obscurus Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ΣΚΕΤΟΣ ΜΠΕΛΑΣ είναι σε αυτό το κινητό το ΖΟΟΜ στις φωτογραφίες... Ειδικά το ΖΟΟΜ όχι με το διπλό πάτημα πάνω στη φωτογραφία αλλά αυτό που κάνεις με το δάχτυλό σου σέρνοντάς το προς τα πάνω (ΖΟΟΜ ΙΝ) και προς τα κάτω (ZOOM OUT)... Έχει τέτοιο lag που :!: ΑΛΛΟ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΕΙ! :!:... ΖΟΟΜ OUT θέλεις να κάνεις... ΖΟΟΜ ΙΝ κάνει!!!! Γιατί δεν χρησιμοποίησαν τα πλήκτρα +/- δεν καταλαβαίνω.... Τόσο στόκοι πια σε αυτή τη SAMSUNG? Χώρια που και για να ανοίξεις μηνύματα ή για να σου βγάλει τις αναπάντητες κλήσεις δεν ακούει η οθόνη με τη μία και πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι "προβολή" 2-3 φορές... Χώρια που όταν αποσυνδέεται το Bluetooth ακουστικό σου δεν επανασυνδέεται αυτόματα αν δεν πατήσεις YES στην οθόνη... Χώρια που το βίντεο το βράδυ θολώνει συνέχεια ακόμα και με επαρκή νυχτερινό φωτισμό. Ήθελα να ξερα ποιοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με το έτη φωτός μπροστά i Phone που δε λαγκάρει με τίποτα και τρέχει νεράκι το μενού στην οθόνη! Πάλι καλά που μου στοίχησε 130 ευρώ με την επιδότηση... Αγανάκτηση μεγάλη! Είναι δύσχρηστο το zoom πράγματι. Γενικά θέλει την εκπαίδευσή του το συγκεκριμένο κινητό. Πρέπει να έχεις υπομονή τις πρώτες μέρες! Τ'αξίζει τα λεφτά του το κινητό, απλά δεν είναι για 450 ευρώ όπως το πουλάνε κάποιοι. Εντάξει το iphone απλά δεν υπάρχει όσον αφορά την απόκριση της οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ενα αλλο κουφο που εχει το κινητο απ οσο θυμαμαι,οταν εβαζα να δω τις φωτογραφιες οριζοντια μονο φωτογραφιες δεν εβλεπα..με το παραμικρο κουνημα της συσκευης αρχισαν να..τρεχουν σαν τρελες!!τι σο'ι' αισθητηρα βαλανε δε μπορω να καταλαβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Ενα αλλο κουφο που εχει το κινητο απ οσο θυμαμαι,οταν εβαζα να δω τις φωτογραφιες οριζοντια μονο φωτογραφιες δεν εβλεπα..με το παραμικρο κουνημα της συσκευης αρχισαν να..τρεχουν σαν τρελες!!τι σο'ι' αισθητηρα βαλανε δε μπορω να καταλαβω! Μάλλον δεν βάλανε αισθητήρα... τρέχουν με τη βαρύτητα στην κατηφόρα! Αυτό το κινητό απλά έχει - πολύ καλή οθόνη σε ανάλυση και χρώματα και γενικά προβολή εικόνων - πολύ καλή φωτογραφική μηχανή, με ξεχωριστό XENON φλας για φωτογραφίες και LED φλας για νυχτερινά βίντεο (το τελευταίο όμως είναι αδύναμο και απλά υπάρχει για να μην βιντεοσκοπείς σε απόλυτο σκοτάδι - ΟΚ! κινητό είναι, πάλι καλά που έχει και τα 2!!!), και - WiFi , χωρίς όμως η περιήγηση στις ιστοσελίδες να ξεφεύγει του μετρίου... Κατά τα άλλα - παρά τη μεγάλη οθόνη, εμφανίζει μόνο τους 12 πρώτους χαρακτήρες από τα ονοματεπώνυμα στο Ευρετήριο Επαφών (το Κ810 με την οθονούλα εμφάνιζε 16 - ήμαρτον!!!), κάτι που για τα ελληνικά ονοματεπώνυμα είναι @#*$$* - η ευαισθησία του πομποδέκτη σήματος είναι μέτρια (εξού και ο μικρός δείκτης ακτινοβολίας SAR), - η μπαταρία του μετα τη 2 μέρα με πολύ λογική χρήση απλά πεθαίνει και όταν πεθάνει το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα - του κουμπάκι του ξεκλειδώματος του touch screen είναι εντελώς λάθος τόσο σαν σύλληψη λειτουργίας όσο και σαν θέση στο κινητό (είτε δεν έπρεπε να είναι ακριβώς απέναντι από το κουμπί για τη λήψη των φωτογραφιών, γιατί συμβαίνει συχνά να τα πατάς ταυτόχρονα και τότε δεν ξεκλειδώνει η οθόνη, είτε έπρεπε να ξεκλειδώνει όπως στο SE SATIO που δεν χρειάζεται να το κρατάς πατημένο αλλά το σέρνεις για να ξεκλειδώσει και επανέρχεται με ελατήριο) - η εγγραφή φωνής έχει μέγιστο όριο 60 λεπτά - η ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής με ακουστικό BLUETOOTH ρυθμίζεται μόνο από το ακουστικό BLUETOOTH και όχι και από τα πλήκτρα +/- του τηλεφώνου (σε αντίθεση με τα SE) - ο ήχος κλήσης στην ανώτατη ένταση δεν ακούγεται πολύ έντονα... - το βίντεο θολώνει ακόμα και με επαρκή βραδυνό φωτισμό γιατί οι τυπάρες απλά δεν έχουν βάλει επιλογή "ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ" (μάλλον δεν γνωρίζουν ακόμα την έννοια του απείρου), αλλά μόνο ΑΥΤΟΜΑΤΗ και ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ... - οι αναφορές για την παράδοση των μηνυμάτων έρχονται μόνο σε μορφή μηνύματος και πρέπει να κάθεσαι συνέχεια να τα σβήνεις!!! - το ΖΟΟΜ ΙΝ και ΖΟΟΜ OUT κατά την προβολή φωτογραφιών (όχι κατά τη λήψη τους) γίνεται μόνο από το touch screen σέρνοντας σε αυτό το δάχτυλό σου πάνω ή κάτω και έχει δική του προσωπικότητα (κοινώς κάνει ό,τι θέλει), ενώ θα μπορούσαν κάλιστα να αξιοποιήσουν τα κουμπάκια +/- και να ζουμάρεις όσο θέλεις εσύ και όχι όσο θέλει το κινητό σου.... (η καινοτομία στη βλακεία!) (διορθώνω αυτό που είπα ότι το BLUETOOTH ακουστικό για να επανασυνδέεται πρέπει να πατάς συνέχεια YES. Αν το κάνεις "ΕΓΚΡΙΣΗ" επανασυνδέεται αυτόματα) Εν κατακλείδι: Αυτό το κινητό για 250 ευρώ λιανική είναι ΟΚ... Αλλά κάτι 400ρια και 500ρια που ακούω ότι έχουν δώσει κάποιοι για να το πάρουν (αντί να πάρουν λάπτοπ)... ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!?!?!? Edited April 22, 2010 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 **** την γκαντεμιά μου... Μόλις ανακάλυψα ότι η κάμερα του κινητού τα έπαιξε... Όταν πάω να βγάλω φώτο ή να πάρω βίντεο η εικόνα είναι εντελώς θολή... Το κινητό δεν μπορεί καθόλου να εστιάσει....Τι έπαθε ****το???? Ευτυχώς που έχω εγγύηση.... Ξέρει κανείς που το πάω για επισκευή? Το αγόρασα από το Saturn.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 **** την γκαντεμιά μου... Μόλις ανακάλυψα ότι η κάμερα του κινητού τα έπαιξε... Όταν πάω να βγάλω φώτο ή να πάρω βίντεο η εικόνα είναι εντελώς θολή... Το κινητό δεν μπορεί καθόλου να εστιάσει....Τι έπαθε ****το???? Ευτυχώς που έχω εγγύηση.... Ξέρει κανείς που το πάω για επισκευή? Το αγόρασα από το Saturn.... Ευχαριστώ Άκυρο παιδιά! Το κινητό επανήλθε μόνο του.. Ελπίζω να μην το ξανακάνει στο μέλλον...Αν και δεν το νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YSAX Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Άκυρο παιδιά! Το κινητό επανήλθε μόνο του.. Ελπίζω να μην το ξανακάνει στο μέλλον...Αν και δεν το νομίζω ....η που το ειχες βαλει κατα λαθος στο -macro- και για αυτο ηταν θολο. :rolleyes: (και αλλοι λογοι υπαρχουν για να ειναι θολο απο λαθος ρυθμισεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παιδιά αν μπούμε youtube σε desktop προβολή δεν γίνεται να δούμε βίντεο? Επειδή στην προβολή για κινητά είναι όλα απαίσια ακόμα και στο high quality. Επίσης ξέρει κανείς πώς μπαίνουν thumbnails στα album για το mp3 player? Πρέπει να γίνεται μέσω του pc studio αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Τελικά σε άλλο thread πιο πιθανό να μου λυθούν οι απορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες. Αν η ανάλυση της οθόνης ήταν 320*240 ίσως και να ήταν υψηλή η ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Παντως και στο Χ6 που εχει flash player, η αναλυση δεν στελνεται απο το youtube σε παραπανω απο 240Χ320. Μη ζαλιζεσαι πολυ...το κινητο ειναι για να δεις μερικα βιντεακια on-the-go, οχι να βγαζεις τα ματια σου παρακολουθωντας επι ωρες. Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά για κινητό με τιμή εκκίνησης 500+ ευρώ εγώ περιμένω να μου μαγειρεύει μέχρι και καφέ! Σοβαρά τώρα όλοι θέλουν ένα κινητό που να προβάλλει κανονικά τις σελίδες και τα βίντεο του youtube σε html. Δεν νομίζω να είναι κάτι το παράλογο όπως λες. Edited April 30, 2010 by obscurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Εντάξει εγώ αναρωτήθηκα επειδή είδα ότι ανοίγει κανονικά η σελίδα σε html, αλλά μετά από λίγο έφαγα μια ωραία επανεκκίνηση. Ήθελα κάτι παραπάνω για μια τόσο καλή οθόνη τι να κάνουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ναι το τελευταίο έχω. Δεν μου είχε ξανακάνει επανεκκίνηση ως τώρα, πρέπει να έφαγε πολύ ζόρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Ρε παιδια που μεταφερθηκε η αντιπροσωπια της sammy σττην αθηνα για να κανουμε update??? Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Η τελευταία δεν είναι η m8910xxik1? Εγώ αυτήν έχω! Αλλά είδα ότι υπάρχει και η m8910xxik2. Μήπως πάνε αντίστροφα τα νούμερα. Λέμε τώρα! Δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την αναβάθμιση μέσω του pc studio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) γεια σε ολους!!! πρωτη φορα μπαινω σε forum δηλαδη ασχετη.εγω το πηρα την παρασκευη που περασε ειναι το<swVER>M8910OXCIG1 <cscVER>M8910OXCIG1 και απο οτι κατ. διαβαζωντας πιο πριν το δικο μου πρεπει να ειναι παλιο και ας το πηρα τωρα.παντα ειχα sony ericsson και το τελευταιο μου ειναι το c905 1 χρονο τωρα περιπου.ειχα 334 ευρω επιδοτηση στη vodafon και το pixon 12 εκανε 406.(πρωτη φορα περνω κινητο αφης) ελεγα για satio αλλα τα 600 ευρω ηταν πολλα.μεχρι στιγμης η μπαταρια εχει 2 γραμμες αλλα πρεπει να βγαλω το 3G.σαν κινητο το pixon εχει τελεια χρωματα και βγαζει τελειες φοτο αλλα το βιντεο χαλια,το SE c905 εχει πολυ καλυτερο ηχο (και ηχειο) κανει zoom και δεν θολωνει.(ενω το pixon 12 θολωνει).τελικα το c905 σε νυχτερινο βιντεο και γενικα σε βιντεο ειναι απαιχτο. κατι ακομα και θελω βοηθεια.οτι βγαζω απο την αριστερη μπαρα του τηλ. δεν ξανασερνετε μεσα να το πω και ετσι.ξερω απο φιλους που εχουν αλλα samsung αφης πως τα σερνεις και ξαναμπαινουν μεσα.μηπως το δικο μου ειναι ελλατωματικο? help και συγνωμη αν σας ζαλισα:help::worry: Edited May 2, 2010 by bilibina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 κατι ακομα και θελω βοηθεια.οτι βγαζω απο την αριστερη μπαρα του τηλ. δεν ξανασερνετε μεσα να το πω και ετσι.ξερω απο φιλους που εχουν αλλα samsung αφης πως τα σερνεις και ξαναμπαινουν μεσα.μηπως το δικο μου ειναι ελλατωματικο? Οχι,δεν ειναι ελαττωματικο..πιεζεις λιγο το widget μεχρι να 'φουσκωσει' και μετα το σερνεις μεσα στη μπαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Οχι,δεν ειναι ελαττωματικο..πιεζεις λιγο το widget μεχρι να 'φουσκωσει' και μετα το σερνεις μεσα στη μπαρα :) το ανακαλυψα εχθες το βραδυ τελικα. αλλα τι λιγο...... πιεζω τοσο το widget στην οθονη και το σερνω μεσα που νομιζω πως το δαχτυλο μου θα διαπερασει την οθονη :lol: εχω σπαστει:( με πολυ ζορι μπαινουν μεσα.το διαπιστωσε και ενας φιλος που το ειδε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 γεια σε ολους!!! πρωτη φορα μπαινω σε forum δηλαδη ασχετη.εγω το πηρα την παρασκευη που περασε ειναι το<swVER>M8910OXCIG1 <cscVER>M8910OXCIG1 και απο οτι κατ. διαβαζωντας πιο πριν το δικο μου πρεπει να ειναι παλιο και ας το πηρα τωρα.παντα ειχα sony ericsson και το τελευταιο μου ειναι το c905 1 χρονο τωρα περιπου.ειχα 334 ευρω επιδοτηση στη vodafon και το pixon 12 εκανε 406.(πρωτη φορα περνω κινητο αφης) ελεγα για satio αλλα τα 600 ευρω ηταν πολλα.μεχρι στιγμης η μπαταρια εχει 2 γραμμες αλλα πρεπει να βγαλω το 3G.σαν κινητο το pixon εχει τελεια χρωματα και βγαζει τελειες φοτο αλλα το βιντεο χαλια,το SE c905 εχει πολυ καλυτερο ηχο (και ηχειο) κανει zoom και δεν θολωνει.(ενω το pixon 12 θολωνει).τελικα το c905 σε νυχτερινο βιντεο και γενικα σε βιντεο ειναι απαιχτο. κατι ακομα και θελω βοηθεια.οτι βγαζω απο την αριστερη μπαρα του τηλ. δεν ξανασερνετε μεσα να το πω και ετσι.ξερω απο φιλους που εχουν αλλα samsung αφης πως τα σερνεις και ξαναμπαινουν μεσα.μηπως το δικο μου ειναι ελλατωματικο? help και συγνωμη αν σας ζαλισα:help::worry: απο που το πηρες?γιατι και εγω εχω επιδοτηση βονταφον και ηθελα να το παρω αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 απο που το πηρες?γιατι και εγω εχω επιδοτηση βονταφον και ηθελα να το παρω αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον... απο καταστημα vodafone στην πατρα.το εχει και η vodafone στο ριο πατρων.Αλλα νομιζω πως αρχιζω και το μετανιωνω που το πηρα.ανακαλυψα κατι ακομα πως στην αριθμομηχανη δεν υπαρχει το συμβολο %.ειναι δυνατον? η δεν το βλεπω εγω.καλα για βιντεο σας ειπα πιο πανω.μπαταρια.... δεν προλαβα να την ξαναφορτισω εχει πεσει 1 γραμμη.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 απο καταστημα vodafone στην πατρα.το εχει και η vodafone στο ριο πατρων.Αλλα νομιζω πως αρχιζω και το μετανιωνω που το πηρα.ανακαλυψα κατι ακομα πως στην αριθμομηχανη δεν υπαρχει το συμβολο %.ειναι δυνατον? η δεν το βλεπω εγω.καλα για βιντεο σας ειπα πιο πανω.μπαταρια.... δεν προλαβα να την ξαναφορτισω εχει πεσει 1 γραμμη.:mad: ποσο εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ποσο εκανε? 406 euro .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ρε παιδιά με αυτά τα λεφτά τριγυρνά το HTC hero εκεί έξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ρε παιδιά με αυτά τα λεφτά τριγυρνά το HTC hero εκεί έξω! Ναι,αλλα καποιον που τον ενδιαφερει μονο η καταπληκτικη φωτογραφια και η οθονη AMOLED με τις χρωματαρες της,θα παρει αυτο..οχι το hero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ναι,αλλα καποιον που τον ενδιαφερει μονο η καταπληκτικη φωτογραφια και η οθονη AMOLED με τις χρωματαρες της,θα παρει αυτο..οχι το hero θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!παιδια παντως αν καποιος θελει και μπορει ας ανεβασει φωτο απτο κινητο τραβηγμενες σε χαμηλο φωτισμο γτ δεν εχουμε δει και πολλες τετοιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ναι,αλλα καποιον που τον ενδιαφερει μονο η καταπληκτικη φωτογραφια και η οθονη AMOLED με τις χρωματαρες της,θα παρει αυτο..οχι το hero Δεν θα διαφωνήσω, απλώς θεωρώ τα 400 ευρώ κομμάτι υπερβολικό ποσό. Πάντως στις φώτο με νυχτερινή λήψη δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, τα καρέ πέφτουν σαν τρελά. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι. Μου φαίνεται περίεργο για 800 mhz επεξεργαστή. Να γίνεται να διορθωθεί αυτό με κάποιο firmware άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts