Jump to content

Τι μουσική ακούτε;

kostassl45i
 Κοινοποίηση

Ποια μουσικά είδη ακούτε;  

709 members have voted

1. 1. Ποια μουσικά είδη ακούτε;

• Rock / Metal
      173
    • Trance
      52
    • Rap / Hip Hop
      66
    • Beat / Dance
      96
    • Pop / Λαϊκά / Λαϊκοπόπ / Ελαφρολαϊκά
      85
    • Κλασική / Ορχηστρική
      23
    • Ethnic
      16
    • House
      75
    • Electronica
      49
    • Alternative Rock
      74

Recommended Posts

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ανετη επικρατηση του ΡΟΚ.

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειμαστε ολοι μπουζουκοφιλοι οπως προωθει το τηλεκουτι κ το lifestyle των περιοδικων.

Εγώ χρειάστηκε να ξεπεράσω τα 30 μου χρόνια για να διευρύνω τους ορίζοντες μου. Παλαιοτερα απέριπτα διαφορα είδη μουσικής μόνο και μόνο απο την ετικέτα χωρίς να τα έχω σοβαρά ακούσει. Ειχα πέσει στη παγίδα του ελίτισμου και του αυτοθαυμασμού γιατί απο την εφηβεία μου άκουγα Miles Davis και σε στερημένες εποχές αγόραζα δίσκους απο την Αγγλία και νόμιζα οτι έιχα ξαφνικα γίνει γκουρού και ολοι οι υπόλοιποι άκουγαν σαβούρες.

Τελος πάντων συνήθως όταν μεγαλώνει ο ανθρώπος μαλακώνει και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά,αναθεωρεί διάφορες απόψεις,και δεν τον διακατέχει υπέρμετρος φανάτισμος. Ατελείωτες οι κόντρες ροκάδες καρεκλάδες τέλη 70 αρχές 80:) Αν θυμάμαι καλά,αν και δεν ακουγα Ελληνικά,δεν υπήρχει ο όρος σκυλάδικο εκείνα τα χρόνια.

Τώρα λοιπόν ακούω πολύ 70s soul & funk,jazz, και απο καινούργια electronica,house και οτιδήποτε θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον πχ burial.

Αγαπήμένα γρουπ led zeppelin και steely dan

Gilles smiles!

Εγώ χρειάστηκε να ξεπεράσω τα 30 μου χρόνια για να διευρύνω τους ορίζοντες μου. Παλαιοτερα απέριπτα διαφορα είδη μουσικής μόνο και μόνο απο την ετικέτα χωρίς να τα έχω σοβαρά ακούσει. Ειχα πέσει στη παγίδα του ελίτισμου και του αυτοθαυμασμού γιατί απο την εφηβεία μου άκουγα Miles Davis και σε στερημένες εποχές αγόραζα δίσκους απο την Αγγλία και νόμιζα οτι έιχα ξαφνικα γίνει γκουρού και ολοι οι υπόλοιποι άκουγαν σαβούρες.

Τελος πάντων συνήθως όταν μεγαλώνει ο ανθρώπος μαλακώνει και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά,αναθεωρεί διάφορες απόψεις,και δεν τον διακατέχει υπέρμετρος φανάτισμος. Ατελείωτες οι κόντρες ροκάδες καρεκλάδες τέλη 70 αρχές 80:) Αν θυμάμαι καλά,αν και δεν ακουγα Ελληνικά,δεν υπήρχει ο όρος σκυλάδικο εκείνα τα χρόνια.

Τώρα λοιπόν ακούω πολύ 70s soul & funk,jazz, και απο καινούργια electronica,house και οτιδήποτε θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον πχ burial.

Αγαπήμένα γρουπ led zeppelin και steely dan

Αυτο που εγραψα παραπανω,και ξαφνικα καταλαβαινεις το μοναδικο,οπως Burial,ο τυπος ειναι ιδιοφυια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ελληνικά έντεχνο κυρίως.

Από ξένη ροκ-ποπ-μπαλλάντες.

Κλασσική.

Όπερα.

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

• 4 weeks later...

Θα διαφωνήσω παντελώς με τον guitarist4u, για το γεγονός ότι μπορώ να ακούσω παντελώς διαφορετικά είδη μουσικής χωρίς να ισχύει κανένας από τους δύο λόγους που έχει αναφέρει. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι ζητάω από τη μουσική όντας μουσικός εδώ και χρόνια, και δεν ακούω αυτά που ακούω για να ανήκω σε καμία ομάδα. Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψη τρίτων.

Εκεί που μια εβδομάδα θα ακούω κλασσική μουσική λοιπόν, και την 6η συμφωνία του Beethoven (όνειρο!!), την επόμενη θα ακούω γιαπωνέζικη ροκ, ή jazz, ή metal ή ότι άλλο μπορεί να φανταστείς. Μπορεί να ακούσω και απίστευτα εμπορική μουσική, έτσι γιατί μου φτιάχνει το κέφι.

Ας μη βάζουμε τους εαυτούς μας σε καλούπια λοιπόν κι ας αποδεχτούμε τα γούστα μας χωρίς πρέπει και γιατί. Ο καθένας με τα βιώματα του και με αυτό που τον συγκινεί. Άλλοι συγκινούνται με Bανδή (που με το ζόρι αντέχω στη σκέψη ότι υπάρχει) και άλλοι με άριες του Bellini. Δε σέβομαι όλα τα είδη μουσικής γιατί κάποια με αηδιάζουν, αλλά θα σεβαστώ τον άνθρωπο που θα ακούσει αυτό που θέλει χωρίς ντροπές, επειδή αυτό τον συγκινεί και επειδή αυτό θέλει χωρίς να επηρρεάζεται από άλλους.

• 2 months later...
το καλύτερο είναι κάποιος να έχει διάφορα ακούσματα και να μην είναι κολλημένος με ένα είδος. το τελευταίο κόλλημα μου είναι η stoner. είναι ότι πρέπει για να χαλαρώνεις

• 1 year later...

ξενη ποπ κυριως

Depeche Mode

Michael Jackson

Madonna

Pet Shop Boys

Boney M

ABBA!

Beatles

την ελληνικη ποπ προσωπικα τη σιχαινομε.

απο ελληνικα ακουω τσαλιγοπουλου,αρβανιτακη,αλεξιου...

Ακουω διαφορα παλια ξενα τραγουδια 70s, 80s και καποια 90s οπως πχ Michael Jackson,ABBA,Blind Guardian,Mike Oldfield,Roxette,Toto,Sandra κλπ τα γνωστα. Edited by KnightRider1

Εγω ακουω κυριως Michael Jackson...απο τα υπολοιπα και rock και hip hip /rap ...εξαρταται το κομματι:) ...δεν μπορω με τιποτα τα κλαρινα.... α επισης δεν χωνευω με τιποτα τα dance

• 2 weeks later...

Μου αρέσει πολύ η alternative rock, κάποια pop κομμάτια, η hip-hop, η techno και μερικά κλασσικά. :)

Δεν αντέχω τα ρεμπέτικα, τα κλαρίνα και τα τσιφτετέλια..

Edited by Pitsikoulina

^ Αυτες απο πανω μου ειναι κοπελες!!

Ευγε:D

Εγω απο την αλλη κυριως Heavy/Thrash/Death/Progressive Metal, Ηard Rock, Electronica (αρκετα ειδη ηλεκτρονικης), και Ποπ (MJ κυριως)

και χαιρομαι βλεπωντας την δημοσκοπιση. ρε παιδια ειμαστε τοσοι εδω μεσα? Τοτε γιατι το Thread μου για τους Μεταλλικα ειναι νεκρο?:lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

METAL ολα τα ειδη....απο classic metal 80s εως Grindcore -Texas death metal

(thrash θα ελεγα οτι δεν ακουω πολυ....)

Τωρα που ειπες για Grindcore.... ερχονται οι Napalm Death 1 Oκτωβριου και ψηνομαι ΑΣΧΗΜΑ ΛΕΜΕ!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακούω τα ΠΑΝΤΑ. Εκτός από κακογραμμένο rap.

Αλλά λατρεύω τους Green Day, ΟΛΑ τους τα τραγούδια, όπως και τους Pretty Reckless.

Τα πάντα όλα,ανάλογα την διάθεση,με μεγαλύτερη έμφαση σε rock/metal οποιουδήποτε είδους..:shifty:

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Τωρα που ειπες για Grindcore.... ερχονται οι Napalm Death 1 Oκτωβριου και ψηνομαι ΑΣΧΗΜΑ ΛΕΜΕ!!

τους εχω χασει αλλες 2 φορες! δεν τους ξαναχανω! με τιποτα ομως! ! !:D

Bρε για δες που υπερισχυσε η rock και metal στο myphone :devil:

Eγω ακουω classic & hard rock και oλα τα ειδη της metal (thrash, death κλπ)...

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

αυτά ειναι ! το Μyphone ειναι ενα rock/metal φορουμ! :lol::lol::lol:

άμα πριν 10 χρόνια έλεγες οτι σε ένα φορουμ που ΔΕΝ έχει σχέση με μουσική

τα περισσότερα μέλη είναι rock/metal ....θα σε έλεγαν .............βλακα!:lol:

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ακούω τα κομμάτια που μου αρέσουν, από σχεδόν όλα τα είδη της μουσικής ( pop, rock, μέχρι και κλασική και κλαρίνα ) ανάλογα με την διάθεση, την παρέα κλπ...

Ψηφίζω ελληνική μουσική…

δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση..ολα τα ακουω..εκτος οπερα και trance!!!:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue