Jump to content

[Επίσημο] Samsung M8910 Pixon 12

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αν μπούμε youtube σε desktop προβολή δεν γίνεται να δούμε βίντεο? Επειδή στην προβολή για κινητά είναι όλα απαίσια ακόμα και στο high quality.

Επίσης ξέρει κανείς πώς μπαίνουν thumbnails στα album για το mp3 player? Πρέπει να γίνεται μέσω του pc studio αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.

• Απαντήσεις 893
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες. Αν η ανάλυση της οθόνης ήταν 320*240 ίσως και να ήταν υψηλή η ποιότητα.

Παντως και στο Χ6 που εχει flash player, η αναλυση δεν στελνεται απο το youtube σε παραπανω απο 240Χ320. Μη ζαλιζεσαι πολυ...το κινητο ειναι για να δεις μερικα βιντεακια on-the-go, οχι να βγαζεις τα ματια σου παρακολουθωντας επι ωρες.

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά για κινητό με τιμή εκκίνησης 500+ ευρώ εγώ περιμένω να μου μαγειρεύει μέχρι και καφέ!

Σοβαρά τώρα όλοι θέλουν ένα κινητό που να προβάλλει κανονικά τις σελίδες και τα βίντεο του youtube σε html. Δεν νομίζω να είναι κάτι το παράλογο όπως λες.

Edited by obscurus

Εντάξει εγώ αναρωτήθηκα επειδή είδα ότι ανοίγει κανονικά η σελίδα σε html, αλλά μετά από λίγο έφαγα μια ωραία επανεκκίνηση. Ήθελα κάτι παραπάνω για μια τόσο καλή οθόνη τι να κάνουμε!

Ρε παιδια που μεταφερθηκε η αντιπροσωπια της sammy σττην αθηνα για να κανουμε update???

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου??

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Η τελευταία δεν είναι η m8910xxik1? Εγώ αυτήν έχω! Αλλά είδα ότι υπάρχει και η

m8910xxik2. Μήπως πάνε αντίστροφα τα νούμερα. Λέμε τώρα! Δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την αναβάθμιση μέσω του pc studio?

γεια σε ολους!!! πρωτη φορα μπαινω σε forum δηλαδη ασχετη.εγω το πηρα την παρασκευη που περασε ειναι το<swVER>M8910OXCIG1 <cscVER>M8910OXCIG1 και απο οτι κατ. διαβαζωντας πιο πριν το δικο μου πρεπει να ειναι παλιο και ας το πηρα τωρα.παντα ειχα sony ericsson και το τελευταιο μου ειναι το c905 1 χρονο τωρα περιπου.ειχα 334 ευρω επιδοτηση στη vodafon και το pixon 12 εκανε 406.(πρωτη φορα περνω κινητο αφης)

ελεγα για satio αλλα τα 600 ευρω ηταν πολλα.μεχρι στιγμης η μπαταρια εχει 2 γραμμες αλλα πρεπει να βγαλω το 3G.σαν κινητο το pixon εχει τελεια χρωματα και βγαζει τελειες φοτο αλλα το βιντεο χαλια,το SE c905 εχει πολυ καλυτερο ηχο (και ηχειο) κανει zoom και δεν θολωνει.(ενω το pixon 12 θολωνει).τελικα το c905 σε νυχτερινο βιντεο και γενικα σε βιντεο ειναι απαιχτο.

κατι ακομα και θελω βοηθεια.οτι βγαζω απο την αριστερη μπαρα του τηλ. δεν ξανασερνετε μεσα να το πω και ετσι.ξερω απο φιλους που εχουν αλλα samsung αφης πως τα σερνεις και ξαναμπαινουν μεσα.μηπως το δικο μου ειναι ελλατωματικο? help και συγνωμη αν σας ζαλισα:help::worry:

Edited by bilibina

κατι ακομα και θελω βοηθεια.οτι βγαζω απο την αριστερη μπαρα του τηλ. δεν ξανασερνετε μεσα να το πω και ετσι.ξερω απο φιλους που εχουν αλλα samsung αφης πως τα σερνεις και ξαναμπαινουν μεσα.μηπως το δικο μου ειναι ελλατωματικο?

Οχι,δεν ειναι ελαττωματικο..πιεζεις λιγο το widget μεχρι να 'φουσκωσει' και μετα το σερνεις μεσα στη μπαρα :)

Οχι,δεν ειναι ελαττωματικο..πιεζεις λιγο το widget μεχρι να 'φουσκωσει' και μετα το σερνεις μεσα στη μπαρα :)

το ανακαλυψα εχθες το βραδυ τελικα. αλλα τι λιγο...... πιεζω τοσο το widget στην οθονη και το σερνω μεσα που νομιζω πως το δαχτυλο μου θα διαπερασει την οθονη :lol: εχω σπαστει:( με πολυ ζορι μπαινουν μεσα.το διαπιστωσε και ενας φιλος που το ειδε.

γεια σε ολους!!! πρωτη φορα μπαινω σε forum δηλαδη ασχετη.εγω το πηρα την παρασκευη που περασε ειναι το<swVER>M8910OXCIG1 <cscVER>M8910OXCIG1 και απο οτι κατ. διαβαζωντας πιο πριν το δικο μου πρεπει να ειναι παλιο και ας το πηρα τωρα.παντα ειχα sony ericsson και το τελευταιο μου ειναι το c905 1 χρονο τωρα περιπου.ειχα 334 ευρω επιδοτηση στη vodafon και το pixon 12 εκανε 406.(πρωτη φορα περνω κινητο αφης)

ελεγα για satio αλλα τα 600 ευρω ηταν πολλα.μεχρι στιγμης η μπαταρια εχει 2 γραμμες αλλα πρεπει να βγαλω το 3G.σαν κινητο το pixon εχει τελεια χρωματα και βγαζει τελειες φοτο αλλα το βιντεο χαλια,το SE c905 εχει πολυ καλυτερο ηχο (και ηχειο) κανει zoom και δεν θολωνει.(ενω το pixon 12 θολωνει).τελικα το c905 σε νυχτερινο βιντεο και γενικα σε βιντεο ειναι απαιχτο.

κατι ακομα και θελω βοηθεια.οτι βγαζω απο την αριστερη μπαρα του τηλ. δεν ξανασερνετε μεσα να το πω και ετσι.ξερω απο φιλους που εχουν αλλα samsung αφης πως τα σερνεις και ξαναμπαινουν μεσα.μηπως το δικο μου ειναι ελλατωματικο? help και συγνωμη αν σας ζαλισα:help::worry:

απο που το πηρες?γιατι και εγω εχω επιδοτηση βονταφον και ηθελα να το παρω αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον...

απο που το πηρες?γιατι και εγω εχω επιδοτηση βονταφον και ηθελα να το παρω αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον...

απο καταστημα vodafone στην πατρα.το εχει και η vodafone στο ριο πατρων.Αλλα νομιζω πως αρχιζω και το μετανιωνω που το πηρα.ανακαλυψα κατι ακομα πως στην αριθμομηχανη δεν υπαρχει το συμβολο %.ειναι δυνατον? η δεν το βλεπω εγω.καλα για βιντεο σας ειπα πιο πανω.μπαταρια.... δεν προλαβα να την ξαναφορτισω εχει πεσει 1 γραμμη.:mad:

απο καταστημα vodafone στην πατρα.το εχει και η vodafone στο ριο πατρων.Αλλα νομιζω πως αρχιζω και το μετανιωνω που το πηρα.ανακαλυψα κατι ακομα πως στην αριθμομηχανη δεν υπαρχει το συμβολο %.ειναι δυνατον? η δεν το βλεπω εγω.καλα για βιντεο σας ειπα πιο πανω.μπαταρια.... δεν προλαβα να την ξαναφορτισω εχει πεσει 1 γραμμη.:mad:

ποσο εκανε?

Ρε παιδιά με αυτά τα λεφτά τριγυρνά το HTC hero εκεί έξω!

Ναι,αλλα καποιον που τον ενδιαφερει μονο η καταπληκτικη φωτογραφια και η οθονη AMOLED με τις χρωματαρες της,θα παρει αυτο..οχι το hero

Ναι,αλλα καποιον που τον ενδιαφερει μονο η καταπληκτικη φωτογραφια και η οθονη AMOLED με τις χρωματαρες της,θα παρει αυτο..οχι το hero

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!παιδια παντως αν καποιος θελει και μπορει ας ανεβασει φωτο απτο κινητο τραβηγμενες σε χαμηλο φωτισμο γτ δεν εχουμε δει και πολλες τετοιες...

Δεν θα διαφωνήσω, απλώς θεωρώ τα 400 ευρώ κομμάτι υπερβολικό ποσό. Πάντως στις φώτο με νυχτερινή λήψη δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, τα καρέ πέφτουν σαν τρελά. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι. Μου φαίνεται περίεργο για 800 mhz επεξεργαστή. Να γίνεται να διορθωθεί αυτό με κάποιο firmware άραγε?

εγώ πάντως έστειλα σήμερα και στην samsnung αλλά και στην ευρωηλεκτρονική email για το θέμα του βίντεο Και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν.

Πάντως στο τμήμα εξυπηρέτησης που πήρα μου είπαν ότι δεν λύνεται το πρόβλημα με αναβάθμιση!!!!!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εγώ πάντως έστειλα σήμερα και στην samsnung αλλά και στην ευρωηλεκτρονική email για το θέμα του βίντεο Και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν.

Πάντως στο τμήμα εξυπηρέτησης που πήρα μου είπαν ότι δεν λύνεται το πρόβλημα με αναβάθμιση!!!!!!!

εγω σημερα το παω vodafone για αντικατασταση για αναβαθμιση δεν ξερω τι θα γινει.η μπαταρια με το ζορι 2 μερες κρατησε δεν ασχολ. και πολυ να πεις πως γι΄αυτο τελειωσε ασε που το εκλεινα το βραδυ.:mad:

εχθες που ακουγα μουσικη το ηχειο χαλασε εκανε πολλα παρασιτα. σημερα εφτιαξε και ξαναχαλασε.:mad:

η οθονη δεν αποκρινεται καθολου καλα οπως σας ειχα πει.:mad:

το νυχτερινο βιντεο θολωνει,το ψιλοκανει και την ημερα.:mad:

οι foto ενταξη πολυ καλες.:D

καποιες foto oμως που του περασα απο το laptop επαγγελματικες που εβγαλε η αδερφη μου σε φωτογραφο δεν τις δειχνει.ειναι βεβαια μεγαλες αλλα το SE c905 μου,τις δεχνει, ελαχιστα θολα βεβαια αλλα τις δειχνει.περιμενα στο pixon να τις δω καθαρα.ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αν ειναι δυνατον.υποτιθεται πιο εξελιγμενο κινητο.::mad:

γενικα πιο πολλα - παρα + εχει αυτο το κινητο.

απογοητευτικα.

εγω σημερα το παω vodafone για αντικατασταση για αναβαθμιση δεν ξερω τι θα γινει.η μπαταρια με το ζορι 2 μερες κρατησε δεν ασχολ. και πολυ να πεις πως γι΄αυτο τελειωσε ασε που το εκλεινα το βραδυ.:mad:

εχθες που ακουγα μουσικη το ηχειο χαλασε εκανε πολλα παρασιτα. σημερα εφτιαξε και ξαναχαλασε.:mad:

η οθονη δεν αποκρινεται καθολου καλα οπως σας ειχα πει.:mad:

το νυχτερινο βιντεο θολωνει,το ψιλοκανει και την ημερα.:mad:

οι foto ενταξη πολυ καλες.:D

καποιες foto oμως που του περασα απο το laptop επαγγελματικες που εβγαλε η αδερφη μου σε φωτογραφο δεν τις δειχνει.ειναι βεβαια μεγαλες αλλα το SE c905 μου,τις δεχνει, ελαχιστα θολα βεβαια αλλα τις δειχνει.περιμενα στο pixon να τις δω καθαρα.ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αν ειναι δυνατον.υποτιθεται πιο εξελιγμενο κινητο.::mad:

γενικα πιο πολλα - παρα + εχει αυτο το κινητο.

απογοητευτικα.

Πάνω από 4mb φώτο δεν τις δείχνει!

Κανονικά σου κράτησε, μπορεί να σε βγάζει λίγο παραπάνω σε κανά μήνα μέχρι να πιάσει η μπαταρία τη μέγιστη απόδοση.

Η οθόνη έχει καλή απόκριση για resistive, οπότε ίσως εδώ να έχει πρόβλημα.

Και με το ηχείο δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο.

Τέλος, το βίντεο θολώνει και τη μέρα, αν ο φωτισμός δεν είναι καμπάνα!

Πάνω από 4mb φώτο δεν τις δείχνει!

Κανονικά σου κράτησε, μπορεί να σε βγάζει λίγο παραπάνω σε κανά μήνα μέχρι να πιάσει η μπαταρία τη μέγιστη απόδοση.

Η οθόνη έχει καλή απόκριση για resistive, οπότε ίσως εδώ να έχει πρόβλημα.

Και με το ηχείο δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο.

Τέλος, το βίντεο θολώνει και τη μέρα, αν ο φωτισμός δεν είναι καμπάνα!

προσεξε κανεις πως το κλειστρο της φωτογραφικης ειναι μεσα απο το τζαμακι.(αν τα λεω και σωστα). θα μπορουσε να κλεινει απεξω απο το εξωτερικο τζαμακι.

με λιγα λογια ευκολα μπορει να γδαρθει μεσα σε καποια τσαντα η αλλου και τοτε την γ........... :oops:

Εχοντας κλεισει ενα μηνα με το pixon12 στην κατοχη μου να καταθεσω και γω τις αποψεις μου....

1. προφανως και δεν έδινα 400 ευρω με τιποτα αν δεν ειχα αναβαθμιση 250 ευρω(και δεν μιλαω μονο για το pixon12 αλλα γενικοτερα)

2. Εξωτερικα ειναι ομορφο κινητο με μοναδικο ψεγαδι τον φακο της καμερας που εξεχει...ψιλα γραμματα ομως...

3. Με την θηκουλα του, με την καρτα μνημης του, μια χαρα συσκευασια...

4. Οτι και να πω για τις φωτογραφιες του ειναι λιγο...οποιος εχει αυτο το κινητο εχει και μια εξαισια φωτογραφικη μηχανη!

5. Στο βιντεο ναι, we have a problem!:( Την νυχτα θολωνει, καθως δεν εστιαζει καπου, μεσα στο γενικοτερο σκοταδι! Eιναι προβλημα και το εχουν ΟΛΑ τα pixon12

6. To ζουμ στις φωτογραφιες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! θα μπορουσε να ειναι οπως στα αρχεια pdf, ευκολα και ωραια! παραδοξως ειναι διαφορετικο απο παρομοια samsung.:mad:

7. Το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι μια χαρα με αρκετα καλο browser! μην εχετε τρελες απαιτησεις δεν ειναι smartphone. καντε και τις ρυθμισεις για HQ στο m.youtube και ολα ΟΚ! Το wi-fi πολυ καλο και ευκολο!;)

8. Η οθονη ειναι θεμα συνηθειας! εγω σε μια βδομαδα το ειχα μαθει! Φυσικα και δεν ειναι σαν του iphone η αποκριση της οθονης.

9. Η μπαταρια με κανονικη χρηση κραταει σχεδον 3 μερες σε μενα με τα 2 ενδιαμεσα βραδια ανοιχτο...με χρηση wi-fi ή πολυμεσων για αρκετη ωρα, χανει πολυ...το θεμα της μπαταριας σπανια με ενοχλουσε σε οτι κινητο και να ειχα...εχω ρυθμισει ετσι την καθημερινοτητα μου ετσι ωστε στο 90% των περιπτωσεων να φορτιζω το κινητο οταν κοιμαμαι την νυχτα...

Eν κατακλειδι...Γενικως, ειμαι ευχαριστημενος με το κινητο και το προτεινω ανεπιφυλακτα για καποιον που εχει ενα σεβαστο ποσο αναβαθμισης! Οπως ειπα και στην αρχη 400 ευρω για κινητο δεν θα εδινα ποτε μου.(προσωπικη άποψη)

Αυτααααα...:D

---Αν καποιος γνωριζει που μπορουμε να βρουμε το τελευταιο λογισμικο ας το καταθεσει.---

Edited by guerriero_verde