Jump to content

Samsung S5230 Tocco Lite / Star

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο μουσικη,δηλαδη απο ποιοτητα ηχου με ακουστικα και με ηχειο πως τα παει?Και επισης η αυτονομια της συσκευης ειναι ικανοποιητικη?

Τα ακουστικά που έχω εγώ είναι ανοικτού τύπου (ψείρες αλλά απο αυτές που δεν τις χώνεις μέσα στο αυτί) και είναι πολύ καλά από απόδοση αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο στο γυμναστήριο πχ.

Άβολα τα κουμπιά της έντασης που είναι στη ίδια μεριά κ σε απόσταση αναπνοής απο το βύσμα των ακουστικών (συνηθίζεται όμως)

Ευπρόσδεκτες κ οι προεπιλογές ροκ, κλασική, ποπ κλπ...

• Απαντήσεις 593
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι ειναι το 2G?

Ἡ άγάπη οὐδέποτε ἐκπίπτει.

Αν βιάζεσαι να δεις τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, άρχισε από τον εαυτό σου. Είναι ο συντομότερος δρόμος.

star- player one- tocco lite

ειναι το ιδιο κινητο ακριβως ,με αλλο ονομα?

Αν βιάζεσαι να δεις τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, άρχισε από τον εαυτό σου. Είναι ο συντομότερος δρόμος.

Σε ευχαριστω πολυ!

Τίποτα φίλε.

Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό?

καλό είναι.Σου λέει ότι οι πραγματικές τιμές sar ήταν ακόμη χαμηλότερες.

star- player one- tocco lite

ειναι το ιδιο κινητο ακριβως ,με αλλο ονομα?

Ναι

Edited by mcde

Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό?

Καλό είναι.

Για παράδειγμα, το καινούριο LG GD510 Pop (παρεμφερής συσκευή) έχει SAR 1,29 W/kg, δηλαδή υπερδιπλάσιο!

Edited by sp14

τελικα πενακι εχει? μακαρι να ειχε autofocus kai flash

πηρα to s5230 μπορει να μου στειλει κανεις τισ ρυθμισεις για windf2go για να εχω προσβαση στο ιντερνετ απο το κινητο μου? ευχαριστω

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif

nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!!

Καλό είναι.

Για παράδειγμα, το καινούριο LG GD510 Pop (παρεμφερής συσκευή) έχει SAR 1,29 W/kg, δηλαδή υπερδιπλάσιο!

Τέλεια :happy:

Πενάκι δεν έχει, flash δεν έχει, autofocus δεν είμαι σίγουρος.

Το πενάκι είναι παντελώς άχρηστο μετά απο δυο τρεις μέρες παιχνιδιού ακόμα και για εμένα που δεν είχα ποτέ ξανά παρτίδες με οθόνες αφής. Τα κάνεις όλα με ένα δάχτυλο εύκολα.

Τώρα το να θέλεις τις τέλειες φωτό χαμηλού φωτισμού από all around κινητό των 137 ευρώ είναι λίγο άστοχο.

Μάλλον θέλεις μια πιο photo devoted συσκευή.

Καλημερα και απο μενα! Πριν μια εβδομαδα εγινα κατοχος της συσκευης, και μπορω να πω οτι ειμαι γενικα ικανοποιημενος..

Η εκδοση firmware που φοραει ειναι: S5230MAIG2

Δεν ξερω αν συμφωνειτε η' υπαρχει διαφορετικη εκδοση!

Το πενάκι είναι παντελώς άχρηστο μετά απο δυο τρεις μέρες παιχνιδιού ακόμα και για εμένα που δεν είχα ποτέ ξανά παρτίδες με οθόνες αφής. Τα κάνεις όλα με ένα δάχτυλο εύκολα.

Τώρα το να θέλεις τις τέλειες φωτό χαμηλού φωτισμού από all around κινητό των 137 ευρώ είναι λίγο άστοχο.

Μάλλον θέλεις μια πιο photo devoted συσκευή.

Αν αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα, στο πρώτο συμφωνώ, το έχω πει ήδη, στο δεύτερο συμφωνώ, το έχω πει ήδη, στο τρίτο, όπως καταλαβαίνεις, δε χρειάζομαι, το έχω πει ήδη.

Καλημερα και απο μενα! Πριν μια εβδομαδα εγινα κατοχος της συσκευης, και μπορω να πω οτι ειμαι γενικα ικανοποιημενος..

Η εκδοση firmware που φοραει ειναι: S5230MAIG2

Δεν ξερω αν συμφωνειτε η' υπαρχει διαφορετικη εκδοση!

Φίλε και το δικό μου που το πήρα τώρα αυτήν έχει, αλλά όπως λέει ένα παλικάρι λίγο πιο πίσω, του περάσαν διαφορετική έκδοση σε upgrade που έκανε.

Αν αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα, στο πρώτο συμφωνώ, το έχω πει ήδη, στο δεύτερο συμφωνώ, το έχω πει ήδη, στο τρίτο, όπως καταλαβαίνεις, δε χρειάζομαι, το έχω πει ήδη.

Σόρυ Τζίμις λάθος παράθεση :X

Αναφερόμουν στη Μπετίνα που ρώτησε για τα παραπάνω.

Επίσης να αναφέρω ότι και το δικό μου έχει την ίδια έκδοση λογισμικού.

Σόρυ Τζίμις λάθος παράθεση :X

Αναφερόμουν στη Μπετίνα που ρώτησε για τα παραπάνω.

Επίσης να αναφέρω ότι και το δικό μου έχει την ίδια έκδοση λογισμικού.

Δεν έγινε τίποτα φίλε. Στο παλικάρι στην παράθεση παρακάτω, βάλανε διαφορετικό firmware από όλους μας, αλλά δε ξέρω τι γίνετε με τα προβληματάκια που συνάντησα εγώ. Δεν απάντησε δυστυχώς.

Λοιπον το πηγα την Τριτη στο servise(smartec) στο Χαιδαρι για ανβαθμιση Firmware.Το πηρα χθες και το προβλημα με το bleutooth λυθηκε και γενικα ειμαι ευχαριστημενος.Το Firmware που μου περασαν ειναι το BDF1.

Έχω βρεί (αλλά δεν έχω δοκιμάσει) αυτό. Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πει αν δούλεψε.

Να ξέρετε παιδιά, τελικά το κατάφερα να δουλέψει και με τους google χάρτες. Επειδή ήθελε δουλίτσα, αν κάποιος συναντήσει δυσκολία θα χαρώ να βοηθησω.

εχω windows7 kai to pc suite δεν συνχρονιζετε με το κινητο. πειτε μου τι να κανω?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif

nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!!

Μην χρησιμοποιείς το cd που ήρθε μρ το κινητό σου, κατέβασε την τελευταία έκδοση από ed;v

http://www.samsung.com/gr/support/download/supportDown.do?group=&type=&subtype=&model_nm=GT-S5230&disp_nm=GT-S5230&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01013000&model_cd=&menu=download

Μηπως γνωριζει καποιος φιλος να μου πει, στο menu BT η λειτουργεια ασφαλειας, τι δουλεια κανει. Εχει 2 επιλογες [ενεργο - ανενεργο]....

Δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα παντως....

Δεν έγινε τίποτα φίλε. Στο παλικάρι στην παράθεση παρακάτω, βάλανε διαφορετικό firmware από όλους μας, αλλά δε ξέρω τι γίνετε με τα προβληματάκια που συνάντησα εγώ. Δεν απάντησε δυστυχώς.

Εγώ έχω την S5230MAIG2 και κανένα πρόβλημα πέραν του σπαστικού τηλεφωνικού καταλόγου. Στείλε του καλύτερα ενα ΠΜ με την ερώτηση μπας και το προσέξει πιο εύκολα.

Να ξέρετε παιδιά, τελικά το κατάφερα να δουλέψει και με τους google χάρτες. Επειδή ήθελε δουλίτσα, αν κάποιος συναντήσει δυσκολία θα χαρώ να βοηθησω.

Θα ήθελα να τους βάλω όταν βρω χρόνο. Αν δεν είναι πολύ περίπλοκο πόσταρε τον πιο απλό τρόπο με βήματα 1, 2, 3 κτλ

Θα το επιχειρήσω μόνος μου το απόγευμα πάντως!

Φιλαράκο(TziMmys79) εχω βάλει και εγω το προγραμματκι αλλα δεν μου φορτώνει τουσ χάρτεσ με τίποτα εχω κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα βήματα 1 προς 1 αν μπορεισ μες μου που ειναι το λάθος ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχήν, όταν ξεκινάει η εφαρμογή, σε ρωτάει αν της επιτρέπεις να έχει πρόσβαση στο κινητό σου. Είναι παραίτητο να πατήσεις ΝΑΙ, αλλιώς δε δουλεύει. Πρόσεχε, όχι την ερώτηση για να συνδεθεί στο internet, εκεί μπορείς να πατήσεις ΟΧΙ. Αλλά στη πρόσβαση στα δεδομένα σου, οπωσδήποτε ΝΑΙ. Αν το έχεις κάνει αυτό, δοκιμάζουμε άλλο.

Όταβ ξεκινάει η εφαρμογή μου λέει: "Mobile GMaps may acces read user data.Continue?"

Απο κάτω μου έχει τρείς επιλογές : 1)Allow ask once 2)Allow always ask 3)No,never ask.(επιλέγω την πρώτη)

Και κάτι αλλο που ήθελα να σε ρωτήσω.Στην σελίδα που επιλέγω την περιοχή που θα καλύπτει το GPS πατάω να μου δημιουργήσει το αρχείο με τουσ χαρτες(MGMapsCache) οταν μπαίνω στουσ φακέλους που εχει μέσα (GoogleMap_9,GoogleMap_8 κτλ.)είναι κενοί.

Όταβ ξεκινάει η εφαρμογή μου λέει: "Mobile GMaps may acces read user data.Continue?"

Απο κάτω μου έχει τρείς επιλογές : 1)Allow ask once 2)Allow always ask 3)No,never ask.(επιλέγω την πρώτη)

Και κάτι αλλο που ήθελα να σε ρωτήσω.Στην σελίδα που επιλέγω την περιοχή που θα καλύπτει το GPS πατάω να μου δημιουργήσει το αρχείο με τουσ χαρτες(MGMapsCache) οταν μπαίνω στουσ φακέλους που εχει μέσα (GoogleMap_9,GoogleMap_8 κτλ.)είναι κενοί.

Στο πρώτο ερώτημα, καλά κάνεις.

Στο δεύτερο, κάτι δε πάει καλά. Οι φάκελοι δε μπορεί να είναι κενοί. καταρχήν στο χάρτη επιλέγεις την περιοχή. κατεβάζει ένα μιρό αρχιάκη map, και μετά τρέχεις το gMapMaker το οπο'ιο θα φτιάξει το MGMapsCache αλλά με αρχεία .mgm μέσα.

(TziMmys79) Εκεί ειναι το πρόβλημά μου τότε, γιατί κατεβάζω το αρχειάκι map αφού εχω μαρκάρει την περιοχή που θέλω το τρέχω με το gMapMaker το οποίο μου φτοίαχνει τον φάκελο MGMapsCache αλλα όταν μπαίνω στα αρχεία είναι κενά και το μέγεθος του φακέλου λέει οτι ειναι 79kb που σίγουρα δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...Μπορείς να με βοηθήσεις με την παραπάνω παραξενιά?????

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :)

Κάνε φίλε ότι έκανα και εγώ. Για αρχή, μέχρι να πιάσεις καλά τη διαδικασία, μην προσπαθείς να κατεβάσεις όλη την Ελλάδα, αλλά μάρκαρε μόνο την πόλη σου. Στο zoom level για μία πόλη μόνο, βάλε 10 to 15, είναι αρκετό. Το level of detail άστο fast and rough και το type of maps άστο επίσης στο google road maps. Πατάς το generate και κατεβάζεις το μικρό αρχειάκι .map που λέγαμε.

http://img16.imageshack.us/img16/615/72262633.jpg

Μετά τρέχεις το gMapMaker. Το max parallels βάλε το στο 5 με 6 και στο operating mode διάλεξε το "MGMaps mode,download titles using a .map file" Πατάς go, επιλέγεις το .map που κατέβασες και περιμένεις να κατέβει ο χάρτης.Κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό που θα σε βοηθήσει τρελά, ειδικά όταν θα πας να κατεβάσεις μεγάλο τμήμα-όλη την Ελλάδα ας πούμε- είναι να βάλεις για hash size 1 και tiles per file 16384.

• The title was changed to Samsung S5230 Tocco Lite / Star