hellsangel81 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Καμία! Αν δεν βάλεις apn στο options-advanced-tcp IP δεν έχεις πρόβλημα. Αν έχεις vodafone αυτό είναι σίγουρο. Με την wind υπάρχει ένα θέμα αλλά και πάλι χωρίς apn είναι το ασφαλέστερο. Προσοχή όταν ανοίξεις τον όπερα την 1 φορά θα σου βγάλει ένα error ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Πάτα test connection και μετά θα συνδέεσαι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis1 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δηλαδή μόλις συνδεθεί πρώτη φορά μετά απενεργοποιώ το apn?? γιατί στην αρχή το ζητούσε ώστε να συνδεθεί κ να εγκαταστήσει τον opera.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Το απενεργοποιείς πρώτα και όταν σου βγάλει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί πατάς το test connection που σου εμφανίζει. Ετσι θα συνδέεσαι από τον server του όπερα και θα έχεις και συμπίεση δεδομένων. Ps: με apn δεν περνάει από bis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis1 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 πατάω το test connection αλλά τζίφος...δεν συνδέεται....!δεν θα έπρεπε με το τέστ να ανοίξει την σελίδα? Eπιλέγω μετά άλλη σελίδα αλλά πάλι fail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Όταν αλλάζεις το apn πρέπει να κάνεις battery pull. Κάνε το και ξαναδοκίμασε Αναγράφεται και στο πόστ 22. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis1 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 1)άλλαξα το apn 2)έκανα battery pull 3)κάνω test connection 4) τα ίδια...fail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Σωστά τα κάνεις! Μπορεί να φταίει και ο server του Opera, δοκίμασε το και αργότερα. Το μόνο που μένει είναι να το απεγκαταστήσεις και να το περάσεις πάλι, χωρις να βάλεις apn απο την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Τι πρόγραμμα έχεις? (εταιρία κτλ) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Με voda παίζει οκ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis1 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 wind έχω...:)) συσκευή blackberry bold 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ploutarchos28 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 καλησπέρα! μολισ πηρα το bold και εχω πελαγώσει...πως εγκαθιστώ το οπερα μινι? μ' ενδιαφερει να έχω ίντερνετ μόνο μέσω wi-fi hotspots πρέπει να το εγκαταστήσω για να μην χρεώνομαι γιατί δν εχω data plan....????help!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Εχουμε πει μουρο χωρίς πρόγραμμα ντατα δε νοείται. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 υπάρχει τρόπος στην αρχική σελίδα του opera κατά την εισαγωγή διεύθυνσης ιστοσελίδας να εμφανίζει το πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το bb button/show keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Οχι. Έχει δυστυχώς λίγες ρυθμίσεις αλλά και πάλι είναι ο καλύτερος Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Υπάρχει, πας settings και απεπιλέγεις το auto complete. Δεν το συνιστώ όμως γιατί κολλάει η εφαρμογή ώρες ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Εχω βασικα δυο απορίες σχετικά με τον οπερα μινι. Καθε φορά που επιλέγω τον όπερα μου βγάζει το εξής μήνυμα: ''The application Opera mini qttempted to access server4.operamini.com Would you like to allow?'' Πρέπει να πατησω yes για να συνεχίσω. Γνωρίζετε αν το σερφαρισμα μέσω όπερα μινι περνάει απο το data plan BIS της cosmote ?που έχω ή θα τραβαω τα μαλλια μου βλεποντας τον λογαριασμό.? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επίσης όταν προσπαθώ για το youtube μου εμφανίζει την αρχική αλλα όταν επιλέγω ένα βίντεο με προωθεί κατα κάποιο τρόπο με BB browser για να επίλέξω ''start streaming'' Είναι φυσιολογικό ? Ευχαριστώ!!! Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Είναι φυσιολογικό. Η πλοήγηση στον όπερα δεν περνάει απο bis αλλά μέσα απο το data plan σου. Μην ανυσηχείς και πάλι έχεις μεγάλη συμπίεση λόγω του server της όπερα. Για να τσεκάρεις τα data σου μπορείς να πας help-about και να μηδενίσεις τον μετρητή δεδομένων Το youtube για αδιευκρίνιστους λόγους δεν παίζει ελλάδα (πιθανότερη εκδοχή είναι η έλλειψη flash του opera και του bb browser). Σε λίγο καιρό θα βγεί νέος browser που θα υποστηρίζει flash, ο skyfire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Αν και παράξενα πράγματα συμβαίνουν όπως μπορώ να δω κανονικά στο youtube όταν έχω wi-fi open ανοίγωντας τον όπερα προωθώντας με μέσω ΒΒ browser. Δηλαδή αν χρησιμοποιώ τον ΒΒ browser θα περνάει μέσω BIS που στην πραγματικότητα συμπιέζει δεδομένα παρολα αυτά όμως πάλι πέρνουν ΚΒ/ΜΒ απο το data plan μου και στις 2 περιπτώσεις και όπερα και ΒΒ browser χρησιμοποιούν απο το data plan.... σωστά?? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα αν και βγαίνουμε off-topic: Όλα τα δεδομένα bis εκτός bis περνάνε απο το data plan σου. Όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον εκτός Bis χάνεις τις υπηρεσίες δηλαδή συμπίεση, real time email, bbm, maps Κλπ. Ο όπερα όπως σου είπα παραπάνω προσφέρει και απο μόνος του συμπίεση χωρίς την χρήση Bis. Τέλος οι εκδοχές για το youtube διαφέρουν, άλλοι υποστηρίζουν αυτό που σου είπα αρχικά και άλλοι οτι οι εταιρίες κινητής δεν έχουν αρκετά μεγάλο bandwith για να ανταπεξέλθουν στα streaming videos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Πως μπορω να περασω flach στον opera sto ΒΒ μου; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ο mini δεν υποστηρίζει flash, για να το περάσεις πρέπει να γίνεις developer. Υπάρχει ο bolt browser που υποστηρίζει flash αλλά δεν διαβαζει λληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Καλησπέρα. Προσπαθώ να κατεβάσω τον Οπερα αλλά μου βγαίνει το μήνυμα "907 INVALID COD". Πήρα στη VODAFONE και μου είπαν να κατεβάζω εφαρμογές μόνο από το site της BLACKBERRY. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Καλησπέρα, κατεβάζω το opera mini αλλά δεν μου παίζει. Το apn είναι ήδη ρυθμισμένο στο internet και έχω cosmote bis. Το σφάλμα είναι Failed to connect to the internet Ευχαριστώ για όποια βοήθεια :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Μήπως στις ρυθμίσεις του opera έχεις να συνδέεται με wifi?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τελικά δεν έπαιξε ποτέ!!!! Κατέβασα τον beta και παίζει μία χαρά.. Πολύ καλύτερα απ' ότι στο STORM. Άσχετο αλλά με τον Skyfire τι γίνετε? Έχουμε νεότερα?? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts