Jump to content

DVD-RW έγινε DVD-R.. ?

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κόλλησε κάποια στιγμή στο λάπτοπ μου ένα CD και αναγκάστηκα να του κάνω επανεκκίνηση.Την πρώτη φορά που το άνοιξε στο Υπολογιστή μου έδειξε CD ROM,την δεύτερη φορά που το ανοίγω έλεγε DVD-R ενώ είναι RW.Τι συμβαίνει; :confused: :cry:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τι λειτουργικο εχεις?

http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif

P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee ( 6 Φεβ. 2004 , 12:14)

Κόλλησε κάποια στιγμή στο λάπτοπ μου ένα CD και αναγκάστηκα να του κάνω επανεκκίνηση.Την πρώτη φορά που το άνοιξε στο Υπολογιστή μου έδειξε CD ROM,την δεύτερη φορά που το ανοίγω έλεγε DVD-R ενώ είναι RW.Τι συμβαίνει; :confused: :cry:

Μιλας παντα για το τι φαινεται μεσα στο my computer ετσι? μην ανυσηχεις απλως τα ΧΡ για να σε "βοηθησουν" αναγνωριζουν τι ειναι αυτο που βαζεις μεσα ετσι εαν ειναι CD εμφανιζεται CD-ROM εαν ειναι DVD DVD-R ενω εαν ειναι αδειο εμφανιζεται DVD-RW. Ελπιζω να σε ξεαγχωσα. :D

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Στην αρχή όταν πρωτοάνοιξα το λαπτοπ μου έγραφε DVD-RW.Τώρα που δεν έχω τιποτα μέσα που γράφει απλά DVD-R..

:(

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

:wacko: :wacko: :wacko: Δηλαδη δεν γραφει DVD-RW Drive E: (μεσα σε παρενθεση το Ε:????) :wacko: :wacko: :wacko:

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή για να γράψεις κάτι (με το Nero π.χ.) βλέπεις καμιά διαφορά; Επίσης στον Device Manager, δείχνει άλλη συσκευή κάθε φορά; Ή μήπως δείχνει πάντα το ίδιο;

Έχω το software του φορητού το NTI CD DVD Creator και δυστυχώς ναι μου βγάζει και εδώ οτι είναι DVD-R..

Έβαλα ένα cd με μουσική και μου έγραφε CD ROM μετά έβαλα ένα DVD και έγραφε DVDVolume.Κάθε τι που βάζω αλλάζει και τίτλο..

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν κατάλαβα αν κοίταξες στον device manager... Αν εκεί το δείχνει σωστά, δεν έχεις πρόβλημα λογικά.

Όταν λες κανονικά; Παω Δεξί Κλικ -> Properties -> Hardware -> Name και εκεί βλέπω το ίδιο τίτλο που βλέπω και στο Device Manager

.. :worry:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στο Control Panel --> System --> Hardware --> Device Manager --> DVD/CDROM Drives, φαίνεται πάντα το ίδιο πράγμα;

Δηλαδή αυτό που αλλάζει είναι το όνομα στο My computer. Αν είναι έτσι και γράφει κανονικά cd/dvd δεν θα ανησυχούσα πολύ αν ήμουν στη θέση σου. Τώρα γιατί το κάνει αυτό... Άγνωστο :confused:

Ναι, φαίνεται εντάξει, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά μην βάζεις τόσο μεγάλες εικόνες...

Για άλλη μια φορά να πω να χρησιμοποιείτε PNG και όχι JPG στα screenshots σας. Και όταν είναι πολύ μεγάλα (use common sense) μην τα βάζετε σε IMG tag.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee ( 6 Φεβ. 2004 , 18:39)

Έχω το software του φορητού το NTI CD DVD Creator και δυστυχώς ναι μου βγάζει και εδώ οτι είναι DVD-R..

Έβαλα ένα cd με μουσική και μου έγραφε CD ROM μετά έβαλα ένα DVD και έγραφε DVDVolume.Κάθε τι που βάζω αλλάζει και τίτλο..

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις αυτο ειναι απολυτως λογικο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee ( 6 Φεβ. 2004 , 20:36)

mcde κοίτα: http://users.acn.gr/mixalm/myphone.JPG

Όλα δείχνουν ΟΚ?

Συγκρινα την φωτο που εβαλες παραπανω με το δικο μου και ολα ειναι οπως ακριβως φαινονται και στο δικο σου μηχανημα, οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.