειhttp://img819.imageshack.us/img819/9844/abcd0001s.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Εσύ ακολουθείς τη διαδρομή Program files-common files-research in motion-loader??? Το desktop software το έχεις εγκαταστήσει?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 ναι αυτη την διαδρομη ακολουθω,την 4.7.0.186 την βρισκει κανονικα απο την 5.0 και πανω μου βγαζει αυτο που εβαλα στο προηγουμενo post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Το βγάζει επειδή δεν έχεις BIS. Όπως είναι τώρα το κινητό, πρέπει να κατεβάσεις το BBSAK και να επιλέξεις "wipe handheld" μόλις συνδεθεί με το κινητό σου. Μόλις τελειώσει το wipe, σου βγάζει μια λευκή οθόνη η συσκευή με ένα error. Όταν φτάσεις εκεί, πατάς "load OS" από το ίδιο πρόγραμμα και σου περνάει το λογισμικό. Φρόντισε να έχεις εγκατεστημένη μόνο την τελευταία έκδοση στον υπολογιστή. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Δηλ Με αυτον τον τροπο θα γινει δουλεια;ποιο ειναο το τελευταιο να το κατεβασω? σας ευχαριστω για την βοηθεια το ενανα σημερα αναβαθμιση και περασα τα ελληνικα,το ειχα ετοιμο για πεταμα. Edited August 18, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts