WormeR Δημοσιεύτηκε June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2009 Έχω έναν εξωτερικό δίσκο και ένα usb stick. όταν τα έχω συνδεμένα στον υπολογιστή και προσπαθώ να τα ανοίξω από τον υπολογιστή μου μου εμφανίζει μήνυμα: ".\RECYCLER\5-5-3.....(ένας μεγάλος αριθμός)\jwgkvsq.vmx Process could not load because it is used from another process" και για να τα ανοίξω πρέπει να πάω από την εξερεύνηση windows. τα έψαξα με antivirus και antispyware αλλά δεν βρέθηκε τίποτα... και επίσης στην Υπολογιστή μου το εικονίδιο του usb stick έχει γίνει φάκελος πλέον... :wacko::wacko::wacko: καμιά βοήθεια... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 το ιδιο προβλημα με το usb εχω και εγω...περιμενω,όπως και εσυ, πως και πως να σου απαντησουν Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 jwgkvsq.vmx ειναι ιος .Αν το googleαρεις θα το δεις οπως και τους τροπους για να το αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. June 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 jwgkvsq.vmx ειναι ιος .Αν το googleαρεις θα το δεις οπως και τους τροπους για να το αφαιρέσεις. ωχ....τώρα με άγχωσες!!!όχι τίποτα άλλο δεν έχω άλλο σκληρό να κάνω μπακ απ...και είναι και πολλά...πωωωωωωωωωωω τι μου έμελε να πάθω.......... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Υπαρχουν λυσεις αν ψαξεις ,εγω την βρηκα στα πρωτα site που εβγαλε το google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyk64 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Υπαρχουν λυσεις αν ψαξεις ,εγω την βρηκα στα πρωτα site που εβγαλε το google. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .............ΒΟΗΘΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .............ΒΟΗΘΕΙΑ Ρε παιδιά αν το βάλετε στο google βγάζει πολλά... Δείτε ΕΔΩ. Το πρώτο πρώτο κιόλας λέει how to remove. Επίσης αν σας διευκολίνει δείτε κανένα video στο youtube και ακολουθήστε τα βήματα. Ο Γούγλης στο link που έδωσα έχει βγάλει μερικά βίντεο. Μην ξεχνάτε :google: ;) Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts