tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπερα,πρωτα πολλα δεν ηξερα που ακριβως να ''τοποθετησω'' το συγκεκριμενο θεμα,οι MODας το μεταφερουν στην καταληλη ενοτητα.... Λοιπον εφοσον το Α-GPS δεν ειναι αυτονομο,δεν λειτουργει διχως χρεωση μπορει να γινει ως εξης...να παρω ενα εξωτερικο δεκτη GPS και μεσω ΒΤ να συνδεομαι....η δεν ειναι εφικτο? Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μου πειτε..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Γιατί δεν ρωτάς στο θέμα της συσκευής σου; Πιθανώς υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του A(ssist) οπότε να μην χρειάζεται να ξοδευτείς. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Γιατί, το A-GPS είναι με χρέωση?? Δεν το κατάλαβα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Εχω το ΑΙΝΟ ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση,αν με βοηθαγατε μην παω να αγορασω κατι που δεν χρειαζετε....:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Μπορείς να πάρεις και να συνδέσεις σε οποιαδήποτε συσκευή bt gps. Αν κλείνει το a-gps είναι θέμα της συσκευής αλλά και της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσεις. Για πλοήγηση ενδιαφέρεσαι? γιατί το aino έχει κλειστό λογισμικό και τα προγράμματα πλοήγησης λειτουργούν όλα με ίντερνετ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Για πλοηγηση ενδιαφερομαι....ειχα κινητα με ανοιχτο λειτουργικο.....και μεσω ιντερνετ κλαφτα χαραλαμπε καθε μερα θα χρειαζομαι καρτες ανανεωσης.... Ποιος τροπος υπαρχει να κανω πλοηγηση..με καποια εχτρα συσκευη..οπως καταλαβαινετε δεν γνωριζω απο αυτα τα λειτουργικα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπο τη στιγμη που το κινητο εχει ενσωματομενο GPS δεν υπαρχει λογος να βαλεις εξωτερικο,το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπο τη στιγμη που το κινητο εχει ενσωματομενο GPS δεν υπαρχει λογος να βαλεις εξωτερικο,το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης. Αυτό ξέρω κι εγώ.. Με πρόγραμμα πλοήγησης, θα χρησιμοποιείς και το a-GPS χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπο τη στιγμη που το κινητο εχει ενσωματομενο GPS δεν υπαρχει λογος να βαλεις εξωτερικο,το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης. Αυτο το γνωριζω,σε ολα τα κινητα μου ετσι το εκανα στο ΑΙΝΟ που εχει κλειστο λειτουργικο γινετε? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πρεπει να βρεις λογισμικο για το κινητο σου.Το οτι εχει Assisted GPS δεν σημαινει οτι πρεπει και να δουλευει.Πχ εγω στο δικο μου εχω το destinator και δουλευει μονο το GPS το assist ειναι απενεργοποιημενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Με το ΑΙΝΟ δηλ αν βαλω τον χαρτη wisepilot(kαπως ετσι λεγετε)μπορω να απενεργοποιησω το assist και να δουλεψει,αυριο θα εχω το κινητο στα χερια μου και αυριο το μεσημερι φευγω για αυτο καιγομαι.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Τελικα παιδια για να μην φυγω ετσι και χαθω....πως γινετε να το κανουμε να πλοηγηθει.....χωρις χρεωση.....σε λιγη ωρα θα το παραλαβω το κινητο.......... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Από τη στιγμή που ένα κινητό δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS δεν υπάρχει τρόπος και να σε πλοηγεί και να μην χρεώνεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Από τη στιγμή που ένα κινητό δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS δεν υπάρχει τρόπος και να σε πλοηγεί και να μην χρεώνεσαι. Αν παρω εξωτερικο δεκτη θα κανω δουλεια?ΧΩΡΙΣ να με χρεωνει....φυσικα Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Θα κάνεις δουλειά. Αλλά μήπως τότε να κινηθείς προς την κατεύθυνση του να αγοράσεις ένα ανεξάρτητο GPS; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Θα κάνεις δουλειά. Αλλά μήπως τότε να κινηθείς προς την κατεύθυνση του να αγοράσεις ένα ανεξάρτητο GPS; Εχω ενα μιο αλλα θα γεμισω το τζαμι του αυτοκινητου με βεντουζες και δεν θα βλεπω....:lol:αν και βαριεμαι την μεταφορα του GPS απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο παντως θα κανω δουλεια με το εξωτερικο.... Κατι ακομα το κινητακι μου εχει μενου my view...μπορω να το βγαλω....ΑΥΤΑ δεν εχω κατι αλλο....αυτες τις αποριες ειχα...(προς το παρων...) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ναι, μπορείς να το κάνεις debrand αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ναι, μπορείς να το κάνεις debrand αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Oσο αφορα το BT receiver GPS να προβω στη αγορα του.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelo83 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρξει πρόγραμμα για ολοκληρωμένη χρήση foul touch?επίσης καθώς χρησιμοποιώ τα πλήκτρα,αυτά τρίζουν+το κινητό είναι μίας εβδομάδας..το κάνει+σε κάποιον από σας αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XINOS18 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Δεν νομηζω να μπορεις να το κανεις full touch!!!!τα κουμπια τριζουν και στο δικο μου που το απεκτησα σημερα...ειναι γιατί ειναι απο πλαστικο φιλε μου...δεν εχει καποιο προβλημα :) Edited February 13, 2010 by zxr Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Δεν εχω παρατηρησει στο δικο μου να τριζουν τα πληκτρα....:rolleyes:Οσο για το TS εχω δει ενα προγραμμα στο utube αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι,αν το βρω ξανα θα το ποσταρω,εκτος αν εχει βρει κανενα αλλο παιδι.... EDIT: Το βρηκα αν ψαχνετε κατι τετοιο....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oB84BwX4YQc]YouTube- Aino touchscreen apps[/ame] Υπενθύμιση από την Ο.Δ.: Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Edited February 13, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Λοιπον δοκιμασα πριν λιγο με WIFI τα εξης : 1) google maps 2) WISEPILOT 3)TRACKER Oι εντυπωσεις ηταν θετικες ως προς το κλειδωμα δορυφορων..και την πλοηγηση,αν και δεν πηγα μακρια μην χασω το σημα. Με GPS BT RECEIVER θα μπορω να εχω αυτες τις υπηρεσιες? Μπορω να βαλω αλλο χαρτη? Με το πορτακι ενεργο μπορω οταν ειμαι σε υπομενου οταν το κλεινω να γυρναει σε κατασταση αναμονης(Και αν ναι πως?) Οταν συνδεω το ΒΤ που εχει η συσκευασια μπορει να συνδεετε αυτοματα? Και το τελευταιο σχετικα με το ΒΤ μπορει να παιζει τον ηχο οταν με καλουν που εχω βαλει στο κινητο στο ΒΤ ? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XINOS18 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Γεια χαραααααα!πριν απο 3 μερες απεκτησα το sony ericsson Aino και ψαχνω να βρω προγραματα και θεματα αλλα τιποτα!:( Καμια βοηθεια???? Ευχαριστω:) http://i432.photobucket.com/albums/qq49/night-xenon/Sony_Ericsson_Aino_20090616-01.jpg Edited February 14, 2010 by XINOS18 καλητερη παρουσιαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stanggr Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΝΟ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Γεια χαραααααα!πριν απο 3 μερες απεκτησα το sony ericsson Aino και ψαχνω να βρω προγραματα και θεματα αλλα τιποτα!:( Καμια βοηθεια???? Ευχαριστω:) Οποιαδήποτε εφαρμογή σε java μπορεί να τρέξει στο κινητό σου. Ψάξε για τέτοιες. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΝΟ?:) Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή του RAVER. Θα βρεις πολλά. Με την ευκαιρία να σε καλώς ορίσω στο forum και να σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts