Guest andrea doria Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Rock, metal, alternative rock. Επίσης μου αρέσει πολύ και η latin μουσική http://www.planetsmilies.com/smilies/character/1/character66.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Τελευταία ακούω πολύ Sigur Ros (λίγοι θα τους ξέρετε), αρκετά Blind Guardian και System Of A Down :) Θεωρούνται new metal οι 2 τελευταίοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (26 Αύγ. 2004 , 15:42) Τελευταία ακούω πολύ Sigur Ros (λίγοι θα τους ξέρετε), αρκετά Blind Guardian και System Of A Down :) Θεωρούνται new metal οι 2 τελευταίοι; System of a Down-2 cd άκουσα κ τρελάθηκα! Καταπληκτικοί. Άκουσα και sum 41-Still Waitting και έχω τρελαθεί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Όλα τα είδη της House (French, Deep, Funky, Progressive, Tech κλπ), χορευτικά dance (τα "τσουροτράγουδα" :p), αλλά και Electro. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Beat / Dance φυσικά Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ακούω τα πάντα εκτός από psychedelic trance γιατί μου παίρνει το κεφάλι και πολύ σκληρή metal τύπου craddle of filth Αυτά!:) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Slipknot http://briefcase.pathfinder.gr/download/rip_noob/23535/276540/0/rock.gif και αλλες καφριλες... Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosbmw Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 rap hip hop eminem rulezzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://images.google.com/images?q=tbn:uLEtYelLwBIJ:www.parajsa.com/muzike/foto/eminem/eminem6.jpg EMINEM rulezzzzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Akouw kai gw sxedon apo ola ektos apo metal kai poly skyladika. Teleutaia akouw arketi R&B, kai rock alternative ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Εγώ πάλι κυρίως κλάσσική ροκ αλλά και κάποια σχετικά καινούρια ροκ κομμάτια. Βρε πολλοι που είμαστε!! Η ροκ/μέταλ συγκέντρωσε τελικά το υψηλότερο ποσοστό! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ακούω όλα τα είδη της μουσικής (και λόγω χόμπυ-δουλειάς) όμως όχι ό,τι τύχει όπως αναφέρεται στο poll. :) Μεγάλες μου αγάπες η rap και η rock! ;) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterakis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Metallica,Black Sabbath,Iron Maiden,NIRVANA,Slipknot....!!!!!!! Genika akouo M O U S I K H ! ! ! Παράθεση ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΤΟ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Γενικά όλα τα είδη μουσικής, ξεχωρίζω όμως την κλασική, την acid jazz και φυσικά τους αγαπημένους μου Pink Floyd! Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Well....Οτι τυχει..Αλλα εχω ιδιαιτερη αδυναμια στις Pop/Dance/House... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 akou erwthsh.......... M E T A L Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrspitt Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 ma fisika alouw M-E-T-A-L !!! pio sigekrimena GOTH METAL :up:!!! Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?%20album=100275&pic_id=1 ~The #1 Greek Fan Club For The G-O-D BRAD PITT~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Σαν πολλοί μεταλλάδες πλακώσανε! :rolleyes: :lol: :p Ξεκίνησα και εγώ από μικρός με rock(Ελληνικό & ξένο)/metal/dark wave/punk καταστάσεις και στα μέσα του '94 πρόσθεσα στις επιλογές μου και όλα τα είδη της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής ή αλλιώς Rave... :up: Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το ελληνικό λαϊκό,έντεχνο και ρεμπέτικο... ;) Psychedelic trance/progressive και Cafe Del Mar είναι η πρώτη επιλογή μου για το αμάξι δίχως όμως να απαρνηθώ τους αγαπημένους μου Pantera & Sisters... :up: Για το σπίτι προτιμώ ραδιάκι συντονισμένο στους 97.5 μεγάκυκλους... Για πιο ιδιαίτερες στιγμές προτιμώ Enigma,Kenny G,Eros & Sade. :innocent: :D :whistle: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 psifisa rock/metal kai akouw ta exis: clasik rock, elliniko rock, rock, heavy metal, death metal ,xilouri( den xerw se ti katigoria aniki) kai kati psila apo rap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Eγω ακουω Ελληνικη Hip-Hop αλλα μπορει να ακουσω και καποιο αλλου ειδους τραγουδι αρκει να ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 (edited) Rap,rock,pop.Genika ama i mousiki einai kali akouo ola ta eidi tragoudion plin tis metal. Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 wasikotata west side hip hop pio poli snoop dogg e ok akouo kai 80´s, laika, skiladika, kana elafro rockaki Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Egw akouw Ellhnikh k ksenh POP. Ante kai ligo Rock. Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla ( 8 Φεβ. 2004 , 15:12) Εγώ ακούω απ'όλα τα είδη αλλά μόνο η Metal με εκφράζει. Ακούστε το Master of Puppets των Metallica ή το Chop Suey των System of a Down και πολλές φορές θα νομίζετε ότι η ψυχή σας σαπίζει Ο__Ο :eek: Κάτι μουσικές, κάτι στίχοι πααααα........ :eek: :cool: Αγαπημένο μου συγκρότημα πάντως είναι οι Linkin Park! Πριν λίγο είπα να διασκεδάσω και έβαλα το CD του 50 Cent αλλά όταν είχε φτάσει πλέον στο 14ο τραγούδι είχα ξενερώσει από τη μονοτονία ;) :wacko: Καλά και τα άλλα είδη να ακούμε εκτός Metal αλλά για λίγο :cool: κατ'αρχας NU METAL= NO METAL για τη συνεχεια¨ pes kalytera oti akoys tsalikei para na les oti akoys METAL kai na anafereis ws metal aytes tis Skatenies mpantes.Einai krima giati kai oi alloi poy den asxoloyntai me to antikeimeno,pairnoyn la8os entypwseis. Filika panta kai opoios katalave,katalave. Zhtw h agia triada toy "german thrash metal" :Assassin-Witchburner-Necronomicon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tankwart (23 Νοέ. 2004 , 12:14) κατ'αρχας NU METAL= NO METAL για τη συνεχεια¨ pes kalytera oti akoys tsalikei para na les oti akoys METAL kai na anafereis ws metal aytes tis Skatenies mpantes.Einai krima giati kai oi alloi poy den asxoloyntai me to antikeimeno,pairnoyn la8os entypwseis. Filika panta kai opoios katalave,katalave. Zhtw h agia triada toy "german thrash metal" :Assassin-Witchburner-Necronomicon Ρε φιλαράκι δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Γιάννης(john_vla)ακούει αυτό που νομίζει θεϊκό. Για σένα ακούει @@@,δικαίωμα σου απόλυτο να ακούς πολύ ψαγμένη μουσική και να την βρίσκεις τέλεια Ο καθένας όπως την βρίσκει.Καλό θα ήταν να εκφράζεις την άποψη σου φιλικά όπως κάνουν πολλοί εδω μέσα Πολύ φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Ρε σεις αυτό το post μου ήταν πριν 9 μήνες :p 1. Οι LP ΔΕΝ είναι πια το αγαπημένο μου συγκρότημα 2. Nu Metal RULEZ!!!! Αν και προτιμώ Thrash, Heavy, Power, Death... :) 9 μήνες μετά έχω ψαχτεί κάπως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts