mvagustagm2000 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μου αρέσει ο Johny Cash που έχεις στην υπογραφή σου :) by the way το hurt είναι τραγούδι των Nine Inch Nails βρισκεται στο δίσκο downward spiral ,εκπληκτικό συγκρότημα,μοναδικός δίσκος! Αγαπημένοι μου οι Pearl Jam ,ο Iggy Pop, U2 , Live , Bob Dylan .Λατρεύω τα blues των 50-60ς και μου αρέσει ενίοτε να ακούω και lounge chill out κομμάτια. Ο johny cash ειναι οντως :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shamandalie Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Βασικά τα πάντα σχεδόν, ό,τι είναι καλό από κάθε είδος. Iδιαίτερη αδυναμία μου όμως είναι μακράν η metal & rock :love: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 KOKKINOY.BANDH,MAZWNAKHS.ZHNA.TERZHS.NOTIS.PIERIDH.REMOS.PLOYTARXOS.ALEKSIOY, KAI ALLOUS POLLOUS.KAI APO 3ENOUS:MADONNA,EVANESCENES.K,A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Rock-Metal, και λίγο ρεμπέτικα(απ'ότι λάχει) Συγκροτήματα: Nirvana, GreenDay, Metallica, Red Hot Chilly Peppers, Iron Maiden, Black Sabbath, Pink Floyd, Queen, The Who, Pixies και Beetles(φοβεροί, αυτοί με κάνανε να αγαπήσω το Rock ακόμα ποιο πολύ και το Imagine εξίσου καλό επίσης) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Rock-Metal, και λίγο ρεμπέτικα(απ'ότι λάχει) Συγκροτήματα: Nirvana, GreenDay, Metallica, Red Hot Chilly Peppers, Iron Maiden, Black Sabbath, Pink Floyd, Queen, The Who, Pixies και Beetles(φοβεροί, αυτοί με κάνανε να αγαπήσω το Rock ακόμα ποιο πολύ και το Imagine εξίσου καλό επίσης) Πως γινετε να συνδιαζεις Greenday και Metallica; Και επισης πως γινετε να εισαι ροκας και να εχεις για νικ lowbap;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Αν μου αρέσουν και τα δυο συγκροτήματα, δεν βλέπω το λόγο να μην ακούω τη μουσική τους... Το nick το έχω από τότε που γράφτηκα στο forum, τότε άκουγα lowbap Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ακουω Trance ,House ,Electronica και rnb αμα λαχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ακουω Trance ,House ,Electronica και rnb αμα λαχει... ξεχασες τον μαρτακη:lol: :p :p :D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ακουω Trance ,House ,Electronica και rnb αμα λαχει... This is what we call music :music::music::music::music::music: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μεγαλωσα με κλασικο ροκ , κυριως βρεττανικο.Queen κ Chris Rea οι αγαπημενοι καλλιτεχνες.Μεγαλη μου αγαπη επισης η disco μουσικη των 70's.Σχεδον καθολου ελληνικη.Γενικα ακουω πλεον πολλα πραγματα ,αλλα ποτε ελληνικα σκυλαδικα και ελληνικη ποπ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μεγαλωσα με κλασικο ροκ , κυριως βρεττανικο.Queen κ Chris Rea οι αγαπημενοι καλλιτεχνες.Μεγαλη μου αγαπη επισης η disco μουσικη των 70's.Σχεδον καθολου ελληνικη.Γενικα ακουω πλεον πολλα πραγματα ,αλλα ποτε ελληνικα σκυλαδικα και ελληνικη ποπ. queen,πω πω τραγουδαρες πραγματικα εχουν,κι εμενα μου αρεσει πολυ η disco μουσικη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το 90% της ημερας ακουω Νοτη Σφακιανακη!:D Και το 10% οτι να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Μόνο hip hop, rap, r&b Black is Magic baby Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 http://folk.uio.no/hanakrem/music/jpgs_highlights/freddy_mercury.jpg queen,πω πω τραγουδαρες πραγματικα εχουν,κι εμενα μου αρεσει πολυ η disco μουσικη. οι queen ηταν πραγματικα αξεπεραστοι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Ακούω Rock 60s,70s,λίγο 80s,ακόμα λιγότερο 90s και σχεδόν καθόλου 00s...:lol: Θα ακούσω λίγη Metal,όχι πολύ σκληρή...Θα ακούσω και κανένα pop κομματάκι με προτίμηση στις μπαλάντες,άντε και κανένα dance προηγούμενων δεκαετιών,σχεδόν καθόλου hip-hop & rap και καθόλου ελληνικά "γαβ-γαβ" αυτής της δεκαετίας...Μόνο κάτι παλιότερες μπαλάντες ελληνικές μου αρέσουν...:) Βέβαια,τον τελευταίο καιρό,έχω ψιλοκολλήσει με το "Δεν είσαι εδώ" του Ploutarhos...:cool: Δεν ξέρω γιατί...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Rock, Alternative Rock, Trip-Hop, Ambient, κάποια Pop που ίσως μου κολλήσουν στο μυαλό, dance, slow κομμάτια σε μερικές φάσεις της ζωής μου και τον τελευταίο καιρό έχω φάει ένα κόλλημα με τα mash-ups. Από ελληνικά έντεχνο, (καλό) λαϊκό και ίσως μερικές φορές και ρεμπέτικα (όσο υπάρχει κρασί γύρω μου - μετά βαριέμαι :ρ) Κ εγω μαζι σου-αν εξερεσεις τα mash-ups και προσθεσεις λιγο απο lounge.Για την κρασοκατανυξη παντως αν εχεις ερθει στο κεφι ας εχει τελειωσει το κρασι,ολα ωραια φαινονται!:lol: :p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrathchild991 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Κυρίως hard rock, heavy metal, thrash metal και black metal. Ακούω και κανένα καλό ελληνικό low bap και κλασσική. Παράθεση "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Κ εγώ μαζί σου wrathchild991! Δεν περίμενα να δω τέτοια ποσοστά στην κατηγορία Rock / Metal!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Πραγματι, ουτε εγω περιμενα να ακουμε τοσοι πολλοι ΡΟΚ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ακουω οποιο τραγουδι μου αρεσει ανεξαρτητα το ειδος που ανηκει εκτος απο :shoot: δημοτικα.Τα ακουω σπανια αν βρεθω σε κανα πανηγυρι και τετοια με τους δικους μου και αφου εχω πιει και καμια μπυρα:D Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 sunithos akouo ellhnika mpouzoukoidh !!:) xexe !! h xena dance!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 3erei kaneis pws proferetai to onoma ZUCCHERO ? (italiko einai) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 3erei kaneis pws proferetai to onoma ZUCCHERO ? (italiko einai) Τσούκερο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 3erei kaneis pws proferetai to onoma ZUCCHERO ? (italiko einai) Εγω ζουκερο το ξερω:confused: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ε θα με τρελανετε σημερα. Ολο το απογευμα αυτο λεγαμε :lol: Εγω ξερω στα ιταλικα τσούκερο λεγεται. Ολο και καποιος (πιο) ιταλομαθης θα υπαρχει να μας πει :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts