Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tiziano οταν λες για εστιαση?οι επιλογες τις φωτογραφιας μου φαινονται λιγες...δλδ δεν εχει πλαισια ή επιπεδα φωτισμου κλπ??και στν αναλυση εχει 8ΜΡ και FULL HD ποιο ειναι προτιμοτερο?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σημερα πηρα στα χερια μου ενα Aino U10i απο ενα φιλο... Το ειχε στο κουτι, και φαινεται σε ικονοποιητικη κατασταση... Ολα κυλανε ομαλα παρα μονο του οτι κολλαει λιγακι... λετε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αν δεν πιασει αυτο παμε σε software Update?

tiziano οταν λες για εστιαση?οι επιλογες τις φωτογραφιας μου φαινονται λιγες...δλδ δεν εχει πλαισια ή επιπεδα φωτισμου κλπ??και στν αναλυση εχει 8ΜΡ και FULL HD ποιο ειναι προτιμοτερο?

Καλημερα. Οταν αναφερομαι στην εστιαση, ενοω την επιλογη που σου δινεται σε σχεση με αυτο που θες να φωτογραφισεις (προσωπο, κοινουμενη εικονα, τοπιο κτλ.), τα MP (8,HD) δεν παιζουν ρολο με την ληψη της φωτο, αλλα με την αναληση οταν θες τις εκτιπωσεις. Ελπιζω να βοηθησα!

Παιδια σημερα πηρα στα χερια μου ενα Aino U10i απο ενα φιλο... Το ειχε στο κουτι, και φαινεται σε ικονοποιητικη κατασταση... Ολα κυλανε ομαλα παρα μονο του οτι κολλαει λιγακι... λετε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αν δεν πιασει αυτο παμε σε software Update?

Το οτι κολλαει μπορει να οφειλεται σε διαφορες παραμετρους, (πχ αν η μνημη ειναι σχεδον πληρες....) Αποψη μου ειναι να κανεις update με την προ'υ'ποθεση οτι θα κανεις buck-up στα αρχεια αν δεν θελεις να τα χασεις

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Η μνημη δεν εχει προβλημα, αβγαλα οτι ειχε μεσα, και περασα τα δικα μ πραγματα και ειναι μια χαραα...

αλλα αυτοο το menu της wind δεν λεει κα9ολου!

ξερει κανεις αν παιζει τπτ για debrand?

Eπισης, το τηλεφωνο εχει στην ο8ονη χαμηλα μια γρατζουνια... ραγισμα ισως... (εξωτερικα ευτυχως! η οθονη ειναι ανεπαφη!)

δεν με ενοχλει, αλλα λεω να τ αλλαξω... Που μπορω να τ παω για κατι τετοιο?

Aποδειξη αγορας, τιμολογια κλπ δυσκολα θα βρω! καπου θα νε πεταμενα...

ξερετε κατι?

καλημέρα και από μένα, να ρωτήσω. Έχω εδώ και λίγες μέρες το κινητό, όλα καλά. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι στα μυνήματα. Ανάμεσα στα άλλα στέλνει μύνημα με 70 χαρακτήρες, ξέρουμε πως μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ.

Γιο! εχω το αινο και στιν οθονη πανω αριστερα διχνει ποσο σημα εχω διπλα γραφει 3G και ακριβως επανω απο τις μπαρες τις κεραιας εχει ενα μικρο G! αυτο το G πως το βγαζω απο εκει ? εχω κοσμοτε αν εχει καμια σχεση αυτο (με συνδεσιμοτιτα κλπ) γιατι υποψιαζομε οτι κατι πεζει με αυτο το G και ισως να με τρωει τιν μπαταρια πιο γρηγορα (ο κολλητος εχει αινο και αυτος και δεν εχει το G και του κραταει παραπανω η μπαταρια).

Γιο! εχω το αινο και στιν οθονη πανω αριστερα διχνει ποσο σημα εχω διπλα γραφει 3G και ακριβως επανω απο τις μπαρες τις κεραιας εχει ενα μικρο G! αυτο το G πως το βγαζω απο εκει ? εχω κοσμοτε αν εχει καμια σχεση αυτο (με συνδεσιμοτιτα κλπ) γιατι υποψιαζομε οτι κατι πεζει με αυτο το G και ισως να με τρωει τιν μπαταρια πιο γρηγορα (ο κολλητος εχει αινο και αυτος και δεν εχει το G και του κραταει παραπανω η μπαταρια).

Φιλαρακο χωρις να ειμαι σιγουρος εχω την εντυπωση πως αυτο το G δεν παιζει ιδιατερο με την μπαταρια του aino σου... Τωρα γιαυτο π λες με τον κολλητο σου ειναι και αναλογα την χρηση...

Edited by kwstantinos_e30

ισα-ισα το 3G ειναι που πρεπει να απενεργοποιησεις γιατι αυτο τρωει περισσοτερη μπαταρια..εκεινο το μικρο G που ειναι πανω απ τις μπαρες δεν ειναι απολυτως τιποτα..απλως δειχνει οτι εχεις καλυψη GPRS απο το δικτυο σου.το εικονιδιο που δειχνει οτι συνδεεσαι στο internet μεσω της εταιρειας σου ειναι μια υδρογειος που στριφογυριζει...τοτε κατεβαζει δεδομενα και χρεωνεσαι..

Η μνημη δεν εχει προβλημα, αβγαλα οτι ειχε μεσα, και περασα τα δικα μ πραγματα και ειναι μια χαραα...

αλλα αυτοο το menu της wind δεν λεει κα9ολου!

ξερει κανεις αν παιζει τπτ για debrand?

Eπισης, το τηλεφωνο εχει στην ο8ονη χαμηλα μια γρατζουνια... ραγισμα ισως... (εξωτερικα ευτυχως! η οθονη ειναι ανεπαφη!)

δεν με ενοχλει, αλλα λεω να τ αλλαξω... Που μπορω να τ παω για κατι τετοιο?

Aποδειξη αγορας, τιμολογια κλπ δυσκολα θα βρω! καπου θα νε πεταμενα...

ξερετε κατι?

Σε SE Service point λετεε?

Thanks zxr...

θα παρω τηλ τ απογευμα και 8α δω τι θα μου πουν ....

καλημέρα και από μένα, να ρωτήσω. Έχω εδώ και λίγες μέρες το κινητό, όλα καλά. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι στα μυνήματα. Ανάμεσα στα άλλα στέλνει μύνημα με 70 χαρακτήρες, ξέρουμε πως μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ.

KΑΝΕΙΣ;;;:confused::confused:

KΑΝΕΙΣ;;;:confused::confused:

οταν πας να γραψεις μηνυμα,πατα στις επιλογες-ρυθμισεις γραφης και δοκιμασε να απενεργοποιησεις τους εθνικους χαρακτηρες..

Ευχαριστώ αλλά το έχω ήδη κάνει. Μήπως εντάσεται στα bug του κινητού με τα sms που αναφέρθηκε πιο πάνω; Μήπως με μια αναβάθμιση λογισμικού λυθεί; Ποια είναι η νεώτερη έκδοση; Κάποια άλλη ιδέα, το έχετε κι άλλοι αυτό; ευχαριστώ

Καλήσπέρα...λέω να αγοράσω το aino...διαβάζω αρκετά προβληματάκια...οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες(δε θέλω π.χ internet,mail κ.α.) αλλά να μην τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία και να είναι ευχρηστο...να το πάρω ή μούφα είναι ???

Και υπάρχει ενα aino ή υπάρχουν διάφορες μορφές...???

Ένα Aino υπάρχει και τα όποια προβλήματα διαβάζεις λύνονται με τις αναβαθμίσεις. Καλώς ήρθες!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ένα Aino υπάρχει και τα όποια προβλήματα διαβάζεις λύνονται με τις αναβαθμίσεις. Καλώς ήρθες!

Μιας και το ανεφερες πια ειναι η πιο προσφατη και αξιοπιστη αναβαθμιση που μπορω να του βαλω?

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο PC Companion και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση θα σε ενημερώσει.

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο PC Companion και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση θα σε ενημερώσει.

Ωραια! το συνδεσα και δεν μου ειπε κατι, οποτε να υποθεσω ειμαστε οκκ! Thanks...

Αν χρειαστει κανενα Update στο μελλον θα κοιταξω για κανενα τυχον αναλογο thread... Λογικα καπου θα υπαρχει κανενα!

Παιδια για το εξωτερικο τζαμακι του Αιno μου ειπαν 85-90 ευρω γιατι λεει παει ολη η οθονη μαζι... Εντομεταξυ εμενα η οθονη μου δεν εχει τπτ απολυτος οποτε το ξεχναω αυτην την στιγμη...

Κοιταξα στο Internet και βρηκα προσοψεις (Oι οποιες εχουν μαζι αν δεν κανω λαθος και το εξωτερικο τζαμακι που μου εχει ραγισει ) πειτε οτι περνω, μπορω να τ παω καπου να μου την βαλουν? Η προσoψη ειναι κοπλε...

τ λετε?

Αν πας σε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με αυτά σίγουρα θα μπορέσουν να την βάλουν. Αν πιάνει το χέρι σου και είσαι σε θέση να ρισκάρεις ίσως να μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

Εχω μια ερωτηση, μπορει να μου πει καποιος εαν μεσα στην συσκευασια του τηλεφωνου AINO περιλαμβανεται η συγκεκριμενη βαση με το h/f οπως διχνει το επισημο site της SE; Και αν οχι που μπορω να το βρω;

http://img830.imageshack.us/img830/6673/ainoqualitybanner2.th.jpg

Ευχαριστω

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Ποιο αυτονομο προγραμμα με τους δικους του χαρτες χρησιμοποιειτε για το ενσωματωμενο GPS; Διοτι στο Wisepilot που εχει προεγκατεστημενο χρειαζεται να τους κατεβασεις!

• The title was changed to Sony Ericsson Aino