Jump to content

[Επίσημο] Samsung M8910 Pixon 12

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εν τέλει μας ζαλίσανε μερικοί που προσπαθούν να μας πείσουν οτι το κινητό είναι μάπα.

Είναι οι ίδιοι που αγοράζουν κάτι πάντα, σύμφωνα με γνώμες άλλων ή με τα περίφημα review. Ποιο λένε όλοι οτι είναι καλύτερο?...αυτό παίρνω....

Εγώ είχα ως τώρα, SEΚ800. (420 είχα σκάσει απλά επειδή είχε 3mpx)

Ειδικά σαν και μένα είναι πολλοί που από το SEΚ800 πάνε στο PIXON12 γιατι απλά αυτό γουστάρουν. Δεν είμαι και επαγγελματίας φωτογράφος , απλώς θέλω ένα συμμαζεμένο κινητό με πολλά πιχελ., xenon, και ας έχει και wifi, gps, amoled. Είναι απλά τρέλα. Ξ'ερω οτι δεν είναι τέλειο, δεν έχει λειτουργικό κλπ κλπ, αλλά δεν μου καίγεται καρφί.

Και λέω πχ οτι αυτό εδώ (http://www.aboutcellulars.com/samsung-cell-phones/samsung-m8920-another-samsung-12mp-camera-with-3x-optical-zoom) που είναι το αμέσως καλύτερο δεν θα το πάρω γιατί έχει μεγάλο όγκο. ΤΕΛΟΣ. Δε πα να φτιάχνει και καφέ.......(την πατήσαμε μια φορά με το κ800)

Πρέπει να έχεις άποψη του ποιος είσαι και τι ακριβώς θες, για να λες "θέλω αυτό" τέλος.

Όταν δεν έχεις άποψη του ποιος είσαι και τι ακριβώς θες, τότε ψάχνεις να βρεις τι θέλουν οι άλλοι..............

Το αν δουλεύει σωστά το wifi ή το ένα ή το άλλο δεκάρα δε δίνω προσωπικά, αρκεί να βγάζει καλές φώτο.

τα σεβη μου

• Απαντήσεις 899
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εν τέλει μας ζαλίσανε μερικοί που προσπαθούν να μας πείσουν οτι το κινητό είναι μάπα.

Είναι οι ίδιοι που αγοράζουν κάτι πάντα, σύμφωνα με γνώμες άλλων ή με τα περίφημα review. Ποιο λένε όλοι οτι είναι καλύτερο?...αυτό παίρνω....

Ειδικά σαν και μένα είναι πολλοί που από το SEΚ800 πάνε στο PIXON12 γιατι απλά αυτό γουστάρουν. Δεν είμαι και επαγγελματίας φωτογράφος , απλώς θέλω ένα συμμαζεμένο κινητό με πολλά πιχελ., xenon, και ας έχει και wifi, gps, amoled. Είναι απλά τρέλα. Ξ'ερω οτι δεν είναι τέλειο, δεν έχει λειτουργικό κλπ κλπ, αλλά δεν μου καίγεται καρφί.

Και λέω πχ οτι αυτό εδώ (http://www.aboutcellulars.com/samsung-cell-phones/samsung-m8920-another-samsung-12mp-camera-with-3x-optical-zoom) που είναι το αμέσως καλύτερο δεν θα το πάρω γιατί έχει μεγάλο όγκο. ΤΕΛΟΣ. Δε πα να φτιάχνει και καφέ.......(την πατήσαμε μια φορά με το κ800)

Πρέπει να έχεις άποψη του ποιος είσαι και τι ακριβώς θες, για να λες "θέλω αυτό" τέλος.

Όταν δεν έχεις άποψη του ποιος είσαι και τι ακριβώς θες, τότε ψάχνεις να βρεις τι θέλουν οι άλλοι..............

Το αν δουλεύει σωστά το wifi ή το ένα ή το άλλο δεκάρα δε δίνω προσωπικά, αρκεί να βγάζει καλές φώτο.

τα σεβη μου

i love my Pixon!:)

Έτσι είναι η κάμερα με τα 12 mpixel. Αυτό είναι το Samsung M8920.Το Samsung M8910 Pixon 12 λογικά ήταν το πρώτο πείραμα για να έχουμε την παρακάτω κατάληξη,που όπως φαίνεται είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

http://www.mobile88.com/gen/photos/Samsung/M8920/samsumg_m8920photosphotos_b.jpg

http://www.celluloco.com/images/D/DETAILED-SAMSUNG-W880.jpg

Edited by mirrorofsorrow
Αφαίρεση εικόνων

Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει

στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας.

Mark Twain

Έτσι είναι η κάμερα με τα 12 mpixel. Αυτό είναι το Samsung M8920.Το Samsung M8910 Pixon 12 λογικά ήταν το πρώτο πείραμα για να έχουμε την παρακάτω κατάληξη,που όπως φαίνεται είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

http://www.mobile88.com/gen/photos/Samsung/M8920/samsumg_m8920photosphotos_b.jpg

http://www.celluloco.com/images/D/DETAILED-SAMSUNG-W880.jpg

Αυτο ειναι το W880..που δυστυχως κυκλοφορει μονο στην Κορεα..:(

Edited by mirrorofsorrow
Αφαίρεση εικόνων

εγω ακομα περιμενω απο την vodafone απαντηση που το ειχα στειλει για αντικατασταση κατευθειαν.ειχε πολλα προβληματα το δικο μου.

δεν εχει ερθει ακομα.

ευτυχως που εδωσα μονο 70 euro (λογο επιδοτησης).απο λιγο που προλαβα να δω μεσα σε 5 μερες το κινητο ειναι μαπα.:mad:

το SE C905 που εχω ακομα με τα 8,1 mpixels φωτογραφικη ειναι απεχτο.:)

τελεια φωτο και ζουμ,απλα τελειο βιντεο και βραδινο,ακομα και σε εντελως σκοταδι,το οποιο εχει και ζουμ.:)

κατι που το βιντεο στο pixon ειναι χαλια ακομα και την ημερα.:(

φιλοι που εχουν καποια samsung κινητα το touch καλο στο pixon το touch ειναι χαλια.

για να δω αν θα το αντικαταστισουν η οχι.αλλιως μου ειπαν θα το αναβαθμισουν και μολις το παρω θα σας πω νεοτερα.

που δεν νομιζω να ειναι καλα......

Παιδιά μόλις το είδα στο saturn στο σταθμό λαρίσσης ΜΟΝΟ 249E!!!! Τα 'παιξα! Αν δεν είχα πάρει με επιδότηση το Χ10 τσάμπα, σταντέ θα το έπαιρνα.... Το σκεφτόμουν τα χριστούγεννα και τότε είχε καμμιά 500αριά+... Όσοι ενδιαφέρεστε, είναι ΠΟΛΥ καλή ευκαιρία!

Τα υπεραξίζει τα 249 κατά τη γνώμη μου...

Anyway, εγώ το καθήκον μου το έκανα και σας ενημέρωσα...:) Do your thing guys!

τα σεβη μου

Αδερφέ, αυτό ακριβώς λέμε κι εμείς. Το θέμα είναι υποκειμενικό. Ο καθένας παρουσιάζει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της συσκευής και κρίνει αν αξίζει ή όχι με βάση τη βαρύτητα που ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αποδίδει στο ξεχωριστά στο καθένα από αυτά.

Όπως είπες, για εσένα παίζει ρόλο μόνο ένα πράγμα και δεν έχει καμία σημασία αν δεν δουλεύει σωστά τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τη στιγμή που το κινητό σε καλύπτει σε αυτό είσαι σούπερ ευχαριστημένος. Με γειά σου και χαρά σου!

Με την ίδια ακριβώς λογική βάση, άλλοι δίνουμε σημασία σε άλλα πράγματα, στα οποία η συσκευή δεν μας καλύπτει. Δικαίωμά μας να μην είμαστε ευχαριστημένοι.

Όλοι εμείς λοιπόν δεκάρα δεν δίνουμε για το αν πείσουμε τον οποιονδήποτε ότι το κινητό είναι μάπα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το επαναλαμβάνουμε ότι απλά τη γνώμη μας λέμε, την τεκμηριώνουμε κι ας κρίνει με βάση τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια όποιος ενδιαφέρεται για το προϊόν.

Γι' αυτό υπάρχει και το φόρουμ. Αλλιώς μπορείς να απευθύνεσαι στην ιστοσελίδα της Samsung να διαβάζεις κάθε μέρα τη διαφήμιση της συσκευής.

Όποιοι δεν μπορούν ούτε να σεβαστούν ούτε να αντιληφθούν αυτό το στοιχειωδώς αυτονόητο και προβαίνουν συν τοις άλλοις και σε υπονοούμενους χαρακτηρισμούς σε βάρος γενικά αυτών που έχουν διαφορετική γνώμη από τη δική τους προφανώς δεν πάσχουν από το σύνδρομο "δεν έχεις άποψη του ποιος είσαι και τι ακριβώς θες, τότε ψάχνεις να βρεις τι θέλουν οι άλλοι" αλλά από την πάθηση "εγώ όχι μόνο (δήθεν) έχω άποψη του ποιός είμαι και τί θέλω , αλλά και έχω την απαίτηση ότι όλοι πρέπει να κρίνουν όπως εγώ". Εν προκειμένω, για αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους ως πρότυπο και αυθεντία νομίζω ότι η εν λόγω συσκευή είναι η πλέον κατάλληλη, γιατί σίγουρα όλες οι προηγούμενές τους είχαν καταφανέστατα απαγορευτικά υψηλό δείκτη ακτινοβολίας στην οποία εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα.

Τα σέβη μου.

Edited by SoKoFLiKo
:O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O

υπαρχει περιπτωση αυτη η νεα παρτιδα που εφεραν στα saturn να ειναι αναβαθμισμενη?δηλ. για παραδειγμα να μην παρουσιαζει αυτο το προβλημα στο βιντεο? Edited by themiltos1994

Δεν έχω ιδέα τί πρόβλημα παρουσιάζει στο βίντεο... Αλλά αποκλείω να 'ναι καινούρια παρτίδα. Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του.. Δεν υπάρχει σε καμμία αλυσίδα, πέρα του Saturn. Εικασίες κάνω πάντως...

Τώρα που το θυμήθηκα, απ'την vodafone μου είχαν πει το Φεβρουάριο ότι έχει σταματήσει η παραγωγή και δεν θα φέρουν καινούρια κομμάτια. Βέβαια αυτοί εκεί δεν ξέρουν τί τους γίνεται, οπότε μη το πάρεις και τοις μετρητοίς...

Δεν έχω ιδέα τί πρόβλημα παρουσιάζει στο βίντεο... Αλλά αποκλείω να 'ναι καινούρια παρτίδα. Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του.. Δεν υπάρχει σε καμμία αλυσίδα, πέρα του Saturn. Εικασίες κάνω πάντως...

Τώρα που το θυμήθηκα, απ'την vodafone μου είχαν πει το Φεβρουάριο ότι έχει σταματήσει η παραγωγή και δεν θα φέρουν καινούρια κομμάτια. Βέβαια αυτοί εκεί δεν ξέρουν τί τους γίνεται, οπότε μη το πάρεις και τοις μετρητοίς...

Καλημερα,

πραγματικα ο καθενας, οτι ναναι λεει εδω μεσα......:blink:

<<Δεν υπάρχει σε καμμία αλυσίδα, πέρα του Saturn>>

Και αν μπεις στο skroutz.gr το πιο απλο πραγμα που μπορει να κανει καποιοςγια να δει αν υπαρχει σε αλλη αλυσιδα, βλεπει αμεσως οτι το εχει και το electroworld, και ο Κωτσοβολος, και δεν εχουν ολες οι αλυσιδες συνεργασια με τον skroutz οπως το saturn που το εχει, και το media markt που ειναι θυγατρικη του saturn και πιθανοτατα το εχει και εκει.

Οτι ναναι......!!!!!!!

παντως και εμενα αυτο μου ειχαν πει σε βονταφον-πλαισιο οτι εχει σταματησει η παραγψγη του.και στο σατουρν και το μιντια μαρκτ μου ειχαν πει πριν λιο καιρο οτι δεν θα το ξαναφερουν αλλα οπως αποδυκνυεται στο σατουρν το ξαναφεραν..φι αυτο λεω μηπως ειναι καινουργια η παρτιδα

παντως και εμενα αυτο μου ειχαν πει σε βονταφον-πλαισιο οτι εχει σταματησει η παραγψγη του.και στο σατουρν και το μιντια μαρκτ μου ειχαν πει πριν λιο καιρο οτι δεν θα το ξαναφερουν αλλα οπως αποδυκνυεται στο σατουρν το ξαναφεραν..φι αυτο λεω μηπως ειναι καινουργια η παρτιδα

και το Media στην Κηφισίας το έχει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παντως σε ενα υποκαταστημα vodafone στην πατρα που το πηρα και εγω ειχε και αλλα πριν 2 εβδομαδες.........

Άλλο η παραγωγή, άλλο η διαθεσιμότητα.

Η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι θέμα μεγάλου στοκ. Πάντως είτε παράγεται είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Η συσκευή είναι αυτή που είναι.

:O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O

βασικα ρωτησα στο γερμανο μου ειπαν οτι θα αποσυρθει σιγα σιγα και αυτο και το satio γιατι δεν πολυησαν και πολυ,

απο προβληματα μου πε οτι δεν εει παρουσιασει,

και οτι η καμερα του με πολυ επιυκια μπορει να συγκριθει με μια 8αρα φωτογραφικης μηχανης!

εγω παρολα αυτα σκεφτομαι να το παρω!

τι προβληματα εχετε ακουσει οτι εχει βγαλει???

βασικα ρωτησα στο γερμανο μου ειπαν οτι θα αποσυρθει σιγα σιγα και αυτο και το satio γιατι δεν πολυησαν και πολυ,

απο προβληματα μου πε οτι δεν εει παρουσιασει,

και οτι η καμερα του με πολυ επιυκια μπορει να συγκριθει με μια 8αρα φωτογραφικης μηχανης!

εγω παρολα αυτα σκεφτομαι να το παρω!

τι προβληματα εχετε ακουσει οτι εχει βγαλει???

διαβασε πιοοοοοο πισω και θα δεις.......

Όποιος βαριέται να ζυμώσει...

Paidia 8elw na rwtisw mporw sto pixon 12 na valw kwdiko na min mporoun na vlepoun ta munimata mou i otan to xekleidonw na prepei na vazw kodikw opws sto iphone kati paromio mipws paidia an xereis kapoios as me voi8isei eyxaristo!! i an kapoios xereis apo pou mporw na vrw paixnidia gia to kinito exw psaxei pantou alla den mporw na vrw tipotaaa Edited by PANOS93

Paidia 8elw na rwtisw mporw sto pixon 12 na valw kwdiko na min mporoun na vlepoun ta munimata mou i otan to xekleidonw na prepei na vazw kodikw opws sto iphone kati paromio mipws paidia an xereis kapoios as me voi8isei eyxaristo!! i an kapoios xereis apo pou mporw na vrw paixnidia gia to kinito exw psaxei pantou alla den mporw na vrw tipotaaa

Ναι,υπαρχει δυνατοτητα κρυπτογραφησης ωστε να μπορεις να μπαινεις με κωδικο σε καποιες λειτουργιες του τηλεφωνου(μηνυματα,κλησεις,καρτα μνημης..κλπ)

Ναι,υπαρχει δυνατοτητα κρυπτογραφησης ωστε να μπορεις να μπαινεις με κωδικο σε καποιες λειτουργιες του τηλεφωνου(μηνυματα,κλησεις,καρτα μνημης..κλπ)

mporeis na mou peis pou akrivos paw na to kanw auto??Kai paixnidia pou mporw na vrw paidia exw psaxi pantou alla tipota an xereis kapoios as me help!!!!!!!!

Edited by PANOS93

παιδια η δονηση απτα μηνυματα πως βγαινει????δν μπορω να τη βρω με τπτ!!!!

ακυρο το βρηκα...

Edited by themiltos1994

ξέρει κάποιος πως μπορώ να σβήσω μία λέξη από το τ9? έχει περαστεί η λέξη μα όταν θέλω να γράψω να και είναι πολύ εκνευριστικό

πως μπορω να εγαταστησω το opera mini 5 στο πιξον 12?το κατεβασα απ ευθειας απτο κινητο και πηγα να το ανοιξω αλλα δεν ανοιγει.μπορει να βοηθησει καποιος?

• 3 weeks later...
που μπορω να βρω tv-out καλωδιο για το πιξον 12??το εχει συνδεσει ποτε κανεις με την τηλεοραση να μας πει πως ειναι?