GEORGELYK Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλημέρα.Εχω παραγγειλει το Pixon εδώ και μερικές μέρες και μου το καθυστερούν.Όταν το πάρω,λέτε να χρειάζεται κατ'ευθείαν αναβάθμιση ή όχι;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 παιδιά το πρόβλημα με το autofocus στο video φτιάχνεται μα καινούργιο firmware?έχει βγει αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Λοιπόν, μετά απο μια εβδομαδα "συμβιωσης" με το κινητο εχω μια πιο ξεκαθαρη αποψη. Οποτε κατα τη γνωμη μου: + οθονη(απιστευτη) +φωτογραφιες(ειδικα την ημερα συγκρινονται με κανονικη φωτογραφικη) +γρηγορη αποκριση μενου -μπαταρια(2,5 μερες με μετρια χρηση..) -focus στο video...(το γνωστο θεμα που υπογραμμισατε και αλλοι..) -χωρητικοτητα μηνυματων(μονο 500;;γιατι...; ) Συνολικα παντως το θεωρω πολυ καλο κινητο και δεν μετανιωσα στιγμη που το πηρα! Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Λοιπόν, μετά απο μια εβδομαδα "συμβιωσης" με το κινητο εχω μια πιο ξεκαθαρη αποψη. Οποτε κατα τη γνωμη μου: + οθονη(απιστευτη) +φωτογραφιες(ειδικα την ημερα συγκρινονται με κανονικη φωτογραφικη) +γρηγορη αποκριση μενου -μπαταρια(2,5 μερες με μετρια χρηση..) -focus στο video...(το γνωστο θεμα που υπογραμμισατε και αλλοι..) -χωρητικοτητα μηνυματων(μονο 500;;γιατι...; ) Συνολικα παντως το θεωρω πολυ καλο κινητο και δεν μετανιωσα στιγμη που το πηρα! Φωτογραφιες τη νυχτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Φωτογραφιες τη νυχτα; εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε αυτό το επίπεδο:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε αυτό το επίπεδο:) Εννοειται και τη νυχτα! Απλα υπογραμμισα την ημερα γιατι μπορεις χωρις πλακα να τις συγκρινεις με μια compact φωτογραφικη:D παραθετω φωτο σε απολυτο σκοταδι.. http://s1d2.turboimagehost.com/t/2427670_0052.jpg Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ξερω,ειμαι κουραστικος,αλλα μηπως εχεις να μας στειλεις καμμια με νυχτερινο τοπιο;Π.χ. τα φωτα της πολης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ξερω,ειμαι κουραστικος,αλλα μηπως εχεις να μας στειλεις καμμια με νυχτερινο τοπιο;Π.χ. τα φωτα της πολης; οχι ρε συ τι κουραστικος, γι' αυτο ειμαστε ολοι εδω! Λοιπον, εβγαλα καποιες τυχαιες και λιγο βιαστικες καθως γυρνουσα απο τη δουλεια με τη ρυθμιση smart auto(έξυπνη αυτοματη λειτουργια όπως λεει, ωστόσο εχει επιλογη και για φωτογραφιση σε νυχτα και ρυθμισεις για την εξισορρόπηση λευκού ανάλογα με το φωτισμο και ρυθμιση για το iso) χωρις φλας και λιγο παραξενο φωτισμο λογω του χριστουγεννιατικου στολισμου. Προφανως καποιος αλλος που μπορει να ασχοληθει περισσοτερο θα μπορει να βγαλει και καλυτερες, οποτε τα συμπερασματα δικα σου... http://s1d2.turboimagehost.com/t/2430589_0067.jpg http://s1d2.turboimagehost.com/t/2430671_0024.jpg http://s1d2.turboimagehost.com/t/2430591_0073.jpg http://s1d2.turboimagehost.com/t/2430592_0075.jpg Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Φίλε εισαι SUPER.Κι εσύ και το κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Απο ποιο μερος ειναι οι φωτογραφιες; Μου αρεσουν πολυ! Νομιζω οτι το pixon μπορει να τα καταφερει πολυ καλα και στα τοπια το βραδυ με τις σωστες ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Φίλε εισαι SUPER.Κι εσύ και το κινητό :D :D Εγω ειμαι πααααρα πολυ ικανοποιημενος με τις φωτογραφιες του κινητου παιδια, επιβεβαιωσε τις προσδοκιες μου κατα πολύ! Αργοτερα που θα το ψαξω λιγο περισσοτερο θα ανεβασω και ιδιες φωτογραφιες με διαφορετικες ρυθμισεις(iso, flash, εξισορρόπηση λευκού, νυχτερινη ληψη). Απο ποιο μερος ειναι οι φωτογραφιες; Μου αρεσουν πολυ! Νομιζω οτι το pixon μπορει να τα καταφερει πολυ καλα και στα τοπια το βραδυ με τις σωστες ρυθμισεις. Από την πανεμορφη Πρεβεζα! :D Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 όλα ωραία και όλα καλά, αλλά ξέρει κανείς πως περνάμε java στο κινητό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ειδικα η 2η ειναι πραγματικα φοβερη...μπηκε ηδη φοντο στο pc Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 παιδια πηρα κι εγω χτεσ το μεσημερι το pixon12.. ειναι καταπληκτικο..και οι φωτογραφιες του αψογες..μπορει να διστασα ως προς την αγορα του επειδη τοσο καιρο ειχα SE αλλα δεν το εχω μετανοιώσει καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Γειά σας Bρε παιδιά εμενα μου λεέι πολυ συχνά ανεπαρκης μνήμη κλειστε καποιες εφαρμογες ξερετε τι μπορω να κανω καμια αναβαθμιση?κατα τα αλλα το κινητο ειναι απιστευτο αλλα εκει μου την χαλαει! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ωπ, τι ηταν αυτο που διαπιστωσα σημερα???Μου εστειλαν βιντεο με MMS και αντι να ανοιγει και να παιζει κανονικα το βιντεακι σε μορφη 3gp, ειναι μια κινουμενη εικονα gif με πολυ μικρη αναλυση!!!Τι ειναι αυτο τωρα και γιατι???Εστειλα και απο αλλο κινητο μπας και εφταιγε αυτος που μου το στειλε αλλα και παλι σαν gif το ελαβε το βιντεακι!Κανεις παρομοια εμπειρια; Ειναι στανταρ χαρακτηριστικο του pixon ή μονο σε εμενα το κανει;;; Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Ωπ, τι ηταν αυτο που διαπιστωσα σημερα???Μου εστειλαν βιντεο με MMS και αντι να ανοιγει και να παιζει κανονικα το βιντεακι σε μορφη 3gp, ειναι μια κινουμενη εικονα gif με πολυ μικρη αναλυση!!!Τι ειναι αυτο τωρα και γιατι???Εστειλα και απο αλλο κινητο μπας και εφταιγε αυτος που μου το στειλε αλλα και παλι σαν gif το ελαβε το βιντεακι!Κανεις παρομοια εμπειρια; Ειναι στανταρ χαρακτηριστικο του pixon ή μονο σε εμενα το κανει;;; έχει αναφερθεί ξανά αυτό, στο δικό μου αν και δεν έχω ακόμα λάβει 3gp mms τα υπόλοιπα video με την ίδια κατάληξη τα παίζει κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 έχει αναφερθεί ξανά αυτό, στο δικό μου αν και δεν έχω ακόμα λάβει 3gp mms τα υπόλοιπα video με την ίδια κατάληξη τα παίζει κανονικά Θυμομουν οτι καπου το διαβασα αλλα δεν βρηκα το σχολιο...:O Αν το στειλω με bluetooth κι εμενα το παιζει, σαν mms ομως οχι...:cry: Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 :D Εγω ειμαι πααααρα πολυ ικανοποιημενος με τις φωτογραφιες του κινητου παιδια, επιβεβαιωσε τις προσδοκιες μου κατα πολύ! Αργοτερα που θα το ψαξω λιγο περισσοτερο θα ανεβασω και ιδιες φωτογραφιες με διαφορετικες ρυθμισεις(iso, flash, εξισορρόπηση λευκού, νυχτερινη ληψη). Αν βγαζει καθαρα και το φεγγαρι,τοτε δεν παιζεται το εργαλειο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Δεν ξέρω για εσας.. εμενα ομως στελνει και λαμβανει κανονικα τα βιντεο..σαν 3gp κανονικα.. χωρις κανενα προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Δεν ξέρω για εσας.. εμενα ομως στελνει και λαμβανει κανονικα τα βιντεο..σαν 3gp κανονικα.. χωρις κανενα προβλημα.. τι firmware εχεις? εγω εχω <SW VER> M8910XXIH2 και <CSC VER> M8910OXCIH2 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Από που το βλέπω αυτό; Πρώτη φορά παίρνω samsung και δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Φιλε Petran, Πηγαινε στο πληκτρολογιο και πατα *#1234# Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Φιλε Petran, Πηγαινε στο πληκτρολογιο και πατα *#1234# εχω το <SW VER> M8910XXIH2 <CSC VER> M8910OXCIH2 ωχ το ιδιο ειναι.. για δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση αν υπαρχει η να ξαναπερασεις παλι την ιδια εκδοση μηπως δεν εχει περαστει κατι σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 παιδιά για σας.πήρα το PIXON μεταχειρισμένο.φοβερό κινητό.θα ήθελα να σας ρωτήσω πως κάνω firmware update.διάβασα ότι κάποια παιδιά έχουν αυτό m8910XXIH2.εμενα έχει πιο palio.pos κάνω update?κατέβασα αυτό Νέο_PC_Studio_1.2.1.ΙΧ2 αλλα λέει ότι το τηλέφωνο δεν υποστιριζεται!τι κανο λαθοσ?το προβλημα με το autofocus στο βιντεο διορθωνεται με το τελευταιο firmware?συγνωμη αν σασ ζαλισα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts