eNeRGy Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 vasika me 350 euro vriskeis mia normal 19" pou aneta tha sikonei 1024*768 sta 100Hz 'i kai parapano... opote ta matia sou tha einai mia xara... mi ksexnas oti oi fthines TFT sta paixnidia poles xolenoun na parousiasoun oles tis allages... kai fenontai asxima... einai ta akriva TFT pou dinoun 20ns enalagis katastasis... sinithos ta fthina dinoun 35-40ns pou einai "arga" gia tis grigores enalages eikonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Απο δυνατότητες καλύπτεσαι πλήρως με μια CRT, το θέμα είναι πλέον η υγεία των ματιών σου... Αν κάποιος έχει CRT και κάθετε αρκετές ώρες στο pc είναι σίγουρο ότι θα φορέσει γυαλιά ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 xm....to 8ema einai kata poso kourazontai ta matia ego px forao gyalia apo 8 xronon (asxeta an ta teleytaia 2 xronia ta exo antikatasthsei me fakous epafhs) giati genika os mikros ekana diafora, evlepa TV apo poly konta, diavaza se hmifos, ktl ktl... an h o8onh sou einai pano apo 85 hz exeis ligotero kindyno, alla ergasia se o8onh me 70 h 60 hz gia megalo xroniko diasthma (ligoi mhnes) sigoura 8a kourasei ta matia sou para poly... kai opos kai na xei, gyalia or not, h aktinovolia einai yparkth...apla den einai to idio xalia san na ka8esai mprosta sthn thleorash me ta *synh8os* 50 Hz... Ego apofasisa na paro TFT, 15'' h 17'' 8a doume...Thanks gia tis protaseis! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 Αν κάποιος καθίσει σε μια οθόνη 60Hz για κάποιους μήνες και μετά κουράζονται τα μάτια του σε αυτήν την οθόνη αν δεν την ξαναχρησιμοποιήσει υπάρχει πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 TFT ανεπιφύλακτα. Είναι ό,τι καλύτερο αν δουλεύεις πολλές ώρες στο pc. Τώρα αυτο που είπες για την πολιτική των καμμένων pixels, η τεχνολογία των TFT έχει προχωρήσει ικανοποιητικά και δεν θα έχεις πρόβλημα (είναι μικρή η πιθανότητα να σου καεί pixel, ειδικά άμα πάς σε μια επώνυμη οθόνη ;) ) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 tft 15ara poli kaliteri de to sizitao :p :p :whistle: :happy: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos .... Τώρα αυτο που είπες για την πολιτική των καμμένων pixels, η τεχνολογία των TFT έχει προχωρήσει ικανοποιητικά και δεν θα έχεις πρόβλημα (είναι μικρή η πιθανότητα να σου καεί pixel, ειδικά άμα πάς σε μια επώνυμη οθόνη ;) ) Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης ,ίσως ποτέ .... Συνήθως στις πρώτες 72ώρες συνεχής λειτουργίας (αν είναι hardware αστοχία υλικού) ή σε διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος εν λειτουργία της οθόνης (οι ακριβότερες πάντως έχουν και κύκλωμα "αργού σβησίματος" για προστασία...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 den to sizitaw TFT kai 3ero pswmi !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone Delete :D τι είναι αυτό το delete πια που το γράφεις σε δίαφορα thread? όσο για crt κ προβλήματα με τα μάτια που ρωτούσε κάποιος εγώ χρησιμοποιώ crt από τότε που πήρα το πρώτο μου pc (1994) με τώρα το καλοκαίρι πάνω από 6 ώρες μπροστά από την οθόνη χωρίς να βάζω μέσα κ την τηλεόραση κ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx τι είναι αυτό το delete πια που το γράφεις σε δίαφορα thread? όσο για crt κ προβλήματα με τα μάτια που ρωτούσε κάποιος εγώ χρησιμοποιώ crt από τότε που πήρα το πρώτο μου pc (1994) με τώρα το καλοκαίρι πάνω από 6 ώρες μπροστά από την οθόνη χωρίς να βάζω μέσα κ την τηλεόραση κ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Και δεν σε ενοχλούν καθόλου τα μάτια σου; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Και δεν σε ενοχλούν καθόλου τα μάτια σου; :o σπάνια κ ελάχιστα... Δηλαδή όχι σε βαθμό να πας σε οφθαλμίατρο κ να αρχίσεις να ψάχνεις αν χρείαζεσαι γυαλιά... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx τι είναι αυτό το delete πια που το γράφεις σε δίαφορα thread? είχα ρωτήσει κάτι αλλά τελικά η απάντηση υπήρχε σε προηγούμενη σελίδα και σβήσε την ερώτηση :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό μοντέλο TFT 15" ; Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 παιδιά σκέφτομαι κ εγώ να πάρω καμία αξιοπρεπή TFT με λίγα λεφτά. Το σύστημα μου όμως είναι αρκετά παλιό (pentium 1 @ 200MHz, 32mb ram) κ η κάρτα γραφικών είναι diamond 3d stealth 2000 pro... Λέτε να υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Εγώ στην θέση θα άλλαζα ram cpu VGA HDD M/B και μετά θα έπαιρνα TFT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Exposed_Bone Εγώ στην θέση θα άλλαζα ram cpu VGA HDD M/B και μετά θα έπαιρνα TFT ναι κ εγώ αυτό θα ήθελα. αλλά δεν προβλέπεται νέος υπολογιστής σύντομα :( :( ... Το θέμα είναι θα έχει πρόβλημα με την TFT, ναι ή όχι? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 e katse re paidi mou...edo me ta lefta mias TFT perneis ton ypologisth:P... athlon 1700+ : 55 euro qdi kudoz me ddr 400 support: 67 euro 256 ram sta 333 gia arxh: 45.68 euro Radeon 9200 64 MB ram: ~78 euro 40rhs HD western digital: ~ 68.7 euro total: 315 euros gia NEW pc e toso kanei h pio fthnh tft sthn ellada as poume... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Η VGA σου μέχρι την ανάλυση πάει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Να'μαι και εγώ...Eizo FlexScan L365 έχω και είναι πολύ καλή.Καλύτερα να πάρεις TFT 15''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Eipame, apofasisa oti 8a paro mia kalh (gia ta lefta ths) TFT 17'' ! Na kai to link: http://www.teco-info.co.uk/products/display_specification.cfm?cfid=461118&cftoken=90293530&t_prodid=102&tab=spec 260 lires agglias h ~365 euro me FPA kai metaforika symperilamvanomena sthn timh :) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Εντάξει.Το οτι θα πάρεις TFT είναι θετικό.Αν όμως δε χρειάζεσαι τις 17'' που επέλεξες καλύτερα να δώσεις τα χρήματα σε μια 15''.Προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Εγώ είμαι σε δίλλημα μεταξύ TFT 15" και 17", αλλά δεν θέλω να διαθέσω τα άπειρα χρήματα. Μεταξύ φθηνής 17 και άριστης 15, θα διαλέξω την άριστη 15 για λόγους καλύτερης ποιότητας. Δεν κάνω θυσίες στις οθόνες χρόνια τώρα. Όλα τα άλλα δεν με εναδιαφέρουν τόσο, όπως κάρτες γραφικών, επεξεργαστές, κλπ. Η καλύτερη 15" TFT σύμφωνα με πολλά συγκριτικά είναι η ΕΙΖΟ Flexscan L376 --> http://www.eizo.co.jp/welcome/products/lcd/l367/contents.html . Το σκέφτομαι σοβαρά να την πάρω. Έχει κανείς σχετική εμπειρία από την οθόνη αυτη ; Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. September 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 To kako me tis 15'', fthnes h akrives, einai oti exoun kapoia oria ths texnologias... opos 25 ms response time, kai alla... Mhn doseis trela lefta gia 15'' ektos an thn krathseis xronia...Pare kalytera mia normal 17ra, giati stis TFT ta onomata den einai opos stis CRT (px h Sony einai to mavro to xali stis TFT) ;) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Για κοίτα καλά τα specifications (--> http://www.eizo.co.jp/welcome/products/lcd/L367/spec.html) της παραπάνω οθόνης και θα καταλάβεις ότι δεν είναι σαν τις άλλες 15άρες TFT. Τσέκαρε και το χρόνο απόκρισης. ;) Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. September 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον blackup Για κοίτα καλά τα specifications (--> http://www.eizo.co.jp/welcome/products/lcd/L367/spec.html) της παραπάνω οθόνης και θα καταλάβεις ότι δεν είναι σαν τις άλλες 15άρες TFT. Τσέκαρε και το χρόνο απόκρισης. ;) Δεν είναι σαν τις άλλες? Είναι και παραείναι! Σου είπα ότι οι 15'' έχουν καλύτερο χρόνο απόκρισης τα 25 ms...Κοίτα λοιπόν γιατί έχει κι αυτή το ίδιο: "Response Time Rise Time: 6 ms, Fall Time: 19 ms " Ως συνολικό χρόνο απόκρισης λαμβάνουμε τόσο το Rise όσο και το fall time (δηλαδή και την ώρα που κάνει να ανάψει το pixel και την ώρα που κάνει να σβήσει...Αρα, 16+9= 25! Κατά τα άλλα δεν βλέπω τίποτα εντυπωσιακό, Brightness 250 cd/m2 (typical) , εκτός από το Contrast Ratio: 450:1 αν και τώρα 8/10 οθόνες τόσο έχουν.. Έχει DVI & Multimedia βέβαια, αλλά επειδή την κόβω να έχει τρελή τιμή, μην την πάρεις (έτσι απλά)...Οθόνες με DVI & Multimedia έχει γεμίσει η αγορά (άσχετα αν θεωρώ το Multimedia άχρηστο και το DVI πρέπει να το προσφέρει η κάρτα οθόνης σου ως δεύτερη έξοδο..) Αυτά :) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts