zerokill Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Λογικό. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις άλλη επιλογή αν με τα δεδομένα της Ελλάδας σε συμφέρει (με την έννοια ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο) καλώς ή κακώς το βάζεις. Τη δουλειά σου θέλεις να κάνεις (και δεν αναφέρομαι σε εσένα, μιλάω γενικά για όσους μιλάνε πολύ με ένα άτομο). Πιστευω οτι οσοι θελουν να μιλανε τοσα πολλα λεπτα με ενα ατομο οπως πολλοι απο μας εχουν ηδη καβατζα την CU ;-) ολες τις ωρες και μερες και οχι μονο Σ/Κ.Τελος παντων ο καθενας απο την μερια του το βλεπει διαφορετικα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη προσφορά και δεν είναι για όλους. Μια τέτοια προσφορά θα ήταν 5 ευρώ 2.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα όλες τις μέρες κτλ. ΑΛλά δεν.. :) . Επειδή η γκρίνια είναι το εθνικό μας σπορ, μόλις λανσαριζόταν το παραπάνω πακέτο που περιγράφεις,..... πάλι θα λέγαμε .... α δεν είναι και τόσο κάλο ..... και θα θέλαμε 8.000 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ..... και θέλουμε να μιλάμε με το φεγγάρι... και και και..... και να γίνουν οι εταιρίες κινητής, κοινής οφέλειας να εξυπηρετείται ο κόσμος...... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Επειδή η γκρίνια είναι το εθνικό μας σπορ, μόλις λανσαριζόταν το παραπάνω πακέτο που περιγράφεις,..... πάλι θα λέγαμε .... α δεν είναι και τόσο κάλο ..... και θα θέλαμε 8.000 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ..... και θέλουμε να μιλάμε με το φεγγάρι... και και και..... και να γίνουν οι εταιρίες κινητής, κοινής οφέλειας να εξυπηρετείται ο κόσμος...... :p Καλησπέρα, εγω το μόνο παραπλανητικό που βλέπω είναι το εξης: "Συνολικά για το μήνα ο συνδρομητής θα έχει 2000 λεπτά χωρίς χρέωση που πρακτικά είναι απεριόριστη επικοινωνία." Με απλά μαθηματικά 2000 λεπτά / 60 λεπτά = 33,33 ώρες / 30 ημέρες τον μήνα = 1,11 ώρες την ημέρα . Το απεριοριστη επικοινωνια το ονομαζουν (κατα μεσο όρο) 1,11 ωρες την ημέρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Exεις απόλυτο δίκιο. Αυτο που "επικοινωνούν" στον πελάτη ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Καλησπέρα, εγω το μόνο παραπλανητικό που βλέπω είναι το εξης: "Συνολικά για το μήνα ο συνδρομητής θα έχει 2000 λεπτά χωρίς χρέωση που πρακτικά είναι απεριόριστη επικοινωνία." Με απλά μαθηματικά 2000 λεπτά / 60 λεπτά = 33,33 ώρες / 30 ημέρες τον μήνα = 1,11 ώρες την ημέρα . Το απεριοριστη επικοινωνια το ονομαζουν (κατα μεσο όρο) 1,11 ωρες την ημέρα. κλασσικη περιπτωση παραπληροφορησησ μ μαρκετινγκ. μειωνουν τον ιδιο τον πελατη με αυτεσ τια σνοησιεσ. ασχετα που προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλη υπηρεσια. το ψεμα τι το θεσ ομωσ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 κλασσικη περιπτωση παραπληροφορησησ μ μαρκετινγκ. μειωνουν τον ιδιο τον πελατη με αυτεσ τια σνοησιεσ. ασχετα που προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλη υπηρεσια. το ψεμα τι το θεσ ομωσ? Είναι παραπλανητικό όντως, όπως και όλες οι διαφημίσεις (πχ iphone μόνο 199 κτλ) όμως πιστεύω ότι κάθε καταναλωτής πλέον ξέρει να τα καταλαβαίνει και να δίνει προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf0r Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Υποθέτω οτι αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός το να δωθεί η επιλογή να το ενεργοποιήσουμε (το 500άρι) μέσω my account.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Δε νομίζω να το δώσουν ποτέ μέσω myaccount. Οπότε όσοι θέλετε το ενεργοποιείται μέσω εξ. πελατών ή καταστήματος όσο ακόμα υπάρχει. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Όλα καλά αυτά που λέμε βρε παιδιά,μια χαρά ευπρόσδεκτες οι προσφορές,είναι για το συμφέρον μας κλπ,κλπ ΑΛΛΑ: γιατί η "αγαπητή" Vodafone τις κάνει για 1 μηνα και με ημερομηνία λήξης για την ενεργοποίηση μάλιστα;Αυτό είναι ανούσιο!Ας τις κάνει μόνιμες!Αυτό που κάνει είναι βλακώδες!Λες κι έχει ανάγκη το δίκτυό της;!Αφού αντέχει!Υποτίθεται αυτού του τύπου τις προσφορές τις έδιναν οι άλλες 2 ανταγωνίστριες που το δικτυο τους δεν έχει την ίδια αντοχή/χωρητικότητα και η Vodafone τις δίνει με το σταγονόμετρο; Λογικά για να βιαστούν να τις ενεργοποιήσουν όλοι τώρα και να έχουν άυξηση εσόδων στο τρίμηνο. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες παίρνουν πάντοτε παράταση. Eπίσης θέλουν λογικά να είναι καλυμμένοι έτσι ώστε αν δουν ότι δεν τους συμφέρει κάποιο πακέτο να μπορούν να το σταματήσουν με τη δικαιολογία ότι έληξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Δε νομίζω να το δώσουν ποτέ μέσω myaccount. Οπότε όσοι θέλετε το ενεργοποιείται μέσω εξ. πελατών ή καταστήματος όσο ακόμα υπάρχει. Παρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελάτων καλύτερα και πες τους όταν σε ρωτήσουν από πού το έμαθες ότι σε ενημέρωσαν απ το κατάστημα. Πίεσε τους και λίγο και θα στο βάλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Δε νομίζω να το δώσουν ποτέ μέσω myaccount. Οπότε όσοι θέλετε το ενεργοποιείται μέσω εξ. πελατών ή καταστήματος όσο ακόμα υπάρχει. εδω το ενεργοποιουνε απο το τηλεφωνο με το ζορι, αποκλειεται να ενεργοποιηται απο το my account Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Καλησπέρα, εγω το μόνο παραπλανητικό που βλέπω είναι το εξης: "Συνολικά για το μήνα ο συνδρομητής θα έχει 2000 λεπτά χωρίς χρέωση που πρακτικά είναι απεριόριστη επικοινωνία." Με απλά μαθηματικά 2000 λεπτά / 60 λεπτά = 33,33 ώρες / 30 ημέρες τον μήνα = 1,11 ώρες την ημέρα . Το απεριοριστη επικοινωνια το ονομαζουν (κατα μεσο όρο) 1,11 ωρες την ημέρα. Μιλάω στο post το δικό μου για παραπλάνηση ???? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ναι το ξέρω, το έζησα αλλά μου το ενεργοποίησαν πριν μερικές μέρες :Ρ Μάλιστα το sms εστάλλει μισή ώρα μετά :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Μιλάω στο post το δικό μου για παραπλάνηση ???? :blink: ε ναι! και είναι, δεν είναι απεριόριστη επικοινωνία η μιάμιση ώρα. και τι σημαίνει πρακτικά? για τον Α μπορεί να είναι όντως απεριόριστα αλλά για τον Β ψίχουλα. είναι πολυ υποκειμενικό ειδικά για επίσημη ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 ε ναι! και είναι, δεν είναι απεριόριστη επικοινωνία η μιάμιση ώρα. και τι σημαίνει πρακτικά? για τον Α μπορεί να είναι όντως απεριόριστα αλλά για τον Β ψίχουλα. είναι πολυ υποκειμενικό ειδικά για επίσημη ανακοίνωση. Κοίταξε στο post μου έλεγα κάτι τελείως διαφορετικό αλλά ..... κατά περίεργο τρόπο με την παραπλανηση απαντήθηκε και συνδέθηκε ...... και πάλι σε άλλο θέμα μεταφερθήκαμε. Για να αλλάξουμε λοιπόν πάλι θέμα .... η ερώτηση είναι: Στα ίδια πλαίσια και χαρακτηριστικά υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο και συμφέρον για συνδρομητές συμβολαίου??? (Προσοχή να συγκρίνουμε όμως ίδια πράγματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Κοίταξε στο post μου έλεγα κάτι τελείως διαφορετικό αλλά ..... κατά περίεργο τρόπο με την παραπλανηση απαντήθηκε και συνδέθηκε ...... και πάλι σε άλλο θέμα μεταφερθήκαμε. Για να αλλάξουμε λοιπόν πάλι θέμα .... η ερώτηση είναι: Στα ίδια πλαίσια και χαρακτηριστικά υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο και συμφέρον για συνδρομητές συμβολαίου??? (Προσοχή να συγκρίνουμε όμως ίδια πράγματα) πιστεύω οτι είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα (απλά κόλλησα στο πρακτικά δεν το θεωρώ σωστή επικοινώνηση προιόντος και συγγνώμη για το off-topic) κάτι άλλο αντίστοιχο δεν υπάρχει. μόνο τα you and me αλλά το κακό είναι οτι μοιράζεσαι τον χρόνο ομιλίας πρός τρίτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Οτι καλύτερο για όσους έχουμε vodafone παρέα μαζί με το top5. Το you and me θέλει και δύο συνδέσεις και στο ίδιο αφμ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 •Συνολικά για το μήνα ο συνδρομητής θα έχει 2000 λεπτά χωρίς χρέωση που πρακτικά είναι απεριόριστη επικοινωνία. :lol: Η βονταφον έχει τουλάχιστον χιούμορ η 1ώρα και τα 11 λεπτά τη μέρα τι απεριόριστο έχουν? Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο νούμερο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Είναι παραπλανητικό όντως, όπως και όλες οι διαφημίσεις (πχ iphone μόνο 199 κτλ) όμως πιστεύω ότι κάθε καταναλωτής πλέον ξέρει να τα καταλαβαίνει και να δίνει προσοχή Πιστευεις οτι οι διαφημισεις αυτες εχουν στοχο καταναλωτες που "την ψαχνουν"??? πλεον οι πιο πολλοι απο μας ξερουμε τι μας περιμενει... "οπου ακους πολλα κερασια ...κρατα και μικρο καλαθι" :lol::lol::lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Δεν είναι κακό, όμως στο ελλαδιστάν έχουμε μπλέξει στο μυαλό μας τί σημαίνει άπειρο... Ας βγει να πει πρόγραμμα 2000 λεπτών, όχι "unlimited" !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 εχει περασει η εποχη που οτι ακουγαμε τρεχαμε κ το παιρναμε χωρισ να κοιταμε τα μικρα γραμματα.πλεον η συντριπτικη πλειοψηφια ξερει να διαχωριζει την αληθεια κ το ψεμα. αυτο συμβαινει κ με το απεροριστο τησ vodafone. λιγοι ειναι αυτοι που θα παραπλανηθουν απο την διαφημιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Πολλοί δίνουν απεριόριστα και τζάμπα και ουσιαστικά είναι κάτι άλλο. Βλέπε πχ cosmote internet on the go unlimited που μετά τα 30 GB στο "κλειδώνει". Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Πολλοί δίνουν απεριόριστα και τζάμπα και ουσιαστικά είναι κάτι άλλο. Βλέπε πχ cosmote internet on the go unlimited που μετά τα 30 GB στο "κλειδώνει". γιατί ρε πέτρο αυτο το βλέπεις σωστό; υπάρχουν και καταναλωτές που δεν τα προσέχουν! και το ξέρεις πολυ καλά αυτό. τα λεπτα, ογκος (στην προκειμένη περίπτωση), κλπ μπορεί για τον Α να είναι απεριόριστα για τον Β να είναι ψίχουλα, άρα δεν μπορείς το λες και "πρακτικά απεριόριστο"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εμένα με ενοχλεί -εκτός από το "απεριόριστα" :lol:- το ότι δεν είναι διαθέσιμο στα "μικρά" προγράμματα δηλαδή ΧωρίςΠάγιο, VF10, Καρτοπρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 μετά απο πολλές συζητησεις για το θέμα σε άλλα off-topic threads για το πως το ενεργοποιεί και ποια standard πρέπει να πληρεί κάποιος για να το ενεργοποιήσει ήρθε η διαφήμιση της vodafone να μας ανακοινώσει ότι επιτέλους το πρόγραμμά θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν όλοι (ας είναι καλά η wind :lol:). το πρόγραμμα ανήκει στα vodafone extras. όπως το unlimited number και unlimited weekends Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts