Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

FREAK_OF_NATURE!

Από τις μορφές του myphone!!!

Εκτός από την φοβερή υπογραφή , όταν postάρει... postάρει!

Και όλος ο κόσμος γουστάρει!!!

ola ayta....EGW?? :wacko: :blink:

kale mhpos me mperdeyeis me kanan allo h kamia allh?axmmm..akous gkr41??telika de me misei olo to forum alla to miso:p

tnx anyway

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξεχασα να συμπληρωσω τους Nrg, minovg, soublaki-3- και Dimitris79 για την ομαδα που ολοι τοσο αγαπαμε αν κ μας πληγωνει κ γουσταρουν να το δειχνουν!!

Όλοι γίναμε μια παρέα. ;) Τους αδελφικούς μου χαιρετισμούς. :)

Το καλύτερο μέλος του forum είναι ο OveLix, αλλά και ο Trobocop ® που τελευταία δεν μας πολυτιμάει, ο Βασίλης και ο Aimilios(AtWork).

ΧΜΜΜΜ! Τέο ολέ Τέο όλε Hunter rulez, Christ-k Χριστάρααααα, τον Sakisplayer Σάκηηηηη την Νάνσυ μας (κακιασμένοοοοο) και οι Αλέξηδες φοβεροί και οι δύο (trobo & Alexkass)

Συνεχίζω με τον Trobocop τον οποίο και γνώρισα στο myphone meeting που κάναμε στη Τρίπολη...

Στα γρήγορα αν και θα ξεχάσω αρκετούς (τυχαία η κατάταξη):

...

Trobocop®

...

Trobocop®

Spuros86

Hunter

Ovelix

Lewton

και οτον βασιλη φυσικα.

ρε γαμωτο εχω ξεχασει τους μισους μιλαμε,τι κακο κι αυτο.μα αληθεια ποιος ο σκοπος του θεματος.

...

Trobocop

...

Τrobocop,ταξιδιωτης,Bayern7,aimilios,Βασιλης,Didimos,MultiPetros,ΑgentM,mario_fit.

Σειρά μου:

4)Trobocop®

ήταν ο μόνος που είχε έρθει στο meeting στην Τρίπολη...

Κι εγώ σας αγαπάω όλα τα παιδιά στο myphone.Νομίζω έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία "ηλεκτρονική" παρέα :cool:

Trobbocop® (πολύ επιβλητική πένα και καλά επιχειρήματα)

Ξεχνάω αρκετούς σίγουρα

τον Οβελιξ και τον Ξυλοκοπ (γνωστοτερος ως Trobocop),

Ας πώ και εγώ κάποιους...:

...

9)Trobocop®

...

.........ας με συγχωρέσουν όλοι όσοι ξεχνάω-δεν έγινε επίτηδες..... :)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Με τιμάτε πολύ με την ψήφο σας. :) :O

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να μου στείλετε με πμ τον αριθμό του λογαριασμού σας για να σας στείλω τα €€€ όπως συμφωνήσαμε. :p :D :w00t:

Einai kai to nick pou m aresei :p Anyway nai 7 meres mono ego erxomai apo thessaloniki tora gia na tous do ti les tora...

:cool: :up:

Εγώ και σε άλλη χώρα να έμενα θα ερχόμουν να τους δώ,γιατί το θέμα έίναι να τους δείς να παίζουν Ελλάδα ;) Θα τα δούνε όλα οι Slipknot από το κοινό πιστεύω :cool:

[offtopic]

Μόνο το wait and bleed αξίζει ή κάνω λάθος;

[/offtopic]

Κάνεις λάθος! :D Όλα αξίζουν!!

Ακούς Tool και όχι Slipknot?Ντροπή! :mad: :p

Επίσης να προσθέσω τους Tele-phonic και Undertow γιατί ακούνε καλή μουσική! :cool:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

KaraLRS (ax ta papoutsakia pou postareis)

VasiliosAthens

zaza

`trapped

Ευχαριστώ ΜiuMiu. Κι εσύ να ξέρεις πως κρατάς μια θέση στην νετ-καρδιά μου, ειδικά με τις fashion επιλογές σου. hehe

It's what you do to me..

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω τον `trapped, και ομολογώ ότι το κάνω γιατί έχω σαν απώτερο σκοπό να του ζητήσω ένα ρουσφέτι ή έστω να μη μου κόψει το επίδομα που μου δίνει....

Τέτοιο συμφέρον :this: :p

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω τον `trapped, και ομολογώ ότι το κάνω γιατί έχω σαν απώτερο σκοπό να του ζητήσω ένα ρουσφέτι ή έστω να μη μου κόψει το επίδομα που μου δίνει....

Τέτοιο συμφέρον :this: :p

Τέτοιο γλύψιμο πλέον.. αμαν :shifty: :p

Ευχαριστώ αγαπητή :) Εσένα δεν νομίζω να χρειάζεται να σε βάλουμε σε λίστες. Άλλωστε, ολοι σε αγαπάμε [όχι, δεν θα σου πώ το συμφέρον. ] :O

It's what you do to me..

Τέτοιο γλύψιμο πλέον.. αμαν :shifty: :p

Ευχαριστώ αγαπητή :) Εσένα δεν νομίζω να χρειάζεται να σε βάλουμε σε λίστες. Άλλωστε, ολοι σε αγαπάμε [όχι, δεν θα σου πώ το συμφέρον. ] :O

Το ξέρω εγώ το συμφέρον, μην ανησυχείς :p :D :D

Ενδιαφέρον μου ακούγεται να γράψουμε, όχι ακριβώς για τα μελη που δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα (θα κλειδωθεί πριν καλά καλά ανοίξει), αλλά κατι παρεμφερές, που αφορά λχ εμάς.

Πχ εγώ ξέρω ότι εχω μια τάση "ξερολίασης" πάει να πει ότι τα ξέρω όλα :p Δε βρίσκω όμως κατι άλλο ιδιαίτερα ενοχλητικό πάνω μου. Και λέει ο φίλτατος Mario_fit "τι λες βρε Garfield που είσαι και απότομη και νευρική". :)

Σας αρέσει ή θα πλακωθούμε στο τσάκα τσάκα?

σε δικαιολογώ :rolleyes:

άντε ας πω και γω...

florina_peris , mplip ,kallitexnis, βασιλης , ahill , tomorrow , woudoulis , freak , dem , giannis 42 , kakiasmeno , hunter , agent m ,χουρχου , γκρικ τσαρμ , όλοι γενικώς της "πατάτας " :D :rolleyes:

όλοι κατα βάθος είμαστε καλά παιδιά :tease: :secret:

απορώ πως το έκανα αυτό εγώ

:X :O

ξέχασα να αναφέρω τον πολυαγαπητό yannisg :D

ax !!! θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές στην πατάτα , όπου με ενα ( και καλά ενα .. :tease: ) σμαιλ καταλάβαινε τι ήθελε να πει ο άλλος :cry:

KaraLRS (ax ta papoutsakia pou postareis)

Ειστε τυχεροι που εχω δυσκολο Nickname και δεν θυμαστε αλλιως θα ειχα βγει ανετα ο πιο συμπαθητικος τύπαρας εδω μέσα :lol: :lol: :lol:

Μονο η MiaouMiaou με θυμηθηκε.ατεμη κοινωνία.

Powerz Που εισαι???τοσο καιρό μαλώναμε!!!αχάριστε κόσμε.... :p :p

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Ενδιαφέρον μου ακούγεται να γράψουμε, όχι ακριβώς για τα μελη που δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα (θα κλειδωθεί πριν καλά καλά ανοίξει), αλλά κατι παρεμφερές, που αφορά λχ εμάς.

Πχ εγώ ξέρω ότι εχω μια τάση "ξερολίασης" πάει να πει ότι τα ξέρω όλα :p Δε βρίσκω όμως κατι άλλο ιδιαίτερα ενοχλητικό πάνω μου. Και λέει ο φίλτατος Mario_fit "τι λες βρε Garfield που είσαι και απότομη και νευρική". :)

Σας αρέσει ή θα πλακωθούμε στο τσάκα τσάκα?

Συμφωνώ και επαυξάνω. :p

Ασε soublaki-3 μου, γιατί απ' ό,τι μου έγραψε κι η ΓρεεκΨηαρμεδ (καλά, πέθανα, έτσι γράφεται καθ' ότι ξέχασα να γυρίσω το πληκτρολόγιο) :lol: GreekCharmed θα πλακωθούμε στο τσάκα τσάκα και θα το χουμε βάρος στη συνείδηση μας.. :O

ΑΛΛΑ, επειδή σε συμπαθώ ιδιαιτέρως, προτείνω να γράψεις τα δικά μου ελαττώματα (εκτός απο τα προαναφερθέντα βέβαια).

Βρίσκεις κάτι, έ? ε? Βρίσκεις? Οχι πες μου, ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ??? :D

Θα ήθελα να σας αποτρέψω από κάτι τέτοιο. Το θέμα όπως είναι έχει περάσει ξυστά 2-3 φορές από τον κλειδαρά. Ηδη έχω διαβάσει ποστ του στυλ π.χ. "Γιατί είπες ότι συμπαθείς τον τάδε και όχι εμένα" και κάτι παρόμοια...

Γενικά δεν βλέπω τη χρησιμότητα του thread εκτός από τη δημιουργία έντασης και "ομάδων" μέσα στο φόρουμ. :worry:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Ναι, γιατί κρύβεις τα χρόνια σου; :p

Θα μπορούσα να ήμουν μαμά σου :p Ισως και γιαγιά σου :p :p

Και τώρα ΑΜΕΣΩΣ σε διαγράφω απ΄τη λίστα μου και σε "περνάω" στη Μαύρη Λίστα. :D Που θα μου πεις για την ηλικία μου :D

Vampyre απολογούμαι: εγώ έκανα την (άκαιρη) πρόταση και σκοπό είχε, όχι βέβαια τις ομάδες ή ό,τι άλλο έγραψες, αλλά αν η διάθεση αυτού που έγραφε ήταν καλή, υποθέτω καταλαβαίνεις το νόημα του thread. Εμένα δε θα μου κακοφαινόταν, αν κάποιος μου έλεγε ότι είμαι λ.χ. είρων, αν φυσικά η πρόθεση του ήταν να μου το επισημάνει και όχι να με πειράξει (και αυτό φαίνεται φυσικά).

Αλλά εκ των υστέρων βλέπω ότι αυτό είναι ανέφικτο, οπότε, τέλος. :)

Οι πιό συμπαθείς για μένα χρήστες και ΜOD:

1) Florinaperis γιατί είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών!!

2) GR41 γιατί είμαστε ομόσταυλοι :D (μην ακούσω κίχ :X )!!

3) Garfield γιατί έχουμε τό ίδιο ενδιαφέρον όσον αφορά το παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο!!

4) Nelly γιατί με έχει βοηθήσει πολλές φορές!!

Θα επανέλθω όταν πρέπει!!

Οι πιό συμπαθείς για μένα χρήστες και ΜOD:

1) Florinaperis γιατί είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών!!

2) GR41 γιατί είμαστε ομόσταυλοι :D (μην ακούσω κίχ :X )!!

3) Garfield γιατί έχουμε τό ίδιο ενδιαφέρον όσον αφορά το παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο!!

4) Nelly γιατί με έχει βοηθήσει πολλές φορές!!

Θα επανέλθω όταν πρέπει!!

Σ' ευχαριστώ :) . Την ατάκα όμως του Καλογήρου, ακόμα να τη βρούμε :) . Μη νομίζεις πως το ξέχασα, ακόμα την ψάχνω..

• 3 months later...

Eνα κλείδωμα, με παρέπεμψε εδώ.

Εχω συμπαθήσει τις λίγες αυτές μέρρες τον laios23 καθώς και τον PP6210,για την βοήθειά τους στην έρευνα αγοράς που κάνω.:)

Αργότερα,σίγουρα κι αλλους.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

εγω πιστευω οτι αυτο το site εχει μεγαλη επιτυχια διοτι εχει διαφορετικα ατομα με διαφορετικες αποψεις ο καθενας μας αλλα σχεδον ολοι εχουμε κοινα ενδιαφεροντα με πρωτο την αγαπη μας για το myphone εγω δεν διαλεγω κανεναν σχεδον ολους τους εχω συμπαθησει τους αλλους λιγους δεν ετυχε να μιλησουμε σε κανενα thread :p αυτα απο εμενα :)

Επανέρχομαι πάλι με τον `trapped, γιατί μου αρέσει πααρα πολυ αυτό το χαλαρό που έχει (και το ζηλεύω απίστευτα) και γιατί μου αρέσουν οι απαντήσεις που δίνει. :)

(Μιας και το αλλο θεμα κλειδωθηκε, θα απαντησω εδω )

Εχω συμπαθω ιδιαιτερως τον Petros_The_Great και τον mcde (για τις αντρικιες απαντησεις που δινει) και τον PMNEDM και την Tinkerbell που εχει να μπει καιρο!

Ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβες τι εννοουσε ο JustMe! :p

Λοιπον, συμφωνα με το πρωτο του Post επρεπε να αναφερεις καποιο ατομο που:

α) Να συμπαθεις ιδιαιτερως

β) Να μην σε συμπαθει αυτος/η!

Οσον αφορα το α) σκελος, δεχομαι οτι με συμπαθεις, και μαλιστα με μεγαλη μου χαρα! :D :happy: Το β) ομως που το ειδες; :worry: :w00t: Μια χαρα σε συμπαθω (και σε εκτιμω...)βρε ! :!: :cool:

Υ.Γ: Οσον αφορα την Tinkerbell, και το γεγονος οτι εχει να γραψει κανα διμηνο, ενα "σχολιο" θα κανω... :( :cry:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Χε χε! Το καταλαβα αφου ειχα πατησει την "Υποβολη Απαντησης", οποτε ηταν λιγο αργα!

Για δυο πραγματα ειμαι σχεδον σιγουρος.

1. Εαν συμπαθουσαμε καποιον που δε μας συμπαθουσε, δε θα τον συμπαθουσαμε!

και

2. Υπηρχε περιπτωση να ξερουμε οτι δε μας συμπαθει;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

και

Για μένα δηλαδή που με συμπαθείς, είσαι σίγουρος ότι σε συμπαθώ; :lol:

(πλάκα κάνω, μην κατεβάσεις μούτρα πάλι) :rolleyes:

Με τη σειρά μου λοιπόν, συμπαθώ πολύ κόσμο εδώ μέσα, όπως την αγαπημένη μου mod nelly, τον dromeas, τον Blueboy που σπάει τα νεύρα της Νέλλης, τον GreekAeras, τον Poseidon2004, τον Stephen και τον gkr41 που δεν τους ξέρω καλά αλλά υποσχέθηκαν να μου βρουν δουλειά ( ;) ), ακόμα και σένα βρε swiffer :p αλλά...

άνετα θα κυκλοφορούσα στο δρόμο με μπλουζάκι που θα έγραφε crazy_4 :) Καλά μη φωνάζετε οι υπόλοιποι :p όλοι ίσοι κι όμοιοι νομίζετε ότι είστε :p υπάρχουν και αδυναμίες :cool:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Χε χε! Το καταλαβα αφου ειχα πατησει την "Υποβολη Απαντησης", οποτε ηταν λιγο αργα!

και

Ενταξει...συγχωρεμενος τοτε! (Που θα μου πεις εμενα οτι δεν σε συμπαθω κιολας! :p )

1. Ναι, ειναι πολυ πιθανο να ισχυει αυτο που λες. Αναλογως θα πω κι εγω οτι μαλλον ειναι απιθανο να συμπαθεις καποιον ο οποιος σε αντιπαθει! Προφανως για να τον συμπαθεις τα "βρισκετε" σαν χαρακτηρες! ;)

2. Σαφως! :!: Δεν εχεις δει ατομα στο φορουμ που να δειχνουν ο ενας στον αλλον οτι αντιπαθιουνται; Ή αν ξερεις οτι αλλος σε συμπαθει και εσυ δεν τον μπορεις, απλα προσπαθεις να τον "αγνοεις" (ειδικα σε φορουμ δεν θα πρεπει να ειναι και δυσκολο! :cool: )

Υ.Γ: Α ολα κι ολα Πετρο! Οι moderators πρεπει να ειναι αδεκαστοι! Ολους να τους βλεπουν ισους, κτλ... :cool: (Αν δεν το καταλαβες, προσπαθω να αναβαθμιστω = Να γινω moderator στη θεση του moderator! :w00t: :lol: )

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...