manosdas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Kαλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους, καλη ανασταση και καλο πασχα να εχουμε... Mια ερωτηση θα ηθελα να κανω σας παρακαλω πολυ, ειμαι απο χθες κατοχος ενος pspgo δε μπορω να βρω το pro evolution 2010 μεσω του playstation store και media go... ειναι δυνατον? υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει???? Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Kαλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους, καλη ανασταση και καλο πασχα να εχουμε... Mια ερωτηση θα ηθελα να κανω σας παρακαλω πολυ, ειμαι απο χθες κατοχος ενος pspgo δε μπορω να βρω το pro evolution 2010 μεσω του playstation store και media go... ειναι δυνατον? υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει???? Δεν κυκλοφορούν όλα τα παιχνίδια στο PS Store ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habo Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 εχω το psp go εχω και μια καρτα που περιεχει 50 ευρω αυτην την εξαργυρωνω στο playstation store αφου φτιαξω account αλλα κατι γινεται και δεν δεχεται την εγγραφη μου...(με την καρτα των 50 ευρω αγοραζω games απ το playstation store)..σας το λεω αν ξερετε να με βοηθησετε γιατι ενταξει τωρα τσαμπα το πηρα?αν εχετε και κανενα φιλο που να το χει η αν μαθετε κατι βοηθηστε με .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 δε νομίζω πως μπορούμε εμείς να σε βοηθήσουμε. Πού σου βγάζει το πρόβλημα; Όταν κάνεις sign-up στο PSN ή όταν πας να τη χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις κάτι, αφού έχεις μπει στο PSN; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) εχω το psp go εχω και μια καρτα που περιεχει 50 ευρω αυτην την εξαργυρωνω στο playstation store αφου φτιαξω account αλλα κατι γινεται και δεν δεχεται την εγγραφη μου...(με την καρτα των 50 ευρω αγοραζω games απ το playstation store)..σας το λεω αν ξερετε να με βοηθησετε γιατι ενταξει τωρα τσαμπα το πηρα?αν εχετε και κανενα φιλο που να το χει η αν μαθετε κατι βοηθηστε με .ευχαριστω Ξέρω τι φταίει και δεν δέχετε την εγγραφή σου .. Το όνομα του λογαριασμού σου δεν πρέπει να παρουσιάζει καμία ομοιότητα με το e mail που δίνεις ... Όταν λέω καμία, καμία .... Ούτε καν αριθμοί και χαρακτήρες ... Edited January 8, 2011 by mcde Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Σε σχέση με το κλασικό psp πώς είναι σε σχέση φορητότητας/μπαταρίας/χειρισμού; Γιατί το τωρινό μου psp phat είναι μπόγος και μιας και μόνο απ'το στικάκι παίζω κοιτάζω να ξεφορτωθώ το περιττό βάρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Σε σχέση με το κλασικό psp πώς είναι σε σχέση φορητότητας/μπαταρίας/χειρισμού; Γιατί το τωρινό μου psp phat είναι μπόγος και μιας και μόνο απ'το στικάκι παίζω κοιτάζω να ξεφορτωθώ το περιττό βάρος... Το Go είναι σίγουρα πιο ελαφρύ και είναι περισσότερο σε μέγεθος σαν ένα smartphone άρα θα χωράει σχετικά σε κάθε τσέπη ... Το γεγονός ότι έχουν αφαιρέσει την ικανότητα να παίζεις από UMD σημαίνει όπως είναι αυτονόητο ότι είναι πιο ελαφρύ, περισσότερο συμπαγές και γλιτώνεις σε αυτονομία, ένα συν η μικρότερη οθόνη, αλλά έχουν μικρύνει και την μπαταρία συνεπώς οι ώρες σε ότι και αν κάνεις (παιχνίδια, ταινίες, αναπαραγωγή mp3s) θα κυμαίνεται στις ίδιες ώρες ... Τέλος όσον αφορά τον χειρισμό, αποκλειστικά στα παιχνίδια, θα το βρεις σχετικά άβολο για πολύωρο gaming και αυτή η άποψη αντικατοπτρίζει την πλειοψηφία ... Εγώ προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα για ένα 3000 .. Είναι ελαφρύτερο, πιο λεπτό και φθηνότερο ... Η Sony σκοπεύει να το κάνει ανταγωνιστικό με την τιμή των 129 ευρώ και το PSPGo να το πουλάει στα 200 ευρώ ... Ένα πολύ μεγάλο συν είναι όμως ότι το Go έχει 16Gb από μόνο του και περιθώριο για άλλα 32Gb ή και περισσότερο αν βρεις για κάρτα μνήμης M2 ... EDIT : Υπολογίζω ότι θα θες κάτι άμεσα για αυτό και προτείνω 3000 ... Aν είσαι όμως διατεθειμένος να περιμένεις, το PSP2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011, αν και θα είναι πολύ ακριβότερο από το PS3 ... (PS3 200 ευρώ, PSP2 350) Edited March 12, 2011 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Δεν κοιτάζω άμεση λύση... Και το θέμα με τα πλήκτρα στο 3000 δεν έχει λυθεί, χώρια που έχει αυτονομία στα ίδια επίπεδα με το Go. Όσο για το NGP αυτό έχει αποκλειστεί από τώρα (είναι ακόμα πιο μπόγος απ'το 1000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Δεν κοιτάζω άμεση λύση... Και το θέμα με τα πλήκτρα στο 3000 δεν έχει λυθεί, χώρια που έχει αυτονομία στα ίδια επίπεδα με το Go. Όσο για το NGP αυτό έχει αποκλειστεί από τώρα (είναι ακόμα πιο μπόγος απ'το 1000) Δεν νομίζω έχει θέμα το 3000 ... Αν είχε θέμα με την άνεση παιχνιδιού τουλάχιστον, δεν θα δημιουργούσε τέτοιο θέμα η εργονομία του Go, οπότε μην λέμε ότι θέλουμε ... Επίσης όσον αφορά την αυτονομία του PSP, να σε ενημερώσω ότι έχω βγάλει 11 ώρες με το 3000 με την δική του μπαταρία (1200mAh) και παίζοντας παιχνίδια από την κάρτα μνήμης .... Το Go έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει παιχνίδια αποκλειστικά από κάρτα μνήμης, είτε την δική του είτε κάποια άλλη εξωτερική (Μ2) αλλά η μπαταρία του είναι μικρότερη (~930mAh) συνεπώς δεν θα φτάσει ποτέ την αυτονομία του 3000 ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Δεν νομίζω έχει θέμα το 3000 ... Αν είχε θέμα με την άνεση παιχνιδιού τουλάχιστον, δεν θα δημιουργούσε τέτοιο θέμα η εργονομία του Go, οπότε μην λέμε ότι θέλουμε ... Αναφέρομαι στην κακή αίσθηση των πλήκτρων και όχι στην εργονομία. Αν και θα συμφωνήσω πως η θέση του analog στο Go είναι άβολη. Επίσης όσον αφορά την αυτονομία του PSP, να σε ενημερώσω ότι έχω βγάλει 11 ώρες με το 3000 με την δική του μπαταρία (1200mAh) και παίζοντας παιχνίδια από την κάρτα μνήμης .... Το Go έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει παιχνίδια αποκλειστικά από κάρτα μνήμης, είτε την δική του είτε κάποια άλλη εξωτερική (Μ2) αλλά η μπαταρία του είναι μικρότερη (~930mAh) συνεπώς δεν θα φτάσει ποτέ την αυτονομία του 3000 ... Εγώ σε τεστ που έκανα στο 3000 που πήρα για ένα ξάδερφου μου έβγαλε 3 ώρες και κάτι στο παιχνίδι που παίζω κυρίως (Dissidia Final Fantasy) ενώ το δικό μου βγάζει τις 5. Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι έπαιζες εσύ, αλλά σε συνολική χρήση που του έκανα (η δεύτερη μέρα χρήσης ήταν μουσική αποκλειστικά) η αυτονομία του 3000 είναι περίπου 60% του 1000 (λογικό αν αναλογιστείς την χωρητικότητα της μπαταρίας). Στο Go διαφορά επίσης γίνεται από την μικρότερη οθόνη όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Εγώ σε τεστ που έκανα στο 3000 που πήρα για ένα ξάδερφου μου έβγαλε 3 ώρες και κάτι στο παιχνίδι που παίζω κυρίως (Dissidia Final Fantasy) ενώ το δικό μου βγάζει τις 5. Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι έπαιζες εσύ, αλλά σε συνολική χρήση που του έκανα (η δεύτερη μέρα χρήσης ήταν μουσική αποκλειστικά) η αυτονομία του 3000 είναι περίπου 60% του 1000 (λογικό αν αναλογιστείς την χωρητικότητα της μπαταρίας). Στο Go διαφορά επίσης γίνεται από την μικρότερη οθόνη όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας. Ένας λόγος που μειώσανε την χωρήτικότητα της μπαταρίας από 1800 του 1000 στα 1200 του 2000 και 3000 είναι εκτός από το ότι μικρύνανε το μέγεθος των τελευταίων, άλλαξαν πολλά υποσυστήματα και την απόδοση/κατανάλωση και έτσι με τα ίδια mΑh έβγαζες πολύ περισσότερο παιχνίδι ... Η οθόνη του Go σίγουρα καίει λιγότερο, αλλά όχι τόσο λιγότερο ... Το δικό μου psp με παιχνίδια από την κάρτα μνήμης βγάζει 8ωρο σίγουρα, 11 ώρες με το μικρότερο επίπεδο φωτεινότητας και ακουστικά ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Το δικό μου psp με παιχνίδια από την κάρτα μνήμης βγάζει 8ωρο σίγουρα, 11 ώρες με το μικρότερο επίπεδο φωτεινότητας και ακουστικά ... Ποια μπαταρία έχεις; Την μαμίσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ποια μπαταρία έχεις; Την μαμίσια; Ναι όπως ανέφερα προηγουμένως ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ναι όπως ανέφερα προηγουμένως ... Τι να πω... πιθανώς να ήταν σε κακή κατάσταση αυτή στο 3000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna24 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 καλησπερα κ καλο μηνα.. εχω ενα PSPgo που μου κανανε δωρο... προσπαθω να κανω λογαριασμο στο Playstation Network.. κ μου εμφανιζει το μηνυμα: "a connection error has occurred (80551021)" ( εψαξα στο google ακρη δεν εχω βγαλει...) ξερεις κανεις τι προβλημα ειναι αυτο? p.s. οχι τιποτα αλλο.. δεν μπορω να ζητησω κ τα λεφτα μου πισω...:lol: :p αλλα να το εχω κ για ομορφια.. ειναι χαζο! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 To Playstation Network αντιμετώπισε προβλήματα την προηγούμενη βδομάδα και πρέπει να είναι down ακόμα. Περίμενε να δεις αν θα επανέλθει μέσα στη βδομάδα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Άνθρωπος που είναι στην αγορά, μου είπε ότι η sony προτίθεται να διακόψει το προϊόν απο την Ελληνική αγορά διότι ο Έλληνας καταναλωτής δεν πολυαγοράζει games απο net. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών είναι μικρής ηλικίας και ζητούν ότι δούν άμεσα. Το παιχνίδι στα κουτάκια τους που θα δούν στα καταστήματα. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Ξέρεις την μισή αλήθεια .. Το PSPGo είναι από τις πιο αποτυχημένες συσκευές, από άποψη πωλήσεων ... Η Sony Ιαπωνίας βάζει τέλος στην παραγωγή του για να εστιάσει στο NGP αλλά θα συνεχίσει να το παράγει η Sony Αμερικής ... ΄Αρα θα δούμε αρκετά κομμάτια εδώ μέχρι Αυγουστο σίγουρα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Να υπενθυμίσω ότι η Sony τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε επίσημα πως σταματά η παραγωγή του PSP Go. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts