AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 για το παλικαρι στην προηγουμενη σελιδα για Θεσσαλονικη. Οντως παιδια δεν υπαρχει στα καταστηματα ουτε καν να το παραγγηλεις ,ρωτησα στo Public.Μονο μεταχειρισμενο η αλλιως Ebay. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 για το παλικαρι στην προηγουμενη σελιδα για Θεσσαλονικη. Οντως παιδια δεν υπαρχει στα καταστηματα ουτε καν να το παραγγηλεις ,ρωτησα στo Public.Μονο μεταχειρισμενο η αλλιως Ebay. σε ηλεκτρονικα καταστηματα υπαρχει.πριν 10 μερες περιπου το αγορασα απο τον apiastos ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Καλησπέρα εχω και εγω το aino classic....μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτο και στον απλο aino?? το classic ΔΕΝ περιλαμβανει τη βαση φορτισης και το ακουστικο bluetooth στην συσκευασια,ενω εχει 2αρα καρτα μνημης αντι για 8αρα που εχει η πληρης εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos_90 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 το classic ΔΕΝ περιλαμβανει τη βαση φορτισης και το ακουστικο bluetooth στην συσκευασια,ενω εχει 2αρα καρτα μνημης αντι για 8αρα που εχει η πληρης εκδοση. Αν δεν κανω λαθος ομως το μαυρο ειναι αυτο που εχει την 2αρα καρτα μνημης..σωστα?γιατι εψαχνα να παρω το κινητο αυτο σαν δευτερο και ηθελα το μαυρο και προσεξα οτι ειχε 2αρα το μαυρο και το ασπρο 8αρα καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αν δεν κανω λαθος ομως το μαυρο ειναι αυτο που εχει την 2αρα καρτα μνημης..σωστα?γιατι εψαχνα να παρω το κινητο αυτο σαν δευτερο και ηθελα το μαυρο και προσεξα οτι ειχε 2αρα το μαυρο και το ασπρο 8αρα καρτα Οχι δεν ισχυει αυτο..ειχα αγορασει πριν κατι μηνες το λευκο aino classic και η καρτα μνημης ηταν 2gb.δεν παιζει ρολο το χρωμα..αν το κουτι ειναι απ εξω μικρο και λεει classic,ειναι η κουτσουρεμενη εκδοση.γι αυτο αλλωστε πωλειται και φθηνοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos_90 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Α μαλιστα φιλε..Απλα ετοιχε να δω εγω ολα τα μαυρα με 2αρα καρτα και γι αυτο εβγαλα εκεινο το συμπερασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ainomania Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει βλεπω διαφορα βιντεακια στο youtube με το aino στα ελληνικα και ενω το κινητο το εχουν αλλοι σε vodafone αλλοι σε cosmote εχουν ενα flash menu και λενε οτι ειναι το default που εχει το κινητο.....δηλαδη βαζουν το θεμα και οταν πανε στο meny τους ειναι διαφορετικα...εγω ομως αυτο δεν μπορω να το κανω ξερει κανεισ τι παιζει??κανω κατι λαθος??Λετε αμα κανω επαναφορα να πετυχω κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει βλεπω διαφορα βιντεακια στο youtube με το aino στα ελληνικα και ενω το κινητο το εχουν αλλοι σε vodafone αλλοι σε cosmote εχουν ενα flash menu και λενε οτι ειναι το default που εχει το κινητο.....δηλαδη βαζουν το θεμα και οταν πανε στο meny τους ειναι διαφορετικα...εγω ομως αυτο δεν μπορω να το κανω ξερει κανεισ τι παιζει??κανω κατι λαθος??Λετε αμα κανω επαναφορα να πετυχω κατι??? Τα "κλειδωμενα" κινητα (vodafone,wind,cosmote) με τροποποιημενο μενου δεν εχουν flash themes δυστηχως. δεν μπορεις να κανεις τιποτα,εκτος και αν' φλασαρεις το κινητο.(χανεις την εγγυηση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 ρε παιδιά μια βοήθεια... προσπαθώ να το συγχρονίσω με τον exchange της δουλειάς αλλά δεν βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις που μπορώ να βάλω τον proxy... Help me!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vantalak Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 καλησπερααα σε ολους ...παιδιαα μου αρεσει κ μενα η δουλεια σας πολυ...διαβασα αρκετα καλα λογια για το αινο u10i εγω δν εχω καλη εμπειρια ομως χθες τ βραδυ εκλεισα το κινητο μου κ το πρωι παω να το ανοιξω ..καταλαβαινω την δονηση μου διχνει το λογοτυπο κ μετα μια μαυρη οθονη με το φως της να αναβοσβηνει σε τακτα χρονικα διαστηματα...δεν παιζει να ειναι οθονη γιατι το λογοτυπο το διχνει μπορειται να με βοηθησετε...αν καποιος ξερει ... θα το εκτιμουσα πολυ ειλικρινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 καλησπερααα σε ολους ...παιδιαα μου αρεσει κ μενα η δουλεια σας πολυ...διαβασα αρκετα καλα λογια για το αινο u10i εγω δν εχω καλη εμπειρια ομως χθες τ βραδυ εκλεισα το κινητο μου κ το πρωι παω να το ανοιξω ..καταλαβαινω την δονηση μου διχνει το λογοτυπο κ μετα μια μαυρη οθονη με το φως της να αναβοσβηνει σε τακτα χρονικα διαστηματα...δεν παιζει να ειναι οθονη γιατι το λογοτυπο το διχνει μπορειται να με βοηθησετε...αν καποιος ξερει ... θα το εκτιμουσα πολυ ειλικρινα... προφανως ειναι προβληματικο το τηλεφωνο..αν δεν εχει περασει μια βδομαδα απο τοτε που το πηρες,πηγαινε το πισω να σου κανουν αντικατασταση.αλλιως σε ενα service point της se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλησπερααα σε ολους ...παιδιαα μου αρεσει κ μενα η δουλεια σας πολυ...διαβασα αρκετα καλα λογια για το αινο u10i εγω δν εχω καλη εμπειρια ομως χθες τ βραδυ εκλεισα το κινητο μου κ το πρωι παω να το ανοιξω ..καταλαβαινω την δονηση μου διχνει το λογοτυπο κ μετα μια μαυρη οθονη με το φως της να αναβοσβηνει σε τακτα χρονικα διαστηματα...δεν παιζει να ειναι οθονη γιατι το λογοτυπο το διχνει μπορειται να με βοηθησετε...αν καποιος ξερει ... θα το εκτιμουσα πολυ ειλικρινα... Το κινητο το είχες στη φόρτιση??? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ainomania Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 εχω το αινο classic και μου εδωσε ενας φιλος που εχει την αλλη συσκευσια του κινητου μια βαση και το headset που υπαρχει.....πως μπορω να συνδεσω το κιν με την βαση???δεν ξερω καθολου πως γινεται μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 εχω το αινο classic και μου εδωσε ενας φιλος που εχει την αλλη συσκευσια του κινητου μια βαση και το headset που υπαρχει.....πως μπορω να συνδεσω το κιν με την βαση???δεν ξερω καθολου πως γινεται μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες? Η βάση έχει 2 υποδοχές-εισόδους. Η μία για το καλώδιο ρευματος το απλό, που το βάζεις μετα στην πρίζα και μία για το data usb καλώδιο που το άλλο άκρο του το συνδέεις στον υπολογιστή. Ετσι όταν βαζεις το τηλεφωνο στη βάση κ φορτίζει "κανονικά" απο την πρίζα σε πλήρη τάση αλλα και κάνει σύνδεση με τον υπολογιστή σου άμεσα. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια εχει δοκιμασει κανεις να παιξει java games στο κινητο αυτο? πως τα παιζει? και themes κλπ.υπαρχουν αρκετα? thanks Ναι παίζει java games. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ευχαριστω..δεν εννοω τα touch screen games αλλα τα απλα 240χ320 με τα virtual keys Me τα κανονικά button Μιλάς ε? Γιατι κ εγώ γι αυτά μιλάω. Είχα απο το προηγούμενο κ τα πέρασα κ στο aino. Ta touch δε τα πέρασα ποτέ :p Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nona_ Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 9ελω να αγορασω το aino αλλα δεν μπορω να το βρω στο γερμανό:/ και αν 3ερει καποιος ποσο κοστιζει ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλώς ήρθες! http://www.skroutz.gr/s/92347/Sony-Ericsson-Aino.html?keyphrase=aino Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nona_ Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 δηλαδη δεν κυκλοφορει πλεον σε καταστηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catherine_G Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ούτε χωρίς Sim ανάβει !!! Ευχαριστώ θα του πω να το πω να το πάει στο service ! Απαράδεχτο πάντως και να σε χρεώνουν και να σου λένε μετά μην κάνεις το update !!! EDIT Τελικά το έφτιαξε, προσπάθησε να το κάνει update με το καλώδιο από pc, επειδή δεν άνοιγε του έγραφε μια διαδικασία για να συνδεθεί προφανώς σε boot mode πατώντας κάποια κουμπιά, τον ενημέρωσε ότι έχει το τελευταίο update αλλά αν έχει πρόβλημα να το ξαναπεράσει. Το ξαναπέρασε και όλα καλά ! επειδη εχω το ιδιο προβλημα, αλλα επισης ο υπολογιστης δε βλεπει το κινητο, μηπως μπορεις να μου πεις τι εκανε αυτος ο φιλος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 μπορω να κανω κλησεις με skype με το Aino u10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 μπορω να κανω κλησεις με skype με το Aino u10; Δε νομίζω, αν κ δε ξέρω να το δοκίμασε και κανείς. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει java εφαρμογή για skype οπότε δεν μπορείς να κάνεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 γεια σας.μηπως μπορει κανενας να μου πει καπιο προγραμμα να βαλω στο κινητο μου για να κανω τζαμπα βιντεοκλησεις οταν βρισκομαι σε free wi-fi δικτυο;εχω το sony ericsson Aino U10.εχω βαλει το nimbuzz και δεν υποστιρυζει βιντεοκλησεις μονο το chat ενω δεν μπορω να βαλω και skype.εχω αγανακτισει παιδια.γενικα μηπως ξερεται καπιο προγραμμα κινητων που να παιζει βιντεοκλησεις για να το ψαξω;χιλια ευχαριστω για οσους με βοηθησουν εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Το είπαμε και πιο πάνω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts