Daydreamer Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Η αλήθεια είναι ότι με μπερδέψατε :o Τελικά με τη συνδεσμολογία να τα βάλω; :confused: Είναι 2 σκληροί και ένα ντιβιντί και ένας εγγραφέας σιντί. ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για εγγραφές ον δε φλάι. Ενδιαφέρομαι να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη ταχύτητα μεταγωγής από τον κύριο σκληρό και επίσης απροβλημάτιστες εγγραφές από τον εγγραφέα. Πείτε μου ξεκάθαρα πως πρέπει να τα χω; :worry: Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer ( 7 Φεβ. 2004 , 17:16) Η αλήθεια είναι ότι με μπερδέψατε :o Τελικά με τη συνδεσμολογία να τα βάλω; :confused: Είναι 2 σκληροί και ένα ντιβιντί και ένας εγγραφέας σιντί. ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για εγγραφές ον δε φλάι. Ενδιαφέρομαι να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη ταχύτητα μεταγωγής από τον κύριο σκληρό και επίσης απροβλημάτιστες εγγραφές από τον εγγραφέα. Πείτε μου ξεκάθαρα πως πρέπει να τα χω; :worry: Ξεκάθαρα: Primary Master: HDD 1 Primary Slave: HDD 2 Secondary Master: CD-Recorder Secondary Slave: DVD-Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 7 Φεβ. 2004 , 20:24) Ξεκάθαρα: Primary Master: HDD 1 Primary Slave: HDD 2 Secondary Master: CD-Recorder Secondary Slave: DVD-Rom Να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου; Γιατί Secondary Master: CD-Recorder Secondary Slave: DVD-Rom κι όχι Secondary Master: DVD-Rom Secondary Slave: CD-Recorder ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 το cd-rw κανει συμαντικοτερη δουλεια απο το dvd-rom, δεν νομιζεις ? ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Δεν έχει καμία σημασία ποιό θα βάλεις master και ποιό slave. Την ίδια δουλειά θα κάνουν και με τις ίδιες επιδόσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Εγω νομιζα οτι το πιο σωστο ειναι πρωτο καλωδιο: μαστερ σκληρος 1 σλειβ ντιβιντι καλωδιο 2ο: μαστερ σιντι ρικορντερ σλειβ σκληρος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Ξαναλέω ότι δεν έχει σημασία. Παλιότερα είχε σε κάποιες περιπτώσει μόνο, τώρα όχι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalokat Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 7 Φεβ. 2004 , 21:47) Εγω νομιζα οτι το πιο σωστο ειναι πρωτο καλωδιο: μαστερ σκληρος 1 σλειβ ντιβιντι καλωδιο 2ο: μαστερ σιντι ρικορντερ σλειβ σκληρος 2 file mou auto einai teleios lathos giati kolas panw stin idia kalodiotenia siskeues me diaforetiko ATA ara lathos epikoinwnia siskeuwn me mitriki kathos kai siskeuwn metaxi tous. :wacko: Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. http://www.texnokosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Ego pantos exo sindemeno ton sklhro pou ton exo Master mazi me to DVD pou to exo Slave....se ena IDE kai sto allo IDE exo to Recorder mono tou kai to exo os Master!!! Einai kalh syndesmologia ayth??? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αυτήν είχα και γω αλλά άμα βάλω 2ο σκληρό που θα πρέπει να μπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 an balo deytero sklhro anagastika tha sindeso tous 2 sklhrous mazi protos pou tha kanei kai to boot tha einai Master kai o deyteros se Slave sto proto IDE kai sto deutero IDE DVD se master mazi me recorder se Slave!!! Alla apo oti exo diabasei kai akousei ayth h sundesmologia dvd kai recorder mazi prokaloun provlima sto onthe fly cd !!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalokat Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 file master recorder kai slave DVD exw xelarigiastei na to grafw Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. http://www.texnokosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Παιδιά,πολύ απλό,στο ίδιο καλώδιο σκληρός και dvd με master τον σκληρο και το cd-r ξεχωριστά σε άλλο ide,αυτό φυσικά εάν έχουμε 1 σκληρο,1dvd και 1cd-r.Aν έχουμε 2 σκληρούς και τα υπόλοιπα τότε τον σκληρό που bootάρει το σύστημα τον βάζουμε με το cd-r και τον άλλο σκληρό με το dvd(με αυτή τη συνδεσμολογία έχω δει ripping και coding mp3 με ταχύτητα 34x με το musicmatch6).Προσωπικά έχω 1 scsi(scsi160/18,4G) στις 10000rpm ένα σκληρό ide(ata100) 160G,ένα cd-r,ένα dvd-r,και ένα dvd.Έχω boot τον scsi,τον σκληρό μαζί με το dvd-r και το dvd μαζί με το cd-r.Το μηχάνημα πετάει,είναι με P3/800,512ram με ΧP πάνω και σε όσα μηχανήματα έχω κάτσει(μέχρι P4/2,6 ) μου φαίνονται καβουρδιστήρια(δεν μιλάω για παιχνίδια)και έχω κάτσει σε πολλά!!!Το παραδέχονται όσοι έχουν κάτσει στό μηχάνημα μου.Το έχω setάρει από τον Σεπτέμβριο και χαλαρά πετάει.Τελικά ο scsi είναι όλα τα λεφτά.Έσκασα πόλλα για να τον πάρω αλλά άξιζε τον κόπο,είναι επίσης μια επένδυση που δεν πρόκειται να κλαίς τα λεφτά σου ακόμα και μετά από 5 χρόνια.Αν κάποιος δεν παίζει παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις τότε καλύτερα να δώσει λεφτά για scsi παρά για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalokat Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 file auta pou grafeis den stekoun me tous kanones tis ilektronikis. den xerw ti exeis dei. alla einai anikousta opws xanaeipa siskeues me diaforetiko ATA stin idia IDE filika akalokat Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. http://www.texnokosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akalokat ( 8 Φεβ. 2004 , 11:14) file auta pou grafeis den stekoun me tous kanones tis ilektronikis. den xerw ti exeis dei. alla einai anikousta opws xanaeipa siskeues me diaforetiko ATA stin idia IDE filika akalokat Σε ποιόν αναφέρεσαι?Σε ποιόν απαντάς? Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akalokat ( 8 Φεβ. 2004 , 11:14) file auta pou grafeis den stekoun me tous kanones tis ilektronikis. den xerw ti exeis dei. alla einai anikousta opws xanaeipa siskeues me diaforetiko ATA stin idia IDE Όταν λες διαφορετικό ΑΤΑ τι ακριβώς εννοείς; Γιατί αν εννοείς τα διάφορα modes (ΑΤΑ33,66,100,133), έγραψα προηγουμένως τι ακριβώς ισχύει και βλέπω ότι δεν ασχολήθηκε κανείς: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 7 Φεβ. 2004 , 14:00) Είδα στην προηγούμενη σελίδα να γράφονται κάποια πράγματα που δεν είναι εντελώς σωστά. Οι motherboards που δεν είναι πολύ παλιές, έχουν IDE controllers οι οποίοι υποστηρίζουν περισσότερα από ένα modes ανά κανάλι. Δηλαδή αν έχουμε έναν controller που υποστηρίζει μέχρι ΑΤΑ133 και έχουμε βάλει π.χ. στο primary έναν δίσκο ATA100 και ένα DVD ΑΤΑ66, το καθένα θα δουλεύει στο δικό του mode. Δεν θα δουλεύουν και τα δύο σε ATA66. Σε αρκετά πιο παλιά motherboards, υπήρχαν IDE controllers που υποστήριζαν μόνο ένα mode ανά κανάλι. Γενικά πάντως καλό είναι να μην βάζουμε δίσκο μαζί με CD/DVD όχι γιατί υποστηρίζουν διαφορετικό ATA, αλλά επειδή το πρωτόκολλο ATAPI που χρησιμοποιούν τα CD/DVD είναι διαφορετικό από το πρωτόκολλο που χρησιμοποιούν οι δίσκοι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts