VIDEOMIX Δημοσιεύτηκε February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2004 Επειδή δεν πρέπει να υποτιμάμε και τουs απλούs χρήστες και μέλη, ας κάνουμε και ένα άτυπο γκάλοπ για τα μέλη που δεν είναι mod's, σάν αυτό που ήδη υπάρχει για τους moderators. :) Ξεκινάω λοιπόν. Ως συνολική παρουσία, συμπεριφορά, προσφορά, καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας μας και λοιπά, ξεχωρίζω τον Trobocop®. Ενας ακόμη φίλος που ξεχωρίζει στα δικά μου μάτια, για την ευγένειά του κυρίως, είναι ο jog. Και πολλά άλλα παιδιά όμωs ξεχωρίζουν σε διάφορους τομείς. Αναδείξτε τους. :) http://www.artistsuk.net/acatalog/mini-Asterix_Olympic_games.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 απλο ειναι - MsK :D Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Κι εγώ ψηφίζω Αλέξη,για το αστείρευτο χιούμορ του,για τις ορθές του σκέψεις κι αναλύσεις κι επειδή δεν είναι μονόχνωτος αλλά έχει μεγάλα αποθέματα συλλογισμών!!! :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Πάρα πολλά παιδιά έχουν πολύ καλή σκέψη και άποψη... γι'αυτό και το σαιτ είναι κόλλημα!!! ;) :) I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 6 Φεβ. 2004 , 12:22) Επειδή δεν πρέπει να υποτιμάμε και τουs απλούs χρήστες και μέλη, ας κάνουμε και ένα άτυπο γκάλοπ για τα μέλη που δεν είναι mod's, σάν αυτό που ήδη υπάρχει για τους moderators. :) Ξεκινάω λοιπόν. Ως συνολική παρουσία, συμπεριφορά, προσφορά, καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας μας και λοιπά, ξεχωρίζω τον Trobocop®. Ενας ακόμη φίλος που ξεχωρίζει στα δικά μου μάτια, για την ευγένειά του κυρίως, είναι ο jog. Και πολλά άλλα παιδιά όμωs ξεχωρίζουν σε διάφορους τομείς. Αναδείξτε τους. :) http://www.artistsuk.net/acatalog/mini-Asterix_Olympic_games.JPG Σε ευχαριστώ φίλε Σάκη.Ναι ο Αλέξης έχει τα πάντα πιστεύω και του αξίζει ο τίτλος :) Ευχαριστώ Σάκη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 ψηφίζω τον trobocop για το χιούμορ του! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATMAN Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 ego psifizo nantia giati leei kales atakes px: skordalia->den ftiaxnete apo patates alla mono apo skordo :!: kai cristina gia tin doulia pou kani sto mymusic edit: xehasa kai to mcloud logo tou koinou pathous me ta honda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KATMAN ( 6 Φεβ. 2004 , 14:37) edit: xehasa kai to mcloud logo tou koinou pathous me ta honda :D lol!!! thanx mate alla mallon den epiases akrivws to nohma tou topic! :D ps ela kai se kana meeting twn redliners...ela sto face 2 face sta megara tin kyriaki na gnwristeis kai me ta alla pedia. http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATMAN Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος McLoud ( 6 Φεβ. 2004 , 15:06) :D lol!!! thanx mate alla mallon den epiases akrivws to nohma tou topic! :D ps ela kai se kana meeting twn redliners...ela sto face 2 face sta megara tin kyriaki na gnwristeis kai me ta alla pedia. to exo piasi to noima tou topic milame gia tous aplous xristis pou xehorizi o kathenas;) oso gia tin kiriaki tha prospathiso na katevo alla me ti? o civicoulas den mou exi erthi akoma :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 enas para poly kalos xristis einai o iliasp kai ton diakrinw gia to asteireyto xioymor toy kai thn akatamaxhth gohteia toy....akoysa tipota apo kanenan??:D:D epishs enas akomh poly kalos xrhsths einai o MsK,den kserw an to kserete to paidi alla den postarei kai poly syxna,pantws einai koryfh!(tha me kaneis mod?co-mod?estw mesa sto staff tha me baleis?):D:D:D Pantws sobara twra(oxi oti den miloysa sobara prohgoymenws alla na mwre...mh me peite kai pswnio)psifizw SuRfeRCy! ciao.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Για την πάντα ευγενική στάση και παρουσία του ξεχωρίζω κι εγώ τον jog. :) Αν και μικρός αποφεύγει πολύ τους καυγάδες και τις κόντρες κι είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας εδώ μέσα. :) Επίσης όσον αφορά τη διασκέδαση, το χιούμορ και την εξυπνάδα φυσικά ξεχωρίζω τον trobocop (χωρίς {R} :p ) Στο ίδιο μήκος κύματος είναι οι πολλοί συμπαθείς johner και sallax. Πέρα από την πλάκα αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα παιδιά έχουν πάντα τεκμηριομένες απόψεις και στα σοβαρά θέματα. Λίγες εντυπώσεις για το computing: Απίστευτες πηγές πληροφοριών και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν είναι οι mcde, michpan και NikTG :cool: (Σίγουρα κάποιους ξεχνάω, απλά αναφέρω αυτούς που έρχονται εύκολα στη μνήμη μου :o ) Τέλος, θαυμάζω για τις απόψεις του και τα ποστ του τον lewton και επίσης μου αρέσουν οι πρωτότυπες πληροφορίες πληροφορίες που φέρνει ο φίλος μου dread και δίνουν αφορμή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο φόρουμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Τις τελευταίες μέρες είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα (όχι από κοντά) τον άνθρωπο msk και πρέπει να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από το πόσο κοντά μας νιώθει και είναι. Είναι πρόθυμος να απαντήσει σε οτιδήποτε τον ρωτήσετε και να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα. :) :) Η τελειοποίηση της υπογραφής μου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε δική του πρόταση :cool: Επίσης μου χει κάνει εντύπωση η πολύ μεγάλη διάθεση για βοήθεια του rigasnic και τα πολύ αναλυτικά και επεξηγηματικά ποστ του rip. Με έχετε εντυπωσιάσει παιδιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KATMAN ( 6 Φεβ. 2004 , 14:37) ego psifizo nantia giati leei kales atakes px: skordalia->den ftiaxnete apo patates alla mono apo skordo :!: :D thank uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu exw ksexwrisei arketous px Johner giati kanei fovera post k mou arese o gatoulhs sthn ypografh tou, o sallax giati einai kalo paidi, o DeathMatch gia tous filous APAFTOULHS pou ton sympa8w paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara poly apo mods klp Arximidh THE BEST kai offcourse NELLY :D aaaaa kai ton Ng78 alla aytos pou einai prwtos sthn kardia mou einai o ULTICOOL h alliws VALDER_THE_SAIYAN :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Εγω λεω τον Johner για την βοηθεια του στις εφαρμογες και απο mods... δεν ξερω ολοι ιδιο προφιλ εχουν σχεδον http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Bayernovlakas, pafman, supradin kai sallax ruleZz users είπαμε κι όχι mods! [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 yparxoun k eksaireseis!! epishs k ton VIDEOMIX sympa8w!!! a k twra pou eida to post k ton sxetiko-asxeto :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) O videomix gia to asteireuto xioumor pou exei! Kai fisika ti Nantia gia to uperoxo thread tou LOTR pou exei ftiaksei kai giati maresoun ki atakes ths! :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Paraligo na to ksexasw kai to trobocop© fisika!!!:p :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Εγω ξεχασα την Nantia φυσικα γιατι εχω ριξει γελιο πολυ μαζι της ;) http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 John75 γιατι εχει γνωσεις και ειναι ο μονος που μπορω να μιλησω για ενα λεπτο θεμα.. για τα σκυλαδικα.Τrobocop γιατι κανει τα πιο απαιχτα post και εχει φοβερο χιουμορ,Nantia γιατι με το post για τον Αρχοντα,μέκανε και πηρα ολα τα βιβλια του Tolkien και εμαθα περισσοτερα γιαυτο το καταπληκτικο επος, Quasimodo,γιατι στο σχετικο με τα SE T610 Forum ειναι ο καλυτερος,βοηθαει,και παντα προθυμος να απαντησει,Cristina γιατι ειναι μουσικη εγκυκλοπεδια ,Porcupine και xpuser για τις γνωσεις τους στην πληροφορικη που με εχουν βγαλει απο δυσκολες καταστασεις.Ο καθε χρηστης ομως προσφερει λιγο πολυ ωστε το forum να κρατιεται ζωντανο και μοναδικο Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 SAS AGAPAW OLOYS:*Dimis*, @phonekiller, akakios, akatsim, alanpoegr, alfa, Alkis27, amelidis, amex, andrikosBO, apoelistiko, athsak, atsouch, BaCkOs, bakolaz, barkouzos, bbbb, bel, bergyr, bettytsa, bluecros, Bon, boss2002, brekastro, btw, bungee, cgmache, Cherouvim, colacoca11, CORE, CptBill, crAss, csk4023, deathstar, deos24, diagomas, dimi, dimmys, dina, dJKlap175, Djstormbeat, doghous, DON, DoxaKos, dreamer, Dromeas, dr_Wankell, efbi, ekfrasi, eLeKtriK EyE, emanon, Erevodifwntas, es162, Exposed_Bone, freddaras, freecom, galinios, General, georgehnv, georgemv, giakezoglou, gianni, giannis11, Gka, gkagg, gmd, gnikolai, Goodspeed, gregorisvas, gregorypappas, grkostis, guru, hammer, iliasp, indigo, ioanis kalos, ioterl, jane_butterfly, jimpas, jobe, jor1ge, JustMe!, kafros, kage, karaLRS, KillaBee, KLEIDARAS, koal, konv, kostadown, kplr, kukukali, kyriakas, Lewis, lewton, lilu77, lirm, lthanos, Magkitis, maltzarisgroup, manos73, mariadne, marios82, McLoud, MEKWHY, mger, MiKe-Dee, mike.p, MikTGreek, mpm, mrzammler, MSaxp, my7650, narcotic, nik13s, nikolas232, nikosxeng3, panaros, pavlaras, Phoenix, Pitsi, pokemon5559, porcupine, Prof.Wizard, psybill, punky, PUNTAKIAS, Quasimodo, red, rigasnic, rookies, roquentin, runner, s.tsaklas, Sadman, Samael, SAXOVTS, seldon, sen, Silencer, Silmur, Skantouflin, SlRator, Snatch, SNikolaidis, sokratis, special, spinemm, SPIROSA, spok, STAFIDEBORAS, stars, stathis.f, sxetikos_asxetos, Symos, szzs, thanossssss, thestria, the_saint_gr, tpelek, trinyak, Ulticool, UNIQUE, UnknowN-BM-, VaDeR, vangel161, WassUp, WILLY, wultz, xristakos2002, yiazoo, zaza, Zer0cooL24, zerel, ziggy, ZIGKIRIS kai ayto einai apla ena deigma....!:D HAPPY BIRTHDAY VIDEOMIX!:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 iliasp olous agapas alla emena de me evales :D quasimodo glykie mou se ksexasa :* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp ( 6 Φεβ. 2004 , 15:16) Pantws sobara twra(oxi oti den miloysa sobara prohgoymenws alla na mwre...mh me peite kai pswnio)psifizw SuRfeRCy! ciao.... Τhnx φιλε μου για την ψηφο σου :) Τωρα να πω οτι σε ψηφιζω δεν κανει οσο και αν το θελω και ο λογος γιατι θα φανει οτι αλληλοψιφιζομαστε εδω (τουλαχιστον αυτο πισετυω, την συμπαθεια μου παντος την εχεις!) Anw εγω ψηφιζω τον φιλο Βιντομικτη γιατι απλα μου αρεσει ο τροπος που γραφει και συνηθως στα περισσοτερα απο τα post του παντα θα δεις και μια εικονα σχετικη/ασχετη με το θεμα.... :cool: http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Εγω έχω ξεχωρίσει τα εξής απλά μέλη: Quasimodo sxetikos asxetos Death Match (apaftoulhs) kp86 Γιατί απλούστατα είναι πολύ καλά παιδιά με ευγένεια και καλοσύνη :happy: Τον manos_the_greek διότι είναι πολύ μάγκας και τα λέει όλα στα ίσα. :cool: Τον arischro (Equin0x) για την εξαιρετική συμπεριφορά του. :) Για τους mods δε χρειάζεται να πω τίποτα διότι έχουν δικό τους thread παρακάτω για το ποιός είναι ο καλύτερος εξ αυτών. :) Και βεβαίως ψηφίζω τη Nantia όχι γιατί είναι η κοπέλα μου,αλλά διότι μέχρι να γίνει,μέσα απο όλες τις συζητήσεις μας και τους παλαιότερους τσακωμούς μας,μου έδωσε να καταλάβω πως παντού και για όλους υπάρχει μια μέρα στη ζωη μας που πρέπει να γίνουμε άνθρωποι και να μην πολεμάμε τυφλά και να μη χαρακτηρίζουμε κανένα άτομο εφόσον δεν γνωρίζουμε το ποιόν του.(πράγματα δηλαδή που της έκανα εως τότε)Απο εκείνη την ημέρα διόρθωσα αυτά τα 2 λάθη μου,πράγμα που το οφείλω στη Νάντια και πουθενά αλλού. www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6979040654 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Wirelessly posted (Sharp gx 20: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ton hackfree pshfizw,giati einai o kalhteros gnwsths twn leitoyrgiwn toy kinhtoy,exei lysh gia ola ta problems sxetika me ta kinhta kai twn programatwn toys,dinei resital sto thread me tis efarmoges,a! Kai gia na mhn to ksexasw,exei master sto hacking ths cosmote!! :cool: :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts