garfield Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Lik kai Kotetsi ασφαλώς, με βοηθήσανε απίστευτα πολύ στην αλλαγή εικονιδίων του Μ65 μου και με ξε-αγχώσανε επίσης απίστευτα. Freak, Elgia, Frecles και όλη τη γυναικοπαρέα του thread, περνάμε πραγματικά όμορφα και μπορούμε να λέμε από τα πιο αστεία μέχρι τα σοβαρότερα. Τέλος τα παιδιά (λόγω αλτσχάιμερ, δεν θυμάμαι τα ονόματα τους, ας μου το συγχωρέσουν), που μου στέλνουν τα τραγούδια που ζητάω. :) Και τον Bayern γιατί όταν βρισκόμαστε σε κοινά thread με κάνει και γελάω με τα σχόλια του. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy,VIDEOMIX,amelidis,Alexkass,v@gelis,gregorisvas,killing_you2,pininfarina, JustMe,bill_viper,konstantinos bei,JuNiOr,DrGus,john74,nikosgonzalez,Johner και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. :) τωρα θα περασω στις γλυκητατες κοπελιες :love: του myphone που ειναι οι powerz,menellia,ntinouli,Tinkerbell,michelle,markella,nantia και freak of nature που τις θεωρω πραγματικα πολυ καλες κοπελες. :) βασικα υπαρχουν κι αλλα παρα πολυ καλα παιδια που αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι για να γραψω,παντως χαιρομαι και ειναι τιμη μου να ειμαι μελος του myphone οπως επισης τιμη μου να συνομιλω μαζι σας παιδια κι ας ερχομαστε και σε διαφωνιες που και που. :p Αχαχαχ! Τι σου είναι οι άνθρωποι ξεχνάνε εύκολα! Καλά βρε δεν θυμάσαι όλο το καλοκαίρι που με τραβολογούσες με pm να σε βοηθήσω για τα κινητά και για το πώς να κάνεις download; :D :p Κανείς δεν με θυμάται πέρσι το καλοκαίρι έκανα την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μην σας λείψει κανένα παιχνίδι και πρόγραμμα για το κινητό σας! Αλλά δεν το εκτιμήσατε! :cry: Για τους λίγους που θυμούνται: clubs.pathfinder.gr/6600games Ένα πληγωμένο μέλος του myphone :shifty: :X only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Αχαχαχ! Τι σου είναι οι άνθρωποι ξεχνάνε εύκολα! Καλά βρε δεν θυμάσαι όλο το καλοκαίρι που με τραβολογούσες με pm να σε βοηθήσω για τα κινητά και για το πώς να κάνεις download; :D :p Κανείς δεν με θυμάται πέρσι το καλοκαίρι έκανα την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μην σας λείψει κανένα παιχνίδι και πρόγραμμα για το κινητό σας! Αλλά δεν το εκτιμήσατε! :cry: Για τους λίγους που θυμούνται: clubs.pathfinder.gr/6600games Ένα πληγωμένο μέλος του myphone :shifty: :X ειδες που εγραφα οτι εχω ξεχασει κι αλλα παιδια? :D φυσικα και o teorizo που πραγματικα με ειχε βοηθησει πολυ.οχι και πληγωμενος βρε φιλε μου :p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 RouKouNas is the BEST :) :) :) :D B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Jamez29 Mario_fit Ταξιδιώτης22 Sallax PMNEDM Nrg Swiffer :) http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 λοιπον roykounas,manos the greek,mario-fit,kostakiss,varx,nrg,dimitris 69,george80,poseidon,resurection boy,VIDEOMIX,amelidis,Alexkass,v@gelis,gregorisvas,killing_you2,pininfarina, JustMe,bill_viper,konstantinos bei,JuNiOr,DrGus,john74,nikosgonzalez,Johner και denior ειναι απο τα αγαπημενα ονοματα του myphone που θυμαμαι για τωρα φυσικα υπαρχουν κι αλλοι. :) Ευχαριστω πολυ Φιλε.. :O Xμ...με μεγαλωσες κατα 10 χρονια,αλλα δεν πειραζει... Δεν ξερω ποια ειναι τα καλυτερα μελη στο σαιτ(εξαρταται πως καταλαβαινει ο καθενας αυτη τη λεξη),οποτε το πιθανοτερο ειναι να αδικησω πολλους/ες εδω μεσα...ας πω ομως ορισμενα ονοματα... :) Nrg,Minovg,mario_fit,Roykoynas,taksidiotis & αρκετοι ακομα που θα γραψω καποια αλλη φορα... ;) Ευχαριστω Πολυ Δημήτρη :O και sorry φιλε που σε μαγαλωσα.. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 RouKouNas is the BEST :) :) :) :D Γεια σου ΦΙΛΕ Γ.!!!! :up: :yahoo: Σε ευχαριστω πολυ..!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Γεια σου ΦΙΛΕ Γ.!!!! :up: :yahoo: Σε ευχαριστω πολυ..!! :O ΦΙΛΕ μου η αληθεια να λεγεται!!! :D B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 και γιατι να μην σε βαλω φιλε μου :) επισης ξεχασα τους greek aeras και mplip.παντως ημαστε κατι παλικαρια εδω μεσα :D Ευχαριστώ φίλε.. Να σαι καλά :) Παρομοίως (ξεχνάω και εγώ μέλη (αν και νέος :O :p )) Όπως και την LIB που ξέχασα :) Είμαστε-είμαστε :p :p (κάτι παλικάρια εδώ :lol: )! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 εγώ πάντως κατέχω μια [μπορεί και δυό] συμπάθεια προς εσένα.http://www.greekforum.de/forum/images/smilies/wow.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/yaya.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/hb.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/hug.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/mrstraetz.gifhttp://www.greekforum.de/ubb/graemlins/inc.gif thx!! http://www.langkawi.dk/smileys/b211.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Jamez29 Mario_fit Ταξιδιώτης22 Sallax PMNEDM Nrg Swiffer :) {PMNEDM hugs and kisses Tinkerbell!!! :p :love: :up: } Thanks! Εγω συμπαθω ιδιαιτερα την Tinkerbell ,τον faithless,την Nelly και τον KCB,ενω παντα απολαμβανω τις αποψεις των kostas@sl45i,Ovelix,lewton,και shodanjr_gr. Συνολικα ομως (βασει αποψεων,φιλικοτητας,χρησης greeklish ή μη,εριστικοτητας,κτλ) τελικα θα κατεληγα μαλλον ή στον faithless, ή στον lewton. :up: :happy: Οφειλω να ομολογησω παντως οτι με κανεναν δεν συναντησα το παραμικρο προβλημα και οτι υπαρχουν απειρα ατομα που κανουν το forum καλυτερο.... ;) :D Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 resurection_boy DENIOR jog You guys RULE! :cool: Θενξ μαν έχουμε και λέμε john_vla Ovelix (καυστικότατος με πολύ καλές παρατηρήσεις και πολύ καλά σχόλια) BestMan(απλός,ήρεμος,μορφωμένος) ifrit mplip^ bloodsucker Roukounas Bayern7 (αν και γαύρος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Λοιπόν εγώ αναθεωρώ,και έχω να πω:greek_aeras,Sirch,Dem,Expose_Bone,jog,Flamenerve,dogas και ο Woca.Ξέχασα,όλα τα κοριτσάκια από το γυναίκες του foroum. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Nα και η δική μου λίστα `trapped (e-κολλητός) intelX86 (καλοκαίρι rulez) Mario_fit (άψογες και πολύ διπλωματικές απόψεις) mplip^ (τον συμπαθώ πολύ) Mike-Dee (Scouts rulez) kostas@sl45 ;) Jog (u rock my word) Ταξιδιώτης22 :) kakiasmeno :rolleyes: Και βέβαια η αγαπημένη μου Cristina edit Let me add some more users Tomorrow (o expert για i-handsets και γενικότερα πολύ καλός) Tinkerbell ;) :D :cool: Manos the Greek ;) Xourxoulitsos :cool: Hunter (δεν εχουμε μιλήσει πολύ αλλα τον εκτιμώ :) ) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Nα και η δική μου λίστα `trapped (e-κολλητός) intelX86 (καλοκαίρι rulez) Mario_fit (άψογες και πολύ διπλωματικές απόψεις) mplip^ (τον συμπαθώ πολύ) Mike-Dee (Scouts rulez) kostas@sl45 ;) Jog (u rock my word) Ταξιδιώτης22 :) kakiasmeno :rolleyes: Και βέβαια η αγαπημένη μου Cristina Πως σε ξέχασα φίλε! :( :( Θενξ,και σου δίνω την ψήφο μου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Jamez29 Mario_fit Ταξιδιώτης22 Sallax PMNEDM Nrg Swiffer :) +poseidon2004 που κι εγώ τον ξέχασα :O thnx παιδιά σε όσους με έβαλαν :* <3 http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Το καλύτερο μέλος του forum είναι ο OveLix, αλλά και ο Trobocop ® που τελευταία δεν μας πολυτιμάει, ο Βασίλης και ο Aimilios(AtWork). Από τους υπόλοιπους ξεχωρίζω τον jois21, τον kostas@sl45i, τον Nrg, όλους από το F1 thread και δη τον elteo (Renault!) και τον gkr41 (κι ας είναι McLaren), τον minovg, τον mplip^, τον rigasnic, τον Alexel, τον PMNEDM (που με ψήφισε :) ), τον emufear, τον papajohn, τον Ryback3 και τον Surfer. Tέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους TN97 και EchiDNA για την πολύτιμη βοήθειά τους στο Siemens forum και τον mcde για το Computing forum. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 poseidon2004 φιλε μου σε ξεχασα Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunder Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 αν και δεν μπαινω συχνα λογω υποχρεωσεων ψηφιζω ταξιδιωτης22 που ειναι παιδι αστα να πανε και φιλος.ολοι ομως ειστε πολυ καλοι ζησε το σημερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Τα πρωτα 2 ονοματα ειναι τυχαια ετσι? :D :p Τωρα το καλυτερο ειναι λιγο..καπως! Εγω θα πω αυτους που συμφωνω με τα λεγομενα τους: Dimitris69 :whistle: minovg και AgentM, tomorrow, amelidis και ολους τους @thessaloniki mycars&bikes drgus hunter κλπ κλπ :yahoo: Σε ευχαριστώ φίλε μου. :) :O Ωραίο συναίσθημα. :rolleyes: Όντως είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον μέσα από τα forums μιας και υπάρχουν πολύ καλά παιδιά. :) Εγώ με τη σειρά μου να ψηφίσω Nrg, Lewton, VarX & Mario_fit για τις απόψεις και τα επιχειρήματά τους και τους Bayern7,hostolis & johner επειδή ρίχνουμε πολύ γέλιο στο mIRC. :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν αν και τώρα δεν δραστηριοποιούμε πολύ στο forum (βαριέμαι που ζω δλδ) Ψηφίζω τον Gregorysvas (Γαμώ τα παιδιά μιλάμε πολύ στο τσάτ) τον poseidon2004 (πολύ καλό παιδί επίσης μιλάμε στο msn) τον ταξιδιώτη22 (you rock πατριώτη) τον Χάρη killer_instict Haris_led (πολύ καλό παιδί μιλάμε τσατ μσν και τα έχουμε πει και από κοντά) ΤΩΡΑ!!!! ΧΜΜΜΜ! Τέο ολέ Τέο όλε Hunter rulez, Christ-k Χριστάρααααα, τον Sakisplayer Σάκηηηηη την Νάνσυ μας (κακιασμένοοοοο) και οι Αλέξηδες φοβεροί και οι δύο (trobo & Alexkass) Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν! :) :O :w00t: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Επειδή η μνήμη μου είναι για τα μπάζα και όλο και κάποιον θα ξεχάσω, δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα άτομα. Sorry! Πολλοί από το Sx1 thread το οποίο το έχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρό... χάθηκε το ενδιαφέρον για ψάξιμο του κινητού γαρ. Πάρα πολλοί από το My Cars & Bikes, όλοι οι τρελαμένοι εκεί μαζεύτικαν :p Και πολλά ώριμα μυαλά που συνάντησα εδώ στο chat & fun. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Ξεκινάω με agiorgitis , dimlou και FANTOM19 καθώς και οι 3 είναι συμπολίτες και πολύ καλοί φίλοι μου... Συνεχίζω με τον Trobocop τον οποίο και γνώρισα στο myphone meeting που κάναμε στη Τρίπολη... Και τελειώνω με τον Poseidon τον οποίο ξέρω αρκετό καιρό μέσω ίντερνετ, τον γνώρισα και απο κοντά πρόσφατα σε μια Πανελλήνια Προσκοπική δράση Αυτά! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Στα γρήγορα αν και θα ξεχάσω αρκετούς (τυχαία η κατάταξη): Xourxoulitsos Bayern7 Mario_fit elteo Trobocop® Spuros86 Hunter Ovelix Lewton dimangelid sallax jane_butterfly kakiasmeno powerZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Trobocop® Spuros86 Hunter Ovelix Lewton και οτον βασιλη φυσικα. ρε γαμωτο εχω ξεχασει τους μισους μιλαμε,τι κακο κι αυτο.μα αληθεια ποιος ο σκοπος του θεματος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts